Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
satyesz Te Rábával dolgozol? az mennyi minuszig indul mindenféle segítség ,hidegindító nélkül.Az én 106-osom elég jól indul,10 fokig az első dugattyúra,10-0 fok között a 3. dugattyúra,0-(-5) foknál 3-5 főtengelyfordulat után kezt el kapkodni és az előbb látott fehér füsttel beindul ami megszűnik 1 percen belül.Azért mondom h. jól indul mert a Tszben +5 foknál már csak bikával és hidegindítóval indultak a Rábák(utólag ez a hozzánemértés miatt volt) A Ti Rábátok hogy indul +5; 0 ; -5 ; -10 fokban?????????????????? Ja és szerintem nincs nagy baja a JD-nek és kb -5 -7 fok van
Az biztos!! De a kérdés az az hogy miért kell e ez neki egyáltalán!! Nekem még van egy tipem!! Amit nyugaton látam egy JD nél az az hogy az fel volt szerelve bioetanol vagy valami hasonló felhasználására..Ami hasonlóan müködik mint az autó gáz!! És ott is hideg - inditáshoz mindig gázolajat használnak!!De ahoz elöte leáláskor visza kell váltania gépésznek.De ha nem tete akor az tud ijet produkálni!!Ez is egy verzió lehet..
Válasz #4319. hozzászólásra
Nálunk nem cserélték,hanem 2 körben hoztak rá erősítést.Az első körben kiszedtük a hidat,meg teljesen szét és elvitték hegeszteni.A második körben(ami a 2 első merevítést fogja össze) lusták voltunk szétszedni,elkunyiztuk a vasat,és a hidat összeszerelve kivettük a helyéről,a kerekeken átfordítva ráhegesztettem a kombájn alatt.Aztán hív visszafordít és be a helyére.3 óra alatt megvolt.
Annyit a szervízről,hogy a 2002-es WTS-t tavaly aratás előtt még keresték jav program keretében.
DE ÉN SEM REPESEK A KITE-ért.
OK, na nem is biztos a céggel van baj, hanem inkább a manussal, akihez tartozunk. Csak azt nem értem, miért nem engeditek, hogy én válasszak szervizest. ezzel kapcsolatban lesz még egy csörtém mostanság.
Iletve ugyan ojanra csak lett alá téve egy 16 os laposvas.. kb enyi..!!De én kölönben nem csodálkozom kicsit sem mert amit sokszor kap! Nem lenék a hejében!! Nekem az elsö hidnál a felni csavarokbol szokot néha elszakadni csak ugy egy egy darab.. minden ok és elözmény nélkül.. volt amikor nem értünk rá cserálni azt az egyet hát lett melé még egy.. akor már megáltunk..!! Namos gondolkodjunk hangosan.. a ferg. meg a holand a könyök tengejt töri.. a domin.106 átbujik vagy szétörik a csapágy hátul.. enek a hidja.. szoval mindenütt van valami.. de én kicsit sem csodálkozom rajt!!
Dehogynem! A JD gyár kiadta a kitének az összes kombájnhidjának cseréjét,csak a kite ba....ta megcsinálni! Az utólagos csere ezért ment ilyen gördűlékenyen.Nyugodjál meg ezek acsere hidak bet vannak a kite raktáraiban!ez a véleményen
Nálunk is volt 3db 2256 tavaly lettek le cserélve 2db-nak a hidját 1 éves korában elvitték megerősiteni a kitések a 3-dik meg kint volt épp valahol dolgozni és annak a megerősitése elmaradt és még tavaly eltőrt neki útkőzben és a kite egy szó nélkűl ki cserélte egy új hidra (igaz az új se s erősitett volt) ingyen bérmentve 10 éves volt akkor a kombájn és igyis kicserélték ezt más cégnél nem éri meg senki!!!!!
Nem ez volt az első. A múltkor jártam baján és az axiálnál minden második jd-nek cserélt vagy javított volt a hátsó hídja. 20-22 szériában természetesen. Az újaknál biztos már erősebb.
