Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ro-ba a JD. nagyon gyengén mozog, köszönhetően a gyenge szerviz és alkatrészellátásnak. (mindenki Hu-ba jár J.D. alkatrészt venni).
Hallottam valahol hogy a Kite tervezte a Ro-s telephelynyitást, de meghiúsult , igaz ez???
Ikr,Axiál-nak van képviselete Ro-ba.
A birtokszerkezet az kb. olyan mint HU-ba ,de mivel nem volt annyi géptámogatás mint ott csak a tőkeerős nagy gazdaságoknál van magas szintü gépesités.
sokkal kisebbek nálunk, de a szerkezet hasonló. A fő különbség az, hogy sokkal nagyobb a JD piaci része, köszönhetően az országos szervizhálózatnak.
Meg talán annak, hogy csak kb. 4 éve vették fel Jenőt (azaz Eugene-t), az első igazi szlovákot a céghez (c:
Najó, ez csak vicc! Jenő jó fej. Már folyékonyan káromkodik magyarul :-D
Cseheknél kemény cégek vannak.
Veszik a cuccot rendesen.
JD vezet...
Lengyeleknél meg kicsik a parasztok, sok kis nóném márka, + veszik a használt gépeket irgalmatlanul.
Cseh oldalakon van 96-os ami dolgozik, talán kisebb is nemistom...
Ott lehet nekik pár db.ocska eladva.
Ezeket is a cég intézi????????
Vagy csak a perm.et...?
Ja, hogy T, mint hevederes 8-)
9ezres T szerintem egy sem (hacsak valamelyik labancnak nincs :-).
8ezres T-ből több van, bár nem tudom mennyi. Valahol olyan 40-50 körül lehet használatban. Vannak tipikus területek, ahol kifejezetten keresik őket, de így sem egy elterjedt jószág. De pl. Hort-on már évtizedek óta 8ezres T-t használnak (két éve váltottak 8300T-ről egy 8430T-re).
Nem mi csináljuk. Ez a John Deere projektje, ők csináltatják, a piacelemzésükhöz, meg a forgalmazó minősítéshez. (ennek része az is, amikor egy JD gép vásárlása után kb. fél évvel kapsz egy felmérő lapot hasonló kérdésekkel). Ha nincs időd/kedved hozzá, nyugodtan elhajthatod, nincs név szerinti regisztráció ;)
Már ti is rászoktatok a közvélemény kutatókra?
Ma 20 percet szórakoztatott egy hölgy mindenféle hülye kérdéssel a john deere traktorok kereskedelmével, az alkatrészforgalommal és szervizzel kapcsolatban. Marhára hiányzott, eddig csak a növényvédőszeres cégek csesztettek ilyenekkel.
Plusz kifejezetten ilyen céllal sokat nézegettem már különféle publikációkban terméseredményeket, minőségi paramétereket, és pl. a Lupus nem igazán magaslott ki a tömegből.
Előttünk szinte napi rendszerességgel járkál egy 160Le körüli New Holland, 2 istentelen póttal hurcol valamit. Ránézásre teper 50-nel, de az eleje egyfolytában pattog. Találkoztam már vele más útszakaszon is, de ugyanezt csinálja. Az ember meg pattog az ülésben. Szerintem szívesen átülne egy rugózott első hidas gépbe!
Dehogy pattog. Függesztett 4-es vf ekével szaladgáltam, igaz, csak 40-nel, de mint egy személyautó. Azt a plusz költséget a rugózott híd nem éri meg. De azért ezen nem veszünk össze, ez az én álláspontom, te meg amúgy gondolod.
El kell, hogy szomorítsalak.
Mindegy, hogy mit pakolok be a gépbe, abban ugyanannyi elektronika van. Sőt: PowerQuad Plus váltóból utólag, az udvaron is lehet AutoQuad Plus váltót csinálni. A készlet tartalmaz egy új "váltógombot", meg egy szoftverfrissítést (csak ez ugya lényegesen drágább megoldás, mintha az eleve így jön a gyárból)
Továbbá, elég hülyén néz ki az, hogy egy drágább gép rosszabbul felszerelt, mint egy olcsóbb. Mostanra sikerült elérnem azt, hogy nagyjából meglegyen a lépcső a felszereltségek között, ne legyen benne visszalépés (még a 7730-ba kell az EcoShift, és kész lesz)
Amúgy volt már rugózott hidas géped? Nagyon jó az. És nem csak vonulás közben, hanem amikor szögben tárcsázol a szántásra/vetésre pl.
25053 hozzászólás
Válasz #353. hozzászólásra
MIZU BU. JA. BARÁTOMMAL??
MILYEN TÉMAKÖRBEN UTAZIK???
Válasz #353. hozzászólásra
Nem ismerek senkit!
