Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ja meg itt az altalaj sokkal tömörödöttebb, kötöttebb. A barázda alja nem tud ilyen sima lenni, még a rabe ekét is mozgatja ezek szerint,mert van benne szint különbség, nem ennyire egyöntetűen lapos az alja mint a fotón.
Lehet az már a vadfőd, és ennyi a termőréteg, ez a 30cm amire szántok általában
szép a barázdád!!!!
nálunk majdnem mindig beomlik. Ha száraz azért(és akkor fejnagyságú "rögek") ha meg túl nedves akkor azért...
tavaly szántottam optimális viszonyok között, idén még nem, eddig csak mancs és sár volt.
Meg hiába nagy a Rabe fej és hiába hosszú a vas,meg van lefordító lemez is a kormánylemez felett, nem hagy ilyen szét tiszta széles barázdát.
legalábbis eddig idén nem volt még ilyen.
Tavaly pont jó talajon fain volt, rendesen így szabályosan vájta az eke a földet, a tarlóskerék nem csíkot kapart,hanem a traki nyomot hagyott,tudott jól fogni, gyurma volt vaze:-D vagyis agyag...
most végig csíkot kell lefordítani a 4. fejnek a gép után:-D
Képzeld szabi én is talátam a rábánk fülkéjébe ijen számozot pálcát!! Mint kiderült anál a cégnél minden gépbe volt ijen és ott a traktorost szuró proba szerüen elenörizték és ott mindig a pálcával kelet bizonyitani hogy kinek is van igaza..Én azota is féltve örzöm!!
Korzo mit szolsz be ruházunk tavasszalegy 8345 R-re meg egy 9 fejes lemken váltvaforgatosra hidrolikus nyirobiztositásura! szerinted bir vele a gép? én azt mondom hogy esős időben nem tudja elhuzni teljes fogásszéleségben!! mi a véleményed???
Ja. Még azt is felírják, hogy van rajta fülke, meg van benne kormány..
Amúgy arra utalnak, hogy - mivel alvázas felépítésű a traktor - a motor gumibakokon van felfüggesztve, mint a személyautókban. Ez jó, mert nem viszi át a rezgéseket a traktorra, meg a gépet érő erőhatások csak az alvázat tekergetik nem a motorblokkot, szemben a hagyományos felépítéssel. (viszont minden 6ezres traktor ilyen, és a prosikban elég részletesen le vagyon írva)
Úgy látom tetszik!
A faluban mi csináltuk először így ma már aki csak teheti(van homlokrakodója)
A mostanság már 6400-al húzom a vetőgépet.de az igazi az volt,mikor a vetőgép előtt is egy 6310se állt!
Csak így első blikkre:
-a kisebbik hidraulika szivattyú van rajta 63 literes (én a 80ast szoktam belerakni)
-Nincs rajta 300-as SCV, az meg kellhet pontos hidromotor hajtáshoz, pl vetőgéphez (hőmérséklet kompenzált)
alap légrugós ülés, mint a miénkben.
38as vonófej, 1+2vez. légfék OK.
nyitható tető, ez plusz
fix felni (kukihoz ápolókerék garnitúra kell)
Nemtom. Németül nem tudok (csak töröm), és nincs idegrendszerem kibogarászni. Bocsánat.
A német gépek nem szoktak xarok lenni, csak pár dolog van, amire figyelni kell:
-Van-e légfék (és milyen)
-Van-e vonófej és milyen csapú
-Van-e hasi húzó
-Milyen a felni? Ott a fixet szeretik (nem állítható nyomtávú), de az nem jó sorbanjárni, pl. kukoricavetéshez, sorközműveléshez.
Hy LALA!
Látom vetőmagos konténerböl megy a műganyé tankolás a vetőgépbe
Nekem is ez a tervem, a súberjét megakarom csinálni levegős vagy hidraulikus nyitásúra.
Válasz #3061. hozzászólásra
Szevasz!
A legjobb bolt a 6010-es széria,pláne a 6310se!!!!!!
7000 óra,szinte baj nélkül!!!!!!
Volt belőle 2,most egy,és egy 6320se.
Minél kevesebb anál jobb!! De persze ez sokmindentöl füg:Azt mondják nincs kora csak álapota!!Tehát ha van pénzed és szeretsz javitani akor szinte akármikor beszálhatsz egybe..De a nagyszámok törvénye alapján ami kevesebet ment az vélhetö hogy kevesebbet kapot és kevesebet károsodot is!!
