Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem volt más választásom csak bizni tudtam a gépben meg aban amit látok!! De szerencsére jol választotam!! Félre ne érts de felénk a nagyválalkozók nem társalognának veled meg a szakemberedel napokig!! Hanem hoci nesze alapon!!Nálunk ijen vadkeleti módon megy az üzletelés!!Végülis megtanulhatuk az ukrántol!!
Ez is igaz de neked adig is dolgoznod kell!!Faterom ezt az idöszakot ugró deszkának szokta nevezni..Tehát veszel egyet adig.. és mikor valaki belebukik akor meg belecseréled és hali!!
Csak itthon képtelenség venni nagy trakit jd-ben és magnumban.
De azt viszont mondták, hogy az utóbbi géptámogatásban rengeteg emberke igen-igen túlvállalta magát 80-100-150-200 millás gépcsomagokkal, amiket (informátor) szerint 2 év múlva vissza vesz a bank.
Rengeteg olyan nagy csomag ment ki, hogy 1 fillért sem rakot bele a tulaj, úgy csinálták meg a dolgokat.
Szerintem azért it se mindenhol!!Nem minden tulaj anyira kedves és elözékeny!!Lehet hogy edig csak jó tapasztalataid voltak!! Nekem már kelett 10 perc alat 106 venem meg 20 perc alat 2056ot!! Mert már az ukránok a nyakamon voltak egy nagy táska pénzel!! És csak szimpátiábol kaptam enyi idöt!!Szoval..
jól beszélsz satyesz!!!!!
én is igy gondolom pontosan
de még annyit hozzátennék hogy én még mindig szivesebben veszek jól leinformálható magyar gépet mint bizonytalan csilivili külföldit!!
azért itthon ,ha gazdától veszed kipróbálhatod élesbe,láthatod hol,mire használták,reális lehet-e az óra,a szervizest megkeresve szinte mindent megtudhatsz a gépről!a kintivel ez nem megy!
Srácok eben a lényeg a következö Aki egy gépet használtan az ujkori árának megfelelöjéhez képest 25-30% vesz az anyit is várjon töle!!! És szerintem az se nagyobb csalódás mint amikor az ujonan közel 50mill vet gép roban le nem is kis hibával..!!
Válasz #3876. hozzászólásra
No ez lett volna a kérdésem nekem is!De ha nagyot vesz,elvileg a zöld jó rá,és tudtommal ott nincs gond a környezetvédelmi előírásokkal.
Ha német származású embertől veszel,ott nincs gond a visszatekeréssel.De már vannak "külföldi" németek is,NO azok dzsukhelek!!!!!!!
a külföldi traki vásárlás jó ötlet,csak semmit se fogsz tudni a gép előéletéről,mire használták,hol,stb!gumik lecserélve sok minden lefestve, óra visszatekerve,karok,gombok pedálok lecserélve ,stb. a kinti ex-hire gépek viszont nagyon jó áron vannak!azt tudja valaki,hogy régebbi trakikat hogyan lehet forgalombahelyezni a környezetvédelmi besorolások miatt?
25048 hozzászólás
Válasz #3897. hozzászólásra
Nem volt más választásom csak bizni tudtam a gépben meg aban amit látok!! De szerencsére jol választotam!! Félre ne érts de felénk a nagyválalkozók nem társalognának veled meg a szakemberedel napokig!! Hanem hoci nesze alapon!!Nálunk ijen vadkeleti módon megy az üzletelés!!Végülis megtanulhatuk az ukrántol!!
Válasz #3895. hozzászólásra
Jó terv!!!! És lesz!!!! Türelem.
Angol,francia NO!!!!!!! Nagyon gyilkosok!
Válasz #3895. hozzászólásra
Ez is igaz de neked adig is dolgoznod kell!!Faterom ezt az idöszakot ugró deszkának szokta nevezni..Tehát veszel egyet adig.. és mikor valaki belebukik akor meg belecseréled és hali!!
Válasz #3894. hozzászólásra
ha 20 perc alatt vettél kombájnt vakmerő vagy ,nem kicsit!
Válasz #3894. hozzászólásra
Hát ezt már le sem akartam írni.......a jó gépnek hamar híre megy.......
Válasz #3891. hozzászólásra
Csak itthon képtelenség venni nagy trakit jd-ben és magnumban.
De azt viszont mondták, hogy az utóbbi géptámogatásban rengeteg emberke igen-igen túlvállalta magát 80-100-150-200 millás gépcsomagokkal, amiket (informátor) szerint 2 év múlva vissza vesz a bank.
Rengeteg olyan nagy csomag ment ki, hogy 1 fillért sem rakot bele a tulaj, úgy csinálták meg a dolgokat.
Válasz #3891. hozzászólásra
Szerintem azért it se mindenhol!!Nem minden tulaj anyira kedves és elözékeny!!Lehet hogy edig csak jó tapasztalataid voltak!! Nekem már kelett 10 perc alat 106 venem meg 20 perc alat 2056ot!! Mert már az ukránok a nyakamon voltak egy nagy táska pénzel!! És csak szimpátiábol kaptam enyi idöt!!Szoval..