Válasz #352. hozzászólásra
Nem. De majd megkérdem, úgyis meg akarom látogatni a lábadozó cimborámat (F. Gyuri ha ismered ;)
Válasz #351. hozzászólásra
Na nemtod mennyit adott el kint a servis????
Válasz #348. hozzászólásra
Az én személyes véleményem nem tükrözi a cég a álláspontját. Ezért inkább nem nyilatkozom.
Nem csinálok se..et a számból.
Válasz #348. hozzászólásra
Olvassa ezt elég sok ...
Mióta begyorsult biztos!!!!!!
Válasz #347. hozzászólásra
Ne savanyíts!
Hunhazát lassan beelőzi még Zimbabwe is!
Hahhhhhh lasssssaaaaaaan?????????
Válasz #346. hozzászólásra
rezegne a léc ha commentelnél :-))))))) tán olvasssa a főnöksÍg a fórumot ?
Válasz #345. hozzászólásra
Sajnos nem -:(
Válasz #344. hozzászólásra
No comment...
Válasz #344. hozzászólásra
RO van előbbre 20-al!!!!!!
Válasz #343. hozzászólásra
Az hogy régimódi cég ez nagyon igaz .
Vagy csak én érzem mindig úgy N.udvaron mintha 20 évet viszamentem volna az időben?
Válasz #342. hozzászólásra
Nagyjából. Mi olyan régimódi cég vagyunk. Amíg itthon sincs minden rendben, addig nem megyünk Erdélybe. Vagy valami ilyesmi :o)
Válasz #337. hozzászólásra
Ro-ba a JD. nagyon gyengén mozog, köszönhetően a gyenge szerviz és alkatrészellátásnak. (mindenki Hu-ba jár J.D. alkatrészt venni).
Hallottam valahol hogy a Kite tervezte a Ro-s telephelynyitást, de meghiúsult , igaz ez???
Ikr,Axiál-nak van képviselete Ro-ba.
Válasz #337. hozzászólásra
Adtak el 9-est?
STS mennyi lehet?
Válasz #339. hozzászólásra
Meg persze azoknál akik odafurakodtak kintről...
PFUJJJJ!
Válasz #336. hozzászólásra
A birtokszerkezet az kb. olyan mint HU-ba ,de mivel nem volt annyi géptámogatás mint ott csak a tőkeerős nagy gazdaságoknál van magas szintü gépesités.
Válasz #335. hozzászólásra
Van ott is mindenféle...
Kicsi...
Q. nagy.
TK-tól a STX-ig.
12-estől a 600-ig.
Nem Albánia az biztos.
De nemis a Kánaán.
Válasz #333. hozzászólásra
sokkal kisebbek nálunk, de a szerkezet hasonló. A fő különbség az, hogy sokkal nagyobb a JD piaci része, köszönhetően az országos szervizhálózatnak.
Meg talán annak, hogy csak kb. 4 éve vették fel Jenőt (azaz Eugene-t), az első igazi szlovákot a céghez (c:
Najó, ez csak vicc! Jenő jó fej. Már folyékonyan káromkodik magyarul :-D
Pisti nálatok mi a helyzet ebben a kérdésben?????
Válasz #334. hozzászólásra
Csak tájékozódni akartam nem volt bennem rossz szándék.
Válasz #333. hozzászólásra
( már megint szívja a véremet, ne csináld Estván...)
Majd mindjárt utána nézek de csak neked.
Válasz #332. hozzászólásra
Szlovákoknál mi a helyzet , mekkorák a birtokok , gépesités szinvonala??????
Válasz #330. hozzászólásra
Cseheknél kemény cégek vannak.
Veszik a cuccot rendesen.
JD vezet...
Lengyeleknél meg kicsik a parasztok, sok kis nóném márka, + veszik a használt gépeket irgalmatlanul.
Válasz #328. hozzászólásra
Csárdaszálláson is sok éve van talpas 8-as.
Válasz #329. hozzászólásra
Csak az önjáró permetezőt, a kukorica vetőgépet, és az amerikai JD talajművelőket.
más: Érdekes módon a Cseh géppiac nagyobb mint a magyar, a lengyel meg kisebb...
Válasz #328. hozzászólásra
Cseh oldalakon van 96-os ami dolgozik, talán kisebb is nemistom...
Ott lehet nekik pár db.ocska eladva.
Ezeket is a cég intézi????????
Vagy csak a perm.et...?
Válasz #327. hozzászólásra
Ja, hogy T, mint hevederes 8-)
9ezres T szerintem egy sem (hacsak valamelyik labancnak nincs :-).
8ezres T-ből több van, bár nem tudom mennyi. Valahol olyan 40-50 körül lehet használatban. Vannak tipikus területek, ahol kifejezetten keresik őket, de így sem egy elterjedt jószág. De pl. Hort-on már évtizedek óta 8ezres T-t használnak (két éve váltottak 8300T-ről egy 8430T-re).
