Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az is egy sarkalatos kérdés, hogy ki vezeti a gépet a demo során. A mi esetünkben egy alapmutogatás után az, akinél dolgozik a gép. A Fend esetében -amit hallottam/láttam, de ti jobban tudjátok (többet láttatok)- még a fülkébe se mindig engedik be a delikvenst, nemhogy kezelje a gépet.
Mi mindig elmegyünk a kihívásokra, ha valahol egy táblán belül ugyanazzal a munkaeszközzel össze lehet mérni a gépeket. Vagy 3 éve körül nyomtunk így egy kemény évet, de azóta mindig közbejön valami a konkurensek részéről, ha fej-fej mellett kéne dolgozni.
Viszont itt jön elő megint, hogy ki mikor veszi meg, és meddig használja a traktort. Ugyanis az első 5-6 év, illetve 5-6000 üö-t szinte biztos hogy kibír, utána megy el, és jöhet a következő. a következő gazdájának már komolyabb fejtörést okozhat, mert a haszon nem nála csapódik le, javítania viszont neki kell...
Az biztos hogy táblán belül is változik a terhelés nagysága..Ezért biztos hogy ha van egy ijen inteligens rendszer az nagy segitség mert igy nem megy veszendöbe az energia..Egy példa ami szintén valami hasónlót bizonyit!!Egy 8210JD az egyik nap full teljes gázon szálitot ojan 220-240km megtéve.. majd a másik napon hasonló távolságot megtéve hasonló közutas terhelésel de csak 1800-1900 ig pörgetve több mint 100l takaritot meg de ez csak egy nap volt.. és csak ere a szintig tudta leveni a fordulatot és mégis..De van mégvalami..Senkinek ne legyenek iluzióji!! Az üzemanyagon megsporolt plusz pénzt egy részét sajnos a bonyolultabb rendszer karbantartására esetleges javitására is lehet forditani.
Nem olyan hihetetlen,tekintve a dugattyús motor, és a fogaskerekes váltó párosításának nem éppen a legjobb a hatásfoka miatt,különösen heterogén talajviszonyok között.
a fendtröl csak annyit hogy amikor egy vállalkozo vett egy 963 ast elötte Case,JD meg mindent próbált és a fendt nyert fogyasztásban !!
de hogyis volt ez
ugy hogy az 5 fejjes ekéjét elálitották /feljebb vették!/ az axisók
ugyhogy erröl ennyit
a többit a a valóságban
Fogyasztásra hallottam már Én is ilyen különbséget Fendt javára 1 napos teszten mégsem azt vettek!!!
Nagyon sok van eladó 4-5 ezer üórával.
Sok bajt hallok erről a fokozatmentes váltóról!
Válasz #4455. hozzászólásra
Szabi ezt te is tudod hogy egy objektiv eredményhez ám sok dolog kell... Pl nálunk az rt-nél két Jd járt egy barázdára akor indult ugyan oda ment egybarázdára járt és akor ált meg is.. igy jött ki a jobb fogyasztás a 20 javára a 00 elenében.. ijet el tudok képzelni de ha nem enyire szoros a kisérlet akor mint tudod csak relativ..
25053 hozzászólás
Válasz #4504. hozzászólásra
Lehet jobb volt a henger súly terhelése, mint a gyári súlyé ?????????
Válasz #4498. hozzászólásra
azt meg nem is láttam
biztos szálitota vele a hengert de minek nem is értem!
na láttad a lazitot! az is latar !!
Válasz #4499. hozzászólásra
viszont ez a képlet passzol a forgalmazók többségére, de ha ismét vlmit veszel fellángol a "barátság"
Válasz #4483. hozzászólásra
Amikor én átvettem az emberkétől a 8330-as kezelését sokkalta jobb fogyasztás jött ki nálam, mint nála.........és ő ezt évek óta csinálja nálatok !
Válasz #4496. hozzászólásra
mikor tetszik erre járni
Válasz #4494. hozzászólásra
MEG!!!!!!!!
Válasz #4495. hozzászólásra
Ez igy van..
érdekes gépkapcsolást láttam rajta a nyáron
elől valami güttler henger a fronthidrón , hátul meg a lazító hmmm...
Válasz #4493. hozzászólásra
a dlg diplomatikusan tartja az egyensúlyt a két márka között
Tényleg ot én is szoktam látni..? Mikor arra járok!!
Válasz #4492. hozzászólásra
ki van próbálva, ha vlmit venni akarsz, akkor beleférsz a baráti társaságba, miután megvetted.........
Válasz #4479. hozzászólásra
meghótt az a 936-os ami a vasúti átjáró mellett szokott legelni??
A független tesztek mit mutatnak? Pl a DLG mit mért?
Válasz #4490. hozzászólásra
Hát nem tudom..
Válasz #4490. hozzászólásra
ha a delikvens fizet az axi még a s...t is kinyalja
Válasz #4485. hozzászólásra
Ez is igy történt!!!!
Válasz #4486. hozzászólásra
aha
köszi
Válasz #4479. hozzászólásra
Nem tudok semmi többet, mint ti.
habár amikor a gyárban jártam, én csak török lúzerokat láttam ott lézengeni a gyártósoron
Válasz #4481. hozzászólásra
Válasz #4472. hozzászólásra
Az is egy sarkalatos kérdés, hogy ki vezeti a gépet a demo során. A mi esetünkben egy alapmutogatás után az, akinél dolgozik a gép. A Fend esetében -amit hallottam/láttam, de ti jobban tudjátok (többet láttatok)- még a fülkébe se mindig engedik be a delikvenst, nemhogy kezelje a gépet.
