Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4099. hozzászólásra
Maszek biztosan tudja,szerintem nem egy egetverő összeg. Nemtom,hogy golyóval,vagy anélkül adják,de olyat bármelyik boltban lehet venni,nekünk már minden munkagépen van,így azt se kell rakosgatni.
Válasz #4096. hozzászólásra
Ha veszel 2 újat és ráépíted,sokáig jó lesz.Ha szerzel vmi használtat,ki tudja mennyire kopott.Maszek meg tudja mondani hány üó-t bír! Nekünk még mind jó.
Válasz #4093. hozzászólásra
De van zöld színű is,a 4650-en volt a tsz-ben mindegyiken.Szerintem vontatni nagyon jó vele,mert ha alulra akasztod a kötelet,akkor emeli a traktort,és elkapar könnyebben.A csemegés videokon mindenki a járom szarvával vontat.
Válasz #4092. hozzászólásra
Igen.Muszály volt,mert ráheggelték az ekére a perselyt,s máshogy nem birtam elhozni.
Akkor marad a fűrészgép és a hegesztő.
megegyeznek a karok!! de tudsz rá venni külön Valterseid gyorskapcsolos végeket és a golyost levágod emezt meg ráhegeszted!!
a kipufancs jó ötlet de mi lesz a szivó csövel ,,?
Válasz #4077. hozzászólásra
Eben semi uj sincs!!Talán ép a 4755 nél volt az hogy az öregebbek még középen voltak szerelve az ujabb szériánál már ki van hozva oldalra.. Csak másold le és kész is..!
üdv. Lenne egy kérdésem remélem tudsz rá válaszolni. A 4650 és a 4655 hátsó függestőkarjai megeggyeznek e mert le akarnám cserélni mivel a 4655-é nem fix golyós csak jó lenne tudni hogy a felfogatási pontok megeggyeznek e? Illetve próbáltátok e már a kipufogót a fülkéhez kivezetni (nagyon filózok rajta)?
Na az idős vett még eggyet magának a kis joni mellé meg a 3 50-es MTZ mellé ? A kis jonit is a multkor cerélte ki nálatok . Ha jól hallotam nálatok dolgozik a fia .
Én ha lehetett volna, a 7430-ast is azzal kérem... Aki dolgozik egy napot a 8530-ason, utánna 2 hétig össze vissza kutyul mindent a 7430-ason, mert annyira jól illeszkedik a működésmódja az emberi logikához...
aki nem tudja, mire gondolok:
A 7430-as váltója:
és irányváltója:
Ezzel szemben a 8530-as kombinált váltókarja:
Nálam már ott elvérzik a két kar elmélete, hogy teljesen hátrahúzva a 8530-as megáll, és powerZero üzemmódban gyakorlatilag elmozdíthatatlan, ezzel szemben a 7430-asnál ha hátrahúzod a kart, akkor még mindig megy tovább lassan, de erővel.
ez a johni a komámnál volt demozni a Lajta-Hanság Mezőgazdasági-, Termelő-, Kereskedő-, és Szolgáltató Rt.,. Sárvári Mezőgazdasági Rt. Szombathelyi Tangazdaság Rt. ...-nél
25053 hozzászólás
Válasz #4103. hozzászólásra
lehet hogy 3 as nem vagyok bizti benne de ezt akkora kiderítem
Válasz #4102. hozzászólásra
Holnap megnézem a számlát!!
Válasz #4101. hozzászólásra
Nem 3-as? Asszem annak van nagy lyukú golyója.De ez nem biztos.
Válasz #4084. hozzászólásra
Mennyibe került ???????
Válasz #4100. hozzászólásra
A golyó nem probléma már nekünk is szinte mindegyiken van mondjuk ide 2 es kellene de nem vészes összeg
Válasz #4099. hozzászólásra
Maszek biztosan tudja,szerintem nem egy egetverő összeg. Nemtom,hogy golyóval,vagy anélkül adják,de olyat bármelyik boltban lehet venni,nekünk már minden munkagépen van,így azt se kell rakosgatni.
Válasz #4098. hozzászólásra
Mennyi lehet a két új amit fel kell heggeszteni (valyon )?
Válasz #4096. hozzászólásra
Ha veszel 2 újat és ráépíted,sokáig jó lesz.Ha szerzel vmi használtat,ki tudja mennyire kopott.Maszek meg tudja mondani hány üó-t bír! Nekünk még mind jó.
De van zöld színű is,a 4650-en volt a tsz-ben mindegyiken.Szerintem vontatni nagyon jó vele,mert ha alulra akasztod a kötelet,akkor emeli a traktort,és elkapar könnyebben.A csemegés videokon mindenki a járom szarvával vontat.
Válasz #4095. hozzászólásra
Vagy a 4755-é ha tényleg stimmel rá
Válasz #4092. hozzászólásra
Igen.Muszály volt,mert ráheggelték az ekére a perselyt,s máshogy nem birtam elhozni.
Akkor marad a fűrészgép és a hegesztő.
Váltva forg ekéhez nem jó!!
Válasz #4091. hozzászólásra
Ez nem tettszikkkkkkkk
Válasz #4091. hozzászólásra
Rábáé??
Válasz #4081. hozzászólásra
Vagy teszel egy ilyet!