Válasz #326. hozzászólásra
Talpasokra gondoltam...
Válasz #324. hozzászólásra
Nem tudom. Olyan tizenegynéhány lehet az országban átlagban. Átlagban olyan kétévente adunk el egyet.
Válasz #320. hozzászólásra
Miért nem mondtad neki, hogy most nem érsz rá, mert kezdődik a kedvenc filmed?
Válasz #323. hozzászólásra
Te, olyanokat tudsz, h. ezekből a 9... -asokból mennyi fut kb.?
Mo-on, szomszédoknál esetleg?
Nem mi csináljuk. Ez a John Deere projektje, ők csináltatják, a piacelemzésükhöz, meg a forgalmazó minősítéshez. (ennek része az is, amikor egy JD gép vásárlása után kb. fél évvel kapsz egy felmérő lapot hasonló kérdésekkel). Ha nincs időd/kedved hozzá, nyugodtan elhajthatod, nincs név szerinti regisztráció ;)
Válasz #321. hozzászólásra
én is erre gyanakszom
lehet, hogy idegesíti a KITE-t a nem általa behozott gépek eladása. tipp.
Válasz #318. hozzászólásra
Te Korzo!
Már ti is rászoktatok a közvélemény kutatókra?
Ma 20 percet szórakoztatott egy hölgy mindenféle hülye kérdéssel a john deere traktorok kereskedelmével, az alkatrészforgalommal és szervizzel kapcsolatban. Marhára hiányzott, eddig csak a növényvédőszeres cégek csesztettek ilyenekkel.
Válasz #317. hozzászólásra
Hányassal?
Válasz #316. hozzászólásra
Már megvolt (c:
Válasz #316. hozzászólásra
ÉN EL
Válasz #307. hozzászólásra
Elviszed?
Válasz #314. hozzászólásra
Nab...sszameg! Ez egy másik topicba ment volna. :-)
Plusz kifejezetten ilyen céllal sokat nézegettem már különféle publikációkban terméseredményeket, minőségi paramétereket, és pl. a Lupus nem igazán magaslott ki a tömegből.
Előttünk szinte napi rendszerességgel járkál egy 160Le körüli New Holland, 2 istentelen póttal hurcol valamit. Ránézásre teper 50-nel, de az eleje egyfolytában pattog. Találkoztam már vele más útszakaszon is, de ugyanezt csinálja. Az ember meg pattog az ülésben. Szerintem szívesen átülne egy rugózott első hidas gépbe!
Válasz #309. hozzászólásra
NÉZD MEG AZ AUTOCOMFORTOS REKLÁMOT, DE MÁR LEHET HOGY LÁTTAD
A NÉMET OLDALON A TESZT IS FENN VAN
Válasz #309. hozzászólásra
ÉN ROSSZ ÚTON MONDTAM.
AMÚGY LE LEHET FIXÁLNI A HIDAT.
MINT HA NEM LENNE RUGÓZOTT
A KETTŐ ÉG ÉS FÖLD, CSAK ONNAN TUDOM
Válasz #307. hozzászólásra
Félreértés volt: én modellváltásra írtam, azt hittem, arról van szó. Jobban vissza kellett volna olvasnom.
Válasz #308. hozzászólásra
Dehogy pattog. Függesztett 4-es vf ekével szaladgáltam, igaz, csak 40-nel, de mint egy személyautó. Azt a plusz költséget a rugózott híd nem éri meg. De azért ezen nem veszünk össze, ez az én álláspontom, te meg amúgy gondolod.
Válasz #306. hozzászólásra
AZ ELSŐ HÍD AKKOR IS PATTOG
Válasz #305. hozzászólásra
El kell, hogy szomorítsalak.
Mindegy, hogy mit pakolok be a gépbe, abban ugyanannyi elektronika van. Sőt: PowerQuad Plus váltóból utólag, az udvaron is lehet AutoQuad Plus váltót csinálni. A készlet tartalmaz egy új "váltógombot", meg egy szoftverfrissítést (csak ez ugya lényegesen drágább megoldás, mintha az eleve így jön a gyárból)
Továbbá, elég hülyén néz ki az, hogy egy drágább gép rosszabbul felszerelt, mint egy olcsóbb. Mostanra sikerült elérnem azt, hogy nagyjából meglegyen a lépcső a felszereltségek között, ne legyen benne visszalépés (még a 7730-ba kell az EcoShift, és kész lesz)
Amúgy volt már rugózott hidas géped? Nagyon jó az. És nem csak vonulás közben, hanem amikor szögben tárcsázol a szántásra/vetésre pl.
Válasz #292. hozzászólásra
Erre jó a lengés csillapított függesztés. És az ma már többnyire benne van a gépekben.