Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2007-es spec: Teljesen jó, olcsóbb, mint a legújabb agyonelektronizált csoda, csak nem azoknak a sznoboknak való, akik egy rugózott híd és színes TV nélküli trakit le sem köpnek.
A szállítási határidő az nem lenne gond, akinek egyedi igényei vannak az gondolkodjon időben, de most sajnos még ez nem aktuális, de előbb utóbb lejár az ideje a maxxumnak is..
Hát igen sajnos a rugalmasságból eddig mindig megbuktatok nálam, de talán változik ez is majd szépen lassan, mire a traktorvételhez érek. (Ha egyáltalán elérek valaha odáig). Ezért is csesztetlek itt folyamatosan, nem rosszindulatból.
Most (tavaly) váltottunk Michelin-re, majd meglátjuk ez mit mutat.
Az érdekes az, hogy ez nem jött elő csak nálunk. Tőlünk nyugatabbra nem terhelik ki így a gépet keletebbre meg az Államokban meg a hosszútengely+ikerkerék a divat. (de ezt az EU jól betiltotta...)
A baj az, hogy velem nem tudsz tárgyalni. Én nem adhatok és nem is szándékozok árajánlatot adni, vagy szerződést kötni.
Az a baj az egyedi gépekkel, hogy nagyon soká lesznek itthon. Amerikainál ez tipikusan legalább fél év.
Hát igen, látod ha veled tárgyaltam volna anno 2 éve, akkor lehet, hogy nem axiálos matricát tépkedtem volna az új traktoromról, hanem kitéset. Ezért is kérdezősködöm, mert mikor én tárgyaltam, akkor szó se volt olyasmiről, hogy üljünk le beszélgetni mit is szeretnél. Inkább hasonlított az "Ez van ezt kell szeretni" tipusu hozzáállásra, amit nehezen tolerálok.
Csak sajnos a ti szervezeti felépítésetek elég nehezen viseli az ilyen területi átlépéseket, ahogy én tudom.
Igazából csak egy(két) mérettel van baj. A 620/70R42-vel és a 650/65R42-vel. Nem teljesen kompatibilis az amerikai gumi az amerikai felnivel. A a két cég egymásra mutogat, de az a szép benne, hogy mind a kettő a GoodYear-hoz tartozik.
A többi méretnél nincs probléma.
Válasz #290. hozzászólásra
nem mertem vna a valtrával vinni, de apu megnyugtatott,hogy meg se moccan a 6.6os függ. kombinátor
ezért jó a rug. hid
orrsúlyozás nélkül!!!!!!!!!!
Hát nem tudom, én pl nem igényelném, lehet vilinek is igaza van, de a kombinátort se arra találták ki, hogy 50-nel cibálják, előbb utóbb megadja magát valami, 50-nél előbb...
Az autoquadot is nélkülözhető opciónak tartanám. Akkor esetleg lehet rendelni ezek nélkül is, vagy az már gázos? JA meg a gumikkal van gond, a Good year lehet nagyon jó gumi, de nem a mg.i gépekre találták ki.
Te Korzo, akkor most az amerikai traktorok esetében ti az euro árfolyamhoz igazodtok vagy a dollár árfolyamhoz. Egyébbiránt gőzöm sincs miért erőlteti mindenki a rugózott hidat. Azt még kifejthetnéd röviden mit takar a 2007es specifikáció.
Nem tudom, meg kéne kérdezni. Valahol meg is van az elérhetősége a cégnek aki ezt csinálja, de még nem volt rá szükség.
Olcsó nem tud lenni, mert amerikai. Az olaszok is készítenek ilyesmit, de azt azért nem tenném fel egy JD-re. Az nem az a minőség. (c:
Mi őszinte gyerekek vagyunk. Nálunk az akció, az tényleg akció. Azaz konkrét darabszámra vonatkozik. Nem alkalmazzuk ezt a teszkós módszert, hogy felírunk egy jónagy számot, oszt' utánna meg hírdetjük egész éveben a pl. 10%-os akciót :-/
Szóval a kérdésedre válaszolva: NINCS.
Év végén szokott lenni a készletre (most is volt a 68-6930 Standardra), vagy esetleg tipusváltásnál, a régit kifuttatni és/vagy az újat bevezetni.
Ez így van. Jellemzően mi is azt preferáljuk.
Viszont mondjuk egy 7ezresen a 650/85R38-as gumizás majd' egy millával drágább mint a 650/65R42 vagy a 620/70R42.
Szóval minden csak kompromisszum kérdése.