25053 hozzászólás
Válasz #4347. hozzászólásra
satyesz Te Rábával dolgozol? az mennyi minuszig indul mindenféle segítség ,hidegindító nélkül.Az én 106-osom elég jól indul,10 fokig az első dugattyúra,10-0 fok között a 3. dugattyúra,0-(-5) foknál 3-5 főtengelyfordulat után kezt el kapkodni és az előbb látott fehér füsttel beindul ami megszűnik 1 percen belül.Azért mondom h. jól indul mert a Tszben +5 foknál már csak bikával és hidegindítóval indultak a Rábák(utólag ez a hozzánemértés miatt volt) A Ti Rábátok hogy indul +5; 0 ; -5 ; -10 fokban?????????????????? Ja és szerintem nincs nagy baja a JD-nek és kb -5 -7 fok van
Válasz #4353. hozzászólásra
Ha már startpilot kell akkor már rég begbaxta az .....
Válasz #4351. hozzászólásra
Az biztos!! De a kérdés az az hogy miért kell e ez neki egyáltalán!! Nekem még van egy tipem!! Amit nyugaton látam egy JD nél az az hogy az fel volt szerelve bioetanol vagy valami hasonló felhasználására..Ami hasonlóan müködik mint az autó gáz!! És ott is hideg - inditáshoz mindig gázolajat használnak!!De ahoz elöte leáláskor visza kell váltania gépésznek.De ha nem tete akor az tud ijet produkálni!!Ez is egy verzió lehet..
Szerintem üzemanyag ellátó rendszer gondja lehet. talán fejszelep, vagy porlasztó.
Válasz #4349. hozzászólásra
Be van kötve a fülkébe a hideg indító.
Válasz #4346. hozzászólásra
John deer Spray
Valami kis gyenge hibáját én is tudnék mondani,de majd a végén.most komoly szakvéleményeket várok!!!!!!!!!!!!!!!!! 4755!!!!4650!!!!!!!
Válasz #4346. hozzászólásra
Ez 95% hengerfejes.
Vagy van vagy minusz 25!! Vagy valami kib nagy gond van a gépel.. Vagy valami szökitet gázolaj van bene..Esetleg fretöz olaj..!!!
Heló JD-sek megfontolt választ kérnék,és tessék jól megfigyelni a hangokat:Hány fokban indul így egy JD????????????????????????????????
Válasz #4344. hozzászólásra
jó rendben
Válasz #4343. hozzászólásra
na majd dumálunk, holnap hosszú nap lesz egy kis KITE-s tárgyalás
Válasz #4342. hozzászólásra
nincs sajna de igérem megoldom hamarosan!!!:))))
Válasz #4340. hozzászólásra
És nincs kép
Válasz #4339. hozzászólásra
akkor sok sok kép lesz
Válasz #4338. hozzászólásra
most jött egy az öszön
Válasz #4336. hozzászólásra
igy van !!pontott teszünk rá ne aggódj
Válasz #4335. hozzászólásra
Van a környékeden?
Válasz #4333. hozzászólásra
még az életben nem fotóztam mert az lenne az igazi! de megoldható majd !!!!!!
Válasz #4332. hozzászólásra
valahogy bizti meglehet oldani, meg kell oldani
Válasz #4331. hozzászólásra
szerintem pontosan fel kell térképezni és fotozni egy oldalkip. 55st !!!!!
magyarán ,koppintani
Válasz #4332. hozzászólásra
Válasz #4330. hozzászólásra
nincs kép rolla? ha azt el tudnám tenni valahová akkor semmi gond max a gázolajszürők
Válasz #4331. hozzászólásra
igen nézegettem én ishogy akarod megoldani de nem volt világos számomra
Válasz #4329. hozzászólásra
illetve a fő baj nem férek el a szűrőháztól
Válasz #4329. hozzászólásra
aha !!!!!na ez érdekes igen!! a 55 nek elölre dugta el ezeket a dolgokat! de hogy is
még sose néztem
Válasz #4328. hozzászólásra
addig nincs baj azt egy 90 fokos idommal megoldom a fő baj a levegőszűrőház és a szürő kivétele tisztítás céljából
Válasz #4326. hozzászólásra
csak nem a kipufancs toroknál akadtál el közvetlenmire elfordulsz nem megy rá a motor tetö?,
Válasz #4326. hozzászólásra
mondjad
vagy e jd 4650?
Válasz #4316. hozzászólásra
Nekem hozták az erösítést a hátsó hidra és rá heggeszteték!!!
Válasz #4323. hozzászólásra
Ja azt felejtsd el.. Csak a gépesités az ami ér valamit de a gabona kereskedelem vetömag mütrágya vonal = O
Válasz #4322. hozzászólásra
Nekünk műszaki oldalon nemsok gondunk volt.
