Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ebben van valami. Csak azok már annyira szét vannak OFFolva, hogy gondoltam nem zavarom meg a gondolatmenetet holmi ONozással (c:
(igazából leírtam, hogy miért nyitottam. Alapvetően azért, mert nem lesz időm az összes topikot követni, így ebben biztosan elérhető leszek, ha kellek valamiért)
Ha hivatalos(!) dílertől veszed, akkor nincs gond a garanciával, a KITE-nél kérni kell az átregisztrálást.
Viszont a számlán rajta lesz a Premium. Tavaly elég alaposan körbejártuk a kérdést, a JD az automatikus számlázás miatt nem tudja lehagyni az ő számlájáról sem a Standard, sem a Premium meghatározást. Mi meg nem tudunk mást továbbszámlázni, mint amit vettünk. Gondolom ez máshol sincs másként.
Nem hinném, hogy el akarnék adni bármit is. Igazából azért jöttem ide, hogy "megbízható" háttérinformációkkal szolgáljak annak, akit ez érdekel.
Amúgy meg ...*
Válasz #18. hozzászólásra
Korzo!
Ezzel a nagyképű jd-s szöveggel ezen a fórumon nem tudod eladni magad!Ismerjük a gyenge pontjait a jd-k nek ,és te meg próbáld a szakmát magyarra forditani,utánna jelentkezz!
Amit itthon láthatsz önjárót, az amerikai. Tavalytól van európai önjáró is (olyan az orra mint a 6ezres traktoré), de az kis hasmagasságú, tipikus nyugat-európai igényekre készült gép.
Csak az nem lenne akkora darabszám, hogy foglalkozzanak vele. Az amerikaiknak jó így, a ruszkiknak szintén, Az EU-ba meg a rajtunk és csak cseheken kívül senkit nem érdekelnek ezek a gépek komolyabban. A cseh JD díler megoldotta, gyárt magának ilyesmit (STROM)
Pontosan (c:
Sajnos nem nagy darabszám, de szoktunk rendelni más EU-s országnak is ilyen gépeket.
Pl. önjáró permetezőt is csak mi rendelhetünk az EU-ban ;)
Meg némely flashek se mennek, meg a... stb. Na mindegy, majd alakul. Amúgy tényleg kellet egy magyar oldal is. Amikor traki vásárlás előtt álltam, a JD-kről - jobb híján - külföldi oldalakról gyűjtögettem az első infokat, aztán amikor a helyi képviselővel először leültem, kiderült, hogy semmi köze az itthoni kínálathoz. Egyébként nem csak a JD-vel jártam így.
De bizony van. Csak DiskRippert és John Deere kukorica vetőgépet egész Európában nem vehetsz, csak kizárólag Magyarországon.
(és van is baj a szállítási méreteikkel)
Ahhoz képest, hogy a JD-nek egy fél évbe került a magyar ékezetek reprodukálása, egész jó. A kereszthivatkozások is ki lesznek javítgatva lassan, egyesével, odakint.
Mi már ennyinek is örülünk (c:
A John Deere nem forgalmaz talajművelő gépet Európában*. Még kukorica vetőgépet se. Az, hogy Magyarországon néhány ilyen gép megvehető, az hosszú és fáradságos munka eredménye.
Válasz #49. hozzászólásra
Valahol a videók topikban le van írva. Kérdezd Joseyt, most ő a soros! :-)
Válasz #50. hozzászólásra
Na, hol is volt ilyen?
Válasz #48. hozzászólásra
...hmmmmmmmmmmm.................
Pl.: VELEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! (is)
Válasz #48. hozzászólásra
Á!! Nem, mi?
Újabb rendőri negatívum a feledékenység.
Válasz #44. hozzászólásra
meg szeretném tanulni ezeknek a smile-k nak a berakását, meg a képek berakását, de nem sikerül.
régebben leírtátok a videók berakását, azt szinte elsőre sikerült de ez a kép nem megy !
Válasz #46. hozzászólásra
Engem még nem láttál itt kötöszködni!!!!!!!
