Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4796. hozzászólásra
A 00 ás 10 es gépek az akkori kornak megfelelő gépei voltak.A 20/30 asok pedig a mai kor gépei.Korszerűbb kényelmesebb gépek mint az elődeik.De a régiek is nagyon jók még a mai napig is.Főleg ha volt rendes gazdi!!!Az újak is megfelelő odafigyeléssel nagyon jó gépek.
Válasz #4797. hozzászólásra
Persze kib jót Dumáltunk meg minden..Téged is igy engedett el..De a töbit már tudod ..Azt sajnálom hogy neki nem volt az amit ép mi keresütünk!!
Szerintem ez igy van!!Amikor odamentünk ott ált a gépek között és csak ugy odamentünk hogy ugyan mondja már meg hogy hol találjuk a - fönököt!! Nem hitük elsöre mert nem szokványos sajnos hogy a cég tulajdonosa ott van a gépe között!!
Válasz #4788. hozzászólásra
Amugy mindegyik jó.A 6920 tls híddal van bajom meg van egy széria minek a váltója egy nagy rakás szr.Ha meg szakadsz akkor se tudod összerakni rendesen.
A fönököd egész jol ismeri..Nekem elhieted minden Kb ugy volt ahogy ö elmondta elöre.. Amugy mi a helyzet a cégnél?? Felénk is jó a hire a válalkozásotoknak..
Válasz #4776. hozzászólásra
Szia!! Akor én jol gondoltam!! Tényleg szimpatikus vagy nekünk!! De az üzletböl semi nem lett ahogy a fönököd tipelte is..Elöre a dolgot!!
A haverék is vettek tőletek néhány jd-t. Egy használt 00-ás 6ezrest, aztán egy 6620-ast, ami be is szart, de a javításig kaptak cserébe egy vario 6920-ast, aztán egy Valtrát. Aztán beadták a saját 692asukat, és hoztak használt 8520ast helyette.
Kb májusban néztél nézetünk meg veled egy jd-t!!Nem a tietek volt ugy kértünk el a fönöktöl.. A Gép végülis jó volt tetaszet is nektek..De a tulajal nem tudtunk megegyezni a sárga rendszám miadt!! Ha az vagy akire gondolok akor biztos beugrik a dolog..!!
Köszi!
Megoldottam a problémát.Azonnal tudtak dolgozni.
Ezért vagyunk,ez a dolgunk.
Mondjuk mi megjavítottuk volna bárki gépét függetlenül attól hogy kitől veszi.Volt rá több példa.És egyre több lesz
DEEEEE!!Én voltam.KITE nem ment ki.Megállt az úton és a forgalom sem tudott menni miatta.KITE meg szrt rá mert nem tőlük van a gép.Pedig 30 km kellett volna menni.Nekem meg ugye 100 felett.Nem volt gond mert mentem ezerrel.10 perc mulva ment a gép.A gázolaj visszacsapó szelepbe volt egy kis trucsika azt kipuc és gép pöcc röff:)
Érdekes az én mercimet a Pappas ausztriába éjjel kettőkor elszállitotta a szervizbe és megcsinálta.Pedig nem is tőlük vettem.és 4 kor start tovább németország!!!
25053 hozzászólás
Válasz #4803. hozzászólásra
Itt vagy hozzám egy dobásra és nem is tudtam rólad !
Válasz #4798. hozzászólásra
Mi a neve ennek a prima cégnek?
Ha nem vagyok inndiszkrét.
Válasz #4800. hozzászólásra
Van még!Ha kell valami.
Te aztán jól tudsz nyomozni
Válasz #4800. hozzászólásra
Az a rendes!!Ma is látam egyet talán a kedvenc autóm!!Sajnos sosem volt ijenem de kib- tul tetszik!!
Válasz #4798. hozzászólásra
Majd a következőt nálunk!!
140-es merga alkatrészed van még eladó????
Válasz #4796. hozzászólásra
A 00 ás 10 es gépek az akkori kornak megfelelő gépei voltak.A 20/30 asok pedig a mai kor gépei.Korszerűbb kényelmesebb gépek mint az elődeik.De a régiek is nagyon jók még a mai napig is.Főleg ha volt rendes gazdi!!!Az újak is megfelelő odafigyeléssel nagyon jó gépek.
Persze kib jót Dumáltunk meg minden..Téged is igy engedett el..De a töbit már tudod ..Azt sajnálom hogy neki nem volt az amit ép mi keresütünk!!
Válasz #4795. hozzászólásra
Hát igen.És gondolom segített mindenbe.
Válasz #4794. hozzászólásra
és a többi 20as 30 as jó? Vagy jobbak a 00ások és a 10esek?
Válasz #4793. hozzászólásra
Szerintem ez igy van!!Amikor odamentünk ott ált a gépek között és csak ugy odamentünk hogy ugyan mondja már meg hogy hol találjuk a - fönököt!! Nem hitük elsöre mert nem szokványos sajnos hogy a cég tulajdonosa ott van a gépe között!!
Válasz #4788. hozzászólásra
Amugy mindegyik jó.A 6920 tls híddal van bajom meg van egy széria minek a váltója egy nagy rakás szr.Ha meg szakadsz akkor se tudod összerakni rendesen.
Válasz #4789. hozzászólásra
Hát annak örülök hogy jó a hírünk.
