Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem az ország legjobb fagyiját Pólusban(olasz fagyizó -középső bejárattal szembeni folyosó végén adják -qrva drágán). A másodikat meg Jászapátin egy Mama a főúton a centrumban , viszonylag olcsón(szerény választék-2 féle- de Kib...tt jó minden)naponta változik a választék és ilyen gépi a cucc...
ma az alföld általam legjobb fagylaltozójánál megálltunk út közben, Soltvadkerten, és a körforgóban Halas felől jött egy 8530-as jd, amit az agrar-gruber-től hozhattak, mert ez volt a felirata. esetleg valaki nem tudja hova lesz a következő helye ?????
A 740/18 akkor 9milló, ezt nem mondod, már ketem örülni, hogy esetleg lehetne az is JD, de az egy kicsit drága a 4.5millió is elég szép ár.
Akkor nem marad semmilyen más beruházásra pénzem, még tervezek egy kicsi JD 6330 st vagy prémium vételét is és a kettő már tetemes összeg mostanság sokat kell azért termelni.
Még nem az eddig beérkezett ajánlat egyedül a KERTITOX Fullsp 2000/18 hidraulikus keretnyitás +keret emelés TJ 75 vezérléssel 4132000+ÁFA+ 2x36x4500Ft+ÁFA
Ne cseréljem ki az „A” gerinc kábelt a gyári „B” típusúra, hanem a meglévő vezeték végére készítsek egy olyan csatlakozó vezetéket amelynél párhuzamosan üzemel egy pár lámpatest?
A vezetékek keresztmetszete megfelelő a két lámpa üzemeltetéséhez és a növelt áramerősség sem okoz problémát?
A gép garanciális hívjam ki a szervízt?
Sajnos a Standard traktorban nincs meg az előkészítés a második párhoz (gyárilag nem is lehet úgy rendelni), ilyen igény esetén mi egy "Y" kábellel szoktuk az oldalankénti két csatlakozást biztosítani.
(továbbá a biztosítékot 10A helyett 15A-esre kell cserélni)
Segítségre lenne szükségem JD 6630 st típushoz utólag rendeltem fülke tetőre szerelhető első és hátsó munkalámpákat, a tartókat és minden kiegészítőt fel tudtam szerelni, de a tető alatti vezetékköteg csatlakozót amit a német nyelvű leírás pontosan mutat azt nem találtam.
Egyáltalán át lehet alakítani 4-4 db munkalámpásra ezt a típust vagy nem és csak dísznek raktam fel a 2-2 plusz munkalámpát?
Korzó ,igaz hogy az amerikai kivitelű 6330-as trakikon csak szoftveresen van 30km/h-ra korlátozva a sebesség?
Állítólag a szervizes ráköti a laptopot és már 40km/h a vége.
Végül is mindegy (sajnos).
Lehet átfordítható vonórudat rendelni, de nem alapfelszerelés, és nincs benne az alap ajánlásban.
Tehát attól függ, hogy lett berendelve a tartálykocsi...
A jó hír talán annyi, hogy csavarozott a vonószem a vonórúdon, tehát legalább azt könnyű cserélni, ha kell.
Nem vigasztal. Joskin a szippantó nem tudom hogy ezen át lehet e fordítani. Már le van szállítva. Nem a miénk de nekünk kellene húzni. Gondolom több százezer egy hosszú sín:(
Erre mondtam, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha át lehetne fordítani a pótkocsi vonórúdját felső kapcsolásba, a kardán fölé. Pl. a Fliegl-nél át lehet (vagy lehet úgy rendelni, hogy át lehessen)
Így van.
Amit a póthúzató helyibe csúsztatsz pitont, k80- at az nem jó.
Merthát kardánozni is kell itten.
Ez amit korzó mutat az 1 lehetőség.
Aztán maradnak az emelősek azok lenti bekötésűek.
Ha jól emlékszem rövid a sín pedig KITE-s a gép. Ezért nem értettem én hogy lehet feltenni ezt az alsót amit aképen is látok. Pedig ez tetszene és volna a legpraktikusabb. A miénken a sín feljebb lejjebb szerelhető(csavarozható) De a kardán alá nem ér be a mostani állás szerint és nincs is rajta olyan rés ami ezen látszik:( KITE spórolt?
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy nem árajánlatot tettem (nem is tudnék, nem is akarok), csak nagyságrendet mondtam fejből, és még az is lehet, hogy sokat tévedtem ;)
25048 hozzászólás
Válasz #2147. hozzászólásra
És milyen büszkék rá :-)
Válasz #2147. hozzászólásra
http://www.agrar-gruber.at/content.php?pageId=3338#
Válasz #2146. hozzászólásra
meg néhány 10 miska a munkaeszközeire. tényleg megérné.
Válasz #2142. hozzászólásra
nem tudom, hogy ki vette meg, de ennél a cégnél tudnak ilyeneket is csinálni :
Válasz #2144. hozzászólásra
tudok 1 megoldást a 8430-ra : még néhány száz heki és nem is lessz az olyan nagy :-))))
Válasz #2143. hozzászólásra
és a legjobb csondírt hol árulják?? ( csak hogy ne offoljunk)
Válasz #2142. hozzászólásra
a zöld színe tetszik ! olyan, mint a kukoricám. amúgy meg már írtam a 8430-ról Neked.
