Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3297. hozzászólásra
Anyira nem érdekelte hogy mit csinál hogy mi végel jártunk egymásra!!Én megáltam vele beszélgetni..és mivel szimpatikus voltam neki beleált az enyémbe és segitet nekem csak ugy!!Azért hogy legalább én haladjak!!Az övével meg majd ugyislesz valami..adig is jár az orabére..
Az csak egy szerencsétlen flótás volt!Akinek azt mondták hogy aznap te ezel ide fogsz meni..! Persze az embert sem zavarta nagyon csak a kis tütüke legyen meg és hali..
Válasz #3290. hozzászólásra
A Rencer váltás hajnalán már látam ojat amikor a 4650 est hasonlóan nem tul nagy bajal szétkapták és a töbi még müködö gépet üzemelték tovább az alkatrészeibök..Nem csodálkoznék rajta ha ezt is egy jolmenö maszek elviné hasonló célra!!
Tudok ojan céget aki két három évente a 4755 re a gép piaci értékét rákölti!!A gép preciz és naprakész..De hietetlen ára van neki..Ami fix hogy szinte éjel napal menek vele!!
Öszintén megmondom hogy egy egybenlévöt megvenék enyiért..De ojat amivel csak ez meg csak az a baj az már neces..Mert akármijen jó egyJd kités áron javitani nagyon kemény!!És hirtelen elöál egy ojan furcsa helyzet amikor a vételárnak megfelelö öszeg hirtelen rámegy egy gépre..És akor már hol van az a kedvezö baráti ár!!Sajnos ezeket az öregedö futot gépeket sokszor nem megveni hanem üzemben tartani a nehéz!!Föleg ojan szinten amit elvár egy 8000!Látam ojan leépült 4650-t amibe a traktoros pájszerel rakta be kintröl a sebeséget..Tehát ha ijen álapotu a gép akor kihagynám..
Köszi szépen, reméljük, tényleg szerencsénk lesz vele. A munka meg csak jobb lehet, mint a 82-sel
Ha sietsz akkor még lehet, hogy van egy itt a telepen apáméknál. Arra mondjuk kicsit költeni kell mert hiányzik 3 sebesség belőle és a motor ezt nem szívlelte annyira így kicsit eszi az olajat. De állítólag 500ezerből javítható. Azt jobban körbe kell nézni.
Nah igen, az Axial nem tartja sokra a John Deere-t főleg, mert annyi áll nekik a telepeken mint égen a csillag és lassan csak a helyet foglalják. Aki valaha is érdeklődött náluk egy gép iránt, de nem vette meg azt egy év múlva vissza hívják, ha még nem kelt el a gép, hogy jelentős akcióval tudják adni.
Válasz #3278. hozzászólásra
Anyiért én is venék egyet!!! Ezek szerint nektek is segitet az AXi.. Mármint azal hogy ismét nem tul sokra értékelte a JD!! Ez náluk már bevett szokás..Lasan azt kell hogy mondjam hogy jobb az axi tol Jd veni mint a kitétöl..És forditva!!Tölük meg fendet..Kölcsönösen nem tul sokra értékelik egymás gépeit!!De a lényeg az hogy ijen árban a leg leg jobb döntés amit hozhatatok!!Sok szerencsét és jó munkát kivánok hozzá!
Apám ismeri az összes eddigi traktorost aki dolgozott rajta. A héten kezdi vele a szántást, az első métereken ott lesz az előző kezelője is a gépnek :)
Nem vállaljuk túl magunkat, egy 4 fejes vontatott IH-t fog cibálni.
Egy Kités szerelő szerint olyan 25ezer üzemórára készültek ezek. Persze normális karbantartás mellett, amit eddig megkapott mindig.
Ha valóban jol szervizelt és gondozot a gép akor sokáig elmegy még nektek!! Persze vigyázni és költeni kell rá mert azért az a 16000üó nem kevés még a JD nek sem..De ahogy irod24 órás folyamatos üzemelés után hozátok gondolom mintha szanatóriumba érkezne a gép..Egy havernak volt ojan 18ezer órás már tartot töle és eladta azóta is bánja..!! Véleményem szerint a munka gép megválasztására kell hogy figyelj és akor nem lesz gond!!A Másik dolog meg az hogyhaverkodj ösze az elözö gépészel aki hajtota és kérd ki mindig a tanácsát hidd el megéri!!
hehe ! olyan nincs hogy hosszú , de rövid az annál inkább !!
a rövid motor egy hengerfej,adagoló,turbó,vizpumpa,olajteknő,olajszivatyú nélküli, ugynevezett FÜZÖTT motor!!
Akkor Nyuszin gondolkoztunk, vagy valami Fiat-on. Meg tudtuk, hogy a Tsz le akarja cserélni ezeket és reméltük hogy hozzájutunk az egyikhez olcsón. Ez azért jó mert fater is a telepen dolgozik és tudjuk az előéletét a gépnek.
