Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
(erre be akartam írni azt a Familia Kft.-s szállóigét - ami úgy kezdődik, hogy "Vili, te nagyon ... !" - de nem akarok viccelni más nevével. Bár van egy indexes cimborám aki "körző"-nek hív. Már mint nem olyannak, amivel kört rajzolsz hanem olyan "vérben fetrengő hondások maradványai felett körző"-nek :o)
Csak neked, csak most!
Kapsz 40% árengedményt is!
(csak ahhoz úgy kell kitalálnom a listaárat. Mint a Teccsóban: ugyanannak a számnak fölé írnak egy sokkal nagyobbat áthúzva, a nép meg veszi mint a cukrot :o)
Keleti gépeket nem hoznak ebbe az irányba. Esély sincs rá. Sőt az se nagyon tudni, hogy perpillanat mit gyártanak arrafelé. Emlékeim szerint a "leghátul kullogó" gyárak is a 10-es sorozat körül járna mára.
Nem hozzám tartozik.
De sajnos esélytelen a dolog. Csak azt lehet, ami az európai kínálatban szerepel.
A nem ide szánt gépeket csak különösen indokolt esetben kaphatjuk meg, és évekig tart mire kiudvaroljuk, ha egyáltalán sikerül. (Az önjáró permetező az egyik ilyen sikerünk pl.) Mivel kombájnból elég széles az európai kínálat is, így valószerűtlen, hogy megkapnánk.
Akkor ha én azt mondom hogy kell nekem egy olyan gép esélyem sincs rá?
Pásztor Pista sem tudott rá válaszolni, igaz mostmár Pályka Szabolcs az illetékes őt még nem kérdeztem.
Vagy a kombájn rendelés nem hozzád tartozik?
ja, vagy úgy. Nem ismerem azokat a gépeket, így ötletem sincs, miért nem engedik.
(van azon kívül ott még egy nagy rakat gép, amit szintén nem engednek. Meg Brazíliában, meg Indiában, meg Kínában, meg ... mindenfelé, ahol van JD gyár)
Várjál, ne vegyél még rá mérget, az én emlékezetem se csalhatatlan. Sajnos.
Valahol van bent a cégnél egy jó összefoglaló a szabványokról, majd jól átböngészem.
Ne keresd, megvan. Hogyaszondja:
"Az ECE R120 megfelel az ISO 14396 és 97/68/EC szabványnak"
Nem akarom a kollégákat bántani, de a legjobb tudomásom szerint az ECE R120 kombájnokhoz lett kitalálva, és egy adott fordulatszámon mért teljesítményt jelöli (valami üresjárati fordulatszám X %-ára terhelt motor teljesítménye, vagy ilyesmi.) Szóval úl sok köze biztosan nincs a 97/68EC-hez.
No majd kedden megkeresem, ha el nem felejtem (c:
25053 hozzászólás
Léptem.
Válasz #1252. hozzászólásra
:DD
Válasz #1248. hozzászólásra
Ki én? Én biztosan nem. Az a másik énem lehetett :P
Válasz #1247. hozzászólásra
Ez a Vili szöveg MFPisti óta itt is idézőjelben ismétlődik. Ahogy épp alkalom adódik... :-D
Válasz #1245. hozzászólásra
????? elmondod hogy miröl van szó ??
Válasz #1242. hozzászólásra
Amúgy meg persze, hogy megvagyok. Itt vagyok éppen magamnál :-D
Válasz #1247. hozzászólásra
:DDD
Válasz #1246. hozzászólásra
Pszt! Elolvastam, amit írt magáról. ;-)
(erre be akartam írni azt a Familia Kft.-s szállóigét - ami úgy kezdődik, hogy "Vili, te nagyon ... !" - de nem akarok viccelni más nevével. Bár van egy indexes cimborám aki "körző"-nek hív. Már mint nem olyannak, amivel kört rajzolsz hanem olyan "vérben fetrengő hondások maradványai felett körző"-nek :o)
Mi alapján keresel?
Válasz #1243. hozzászólásra
Volt vlm. nyomós oka annak amit ma csináltattál??????
Vagy csakúgy?
Válasz #1243. hozzászólásra
Elmondta ő maga itt a fórumon. Vili meg majd idővel kinyomozza.
Hol találtad meg?????
Tán csak nem a Kiténél leskelődsz mostanába ????
Válasz #1239. hozzászólásra
Vili, Korzo már meg van!
Válasz #1239. hozzászólásra
milyen csapatra gondoltál vili???
Válasz #1238. hozzászólásra
Press Ctrl+Alt+Del
...
.......
.............
(várjál, újra bútolok x-))))
Válasz #1234. hozzászólásra
korzó nehogy elveszítsd a bescsületed a csapat előtt mert vannak itt oknyomozók akik könnyen megtalálnak
Válasz #1236. hozzászólásra
Meg a Kiszel Tündének is...
Válasz #1235. hozzászólásra
Legyen.
Tudok én szorozni 1,5-el is (c:
Válasz #1233. hozzászólásra
Most miért? Már a StarTrek-ben is női hangja van az Enterpise-nak :-DDD
Válasz #1234. hozzászólásra
Legyen 50%!
Válasz #1232. hozzászólásra
Csak neked, csak most!