Válasz #2141. hozzászólásra
Szerintem az ország legjobb fagyiját Pólusban(olasz fagyizó -középső bejárattal szembeni folyosó végén adják -qrva drágán). A másodikat meg Jászapátin egy Mama a főúton a centrumban , viszonylag olcsón(szerény választék-2 féle- de Kib...tt jó minden)naponta változik a választék és ilyen gépi a cucc...
Válasz #2141. hozzászólásra
Csak azt ne mond , hogy megtetszett??
ma az alföld általam legjobb fagylaltozójánál megálltunk út közben, Soltvadkerten, és a körforgóban Halas felől jött egy 8530-as jd, amit az agrar-gruber-től hozhattak, mert ez volt a felirata. esetleg valaki nem tudja hova lesz a következő helye ?????
Válasz #2139. hozzászólásra
Nem vagyok tisztába a számok pl.:6420 mit takar, légyszi adj egy telefonszámot, hanzika32@monornet.hu-ra küld el majd felhívlak. köszi!
Válasz "hanzika" kérdésére egy másik topikban:
5720-tól 6330Std-ig vagy 6230Pr-ig valamelyik, a munkaeszközeidnek és a termelt növényeidnek megfelelően.
Ha semmi különleges igényed nincs, akkor 5720 (80LE) vagy 5820 (90LE)
Ezek kényelmesen eldolgoznak az MTZ munkaeszközeivel.
Válasz #2137. hozzászólásra
Azért kérdezz rá, én csak pocakból mondtam.
(mondjuk az biztos, hogy közelebb lesz a 9hez, mint a 4hez)
Válasz #2136. hozzászólásra
A 740/18 akkor 9milló, ezt nem mondod, már ketem örülni, hogy esetleg lehetne az is JD, de az egy kicsit drága a 4.5millió is elég szép ár.
Akkor nem marad semmilyen más beruházásra pénzem, még tervezek egy kicsi JD 6330 st vagy prémium vételét is és a kettő már tetemes összeg mostanság sokat kell azért termelni.
Válasz #2135. hozzászólásra
Hát igen. Mondjuk a 724/18 kb kétszer ennyibe kerül (három garnitúra TeeJet fűvókával)...
bár sokkal komolyabb is.
Válasz #2134. hozzászólásra
Még nem az eddig beérkezett ajánlat egyedül a KERTITOX Fullsp 2000/18 hidraulikus keretnyitás +keret emelés TJ 75 vezérléssel 4132000+ÁFA+ 2x36x4500Ft+ÁFA
Válasz #2133. hozzászólásra
Van az udvaron 724/18-as gépünk (2400 liter, 18m) méretileg jó lehet.
Erről beszéltetek Csongival?
Válasz #2132. hozzászólásra
köszönöm a segítséget, a 700-s nagyon drága és nekem csak 2000-2400 literes kellene 18m-s kerettel.
Válasz #2131. hozzászólásra
Forrasztással.
A permetezőhöz nem nagyon értek, amit tudok, hogy a JD 700-asok nagyon megbízható, masszív gépek.
Válasz #2130. hozzászólásra
A csatlakozókat, hogyan szoktátok megoldani?
A gyári csatlakozó elég érdekes megoldás.
Más milyen permetezőt tudnál ajánlani?( fúvókák, és nem elrugaszkodott árral)
Válasz #2129. hozzászólásra
Mi az alap kábelt szoktuk ilyenkor használni. (elég)
Ha biztosra akarsz menni, akkor szólsz a szervizesednek, hogy kösse be, ha legközelebb arra jár.
(a másik kábel a Premium traktor kábele, ha jól tudom)
Válasz #2128. hozzászólásra
Ne cseréljem ki az „A” gerinc kábelt a gyári „B” típusúra, hanem a meglévő vezeték végére készítsek egy olyan csatlakozó vezetéket amelynél párhuzamosan üzemel egy pár lámpatest?
A vezetékek keresztmetszete megfelelő a két lámpa üzemeltetéséhez és a növelt áramerősség sem okoz problémát?
A gép garanciális hívjam ki a szervízt?
Válasz #2127. hozzászólásra
Sajnos a Standard traktorban nincs meg az előkészítés a második párhoz (gyárilag nem is lehet úgy rendelni), ilyen igény esetén mi egy "Y" kábellel szoktuk az oldalankénti két csatlakozást biztosítani.
(továbbá a biztosítékot 10A helyett 15A-esre kell cserélni)
Halló Korzo,
Segítségre lenne szükségem JD 6630 st típushoz utólag rendeltem fülke tetőre szerelhető első és hátsó munkalámpákat, a tartókat és minden kiegészítőt fel tudtam szerelni, de a tető alatti vezetékköteg csatlakozót amit a német nyelvű leírás pontosan mutat azt nem találtam.