A főnököm meg is tesz mindent hogy ez igy is maradjon.
Válasz #4791. hozzászólásra
Poroszlóóó
Válasz #4775. hozzászólásra
Hol lakik a haverod??
Válasz #4787. hozzászólásra
Ja igen végülis !! igazad van!!
Válasz #4783. hozzászólásra
A fönököd egész jol ismeri..Nekem elhieted minden Kb ugy volt ahogy ö elmondta elöre.. Amugy mi a helyzet a cégnél?? Felénk is jó a hire a válalkozásotoknak..
Válasz #4786. hozzászólásra
és mellyek azok?
Válasz #4785. hozzászólásra
Itt !
Válasz #4782. hozzászólásra
6920 nem is tartozik a kedvenceim közé
Válasz #4779. hozzászólásra
Szabi ne már!! És akor a mi üzletünk az hol kötetet vajon??
Válasz #4780. hozzászólásra
Ha már kérded!! Akor igen ott is..
Válasz #4777. hozzászólásra
Akadékoskodott a rendszám miatt gondolom.Amugy azóta nem volt dolgom az emberrel.
Válasz #4778. hozzászólásra
azt tudom h a 6920assal több bajotok is volt, örültetek h elment aztán a gép.
Akor zajlik az élet a haveréknál is!! Ez is tükrözi hogy a cég amiröl beszélünk rugalmas nagyon!!
az angolnál voltatok?
Ott Hartán nem sok üzlet született még !
arra nem emléxem mert mindenki kap csere gépet ha elhozzuk javítani.
Válasz #4776. hozzászólásra
Szia!! Akor én jol gondoltam!! Tényleg szimpatikus vagy nekünk!! De az üzletböl semi nem lett ahogy a fönököd tipelte is..Elöre a dolgot!!
Válasz #4774. hozzászólásra
Ahha tudom már!!Hartán voltunk!
Válasz #4771. hozzászólásra
A haverék is vettek tőletek néhány jd-t. Egy használt 00-ás 6ezrest, aztán egy 6620-ast, ami be is szart, de a javításig kaptak cserébe egy vario 6920-ast, aztán egy Valtrát. Aztán beadták a saját 692asukat, és hoztak használt 8520ast helyette.
Válasz #4770. hozzászólásra
Kb májusban néztél nézetünk meg veled egy jd-t!!Nem a tietek volt ugy kértünk el a fönöktöl.. A Gép végülis jó volt tetaszet is nektek..De a tulajal nem tudtunk megegyezni a sárga rendszám miadt!! Ha az vagy akire gondolok akor biztos beugrik a dolog..!!
Válasz #4768. hozzászólásra
Jó hogy !
Én csak egy paraszt vagyok....
Válasz #4767. hozzászólásra
Szerintem 1 értelmü, hogy melyik
MI?KI?
Válasz #4766. hozzászólásra
Kire gondolsz??
Válasz #4764. hozzászólásra
Köszi!
Megoldottam a problémát.Azonnal tudtak dolgozni.
Ezért vagyunk,ez a dolgunk.
Mondjuk mi megjavítottuk volna bárki gépét függetlenül attól hogy kitől veszi.Volt rá több példa.És egyre több lesz
van amit te nem tudsz?????
Válasz #4762. hozzászólásra
De melyik cég ???????
Ha az vagy akire én is gondolok akkor tényleg szimpi vagy!!Nekünk is volt közös dolgunk de abbol nem let semi de ez nem a ti hibátokbol..
Válasz #4759. hozzászólásra
Sajna nem ismerem.Amit tudok azt csak hallottam.
Állitólag jó gépek.De saját tapasztalatom nincs.
Válasz #4763. hozzászólásra
kicsi a világ,a haver szerint rendes gyerek vagy!
Válasz #4757. hozzászólásra
DEEEEE!!Én voltam.KITE nem ment ki.Megállt az úton és a forgalom sem tudott menni miatta.KITE meg szrt rá mert nem tőlük van a gép.Pedig 30 km kellett volna menni.Nekem meg ugye 100 felett.Nem volt gond mert mentem ezerrel.10 perc mulva ment a gép.A gázolaj visszacsapó szelepbe volt egy kis trucsika azt kipuc és gép pöcc röff:)
Érdekes az én mercimet a Pappas ausztriába éjjel kettőkor elszállitotta a szervizbe és megcsinálta.Pedig nem is tőlük vettem.és 4 kor start tovább németország!!!
Válasz #4759. hozzászólásra
JD szervizestől ilyet kérdezni?
Válasz #4757. hozzászólásra
Én a kecskemétröl származó Jd vel halottam ijet!! De azt ott is hagyták mikor kiderült hogy igazábol nem is KITés a gép..
Válasz #4758. hozzászólásra
gázolaj szűrőnél volt valami.
Válasz #4758. hozzászólásra
hodolits, a gumi kerekes challengerekről(variós) vélemény ?
Válasz #4752. hozzászólásra
De lehet!!!Csak a nevét nem tudom.Vagyis a listám a kocsiban van
Válasz #4755. hozzászólásra
8420,haver gál-tól vette és a kite szivatta szereléssel ,végül gál küldött szerelől sos,röviden ennyi.
Válasz #4753. hozzászólásra
Ha minden műxik a gépen és arra jó amire neked kell akkor vedd meg!!