Kapsz 40% árengedményt is!
(csak ahhoz úgy kell kitalálnom a listaárat. Mint a Teccsóban: ugyanannak a számnak fölé írnak egy sokkal nagyobbat áthúzva, a nép meg veszi mint a cukrot :o)
Válasz #1232. hozzászólásra
Jaj, olyat ne! Van itt elég nő...
Válasz #1231. hozzászólásra
Ha hozod a pénzt táskában, olyat rendelek neked, hogy megszólal :-D
Válasz #1230. hozzászólásra
Persze, rendelj csak! Mindenkit érdekel! >:-)
Válasz #1228. hozzászólásra
Kb. májusra tudok rendelni belőle, ha érdekel ;)
(csak fokozatmentes váltóval, E-SCV-vel)
Válasz #1228. hozzászólásra
Mivel vezettem konkrétan ezt a traktort, így nyugodtan kijelenthetem, hogy igen :-)
7030 E Premium, remélem ilyen lesz
http://www.deere.com/media/player/en_int_mediaplayerpopup.html?divisionName=othercountries/gb&Video=7530E_en&height=269&r=1
Válasz #1225. hozzászólásra
Keleti gépeket nem hoznak ebbe az irányba. Esély sincs rá. Sőt az se nagyon tudni, hogy perpillanat mit gyártanak arrafelé. Emlékeim szerint a "leghátul kullogó" gyárak is a 10-es sorozat körül járna mára.
Válasz #1224. hozzászólásra
Nem hozzám tartozik.
De sajnos esélytelen a dolog. Csak azt lehet, ami az európai kínálatban szerepel.
A nem ide szánt gépeket csak különösen indokolt esetben kaphatjuk meg, és évekig tart mire kiudvaroljuk, ha egyáltalán sikerül. (Az önjáró permetező az egyik ilyen sikerünk pl.) Mivel kombájnból elég széles az európai kínálat is, így valószerűtlen, hogy megkapnánk.
Válasz #1223. hozzászólásra
Szia
mit tudsz az indiai jd 4650 gyártásáról????
faterod emlitette tavaly nekem
annyit tudok hogy bellsö felhasználásra gyártják......................
Válasz #1223. hozzászólásra
Akkor ha én azt mondom hogy kell nekem egy olyan gép esélyem sincs rá?
Pásztor Pista sem tudott rá válaszolni, igaz mostmár Pályka Szabolcs az illetékes őt még nem kérdeztem.
Vagy a kombájn rendelés nem hozzád tartozik?
Válasz #1222. hozzászólásra
ja, vagy úgy. Nem ismerem azokat a gépeket, így ötletem sincs, miért nem engedik.
(van azon kívül ott még egy nagy rakat gép, amit szintén nem engednek. Meg Brazíliában, meg Indiában, meg Kínában, meg ... mindenfelé, ahol van JD gyár)
Válasz #1221. hozzászólásra
Nem,
Az Amerikai gépekre:
2009-es modellek: 9570 STS, 9670 STS, 9770 STS, 9870 STS.
A kite csak egy Európai változatot árul.
Válasz #1218. hozzászólásra
?
Legjobb tudomásom szerint, a nálunk kapható STS kombájn amerikából jön (vagyis az STS utódja, az "S" sorozat. Vagy a régire gondolsz?)
Válasz #1219. hozzászólásra
?
A 97/68 EC egy, a teljesítmény mérésnek módjáról szóló szabvány
A TierIII. meg egy károsanyag kibocsátási határról szóló előírás.
a 97/68 már nem fogadják el a műszakin
tierlll
kell minimum
Korzo!
A JD International miért nem enged be Magyarországra Amerikai STS kombájnokat?
Válasz #1212. hozzászólásra
Oszt jó meg is oszthatod itt Nekünk !
Válasz #1211. hozzászólásra
Várjál, ne vegyél még rá mérget, az én emlékezetem se csalhatatlan. Sajnos.
Valahol van bent a cégnél egy jó összefoglaló a szabványokról, majd jól átböngészem.
Válasz #1210. hozzászólásra
Kösz, ez az.
Még nem találkoztál eddig ezzel, vagy elkerülte a figyelmedet ?
Traktor prosiba kombájn szabványt ! Érdekes. De jól hangzik. :-)))))
Válasz #1209. hozzászólásra
Ne keresd, megvan. Hogyaszondja:
"Az ECE R120 megfelel az ISO 14396 és 97/68/EC szabványnak"
Nem akarom a kollégákat bántani, de a legjobb tudomásom szerint az ECE R120 kombájnokhoz lett kitalálva, és egy adott fordulatszámon mért teljesítményt jelöli (valami üresjárati fordulatszám X %-ára terhelt motor teljesítménye, vagy ilyesmi.) Szóval úl sok köze biztosan nincs a 97/68EC-hez.
No majd kedden megkeresem, ha el nem felejtem (c:
Válasz #1208. hozzászólásra
Na ez most nem fog menni.
Majd holnap, vagy hétfőn belövöm.
Válasz #1207. hozzászólásra
Várj, keresem !
Azt hiszem a pumába írták.
Válasz #1203. hozzászólásra
És nem volt hullámos az az egyenlőség jel?
(c:
Válasz #1204. hozzászólásra
Nagyjából.