25053 hozzászólás
Válasz #284. hozzászólásra
2007-es spec: Teljesen jó, olcsóbb, mint a legújabb agyonelektronizált csoda, csak nem azoknak a sznoboknak való, akik egy rugózott híd és színes TV nélküli trakit le sem köpnek.
Válasz #300. hozzászólásra
A szállítási határidő az nem lenne gond, akinek egyedi igényei vannak az gondolkodjon időben, de most sajnos még ez nem aktuális, de előbb utóbb lejár az ideje a maxxumnak is..
Hát igen sajnos a rugalmasságból eddig mindig megbuktatok nálam, de talán változik ez is majd szépen lassan, mire a traktorvételhez érek. (Ha egyáltalán elérek valaha odáig). Ezért is csesztetlek itt folyamatosan, nem rosszindulatból.
Válasz #299. hozzászólásra
Most (tavaly) váltottunk Michelin-re, majd meglátjuk ez mit mutat.
Az érdekes az, hogy ez nem jött elő csak nálunk. Tőlünk nyugatabbra nem terhelik ki így a gépet keletebbre meg az Államokban meg a hosszútengely+ikerkerék a divat. (de ezt az EU jól betiltotta...)
Válasz #301. hozzászólásra
Nem akarják eltalálni...
Válasz #299. hozzászólásra
De nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy piszok hamar lekopik róla a minta, valahogy szerintem tól puha, nem találták el az összetételét.
Válasz #295. hozzászólásra
A baj az, hogy velem nem tudsz tárgyalni. Én nem adhatok és nem is szándékozok árajánlatot adni, vagy szerződést kötni.
Az a baj az egyedi gépekkel, hogy nagyon soká lesznek itthon. Amerikainál ez tipikusan legalább fél év.
Válasz #294. hozzászólásra
ismerős, és a felni gyönyörűen kivágja a gumit...
Válasz #296. hozzászólásra
Más a kérdés.
Válasz #292. hozzászólásra
Ja azt nem irtad hogy függesztett, próbáld meg félig függesztettel, pattogna kerékfelfüggesztés meg beseggelne.
Válasz #293. hozzászólásra
ha nem jött vna mögöttem akkor csak 40 lett vna a vége
mert a gép mögül jobban látszik hogy mi a max
Válasz #291. hozzászólásra
Hát igen, látod ha veled tárgyaltam volna anno 2 éve, akkor lehet, hogy nem axiálos matricát tépkedtem volna az új traktoromról, hanem kitéset. Ezért is kérdezősködöm, mert mikor én tárgyaltam, akkor szó se volt olyasmiről, hogy üljünk le beszélgetni mit is szeretnél. Inkább hasonlított az "Ez van ezt kell szeretni" tipusu hozzáállásra, amit nehezen tolerálok.
Csak sajnos a ti szervezeti felépítésetek elég nehezen viseli az ilyen területi átlépéseket, ahogy én tudom.
GoodYear. Az egy szép történet:
Igazából csak egy(két) mérettel van baj. A 620/70R42-vel és a 650/65R42-vel. Nem teljesen kompatibilis az amerikai gumi az amerikai felnivel. A a két cég egymásra mutogat, de az a szép benne, hogy mind a kettő a GoodYear-hoz tartozik.
A többi méretnél nincs probléma.
Válasz #292. hozzászólásra
Hallod és apu szokott ide járni???????
nem mertem vna a valtrával vinni, de apu megnyugtatott,hogy meg se moccan a 6.6os függ. kombinátor
ezért jó a rug. hid
orrsúlyozás nélkül!!!!!!!!!!
Lehetne... Mint ahogy légkondi nélkül is pl... (ja mondjuk amerikait nem, csak európait)...
Mindent lehet, csak ahhoz le kell ülnünk, és egyesével megbeszélni, hogy mi kell és mi nem. De nem ezért vagyok itta fórumon.
Válasz #288. hozzászólásra
Hát nem tudom, én pl nem igényelném, lehet vilinek is igaza van, de a kombinátort se arra találták ki, hogy 50-nel cibálják, előbb utóbb megadja magát valami, 50-nél előbb...
Az autoquadot is nélkülözhető opciónak tartanám. Akkor esetleg lehet rendelni ezek nélkül is, vagy az már gázos? JA meg a gumikkal van gond, a Good year lehet nagyon jó gumi, de nem a mg.i gépekre találták ki.
Válasz #287. hozzászólásra
sztem nem rossz sem az 50 sem a rug. hid
kombinátor 50nél meg se rezzen az sztem már elég jó
A speckót hadd ne keressem vissza :o)
A leglényegesebb különbség a PowerQuad / AutoQuad váltó, meg egy pár apróság. Pl. 2008-ra beletettem alapba a TLS hidat. Igényli a piac.