Egyáltalán át lehet alakítani 4-4 db munkalámpásra ezt a típust vagy nem és csak dísznek raktam fel a 2-2 plusz munkalámpát?
Válasz #2125. hozzászólásra
Válasz #2124. hozzászólásra
Amúgy nagyon egyszerű a kérdés, az alvázszám közepén levő betű mutatja, hogy milyen váltó van benne:
H: 16/16 30k PowerQuad Plus
J: 16/16 40k PowerQuad Plus
G: 24/24 40k PowerQuad Plus
stb.
Válasz #2123. hozzászólásra
Akkor hidd el, ha átprogramozza, és GPS-el megméritek ;)
(a műszerfal kalibrációját lehet módosítani laptopról)
Korzó ,igaz hogy az amerikai kivitelű 6330-as trakikon csak szoftveresen van 30km/h-ra korlátozva a sebesség?
Állítólag a szervizes ráköti a laptopot és már 40km/h a vége.
Válasz #2121. hozzászólásra
Hát igen arra én is úgy emlékszem de a traktor oldala a problémás. Köszi a tájékoztatást.
Válasz #2120. hozzászólásra
Végül is mindegy (sajnos).
Lehet átfordítható vonórudat rendelni, de nem alapfelszerelés, és nincs benne az alap ajánlásban.
Tehát attól függ, hogy lett berendelve a tartálykocsi...
A jó hír talán annyi, hogy csavarozott a vonószem a vonórúdon, tehát legalább azt könnyű cserélni, ha kell.
Válasz #2119. hozzászólásra
Tudsz mondani egy pontos típust? (Joskin)
Van itt egy árlista a kezemben...
Válasz #2118. hozzászólásra
Nem vigasztal. Joskin a szippantó nem tudom hogy ezen át lehet e fordítani. Már le van szállítva. Nem a miénk de nekünk kellene húzni. Gondolom több százezer egy hosszú sín:(
Válasz #2115. hozzászólásra
Valóban. 2003-ban 4-pozíciós volt rajta ... (?)
Gondolom, az nem vigasztal, hogy már vagy 4 éve mindegyiken a 9 pozíciós van.
(mentségünkre szolgáljon, hogy akkor még a fasorba nem volt a K80)
Válasz #2114. hozzászólásra
Erre mondtam, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha át lehetne fordítani a pótkocsi vonórúdját felső kapcsolásba, a kardán fölé. Pl. a Fliegl-nél át lehet (vagy lehet úgy rendelni, hogy át lehessen)
Válasz #2115. hozzászólásra
Vagy még vannak olyanok, amik alsó húzatók szintén, de laposak, szélesek, erősebbek mint az a fajta ami neked van rajta.
Válasz #2110. hozzászólásra
2003-as a gép. biztos hogy rövid a sín, nem olyan ami a képen látható :(
Válasz #2095. hozzászólásra
Így van.
Amit a póthúzató helyibe csúsztatsz pitont, k80- at az nem jó.
Merthát kardánozni is kell itten.
Ez amit korzó mutat az 1 lehetőség.
Aztán maradnak az emelősek azok lenti bekötésűek.
Válasz #2112. hozzászólásra
Én nem jártam farokhossz beállításra ;)
(amúgy tényleg nemtom', de a nagyságrend stimmel. És ráadásul netto...)
Válasz #2111. hozzászólásra
No erigy mán ezzel a tréningen tanult attitűddel!
:))))(
Válasz #2109. hozzászólásra
Nem. Ez azt jelenti, hogy nem tudom pontosan :o)
Válasz #2108. hozzászólásra
Érdekes... Amióta az enyém a traktor, azóta mindig a leghosszabbal hozom (2006).
Tudsz mondani alvázszámot? (már ha nem titok)
(A hosszú sín JD cikkszáma AL177173)
Válasz #2107. hozzászólásra
Szal lehet, h. sokkal többe kerül?
Válasz #2096. hozzászólásra
Ha jól emlékszem rövid a sín pedig KITE-s a gép. Ezért nem értettem én hogy lehet feltenni ezt az alsót amit aképen is látok. Pedig ez tetszene és volna a legpraktikusabb. A miénken a sín feljebb lejjebb szerelhető(csavarozható) De a kardán alá nem ér be a mostani állás szerint és nincs is rajta olyan rés ami ezen látszik:( KITE spórolt?
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy nem árajánlatot tettem (nem is tudnék, nem is akarok), csak nagyságrendet mondtam fejből, és még az is lehet, hogy sokat tévedtem ;)
Válasz #2105. hozzászólásra
Há bizti nem kilóra van! :)))
Válasz #2101. hozzászólásra
Van benne anyag mi??? :-DDDD
Válasz #2102. hozzászólásra
Elég brutális, ha még az áfát és a ker.árrés is levesszük.Persze biztos csak nekem:)
Válasz #2099. hozzászólásra
Gyári nincs, a többit nem tudom.
Válasz #2101. hozzászólásra
A pótkocsira való fejjel együtt.
Válasz #2096. hozzászólásra
Ez 4-500ezer???