Válasz #43. hozzászólásra
Gyakorlat teszi a mestert, de még én is szoktam hibázni :-))))
Válasz #42. hozzászólásra
Misike, te tsak a saját nevedbe nyilatkozz!
Válasz #42. hozzászólásra
Csak nyugodtan, én bírom a szöveget, csak a másik fél is bírja ;)
Szeretetre meg nem vágyom, azt megkapom itthon (c:
Válasz #43. hozzászólásra
Melyiket akarod?
Válasz #41. hozzászólásra
egyszerűen nem tudok berakni képet !
nem értem.
elolvastam már vagy 1000-szer, de nem megy az istennek sem !!!
Válasz #40. hozzászólásra
Ha nem vetted volna észre ITT nem szeretik a kereskedőket , de amit ők se vesznek észre hogy ez nekik segítség csak szeretnek kötöszködni!
Válasz #39. hozzászólásra
Válasz #35. hozzászólásra
Akkor légyszíves idézz, hogy hol és mikor tettem bármilyen ajánlatot is bárkinek!
(azon kívül, amit az előbb tettem néked)
Válasz #37. hozzászólásra
Az ki?
Válasz #31. hozzászólásra
Ebben van valami. Csak azok már annyira szét vannak OFFolva, hogy gondoltam nem zavarom meg a gondolatmenetet holmi ONozással (c:
(igazából leírtam, hogy miért nyitottam. Alapvetően azért, mert nem lesz időm az összes topikot követni, így ebben biztosan elérhető leszek, ha kellek valamiért)
Válasz #32. hozzászólásra
JAAAAAAAAA!
De lassú az agyam, mint süsükének :D
Válasz #33. hozzászólásra
a kinti kereskedő a számlára standard-ot ír + opció !
de ezek szerint nem tudna ilyent ?
Válasz #29. hozzászólásra
Korzo!
Itt nem kereskedünk! Ez egy fórum!
Válasz #30. hozzászólásra
Majd, kedves barátaim,ha a szélességi méreteket lehozzátok 255cmm alá ,utánna szóljatok be a fórumba! Fejlesszétek,és forditsátok magatokat!
Válasz #25. hozzászólásra
Ha hivatalos(!) dílertől veszed, akkor nincs gond a garanciával, a KITE-nél kérni kell az átregisztrálást.
Viszont a számlán rajta lesz a Premium. Tavaly elég alaposan körbejártuk a kérdést, a JD az automatikus számlázás miatt nem tudja lehagyni az ő számlájáról sem a Standard, sem a Premium meghatározást. Mi meg nem tudunk mást továbbszámlázni, mint amit vettünk. Gondolom ez máshol sincs másként.
Válasz #31. hozzászólásra
Olvashatod!!! Weblapról van szó, és ilyen barátságosan ajánlja neki!
Válasz #29. hozzászólásra
Tolhatod?
:D
Azértnem gyengén marketinges a jellege, ha külön topic-ot nyitottál, a helyett, hogy csak benyomtad volna a az egyik jd-s ba!
Válasz #27. hozzászólásra
nem szeresse a kitét?
Válasz #24. hozzászólásra
Nem hinném, hogy el akarnék adni bármit is. Igazából azért jöttem ide, hogy "megbízható" háttérinformációkkal szolgáljak annak, akit ez érdekel.
Amúgy meg ...*
Válasz #27. hozzászólásra
:DDD
Válasz #26. hozzászólásra
Ferinek mindegy !
KITE és kész !!!!!!
Válasz #24. hozzászólásra
Helló!
Most miért bántod Korzót?
Semmit nem akart eladni.
Csak információkat adott.
Válasz #23. hozzászólásra
ha Én kint megegyezek egy 6330 premiumba a kereskedővel, de 6330 standarbe hozom be a tám. miatt akkor ez így ok? nálatok kell regisztrálni a gari miatt ?
Korzo!