Engem személy szerint a termeltetési oldal szivatott meg 2 évben egymás után.
Válasz #4321. hozzászólásra
Nem lene az rosz.. de sokan sokféle képen értelmezik a szolgáltatás fogalmát.. Föként a szerelök.. Hatalmas tisztelet a kivételnek!!!
Nálunk nem cserélték,hanem 2 körben hoztak rá erősítést.Az első körben kiszedtük a hidat,meg teljesen szét és elvitték hegeszteni.A második körben(ami a 2 első merevítést fogja össze) lusták voltunk szétszedni,elkunyiztuk a vasat,és a hidat összeszerelve kivettük a helyéről,a kerekeken átfordítva ráhegesztettem a kombájn alatt.Aztán hív visszafordít és be a helyére.3 óra alatt megvolt.
Annyit a szervízről,hogy a 2002-es WTS-t tavaly aratás előtt még keresték jav program keretében.
DE ÉN SEM REPESEK A KITE-ért.
OK, na nem is biztos a céggel van baj, hanem inkább a manussal, akihez tartozunk. Csak azt nem értem, miért nem engeditek, hogy én válasszak szervizest. ezzel kapcsolatban lesz még egy csörtém mostanság.
Válasz #4316. hozzászólásra
Csak úgy pezseg a jóindulat (c:
Válasz #4313. hozzászólásra
érdekes én ilyenre nem emlékszem, nem is értem miért kekeckedek ennyit a kitevel?!
Válasz #4313. hozzászólásra
Iletve ugyan ojanra csak lett alá téve egy 16 os laposvas.. kb enyi..!!De én kölönben nem csodálkozom kicsit sem mert amit sokszor kap! Nem lenék a hejében!! Nekem az elsö hidnál a felni csavarokbol szokot néha elszakadni csak ugy egy egy darab.. minden ok és elözmény nélkül.. volt amikor nem értünk rá cserálni azt az egyet hát lett melé még egy.. akor már megáltunk..!! Namos gondolkodjunk hangosan.. a ferg. meg a holand a könyök tengejt töri.. a domin.106 átbujik vagy szétörik a csapágy hátul.. enek a hidja.. szoval mindenütt van valami.. de én kicsit sem csodálkozom rajt!!
Válasz #4314. hozzászólásra
Dehogynem! A JD gyár kiadta a kitének az összes kombájnhidjának cseréjét,csak a kite ba....ta megcsinálni! Az utólagos csere ezért ment ilyen gördűlékenyen.Nyugodjál meg ezek acsere hidak bet vannak a kite raktáraiban!ez a véleményen
Válasz #4307. hozzászólásra
Hello
Mi a cikkszáma?Mennyi a félár?
Nálunk is volt 3db 2256 tavaly lettek le cserélve 2db-nak a hidját 1 éves korában elvitték megerősiteni a kitések a 3-dik meg kint volt épp valahol dolgozni és annak a megerősitése elmaradt és még tavaly eltőrt neki útkőzben és a kite egy szó nélkűl ki cserélte egy új hidra (igaz az új se s erősitett volt) ingyen bérmentve 10 éves volt akkor a kombájn és igyis kicserélték ezt más cégnél nem éri meg senki!!!!!
Ja. A 20-22 szériának típushibás volt a hátsó hídja, de nagyon nagy százaléka utólagos garanciában cserélve lett.
Válasz #4310. hozzászólásra
Nem ez volt az első. A múltkor jártam baján és az axiálnál minden második jd-nek cserélt vagy javított volt a hátsó hídja. 20-22 szériában természetesen. Az újaknál biztos már erősebb.
Válasz #4299. hozzászólásra
Tényleg ilyen keveset futnak kint a gépek vagy csak visszapörgetik az órát? Gondolom vissza lehet...
Nehogymá fenékig tejföl l1N a JD........
Válasz #4308. hozzászólásra
Válasz #4307. hozzászólásra
Bocs a vicért de szerintem egy bontatlan vadi uj 8000 féláron az kaposabb lene mint egy sima szürö!!
Hali ha valakinek kell van gyári bontatlan John deere 4650,8000, 8010,z8000-resre motorolaj szűrőm 2db! ára: bolti ár fele!
Válasz #4301. hozzászólásra
oké megprobálom köszi szépen