Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Biztos vagyok benne !!!
Mondjuk ha a fejünkkel gondolkodtunk volna rájöhettünk volna , hogy nincs az a hülye aki egy 936os Fendtet megcsippel
Csak Szabolcsnak egyértelmü volt , hogy a Klászrol beszél, mindenki másnak meg a 936 rol a Fendt ugrik be , úgyhogy Sza-bolcs hibázottt!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurva nagy fasz lehet az is aki egy 936-ot megcsippel
gondolom fel is súlyozták még +ban vagy 15-20q-val agyárin felül
de ez ilyen idióta vadbarom meg is érdemli
amúgy meg a is fasz aki 936-ot vesz , mert ha valami az biztos . hogy nem ér pénz , annyi pénzért inkább egy xxxx-es xx ami legalább traktor, nem csak annak látszó tárgy
Válasz #2780. hozzászólásra
Na ez van mikor minden féle chippet felszereltetnek.
Ráadásul olyanok akik nem értenek hozzá.
A modern powerboxok ezt hivatottak kiküszöbölni.
amúgy azt lássuk be, nem sok logikára vall a modellcsalád legnagyobb tagját még feljebb húzni. Azoknál gyakoriak a gyári teljesítmény mellett is az alulméretezések....
Ahol ezeket gyártják és ahol nekünk is tartani kellene ott nem igy csinálják mint itt!! Ott már nem igen legóznak.. hanem födarabokban gondolkoznak persze helyesen ott nem gond egy elsö futómü komplet!!Vagy egy varió váltó.. De nekünk ez még sokáig álom marad..
Az valoban nem sok.. de pl az unoka tesómnak már a 8210 ében 19000üo van na akora mi lesz?? Ja és a multkor egy ural beszéltem neki a kiskerekü 4650 ében meg 32000üo van és akora hanyadik futó mü lesz alatta??! Én májusban látam ojan 6920 at kb 8000 úgy ropogott az eleje hogy rosz volt halani!!A kités fickó szerint nem vészes szerintem se mert ott is hagytam rögtön..
Ma láttam egy vadonat új JD-t rugózott első híddal.Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem: 1. Mennyivel jobb a rugózott híd mint a fix szállításnál és talajon,érdemes-e sok pénzt adni érte?(ezt kérném bőven kifejteni) 2. mit jelent az hogy vadonat ?
Nálunk a volt TSZ kezébe van a víz sorsa hogy azt nem tudom.De ők vezénylik a szivattyúkat ők nyomatják fel a vizet olyankor mindenki gyorsan locsol aki tud amúgy meg porzik a gödör amikor nekik éppen nem kell víz a borsóra vagy akármire :S
a NÉP nem birka ,és szerintem gazdatársaink is tudják a helyzetet amit a vizügynökségek müvelnek a vizzel !!!!
ugy kell könyörögni nekik ha a vizszint alacsony hogy még a szivókosarat se lepi be pedig az engedély természetesen megvan hozzá !!
mifelénk igen sokan öntöznek mert nagy területen megy az intenziv kultura
ugy csegegtetik mint az aranyat a kibaxot csatornáikból !!EZ ITT A BAJ KÉREM !!
Hát hihetetlen birka nép a magyar, hogy hagyja a vizet elfolyni. Ami meg árad annak gátat építünk, útját akarjuk állni ahelyett hogy felfognánk és nyáron abból öntöznénk. Egy ismerős mesélte hogy holland farmerek voltak itt békésben üzemlátogatáson. Mindegyik azt kérdezte hogy miért nem öntözünk mikor itt a sok folyó. Lehet nem volt hülye kérdés...
ide irom talán ide kapcslódik.
Egy tanár (már nyugijas) De igen megbecsült ember a mezőgazdaságban. volt szerencsém beszélni vele, és azt mondta hogy 2 nagyobb folyó is átfolyik Magyarországon és hagyjuk kifolyni azt ami bejön.
Jólnenne ha többet öntöznénk és több terület lenne öntözés alatt.
Kiváncsian várom a reakciókat.
Egy tanár (már nyugijas) De igen megbecsült ember a mezőgazdaságban. volt szerencsém beszélni vele, és azt mondta hogy 2 nagyobb folyó is átfolyik Magyarországon és hagyjuk kifolyni azt ami bejön.
akkor itt vagy a szomszédban !!
az erösitö rugó kitett mi is megvettük rá és a pro kerék is benne van
igen a hullámos sornyitott ismerem láttam már muunkában az is jó dolog !!
Nekünk csupán 1 pluszrugó van a vetőkocsikon de elég ez is,ha nem hosszu a szármaradvány akkor a nyitókés nem huzza össze,elöl a műtrágyakések feltörik a földet akármilyen kemény.