Ezzel a nagyképű jd-s szöveggel ezen a fórumon nem tudod eladni magad!Ismerjük a gyenge pontjait a jd-k nek ,és te meg próbáld a szakmát magyarra forditani,utánna jelentkezz!
Válasz #20. hozzászólásra
Minden 30-as Premium traktor alapból CommanCenter-es (meg mostmár a kombájnok is).
Válasz #19. hozzászólásra
Amit itthon láthatsz önjárót, az amerikai. Tavalytól van európai önjáró is (olyan az orra mint a 6ezres traktoré), de az kis hasmagasságú, tipikus nyugat-európai igényekre készült gép.
Válasz #16. hozzászólásra
Csak az nem lenne akkora darabszám, hogy foglalkozzanak vele. Az amerikaiknak jó így, a ruszkiknak szintén, Az EU-ba meg a rajtunk és csak cseheken kívül senkit nem érdekelnek ezek a gépek komolyabban. A cseh JD díler megoldotta, gyárt magának ilyesmit (STROM)
korzo !
a 6230 premiben a command center opció ?????
az önjáró permetező is USA-ban készül, vagy EU-ban mint a vontatottak?
Válasz #13. hozzászólásra
Pontosan (c:
Sajnos nem nagy darabszám, de szoktunk rendelni más EU-s országnak is ilyen gépeket.
Pl. önjáró permetezőt is csak mi rendelhetünk az EU-ban ;)
Válasz #10. hozzászólásra
Meg némely flashek se mennek, meg a... stb. Na mindegy, majd alakul. Amúgy tényleg kellet egy magyar oldal is. Amikor traki vásárlás előtt álltam, a JD-kről - jobb híján - külföldi oldalakról gyűjtögettem az első infokat, aztán amikor a helyi képviselővel először leültem, kiderült, hogy semmi köze az itthoni kínálathoz. Egyébként nem csak a JD-vel jártam így.
Válasz #12. hozzászólásra
pedig nem volna nagy durranás kisebb szállitási méretekben, összecsukható kivitelben megszerkeszteni ezen talajművelőket
Válasz #14. hozzászólásra
Gondolom főleg ezért!
:D
Válasz #11. hozzászólásra
Ezért is írtam be ide nektek, hogy ki tudjuk javítani azt is, ami nekünk elkerülte a figyelmünket.
Válasz #12. hozzászólásra
akkor erre mondhatjuk , h Magyarország ezen modellekből elosztónagyhatalom lett
Válasz #9. hozzászólásra
De bizony van. Csak DiskRippert és John Deere kukorica vetőgépet egész Európában nem vehetsz, csak kizárólag Magyarországon.
(és van is baj a szállítási méreteikkel)
Válasz #8. hozzászólásra
több szem több hibát lát, a negatív kritika imhol épitő jellegű lehet
Válasz #8. hozzászólásra
Ahhoz képest, hogy a JD-nek egy fél évbe került a magyar ékezetek reprodukálása, egész jó. A kereszthivatkozások is ki lesznek javítgatva lassan, egyesével, odakint.
Mi már ennyinek is örülünk (c:
Válasz #5. hozzászólásra
Most zavarban vok.... ha kapható Disk Ripper idehaza annak nincs köze a Johnnyhoz?
Válasz #6. hozzászólásra
Húha, itt még sokminden áll csehül! Nem volt korai még közzétenni?
Válasz #4. hozzászólásra
Meg némely hivatkozások se működnek. (6030 Prémium traktorok, 7030 Prémium traktorok)
Válasz #4. hozzászólásra
Ba'meg tényleg...
Mentségemre szóljon, hogy ezt nem én fordítottam :-)
(nem mint ha a MachineFinder.com-ra büszke lehetnék... :o)
Válasz #3. hozzászólásra
A John Deere nem forgalmaz talajművelő gépet Európában*. Még kukorica vetőgépet se. Az, hogy Magyarországon néhány ilyen gép megvehető, az hosszú és fáradságos munka eredménye.
Válasz #1. hozzászólásra
Pszt! A nyitólapon a szerviz rövid i-vel kéne! ;-)