Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2991. hozzászólásra
Hahh! Megnyugtattál,már kezdtem aggódni,h mék mint állat.
Egyébként a videózott vetéskor(1750) C2-vel(jd6400) mentem,olyan sz.....-r volt a talaj.
Válasz #2984. hozzászólásra
Van egy rugója,amit ha megfordítasz,akkor áll szállítási helyzetben függőlegesen.A rugó és a váz közt felemelt állapotban 12 mm-nek kell lenni,ha kevesebb,nem vált át.
Válasz #2980. hozzászólásra
Hello!!!
Pontosat nem tok,mert nem az enyémek,csak én dobtam fel a hirdetést!
A képen láthatóbanolyan 13000 körül,de 8000óta,csak a videon látható vetőgépet,meg a hibridbetakarításban kihordó "kupát szokott húzni.
A másikban több van,de abban felújított moci van,mert megszorították(elfolyt a motorolaj,egy tuti nyugdíjías kitésé most a gép,ő újította fel),meg egy párezer órás elsőhíd van alatta.
Válasz #2973. hozzászólásra
A 2002 utániakon,mert azokon nyomjelzőnként van egy-egy munkahenger,ennek meg a vázban van a munkahenger,és 2 kötéllel húzza a nyomjelzőt,és mivel a kötél tolni nem tud,így fityeg......
Válasz #2972. hozzászólásra
Erre gondolok én is.De akkor a sorbavetőre gondol,akkor ha figyelmesen nézi a filmet,látható,hogy a második menet fordulása volt,és bőven leért a csoroszja 6 méternél.Meg másik aranyszabály,hogy ragadósban nem teszünk le és veszünk fel csoroszlyát álló helyzetben,mert az összes sor eldugul.Ez a vizes szurkos fekete föld átka.
ja, a keresztsor az a táblavégi forduló... Hát amik itt a környéken vannak JD-k, azokon olyan stabilan áll a nyomjelző, hogy sokszor nekünk is jó lenne... és teljesen függőlegesen meg kellene hogy tartsa a hidraulika, nem fityeghetne... szerintem...
Válasz #2969. hozzászólásra
Milyen keresztsorban??Ha ismernéd a jd1750-es vetőgépet,akkor tudnád,hogy annak az a természetes helyzete,már 11 szezont ment így.......
basszus a keresztsorban mekkora ablak maradt.... és te maszekban nyomod, vagy valahol cégnél? Azért nálunk így nem sokáig lennél... már ne is haragudj. Az se piskóta ahogy a kukoricavetőt kínoztad. Miért nem hajtod fel pl. függőlegesig a nyomjelzőt. ott vergődött, rossz volt nézni. Egyszer egy srác nálunk is ezt csinálta a monosemmel, két hét után el is tört a munkahenger csapja...
25048 hozzászólás
Válasz #2999. hozzászólásra
Hali!
2929?
Válasz #2998. hozzászólásra
A semmi. A két legdurvább:
-műtrágyaszórós IFA párhuzamos nyomkövetővel
-huszonéves Zetor automata kormányzással (JD UAT)
Válasz #2996. hozzászólásra
az semmi:) én mtz-n láttam , jd permetezőt húznak vele
Válasz #2996. hozzászólásra
Mármint a CAT-en 8-)
Válasz #2995. hozzászólásra
Gondolom a trakin levő JD GreenStar miatt tetted be :-)
Ez már döfi!!!!http://www.youtube.com/watch?v=anqGtsl29R0&feature=related
Válasz #2993. hozzászólásra
Há hogyne!
Ugrasztani akarsz Paldoo?
Tudtátok h. a jd rohadtsokat eszik???????
Válasz #2991. hozzászólásra
Hahh! Megnyugtattál,már kezdtem aggódni,h mék mint állat.
Egyébként a videózott vetéskor(1750) C2-vel(jd6400) mentem,olyan sz.....-r volt a talaj.
Válasz #2990. hozzászólásra
Pontosan!!!
Válasz #2989. hozzászólásra
Jd 6310,C3 1700-ford.,Jd 6400,C4 1800-ford.(mert az 30km/h váltós)
Nem azért de a jd-kel mi is 11.5km/h-rel járunk mert birja sőt még töbet is !!!!
És hogy a forgón nem ál meg énse merthát minek is!!!
Válasz #2986. hozzászólásra
Mert felétek mennyi az üzemi sebesség?
Válasz #2986. hozzászólásra
Nem tünt fel, hogy egy kicsit gyorsítottak a felvétel sebességén ?
Előre kérek elnézést, remélem harag sem lesz belőle, de felénk sem kéne vetni így akár milyen jd vetőgép is ez.....,
Válasz #2984. hozzászólásra
Van egy rugója,amit ha megfordítasz,akkor áll szállítási helyzetben függőlegesen.A rugó és a váz közt felemelt állapotban 12 mm-nek kell lenni,ha kevesebb,nem vált át.