200ezerrel került volna többe Bajáról. De így sem a Tsz-től vettük már meg hanem az Axial-tól. De ugyanannyiért adták mint amennyiért a Tsz adta volna. Volt egy kis trükk, mert egy ismerős dolgozik az Axial telepen és nem adta oda másnak amíg mi áment nem mondtunk rá.
25046 hozzászólás
Válasz #3297. hozzászólásra
Anyira nem érdekelte hogy mit csinál hogy mi végel jártunk egymásra!!Én megáltam vele beszélgetni..és mivel szimpatikus voltam neki beleált az enyémbe és segitet nekem csak ugy!!Azért hogy legalább én haladjak!!Az övével meg majd ugyislesz valami..adig is jár az orabére..
Válasz #3296. hozzászólásra
a tütöke na az ismerös emberkék
Válasz #3294. hozzászólásra
Az csak egy szerencsétlen flótás volt!Akinek azt mondták hogy aznap te ezel ide fogsz meni..! Persze az embert sem zavarta nagyon csak a kis tütüke legyen meg és hali..
Válasz #3294. hozzászólásra
Az bizti megérdemelné.
Válasz #3287. hozzászólásra
én a pájszerel ütném le az olyan traktorost ne is haragudj!!!
Válasz #3292. hozzászólásra
Neharagudj nem tudom mire gondolsz..Amit már látam nálatok hogy az otani ipar több külföldi márkát is lemásolt..Land rover--Man- volvó
Válasz #3291. hozzászólásra
Nálunk is igy tüntek el a román rábák. Donorként végezték. Hála istennek.
Válasz #3290. hozzászólásra
A Rencer váltás hajnalán már látam ojat amikor a 4650 est hasonlóan nem tul nagy bajal szétkapták és a töbi még müködö gépet üzemelték tovább az alkatrészeibök..Nem csodálkoznék rajta ha ezt is egy jolmenö maszek elviné hasonló célra!!
Gyanítom hogy valami hasonló megfontolással hagyta ott az előző érdeklődő is. A váltónak nincs nagy baja, de a motor az már necces.
Válasz #3288. hozzászólásra
Tudok ojan céget aki két három évente a 4755 re a gép piaci értékét rákölti!!A gép preciz és naprakész..De hietetlen ára van neki..Ami fix hogy szinte éjel napal menek vele!!
Hát igen egy ilyen foghijas váltóba könnyen bele lehet guritani akár 2-3 millát is és akkor még hol a motor.
Válasz #3286. hozzászólásra
Öszintén megmondom hogy egy egybenlévöt megvenék enyiért..De ojat amivel csak ez meg csak az a baj az már neces..Mert akármijen jó egyJd kités áron javitani nagyon kemény!!És hirtelen elöál egy ojan furcsa helyzet amikor a vételárnak megfelelö öszeg hirtelen rámegy egy gépre..És akor már hol van az a kedvezö baráti ár!!Sajnos ezeket az öregedö futot gépeket sokszor nem megveni hanem üzemben tartani a nehéz!!Föleg ojan szinten amit elvár egy 8000!Látam ojan leépült 4650-t amibe a traktoros pájszerel rakta be kintröl a sebeséget..Tehát ha ijen álapotu a gép akor kihagynám..
Válasz #3285. hozzászólásra
Köszi szépen, reméljük, tényleg szerencsénk lesz vele. A munka meg csak jobb lehet, mint a 82-sel
Ha sietsz akkor még lehet, hogy van egy itt a telepen apáméknál. Arra mondjuk kicsit költeni kell mert hiányzik 3 sebesség belőle és a motor ezt nem szívlelte annyira így kicsit eszi az olajat. De állítólag 500ezerből javítható. Azt jobban körbe kell nézni.
Nah igen, az Axial nem tartja sokra a John Deere-t főleg, mert annyi áll nekik a telepeken mint égen a csillag és lassan csak a helyet foglalják. Aki valaha is érdeklődött náluk egy gép iránt, de nem vette meg azt egy év múlva vissza hívják, ha még nem kelt el a gép, hogy jelentős akcióval tudják adni.
Anyiért én is venék egyet!!! Ezek szerint nektek is segitet az AXi.. Mármint azal hogy ismét nem tul sokra értékelte a JD!! Ez náluk már bevett szokás..Lasan azt kell hogy mondjam hogy jobb az axi tol Jd veni mint a kitétöl..És forditva!!Tölük meg fendet..Kölcsönösen nem tul sokra értékelik egymás gépeit!!De a lényeg az hogy ijen árban a leg leg jobb döntés amit hozhatatok!!Sok szerencsét és jó munkát kivánok hozzá!
Válasz #3283. hozzászólásra
köszi
Válasz #3282. hozzászólásra
Fene a számat hogy mindent úgy kell kihúzni belőlem
Ha jól emlékszek akkor 96-os :)
ja és 1 évjáratot is mondjál légyszives
Válasz #3279. hozzászólásra
Tudjuk, egy rossz szavunk nem lehet :)
én olyan 6-7 re gondoltam
baxmeg egy szót se szóljálAZ BAGÓ !!
