Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.33 FtUSD376.08 FtCHF434.59 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #24936. hozzászólásáraPowemax kb 1 éve van rajta és csak most jött ki. A régi sajátja forgórėsz csere után ment a kombájnra. Villanyszerelővel megnézettük és 14.4 és 14.6- on töltenek padban és a gépen is ennyit mértünk. Csak 15.5 után kellene tulfeszültséget jelezzen
A japán elég drága volt, a másodikra bosch lett azt hiszem felrakva, olcsóbb és apám szerint jobb minőség, igaz kellet hozzá csatlakozót átalakítani, de ezeket ő intézi én nem vagyok benne.
Viszont olcsó generátor 4650-esen a közelben szintén nem bírt ki 2 szezont.
A másik, mi átcseréltük az 1iken a munkalámpákat ledesre, és szerintem sokat segít a villamos rendszeren, előtte ha sokat éjszakáztam a világításkapcsoló többször is beégett, most pár éve nincs baj vele, és a generátor is 2 éve bírja rajta.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24933. hozzászólásáraAmi még nálunk volt, hogy valami talán piros szálat kellett végignézni, mert volt benne szakadás, apám gerjesztő szállnak mondta, de én a villamosságban teljesen analfabéta vagyok.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24932. hozzászólásáraAlapjáraton? Picit sok, de az még nem annyira szerintem. 14,2 elég lenne. És már ilyenkor is visszajelzés, vagy csak nagyobb fordulatnál? Azért kérdezem, mert lehet akkor még nagyobb a feszültség.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24926. hozzászólásáraGondolom rámértetek a generátorra és ezt jól működő generátor mellett teszi!
Volt nekem is volt ilyen gond, nekem sokat töltött, volt vagy 16-17 volt, feszszabályozó csere megoldotta.
Válasz JD 4630 #24929. hozzászólásáraMost jut eszembe, a 2 gépen csere után kellet még cserélni csatlakozó véget is, ami a generátorra megy, mert el volt kopva és feszt kirázódott.
Válasz Pista1234 #24911. hozzászólásáraAtu 300-nál én alap értéken (gyárin) szoktam hagyni, próbálgattam mind két értéket erre is-arra is, nekem így tetszett a legjobban.
A szemenkti függesztett, a gabona vontatott.
Válasz noi24 #24907. hozzászólásáraKöszönöm,megnézem.
Azt látom,hogy ,legalábbis a kepen, nem olyan minőségű,ráadásul ami nálam fekvő elhelyezésű,az itt álló...mindegy egy próbát rendelek,nem olyan nagy klts
Válasz B.laca #24900. hozzászólásáraÜdv. Annyit füznék " hastag " képéhez , hogy ne így old meg , mert folyamatosan tele fog menni szennyeződéssel ami sok bosszúságot fog okozni és nagyon sz@r hozzáférni . Csatlakozz oda egy 90fokos végü kidraulika csővel amit vegyél át fentebb hogy lógjon lefelé a vége ,egy-két helyen kötegelőzd oda. Arra pedig ne ezt az anya gyorscsatlakozót rakd hanem az apa csatlakozót, a munkagépre rakd az anyácsatlakozót . Sokkal könnyebb tisztán tartani. Jó munkát.
Sziasztok! Vettem egy 6190R-t. Gyárilag nincs kiépítve rajta a hidraulikának egy szabad visszafolyó ág. Tudna valaki feltenni képet, hogy hova van bekötve?
Válasz Bigiboy77 #24878. hozzászólására5-ös sorozattal max a gyerek jár iskolába. 6-os alatt nem traki az őzike. 100 paci....akkor ahogy Fecó is írta. Valahol a 140 és a kategória közepe legyen. Alapból papír gépek gyártása a divat manapság.
Válasz apuci #24886. hozzászólásáraKulcsmásolóban csináltattam, mind a két fajtát. Tökéletesen jók. Akkor lehet hiba, ha immobilájzeres a gép, de az csak nagyon újaknál van, ott is opció lehet talán.
Annyiért jó a kulcs amit árnak írtál.