Válasz #2977. hozzászólásra
másfelé olvastam..
lehet igazad, én körülöttem inkább újabb gépek vannak, mindenesetre elég furán néz ki..
Válasz #2982. hozzászólásra
Amivel én dolgoztam,az a legelsők közül volt,egész szezonban alig kellett javítani,nemhogy 1 nap!!!!!!!!!!!
A wts ek mennyire kifingósak?
Idén 1 példányuk 1!!!!!!! napot nem ment végig kukoricában egész nap.........
Mindig kifingott vlm........
Válasz #2980. hozzászólásra
Hello!!!
Pontosat nem tok,mert nem az enyémek,csak én dobtam fel a hirdetést!
A képen láthatóbanolyan 13000 körül,de 8000óta,csak a videon látható vetőgépet,meg a hibridbetakarításban kihordó "kupát szokott húzni.
A másikban több van,de abban felújított moci van,mert megszorították(elfolyt a motorolaj,egy tuti nyugdíjías kitésé most a gép,ő újította fel),meg egy párezer órás elsőhíd van alatta.
Válasz #2979. hozzászólásra
Üdv!
Mennyi üzemóra van a két 6400-ás johnyba?
Válasz #2978. hozzászólásra
Így gondolod????
Jó az vatarod....
Válasz #2977. hozzászólásra
Köpni nyelni se tud...
Várjá most írja a monológot... hehehehee
Hová lettél Feco??
Válasz #2974. hozzászólásra
Nekem mmindod, milyen a vizes fekete??
Ma volt olyan rész, hogy minden kerülőbe ki kellet takarítani az összes csoroszlyát
Válasz #2973. hozzászólásra
A 2002 utániakon,mert azokon nyomjelzőnként van egy-egy munkahenger,ennek meg a vázban van a munkahenger,és 2 kötéllel húzza a nyomjelzőt,és mivel a kötél tolni nem tud,így fityeg......
Válasz #2972. hozzászólásra
Erre gondolok én is.De akkor a sorbavetőre gondol,akkor ha figyelmesen nézi a filmet,látható,hogy a második menet fordulása volt,és bőven leért a csoroszja 6 méternél.Meg másik aranyszabály,hogy ragadósban nem teszünk le és veszünk fel csoroszlyát álló helyzetben,mert az összes sor eldugul.Ez a vizes szurkos fekete föld átka.
Válasz #2970. hozzászólásra
ja, a keresztsor az a táblavégi forduló... Hát amik itt a környéken vannak JD-k, azokon olyan stabilan áll a nyomjelző, hogy sokszor nekünk is jó lenne... és teljesen függőlegesen meg kellene hogy tartsa a hidraulika, nem fityeghetne... szerintem...
"kereszt sor"? Ez forgó?
Vigyázz nehogy magad maradj!
Milyen keresztsorban??Ha ismernéd a jd1750-es vetőgépet,akkor tudnád,hogy annak az a természetes helyzete,már 11 szezont ment így.......
basszus a keresztsorban mekkora ablak maradt.... és te maszekban nyomod, vagy valahol cégnél? Azért nálunk így nem sokáig lennél... már ne is haragudj. Az se piskóta ahogy a kukoricavetőt kínoztad. Miért nem hajtod fel pl. függőlegesig a nyomjelzőt. ott vergődött, rossz volt nézni. Egyszer egy srác nálunk is ezt csinálta a monosemmel, két hét után el is tört a munkahenger csapja...
Válasz #2966. hozzászólásra
Melyik vetőgép,és mtz tetszik???
Válasz #2966. hozzászólásra
"Mesterember" videózott.......
Na jó,az MTZ se semmi!!!
Jók lettek a videók!!!
Tuti az a vetőgép!!!
Válasz #2962. hozzászólásra
http://www.mgportal.rulz.hu/
Itt nézz szét!Az készítette a vidiket,aki ezt a portált üzemelteti.
Válasz #2962. hozzászólásra
Lánc. A gépkönyvből néztük ki,port húz a sor fölé,már amikor tud
és nem cserepesedik be,vagy szárad ki a főd.
Válasz #2960. hozzászólásra
Te figyelj már!
Mik lógnak ott a kocsik mögött?
No itt lenne.......
Ez is én lennék! Mármint a jd-vel....
Válasz #2957. hozzászólásra
Van egy másik is,minnyá megpróbálom bevarázsolni.....
Válasz #2956. hozzászólásra
"Csak"?
Válasz #2952. hozzászólásra
Akkor is 1 oszkárdíjjas karakter alakítás
Válasz #2954. hozzászólásra
Gyorsított felvétel,csak max! 12-vel szoktam menni
na csáááá
Válasz #2952. hozzászólásra
az gondoltam hogy te hajtasz mint a meszes
Tsákány!
Kiszáradt a mák,mert nem vót eső!
A vidit nem én csináltam,én csk a jd-nek kentem....
majd holnap jövök én is szántos képekel meg a beigért buza képekkel
jó éjt mindenkinek