Válasz #3889. hozzászólásra
Nos ez az !
Nekem volt egy élő példám az nh-val. Összehasonlítottunk 1 alkatrészt az én kifutott és 1 új szériával.........több, mint 5X különbség !
Válasz #3889. hozzászólásra
jól beszélsz satyesz!!!!!
én is igy gondolom pontosan
de még annyit hozzátennék hogy én még mindig szivesebben veszek jól leinformálható magyar gépet mint bizonytalan csilivili külföldit!!
Válasz #3886. hozzászólásra
azért itthon ,ha gazdától veszed kipróbálhatod élesbe,láthatod hol,mire használták,reális lehet-e az óra,a szervizest megkeresve szinte mindent megtudhatsz a gépről!a kintivel ez nem megy!
Válasz #3888. hozzászólásra
Ara is akár..
Válasz #3886. hozzászólásra
Srácok eben a lényeg a következö Aki egy gépet használtan az ujkori árának megfelelöjéhez képest 25-30% vesz az anyit is várjon töle!!! És szerintem az se nagyobb csalódás mint amikor az ujonan közel 50mill vet gép roban le nem is kis hibával..!!
Válasz #3887. hozzászólásra
csak nem a tépeire gondolsz
Válasz #3885. hozzászólásra
Föleg ara felétek!! De ha jol látam az még a nyarat is megérte!!
Ez itthon is így van ! Ha valaki használtra adja a fejét ezeket vállalni kell.
Válasz #3884. hozzászólásra
tavaly télen az angól behozott traki volt a sláger a magyar kereskedöinknek
Válasz #3880. hozzászólásra
Azt halom hogy a holandok ijen tekergetösek..!!Ot is a kereskedö!! Meg azt hogy az angolok trehányak!!
Válasz #3881. hozzászólásra
szeretnénk !! az adottságaink is megvannak már csak idöt kell rá tépni a jövö eszendöben
Válasz #3881. hozzászólásra
Abbiz a!
Válasz #3877. hozzászólásra
Megcsinálod?Jól menne a két gép együtt.
No ez lett volna a kérdésem nekem is!De ha nagyot vesz,elvileg a zöld jó rá,és tudtommal ott nincs gond a környezetvédelmi előírásokkal.
Ha német származású embertől veszel,ott nincs gond a visszatekeréssel.De már vannak "külföldi" németek is,NO azok dzsukhelek!!!!!!!
Azokat a tipusokat lehet behozni amit itthol is forgalmaznak 1996 óta(vagy valami ilyesmi)
ejha !! ez jó kérdés tudnilik az EU a 4650 hez a gyári rövid füzött motort pont ezért nem engedi be
Válasz #3874. hozzászólásra
ahogy mondod!!
Válasz #3838. hozzászólásra
a külföldi traki vásárlás jó ötlet,csak semmit se fogsz tudni a gép előéletéről,mire használták,hol,stb!gumik lecserélve sok minden lefestve, óra visszatekerve,karok,gombok pedálok lecserélve ,stb. a kinti ex-hire gépek viszont nagyon jó áron vannak!azt tudja valaki,hogy régebbi trakikat hogyan lehet forgalombahelyezni a környezetvédelmi besorolások miatt?
jó lenne tudni h a 8400asok és a 8410esek miben különböznek a 8300astól illetve a 8400astól, a korukon kívül persze!!!!!
Válasz #3871. hozzászólásra
Ezt tudtam de a másikat nem.Az milyen?Azt vetted alkatrésznek?
Válasz #3872. hozzászólásra
NA!!!! Erről tudott Pisti hogy van,a másikról érdeklődne.......
Válasz #3870. hozzászólásra
az!!!
eddig értelek
Válasz #3868. hozzászólásra
jó van na
Válasz #3867. hozzászólásra
Mi ennek a gépnek a rendszáma ami szemben áll 3 lábon? Nem YIL-447?
Válasz #3849. hozzászólásra
Na mi van Sattyesz???? A freemail nem akarja???????????????????
Válasz #3867. hozzászólásra
A működőnek nem YIL-447 a rendszáma?
Válasz #3864. hozzászólásra
ez most is kinai nekem
légyszives magyarul kérdezd mi érdekel
köszi
Válasz #3865. hozzászólásra
Válasz #3862. hozzászólásra
NE röhögjéééééé!
Válasz #3863. hozzászólásra
Ha nem az a rendszáma akkor valami hasonló
Válasz #3860. hozzászólásra
447 es az meg milyen e
Válasz #3861. hozzászólásra
Válasz #3860. hozzászólásra
Én nem mondhatok semmit(mert ugye nem is tudhatom,honnan is tudhatnám).
Válasz #3859. hozzászólásra
A 447-est tudtam de a másikat nem
Válasz #3858. hozzászólásra
Hát az övé!
Válasz #3853. hozzászólásra
Milyen gép áll a Tied mellet??
Válasz #3856. hozzászólásra
Válasz #3855. hozzászólásra
Fegyelmi!
Válasz #3854. hozzászólásra
csillag garázs!!
amugy mindig lefóliáztam télire de mint látod most mulasztottam