25048 hozzászólás
Válasz #3094. hozzászólásra
Na jó let az anyag???
Válasz #3096. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Ezek "csak" őrűlt, unatkozó amcsi farmerek !
Válasz #3097. hozzászólásra
345 !!
hány lovas az a 8345
kaszálgatnak a kisgépek...
http://www.youtube.com/watch?v=bMnANaGKiEI&NR=1
Válasz #3086. hozzászólásra
idém mi is 35 nyomtuk
de tavaly 45 ig ment !! kár hogy nem csináltam képeket
na majd jövöre
Válasz #3093. hozzászólásra
SSZZEVVAAAA
Válasz #3083. hozzászólásra
Demózni ki lehet hozni 1 R-est szerinted ??????
Merthát most mutatná meg mit tud ugye bár!!
Válasz #3091. hozzászólásra
Ez a leges-legjobb föld a környékben. Szombaton csináltam a képet ,45 mm eső után is szántottam-bérbe-.
neked van előhántód is most nézem...
ja meg itt az altalaj sokkal tömörödöttebb, kötöttebb. A barázda alja nem tud ilyen sima lenni, még a rabe ekét is mozgatja ezek szerint,mert van benne szint különbség, nem ennyire egyöntetűen lapos az alja mint a fotón.
Lehet az már a vadfőd, és ennyi a termőréteg, ez a 30cm amire szántok általában
Válasz #3088. hozzászólásra
Persze látam én...
szép a barázdád!!!!
nálunk majdnem mindig beomlik. Ha száraz azért(és akkor fejnagyságú "rögek") ha meg túl nedves akkor azért...
tavaly szántottam optimális viszonyok között, idén még nem, eddig csak mancs és sár volt.
Meg hiába nagy a Rabe fej és hiába hosszú a vas,meg van lefordító lemez is a kormánylemez felett, nem hagy ilyen szét tiszta széles barázdát.
legalábbis eddig idén nem volt még ilyen.
Tavaly pont jó talajon fain volt, rendesen így szabályosan vájta az eke a földet, a tarlóskerék nem csíkot kapart,hanem a traki nyomot hagyott,tudott jól fogni, gyurma volt vaze:-D vagyis agyag...
most végig csíkot kell lefordítani a 4. fejnek a gép után:-D
Válasz #3087. hozzászólásra
Ez nem "pálca" !!!
Képzeld szabi én is talátam a rábánk fülkéjébe ijen számozot pálcát!! Mint kiderült anál a cégnél minden gépbe volt ijen és ott a traktorost szuró proba szerüen elenörizték és ott mindig a pálcával kelet bizonyitani hogy kinek is van igaza..Én azota is féltve örzöm!!
Válasz #3084. hozzászólásra
Én azt mondom, hogy vigyen 6 fejet dúdolászva, mint a 9-et könyörögve. Itt 9 fejel semmi nem húzná el, normális szántás mélységben soha !!!!
A normális szántás erre ilyen:
Válasz #3084. hozzászólásra
Most biztos hogy nem!!Az se lene biztos hogy az én egyik földemhez üresen kiérnél egyáltalán..
Korzo mit szolsz be ruházunk tavasszalegy 8345 R-re meg egy 9 fejes lemken váltvaforgatosra hidrolikus nyirobiztositásura! szerinted bir vele a gép? én azt mondom hogy esős időben nem tudja elhuzni teljes fogásszéleségben!! mi a véleményed???
Válasz #3076. hozzászólásra
Ja. Még azt is felírják, hogy van rajta fülke, meg van benne kormány..
Amúgy arra utalnak, hogy - mivel alvázas felépítésű a traktor - a motor gumibakokon van felfüggesztve, mint a személyautókban. Ez jó, mert nem viszi át a rezgéseket a traktorra, meg a gépet érő erőhatások csak az alvázat tekergetik nem a motorblokkot, szemben a hagyományos felépítéssel. (viszont minden 6ezres traktor ilyen, és a prosikban elég részletesen le vagyon írva)
Válasz #3081. hozzászólásra
Úgy látom tetszik!
A faluban mi csináltuk először így ma már aki csak teheti(van homlokrakodója)
A mostanság már 6400-al húzom a vetőgépet.de az igazi az volt,mikor a vetőgép előtt is egy 6310se állt!
Válasz #3079. hozzászólásra
Válasz #3078. hozzászólásra
Akkor hamizzál belőle sokat............... Hehehehehe!!!