A monosem No-Till készlete tartalmaz egy erősített, szabályozható feszítésű rugót a sorokra, sornyitó hullámos tárcsát, erősített csapágyakat, valamint nem tartalmaz, de kellene rá legalább az egyik hátsó takarókerék helyére acél változatot...
Én? Én most el vagyok foglalva az új szerzeményemmel ('94-es Citroen XM), mert meguntam, hogy már egy éve 1-2 hónapon belül cserélik a 206-ost...
Meg szabin is vagyok, úgyhogy cincoghatnak az egerek (c:
25046 hozzászólás
Válasz #2795. hozzászólásra
Vlm. 250 keress rá........
Válasz #2795. hozzászólásra
250 lú és 7100 cm3 Dajc motor van benne
Válasz #2794. hozzászólásra
Kiderítettem.
Már kiderült. hehehe
Válasz #2793. hozzászólásra
és a 936os Klász az hány lú?
Válasz #2792. hozzászólásra
Most, hogy mondod nekem is rémlik , hogy kissebb volt (asszem 836), na mindegy majd kiderül
Válasz #2790. hozzászólásra
Biztos vagyok benne !!!
Mondjuk ha a fejünkkel gondolkodtunk volna rájöhettünk volna , hogy nincs az a hülye aki egy 936os Fendtet megcsippel
Csak Szabolcsnak egyértelmü volt , hogy a Klászrol beszél, mindenki másnak meg a 936 rol a Fendt ugrik be , úgyhogy Sza-bolcs hibázottt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2788. hozzászólásra
Kisebb arest nyuvasztott.
Nem 936 ost.
Ez tutiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
Lófaxt, fentrő vót szó akkor ...
( remélem)
Azt hiszem beégtünk...?
Válasz #2787. hozzászólásra
Nem kell féltened.
Hamarabb röhög rajtunk mint mi rajta...
Se perc alatt tetet bele másikat aztán csüsssssszzzz....
most ugrik be miröl van szó :-)
nem Fendt 936, hanem az a klászrenó 936 amit Te gyilkoltál igazÉ????????????
kurva nagy fasz lehet az is aki egy 936-ot megcsippel
gondolom fel is súlyozták még +ban vagy 15-20q-val agyárin felül
de ez ilyen idióta vadbarom meg is érdemli
amúgy meg a is fasz aki 936-ot vesz , mert ha valami az biztos . hogy nem ér pénz , annyi pénzért inkább egy xxxx-es xx ami legalább traktor, nem csak annak látszó tárgy
Na erre kérdeztem rá a mútkor 77 ? jellel ...
( de nem válaszolt ez a kutya!!! )
Válasz #2781. hozzászólásra
A 936-nak eleve eléggé kihegyezett a motorja. 360 lovat bír és kész, valaki úgy fogalmazott hogy majdnem csoda hogy azt kibírja. :)
Válasz #2782. hozzászólásra
Rapidtuningos.
Válasz #2781. hozzászólásra
Kopog a moci, fogy az olaj.
Na ez van mikor minden féle chippet felszereltetnek.
Ráadásul olyanok akik nem értenek hozzá.
A modern powerboxok ezt hivatottak kiküszöbölni.
mi történt?
amúgy azt lássuk be, nem sok logikára vall a modellcsalád legnagyobb tagját még feljebb húzni. Azoknál gyakoriak a gyári teljesítmény mellett is az alulméretezések....
Szóval chip.........és dél !
Úgy nézz ki a dolog, hogy a 936-os mocija nem bírta a tuningot.....
Válasz #2775. hozzászólásra
Ahol ezeket gyártják és ahol nekünk is tartani kellene ott nem igy csinálják mint itt!! Ott már nem igen legóznak.. hanem födarabokban gondolkoznak persze helyesen ott nem gond egy elsö futómü komplet!!Vagy egy varió váltó.. De nekünk ez még sokáig álom marad..
Válasz #2775. hozzászólásra
Az valoban nem sok.. de pl az unoka tesómnak már a 8210 ében 19000üo van na akora mi lesz?? Ja és a multkor egy ural beszéltem neki a kiskerekü 4650 ében meg 32000üo van és akora hanyadik futó mü lesz alatta??! Én májusban látam ojan 6920 at kb 8000 úgy ropogott az eleje hogy rosz volt halani!!A kités fickó szerint nem vészes szerintem se mert ott is hagytam rögtön..
Válasz #2776. hozzászólásra
Nekem azt mondta egy idős kolléga hogy "fiam jó ronda nőt vegyél el azt dughatod egyedül"!!