25039 hozzászólás
Válasz JD 4630 #24936. hozzászólásáraPowemax kb 1 éve van rajta és csak most jött ki. A régi sajátja forgórėsz csere után ment a kombájnra. Villanyszerelővel megnézettük és 14.4 és 14.6- on töltenek padban és a gépen is ennyit mértünk. Csak 15.5 után kellene tulfeszültséget jelezzen
Válasz Horváth Róbert_55088 #24937. hozzászólásáraAkkor más a baj, alacsony töltésnél csak 1500 fordulat felett küld figyelmeztető jelzést.
Válasz A.I. #24934. hozzászólásáraInditás után folyamatosan csinálja
Válasz Horváth Róbert_55088 #24933. hozzászólásáraMelyik márkát raktátok rá?
A japán elég drága volt, a másodikra bosch lett azt hiszem felrakva, olcsóbb és apám szerint jobb minőség, igaz kellet hozzá csatlakozót átalakítani, de ezeket ő intézi én nem vagyok benne.
Viszont olcsó generátor 4650-esen a közelben szintén nem bírt ki 2 szezont.
A másik, mi átcseréltük az 1iken a munkalámpákat ledesre, és szerintem sokat segít a villamos rendszeren, előtte ha sokat éjszakáztam a világításkapcsoló többször is beégett, most pár éve nincs baj vele, és a generátor is 2 éve bírja rajta.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24933. hozzászólásáraAmi még nálunk volt, hogy valami talán piros szálat kellett végignézni, mert volt benne szakadás, apám gerjesztő szállnak mondta, de én a villamosságban teljesen analfabéta vagyok.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24932. hozzászólásáraAlapjáraton? Picit sok, de az még nem annyira szerintem. 14,2 elég lenne. És már ilyenkor is visszajelzés, vagy csak nagyobb fordulatnál? Azért kérdezem, mert lehet akkor még nagyobb a feszültség.
Válasz JD 4630 #24928. hozzászólásáraKėt generátor is lett cserélve uj és csak 1 évre rá
Válasz A.I. #24931. hozzászólásáraGenerátor 14,6- on tölt
Válasz Horváth Róbert_55088 #24926. hozzászólásáraGondolom rámértetek a generátorra és ezt jól működő generátor mellett teszi!
Volt nekem is volt ilyen gond, nekem sokat töltött, volt vagy 16-17 volt, feszszabályozó csere megoldotta.
Válasz JD 4630 #24929. hozzászólásáraMost jut eszembe, a 2 gépen csere után kellet még cserélni csatlakozó véget is, ami a generátorra megy, mert el volt kopva és feszt kirázódott.
Válasz JD 4630 #24928. hozzászólásáraDe csak 1500 ös motorfordulat felett villogott nálam.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24926. hozzászólásáraNekem is volt mindkét 4955-ösön, generátor csere után jó lett mind2.
Válasz AJj #24925. hozzászólásáratizenéve egyszer "bemutatkozott" azóta nem hívtuk!
Válasz A.I. #24923. hozzászólásáratöltésjelzés és a sárga háromszög világít és sípol
Válasz Horváth Róbert_55088 #24917. hozzászólásáraKedves Róbert!
Gyulán van egy cég, netagro.hu, próbálkozz velük.
Én már üzleteltem velük, alkatrészt rendeltem jó áron, de mindent javítanak is.
Üdv.: Aranyi
Válasz Horváth Róbert_55088 #24917. hozzászólásáraVasárnap írj már rám. Van 2 fiatal vajdasági, évek óta járják Magyarországot, Egyikük mechanikus a másíkuk elektromos mester.
Válasz Horváth Róbert_55088 #24922. hozzászólásáraAz baj. Én is örülnék, ha valaki lenne még, aki (nagyon) ért hozzá!
Mi a gond egyébként?
Válasz A.I. #24921. hozzászólásáranem igazán
Válasz Horváth Róbert_55088 #24917. hozzászólásáraSikerült találni valakit?
Válasz mtz1221 #24919. hozzászólásáraSzerintem az nagyobb
Válasz jambo #24918. hozzászólására7720-sé is olyan ?? Ha igen vajdasági tel számot tudok adni, akik nagyon tudják már azt a részét.
Sziasztok! Itthol megoldható egy 6820as hátsó féltengely szimering cseréje? Mennyire ördöngősség?
Tisztelt kollégák!