Válasz #3064. hozzászólásra
No így nyomatjuk! Előástam egy képet róla!
Válasz #3077. hozzászólásra
Pedig annak jó az íze.....heheheee
Válasz #3064. hozzászólásra
Szevasz!!
Ez is hidr nyitású!!! Meguntam,h mindíg a pofámba fújja a szél a műganyét!
Válasz #3075. hozzászólásra
"Motor silentblockgelagert"
ez is fel van tüntetve az extrák, vagy minek nevezzem-ek közzé
(nagyjábol értem mit jelent , de hogy krül ez ide ???)
Válasz #3073. hozzászólásra
Csak így első blikkre:
-a kisebbik hidraulika szivattyú van rajta 63 literes (én a 80ast szoktam belerakni)
-Nincs rajta 300-as SCV, az meg kellhet pontos hidromotor hajtáshoz, pl vetőgéphez (hőmérséklet kompenzált)
alap légrugós ülés, mint a miénkben.
38as vonófej, 1+2vez. légfék OK.
nyitható tető, ez plusz
fix felni (kukihoz ápolókerék garnitúra kell)
és nem is olyan olcsó...
Válasz #3073. hozzászólásra
Köszi az infót !
Válasz #3066. hozzászólásra
Nemtom. Németül nem tudok (csak töröm), és nincs idegrendszerem kibogarászni. Bocsánat.
A német gépek nem szoktak xarok lenni, csak pár dolog van, amire figyelni kell:
-Van-e légfék (és milyen)
-Van-e vonófej és milyen csapú
-Van-e hasi húzó
-Milyen a felni? Ott a fixet szeretik (nem állítható nyomtávú), de az nem jó sorbanjárni, pl. kukoricavetéshez, sorközműveléshez.
6310 25000 felett!!!!
Válasz #3069. hozzászólásra
Tudom, de én Korzotól kérdeztem a reggel valamit aztán felfrissítettem egy kicsit hátha itt van
Válasz #3069. hozzászólásra
Léteznek ám itt számok apikám, vágod?
Nem a KORZO hanem más én fejérben vagyok!!
Az gyári hibás lehetett!!!
Válasz #3065. hozzászólásra
A 6310-ben 6000 felet 2 hetes korában tábszivatyú csere ,de azóta semi!!!!
Válasz #3060. hozzászólásra
Korzo????
Halottam én is a kités szervizestől hogy a legjobbszéria 10-es széria nem is volt és nem is lessz ilyen jó széria!!!
Válasz #3063. hozzászólásra
Hy LALA!
Látom vetőmagos konténerböl megy a műganyé tankolás a vetőgépbe
Nekem is ez a tervem, a súberjét megakarom csinálni levegős vagy hidraulikus nyitásúra.
Szevasz!
A legjobb bolt a 6010-es széria,pláne a 6310se!!!!!!
7000 óra,szinte baj nélkül!!!!!!
Volt belőle 2,most egy,és egy 6320se.
Minél kevesebb anál jobb!! De persze ez sokmindentöl füg:Azt mondják nincs kora csak álapota!!Tehát ha van pénzed és szeretsz javitani akor szinte akármikor beszálhatsz egybe..De a nagyszámok törvénye alapján ami kevesebet ment az vélhetö hogy kevesebbet kapot és kevesebet károsodot is!!
Válasz #3048. hozzászólásra
Mennyi üzemórával szabad még megvenni őket? 5000? 10000 az már gondolom elég necces!
Válasz #3048. hozzászólásra
Erröl
a felszereltségröl vélemény?
mi van ebben +ban a Ti standardotokhoz képest?
Válasz #3029. hozzászólásra
Legközelebb rákérdezek a srácnál mi a pálya,gyakran jár a Gyermely Rt-hez
Fehérvár
Válasz #3056. hozzászólásra
Aha, mintha már írtad is volna...
Kicsit pontosítani esetleg?
Nem kell mm-re!!!
Fejér megye
Válasz #3054. hozzászólásra
Aha.
Meg persze millió JD is!
... csakhogy a téma is haladjon ...
Válasz #3053. hozzászólásra
És azon belül? Ott, ahol van internet, mi?
Válasz #3051. hozzászólásra
Kárpátoki medencében ha minden igaz...
... nagy vonalakban persze... hehehhhehe
Válasz #3051. hozzászólásra
Nálam 10 pontos ez a kérdés!
Válasz #3050. hozzászólásra
és te merre is?