Válasz #4087. hozzászólásra
Nekem nem hihi!!!
Válasz #4082. hozzászólásra
Hát megpróbálok valahogy cserélni valakivel majd beszélek a valbertékkel hátha van nekik elfekvőbe
Válasz #4086. hozzászólásra
Ja !
Válasz #4085. hozzászólásra
igen be kell dölni mint a kanyarban
Válasz #4084. hozzászólásra
onnan tudom nagyokos én is
Leveszem és csak a végét rakom rá már az agyamra megy hogy nem igazi a kilátás mindig be kell dőlni ha látni akarom ki jön szembe.
Mi most cseréltuk mert kikopot!!
Válasz #4081. hozzászólásra
értjük
megegyeznek a karok!! de tudsz rá venni külön Valterseid gyorskapcsolos végeket és a golyost levágod emezt meg ráhegeszted!!
a kipufancs jó ötlet de mi lesz a szivó csövel ,,?
Boccs 4755 öt akartam írni
Válasz #4079. hozzászólásra
Válasz #4078. hozzászólásra
A kipufancsról már van kép csak a függesztőkar az érdekes egyszerűbb lenne ráálni a gépekre
Eben semi uj sincs!!Talán ép a 4755 nél volt az hogy az öregebbek még középen voltak szerelve az ujabb szériánál már ki van hozva oldalra.. Csak másold le és kész is..!
Válasz #4076. hozzászólásra
üdv. Lenne egy kérdésem remélem tudsz rá válaszolni. A 4650 és a 4655 hátsó függestőkarjai megeggyeznek e mert le akarnám cserélni mivel a 4655-é nem fix golyós csak jó lenne tudni hogy a felfogatási pontok megeggyeznek e? Illetve próbáltátok e már a kipufogót a fülkéhez kivezetni (nagyon filózok rajta)?
Válasz #4070. hozzászólásra
Na az idős vett még eggyet magának a kis joni mellé meg a 3 50-es MTZ mellé ? A kis jonit is a multkor cerélte ki nálatok . Ha jól hallotam nálatok dolgozik a fia .
Válasz #4073. hozzászólásra
Használják egészséggel!
Karácsony:
Válasz #4071. hozzászólásra
Naná...De azé a motyi se rossz...
Válasz #4069. hozzászólásra
ha a száját nem kell törölni, ott valami nem működött jól.
Ja, John Deere a legjobb.(a cím miatt)
Válasz #3982. hozzászólásra
Szalai Józsibácsinak!
Válasz #4068. hozzászólásra
Lenyalja az még az ujjait is , nem kő törölni...
Válasz #4067. hozzászólásra
de csak miután megtörölte a száját.
Válasz #4066. hozzászólásra
Vagy megkérem a mellettem ülő menyecskét , segítsen már ő is a másik kezével is...
Válasz #4063. hozzászólásra
Vagy előre kell gondolkodni, vagy nagy tenyeret kell növeszteni, hogy mindent elérj egy-egy ujjaddal
Válasz #4062. hozzászólásra
Én ha lehetett volna, a 7430-ast is azzal kérem... Aki dolgozik egy napot a 8530-ason, utánna 2 hétig össze vissza kutyul mindent a 7430-ason, mert annyira jól illeszkedik a működésmódja az emberi logikához...
aki nem tudja, mire gondolok:
A 7430-as váltója:
és irányváltója:
Ezzel szemben a 8530-as kombinált váltókarja:
Nálam már ott elvérzik a két kar elmélete, hogy teljesen hátrahúzva a 8530-as megáll, és powerZero üzemmódban gyakorlatilag elmozdíthatatlan, ezzel szemben a 7430-asnál ha hátrahúzod a kart, akkor még mindig megy tovább lassan, de erővel.
Válasz #4061. hozzászólásra
Egyik kérdésre sem megy ????
Privátban ?(rtunk már egymásnak.....)
Válasz #4060. hozzászólásra
Nem értem... Miért jobb? Ha mondjuk bal kézzel épp irányváltózol , a másikkal hidraulikázol sima ügy... De ha az is jobbkezes???
Válasz #4060. hozzászólásra
Te vagy az első, aki ezt mondja. Eddig csak azt hallottam vissza, hogy miért nem a többinél jól megszokott baloldalit tettük bele.
Válasz #4058. hozzászólásra
Passzolnék.
És miért a hülye baloldali irányváltóval rendelitek?
A jobboldoli kombinált irányváltó+sebességváltó sokkal használhatóbb, tapasztalatból....
Válasz #4057. hozzászólásra
ez a johni a komámnál volt demozni a Lajta-Hanság Mezőgazdasági-, Termelő-, Kereskedő-, és Szolgáltató Rt.,. Sárvári Mezőgazdasági Rt. Szombathelyi Tangazdaság Rt. ...-nél
Szerintetek a Ballánál lévő JD 8420-as mennyit ér ?????????????????????????
Korzo, van valami infód róla ??? Esetleg ha tekerték az óráját valamivel ki lehet szűrni ?????
Válasz #4055. hozzászólásra
És képesek vagytok beleengedni annak az új gépnek a váltójába mindenféle hulladék olajat bárkinek a munkagépéből?
Válasz #4054. hozzászólásra
Nő.