Villamossági szerelőt keresnék 4755- öshöz aki kijön Békés megye környékén!
Válasz JagroGy #24915. hozzászólására"I" mint intelligens, automatikus beállítások, többek között...
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kombájnok típusa utáni “i” betű mit takar?
Pl: wts640i, t550i
Válasz schmidtk36 #24913. hozzászólásáraKormány teleszkóp.
Sziasztok!
JD 6170M traktoron a kormányoszlop aljánál találtam némi olajat. Mi lehet a hiba forrása szerintetek?
Válasz Pista1234 #24911. hozzászólásáraAtu 300-nál én alap értéken (gyárin) szoktam hagyni, próbálgattam mind két értéket erre is-arra is, nekem így tetszett a legjobban.
A szemenkti függesztett, a gabona vontatott.
sziasztok! vetésnél az automata kormányzáshoz ki milyen beállítási értékeket használ?
Válasz pamko #24909. hozzászólásáraBármilyet legyártanak!
Válasz noi24 #24907. hozzászólásáraKöszönöm,megnézem.
Azt látom,hogy ,legalábbis a kepen, nem olyan minőségű,ráadásul ami nálam fekvő elhelyezésű,az itt álló...mindegy egy próbát rendelek,nem olyan nagy klts
Válasz pamko #24906. hozzászólásáraÉn már vettem ilyent, csak arra számíts hogy 1-2 éven belül hófehérre szívja a nap, legalábbis én így jártam
Válasz pamko #24906. hozzászólásáraHelló. traktormatrica.hu
Apróság... de ilyen matricát honnan lehetne venni,emberi árban?
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Válasz B.laca #24900. hozzászólására6190R gyári helyre bekötve a sárga kupakossal. Semmi gond vele működik.
Válasz JDFERI #24902. hozzászólásáraVagy szimplán odatesz egy apát.
Válasz B.laca #24900. hozzászólásáraÜdv. Annyit füznék " hastag " képéhez , hogy ne így old meg , mert folyamatosan tele fog menni szennyeződéssel ami sok bosszúságot fog okozni és nagyon sz@r hozzáférni . Csatlakozz oda egy 90fokos végü kidraulika csővel amit vegyél át fentebb hogy lógjon lefelé a vége ,egy-két helyen kötegelőzd oda. Arra pedig ne ezt az anya gyorscsatlakozót rakd hanem az apa csatlakozót, a munkagépre rakd az anyácsatlakozót . Sokkal könnyebb tisztán tartani. Jó munkát.
Válasz B.laca #24900. hozzászólásáraSzerintem ott próbálkozzál.
Sziasztok! Vettem egy 6190R-t. Gyárilag nincs kiépítve rajta a hidraulikának egy szabad visszafolyó ág. Tudna valaki feltenni képet, hogy hova van bekötve?
Válasz mtz1221 #24898. hozzászólásáraNálunk a közútkezelőnél meg a klasszikus narancs színben virít, mondjuk életeket nem ment, "csak" füvet vág.
https://agraragazat.hu/hir/agrar-traktor-johndeere-mentok-vontato-rakodo-0223-mezogazdasag/
Köszönöm szépen!
Válasz apuci #24888. hozzászólásáraJó ár, nettó 2400 ért vettem talán 2 éve.
Válasz apuci #24894. hozzászólásáraAsszem 2000-
Válasz kovacsviktoraggtelek #24893. hozzászólásáraMennyiért másolják?
Válasz apuci #24886. hozzászólásáraKulcsmásolóban csináltattam, tökéletes,persze ha nincs immobilájzer
Köszi nektek!
Válasz Bigiboy77 #24878. hozzászólására5-ös sorozattal max a gyerek jár iskolába. 6-os alatt nem traki az őzike. 100 paci....akkor ahogy Fecó is írta. Valahol a 140 és a kategória közepe legyen. Alapból papír gépek gyártása a divat manapság.
Válasz apuci #24886. hozzászólásáraKulcsmásolóban csináltattam, mind a két fajtát. Tökéletesen jók. Akkor lehet hiba, ha immobilájzeres a gép, de az csak nagyon újaknál van, ott is opció lehet talán.
Annyiért jó a kulcs amit árnak írtál.