Válasz #2773. hozzászólásra
asszem férjet keres
Válasz #2774. hozzászólásra
Mondjuk 2500 óra és semmi gond vele.Se kop-kop,se lity-löty!
Válasz #2770. hozzászólásra
Mit jelent neked az hogy gyorsan?
Válasz #2772. hozzászólásra
Na ez nem semmi.
Mit csinál a csaj?Tán fűnyírót javít!!!
Válasz #2769. hozzászólásra
És az sem mindegy hogy a belső berendezésed a doki mennyiért rakja össze!!
Válasz #2769. hozzászólásra
Mondjuk az ujakon nem nagyon van ami gyorsan kopik!!!
Válasz #2768. hozzászólásra
Ezt nagyon jol irtad!!Mert ha kikopik és javitani kell akor minden pénz rá is fog menni..
Válasz #2767. hozzászólásra
Sokkal jobb a rugózott hiddal.Minden pénzt megér.
A második kérdésre nem tudok választ adni
Ma láttam egy vadonat új JD-t rugózott első híddal.Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem: 1. Mennyivel jobb a rugózott híd mint a fix szállításnál és talajon,érdemes-e sok pénzt adni érte?(ezt kérném bőven kifejteni) 2. mit jelent az hogy vadonat ?
Válasz #2765. hozzászólásra
na igen ez is létezö dolog
hálistenek itt sok területen már nem érintettek
Nálunk a volt TSZ kezébe van a víz sorsa hogy azt nem tudom.De ők vezénylik a szivattyúkat ők nyomatják fel a vizet olyankor mindenki gyorsan locsol aki tud amúgy meg porzik a gödör amikor nekik éppen nem kell víz a borsóra vagy akármire :S
Válasz #2763. hozzászólásra
a NÉP nem birka ,és szerintem gazdatársaink is tudják a helyzetet amit a vizügynökségek müvelnek a vizzel !!!!
ugy kell könyörögni nekik ha a vizszint alacsony hogy még a szivókosarat se lepi be pedig az engedély természetesen megvan hozzá !!
mifelénk igen sokan öntöznek mert nagy területen megy az intenziv kultura
ugy csegegtetik mint az aranyat a kibaxot csatornáikból !!EZ ITT A BAJ KÉREM !!
Válasz #2762. hozzászólásra
Hát hihetetlen birka nép a magyar, hogy hagyja a vizet elfolyni. Ami meg árad annak gátat építünk, útját akarjuk állni ahelyett hogy felfognánk és nyáron abból öntöznénk. Egy ismerős mesélte hogy holland farmerek voltak itt békésben üzemlátogatáson. Mindegyik azt kérdezte hogy miért nem öntözünk mikor itt a sok folyó. Lehet nem volt hülye kérdés...
Válasz #2761. hozzászólásra
valamiért kétszer szűrte be.
Válasz #2742. hozzászólásra
Válasz #2742. hozzászólásra
Válasz #2757. hozzászólásra
akkor itt vagy a szomszédban !!
az erösitö rugó kitett mi is megvettük rá és a pro kerék is benne van
igen a hullámos sornyitott ismerem láttam már muunkában az is jó dolog !!
Válasz #2757. hozzászólásra
Nekünk csupán 1 pluszrugó van a vetőkocsikon de elég ez is,ha nem hosszu a szármaradvány akkor a nyitókés nem huzza össze,elöl a műtrágyakések feltörik a földet akármilyen kemény.
Válasz #2715. hozzászólásra
böszörmény.
A monosem No-Till készlete tartalmaz egy erősített, szabályozható feszítésű rugót a sorokra, sornyitó hullámos tárcsát, erősített csapágyakat, valamint nem tartalmaz, de kellene rá legalább az egyik hátsó takarókerék helyére acél változatot...
Válasz #2755. hozzászólásra
offkorzó (c:
Válasz #2754. hozzászólásra
Abban elfér a gyerekülés a hátad mögött ( természetesen megfordítva???)))
Válasz #2751. hozzászólásra
Én? Én most el vagyok foglalva az új szerzeményemmel ('94-es Citroen XM), mert meguntam, hogy már egy éve 1-2 hónapon belül cserélik a 206-ost...
Meg szabin is vagyok, úgyhogy cincoghatnak az egerek (c:
Válasz #2744. hozzászólásra
ott a kicsik még lovaznak meg kapálnak
bár lehet még itt is ilyen
Válasz #2751. hozzászólásra
haaa:DD
Jó szét offoljuk.......korzo örülni fog. :-)
Válasz #2748. hozzászólásra
remény hal......:)
Válasz #2748. hozzászólásra
Igen és most mintha a fény is lasaban mene..