Válasz #4476. hozzászólásra
Én tudok ijenröl!! Akor mind a kétszer tényleg JD nyert!! De akor ott csak az erö és a teljesitmény számitot!!!
Válasz #4477. hozzászólásra
biztos kikapott a Bayern münchen, és a melósok el voltak keseredve, amikor azt a fendtet gyártották
Válasz #4478. hozzászólásra
egyetértek komám
Válasz #4476. hozzászólásra
KORZO !!
sugjál már mi történt a P. GY. fendt ével
Válasz #4474. hozzászólásra
Külömben ezel én is igy vagyok ki nem álom amikor a vilamoság szerelö csak a válát vonogatja meg húza a száját!!
nálunk mióta kifeküdt a nagy Fendt semmibe nem nézem !!!!!2 ÉVESEN !!
Mi mindig elmegyünk a kihívásokra, ha valahol egy táblán belül ugyanazzal a munkaeszközzel össze lehet mérni a gépeket. Vagy 3 éve körül nyomtunk így egy kemény évet, de azóta mindig közbejön valami a konkurensek részéről, ha fej-fej mellett kéne dolgozni.
Válasz #4473. hozzászólásra
Viszont itt jön elő megint, hogy ki mikor veszi meg, és meddig használja a traktort. Ugyanis az első 5-6 év, illetve 5-6000 üö-t szinte biztos hogy kibír, utána megy el, és jöhet a következő. a következő gazdájának már komolyabb fejtörést okozhat, mert a haszon nem nála csapódik le, javítania viszont neki kell...
Válasz #4473. hozzászólásra
a fene ott egye meg az elektronikájávál együtt
Az biztos hogy táblán belül is változik a terhelés nagysága..Ezért biztos hogy ha van egy ijen inteligens rendszer az nagy segitség mert igy nem megy veszendöbe az energia..Egy példa ami szintén valami hasónlót bizonyit!!Egy 8210JD az egyik nap full teljes gázon szálitot ojan 220-240km megtéve.. majd a másik napon hasonló távolságot megtéve hasonló közutas terhelésel de csak 1800-1900 ig pörgetve több mint 100l takaritot meg de ez csak egy nap volt.. és csak ere a szintig tudta leveni a fordulatot és mégis..De van mégvalami..Senkinek ne legyenek iluzióji!! Az üzemanyagon megsporolt plusz pénzt egy részét sajnos a bonyolultabb rendszer karbantartására esetleges javitására is lehet forditani.
Válasz #4471. hozzászólásra
én voltam axis akción,ahol épp forditott volt a felállás, itt mind a 2 fél elfogult, mert cél az eladás és a profit
Válasz #4469. hozzászólásra
fendt!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #4468. hozzászólásra
nyilván hogy lehetett kontroljuk a teszt sorrán hisz nem lehett senkinek se hinni a szavában és ez a történet is erröl szólt
Válasz #4467. hozzászólásra
mármint melyiknek
Válasz #4466. hozzászólásra
gondolom,ők aszisztáltak az eke átállitásánál, azért pontosak az infóik
amugy pocsék a fogyasztása
meg mi az hogy 360 Hp huz 5 fejet
Válasz #4463. hozzászólásra
ott röhögték hogy megszivatták a tulajt!!!!!
Válasz #4462. hozzászólásra
még a szenteknek is maguk felé hajlik a kezük
a kite ki malmára hajtja a vizet?
Szerinted egy kite-s dicsérné a versenytársát !!!??????
Válasz #4461. hozzászólásra
itt a kitések mesélték
Válasz #4459. hozzászólásra
Sr8cok, sok a "szomszédgazdamegaztmondta" és a ahaveromnálisezvót történet, már tényeket kellene publikálni
Nem olyan hihetetlen,tekintve a dugattyús motor, és a fogaskerekes váltó párosításának nem éppen a legjobb a hatásfoka miatt,különösen heterogén talajviszonyok között.
Válasz #4457. hozzászólásra
a fendtröl csak annyit hogy amikor egy vállalkozo vett egy 963 ast elötte Case,JD meg mindent próbált és a fendt nyert fogyasztásban !!
de hogyis volt ez
ugy hogy az 5 fejjes ekéjét elálitották /feljebb vették!/ az axisók
ugyhogy erröl ennyit
a többit a a valóságban
hát az én számaim is ennyi százalékot hoznak ki, ezért nem is ezt írom le.
kicsit hihetetlennek tűnik, de tényleg visszajönnek a számok, ez meglátszik az éves üzemanyag-mennyiségeken is...
Fogyasztásra hallottam már Én is ilyen különbséget Fendt javára 1 napos teszten mégsem azt vettek!!!
Nagyon sok van eladó 4-5 ezer üórával.
Sok bajt hallok erről a fokozatmentes váltóról!
Szabi ezt te is tudod hogy egy objektiv eredményhez ám sok dolog kell... Pl nálunk az rt-nél két Jd járt egy barázdára akor indult ugyan oda ment egybarázdára járt és akor ált meg is.. igy jött ki a jobb fogyasztás a 20 javára a 00 elenében.. ijet el tudok képzelni de ha nem enyire szoros a kisérlet akor mint tudod csak relativ..