Mindig kell vlm.t erőltetni pl. ezt is...
Csak jó ha van 50-nél...
Meg a földeken is már mindenki 15 -tel akar mindent húzni...
Mert mi is Euróban fizetünk érte a John Deere International-nek.
Válasz #282. hozzászólásra
Ki, hol?
Tényleg érdekelne.
Válasz #280. hozzászólásra
Te Korzo, akkor most az amerikai traktorok esetében ti az euro árfolyamhoz igazodtok vagy a dollár árfolyamhoz. Egyébbiránt gőzöm sincs miért erőlteti mindenki a rugózott hidat. Azt még kifejthetnéd röviden mit takar a 2007es specifikáció.
Válasz #275. hozzászólásra
Hát, ha nincs hova hátrálni, akkor nincs hova hátrálni.
Bukni azért csak nem kéne rajtuk.
Válasz #272. hozzászólásra
Én már próbáltam magyarországon készült tesztpéldányokat is.
Kanadai konstrukció.
http://farmweb.cz/index.php?page=view_gallery&gal=12998
Nem túl sok de vlm. ...
Válasz #267. hozzászólásra
Csak hogy pontosak legyünk:
22,9-ért (250-en), DE merevhíddal, és a legbutább PowerQuad váltóval (2007-es spec.nek megfelelő felszereltséggel)
léptem !
Válasz #275. hozzászólásra
na igen.
Válasz #273. hozzászólásra
amúgy tudom, hogy van ilyen Nálatok.
Illinoisban körülnéztek 1 kicsit?
Válasz #271. hozzászólásra
Úgy ahogy Korzo írta, az új bevezetése előtt meg akartak szabadulni a régi tipustól, csak azt nem értettem, hogy hol vani az akció a 22 millás árban.
Válasz #273. hozzászólásra
a képen lévő trakira gondoltam.
Válasz #265. hozzászólásra
Mellső hárompont ?
Válasz #263. hozzászólásra
Nem tudom, meg kéne kérdezni. Valahol meg is van az elérhetősége a cégnek aki ezt csinálja, de még nem volt rá szükség.
Olcsó nem tud lenni, mert amerikai. Az olaszok is készítenek ilyesmit, de azt azért nem tenném fel egy JD-re. Az nem az a minőség. (c:
Válasz #264. hozzászólásra
annyit beraktároztak, vagy hogy érted ?
Válasz #266. hozzászólásra
Vágom.
Csak mondom megkérdem a híreséknél, mindenhova beterítősöknél, mi a helyzet ezzel...
Válasz #265. hozzászólásra
Majd keresek olyat is.
Hadd csorogjon a nyálad.
Válasz #266. hozzászólásra
jó lehet ?
Válasz #264. hozzászólásra
és az idén valakinek adtak 7730-at ennyiért !
Válasz #262. hozzászólásra
Paldoo ezt valami maszek cég csinálja és bármelyik gyártmányra ráteszi, talán még az MTZre is.
Válasz #262. hozzászólásra
ha lenne front hydro, már rendelném ! :-))))))))))
Válasz #261. hozzászólásra
Akkor az is akció volt, amikor a 7020asok előtt 22 misiért ajánlgatták a 7810eseket? Talán még most is van belőlük.
Válasz #261. hozzászólásra
262 .
ilyen mennyi lenne ?
a hevederezés traki nélkül.
Ilyen cucc mikor lesz?
Válasz #258. hozzászólásra
Mi őszinte gyerekek vagyunk. Nálunk az akció, az tényleg akció. Azaz konkrét darabszámra vonatkozik. Nem alkalmazzuk ezt a teszkós módszert, hogy felírunk egy jónagy számot, oszt' utánna meg hírdetjük egész éveben a pl. 10%-os akciót :-/
Szóval a kérdésedre válaszolva: NINCS.
Év végén szokott lenni a készletre (most is volt a 68-6930 Standardra), vagy esetleg tipusváltásnál, a régit kifuttatni és/vagy az újat bevezetni.
Válasz #259. hozzászólásra
elől meg legyen, mondjuk......... 600/...... !
Válasz #253. hozzászólásra
Ez így van. Jellemzően mi is azt preferáljuk.
Viszont mondjuk egy 7ezresen a 650/85R38-as gumizás majd' egy millával drágább mint a 650/65R42 vagy a 620/70R42.
Szóval minden csak kompromisszum kérdése.
Válasz #254. hozzászólásra
kite-nél valami akció nincs ?
Válasz #254. hozzászólásra
és ez ennyit jelentene ?
Válasz #255. hozzászólásra
kérdés törölve !