Válasz #3277. hozzászólásra
4millió+fa
Válasz #3276. hozzászólásra
egy valamit nem kérdeztünk meg töled
mennyi vot az ára??
Válasz #3273. hozzászólásra
Apám ismeri az összes eddigi traktorost aki dolgozott rajta. A héten kezdi vele a szántást, az első métereken ott lesz az előző kezelője is a gépnek :)
Nem vállaljuk túl magunkat, egy 4 fejes vontatott IH-t fog cibálni.
Egy Kités szerelő szerint olyan 25ezer üzemórára készültek ezek. Persze normális karbantartás mellett, amit eddig megkapott mindig.
Válasz #3274. hozzászólásra
(Vajon honnét csenhette?????? )
740-es és 750-es jd vetőgéphez uj vetömagelzáró egységem van 1 fölös jó árban (tescós)
Válasz #3269. hozzászólásra
Ha valóban jol szervizelt és gondozot a gép akor sokáig elmegy még nektek!! Persze vigyázni és költeni kell rá mert azért az a 16000üó nem kevés még a JD nek sem..De ahogy irod24 órás folyamatos üzemelés után hozátok gondolom mintha szanatóriumba érkezne a gép..Egy havernak volt ojan 18ezer órás már tartot töle és eladta azóta is bánja..!! Véleményem szerint a munka gép megválasztására kell hogy figyelj és akor nem lesz gond!!A Másik dolog meg az hogyhaverkodj ösze az elözö gépészel aki hajtota és kérd ki mindig a tanácsát hidd el megéri!!
Válasz #3270. hozzászólásra
amugy speciel a JD motorokat amik eredeti sárga szinű füzött voltak IPARI motornak hivták a kitések !!
Válasz #3270. hozzászólásra
hehe ! olyan nincs hogy hosszú , de rövid az annál inkább !!
a rövid motor egy hengerfej,adagoló,turbó,vizpumpa,olajteknő,olajszivatyú nélküli, ugynevezett FÜZÖTT motor!!
Jó estét! Elnézést de a régebbi Johnik-nál mi az, hogy rövid meg hosszu motor.
Válasz #3266. hozzászólásra
Akkor Nyuszin gondolkoztunk, vagy valami Fiat-on. Meg tudtuk, hogy a Tsz le akarja cserélni ezeket és reméltük hogy hozzájutunk az egyikhez olcsón. Ez azért jó mert fater is a telepen dolgozik és tudjuk az előéletét a gépnek.
Válasz #3264. hozzászólásra
Válasz #3265. hozzászólásra
15000nél újították a motort, minden évben hónapokat szánt 24/24, ha nálunk ugyanennyit kibír akkor nem sűrűn lesz rá gondunk
Válasz #3262. hozzászólásra
Vlmit hötyögtél idén, h. kell nagygép stbbbbbbbb...
Akkoriban min agyaltatok?????
Ja jó sok
Válasz #3261. hozzászólásra
Bagó mondja....
Te vagy a sürgetőmajszter itt.........
Válasz #3262. hozzászólásra
az még jó üóra!!nem beszélve ha újitva is van
Válasz #3256. hozzászólásra
16000 üzemóra. Tavaly lett felújítva a motor, a váltó pedig szinte gyári értékeket mutat. Az összes olaj le lett cserélve mielőtt az Axial elvitte :)
Válasz #3259. hozzászólásra
mit izgulsz
Válasz #3258. hozzászólásra
szerencsések vtok
Válasz #3258. hozzászólásra
Óra mennyi benne??????????????????????????
Válasz #3257. hozzászólásra
200ezerrel került volna többe Bajáról. De így sem a Tsz-től vettük már meg hanem az Axial-tól. De ugyanannyiért adták mint amennyiért a Tsz adta volna. Volt egy kis trükk, mert egy ismerős dolgozik az Axial telepen és nem adta oda másnak amíg mi áment nem mondtunk rá.
Válasz #3253. hozzászólásra
jól tettétek !!! szemét gépforgalmazo meg rálökte volna a kis hasznát
Válasz #3253. hozzászólásra
Mennyi van benne?
Válasz #3254. hozzászólásra
Válasz #3250. hozzászólásra
Belépünk a klubba
Válasz #3252. hozzászólásra
A helyi Tsz most cserélte le Fendtekre a két 8100-ast. Mi lecsaptunk a jobb állapotúra mielőtt átvitték volna Bajára.
Válasz #3249. hozzászólásra
Király!
És honnét?
ÉRdeklődnék a 8100-as miben különbözik a 8200 és 8300as tól. fel lehet húzni ezt is 230-le re?
Válasz #3249. hozzászólásra
GRATULA BARÁTOM
Válasz #3247. hozzászólásra
Mi vettünk Egy 8100-ast, holnap kerül haza