Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
okés... Mivel azt nem mondtad minek a fél árán. Így hát 4-5 éves MT tehén fél árán eladom néked... Így veszek belőle 7 tehenet és máris jobban járok... De miért csinálják? Kaját kapnak. Nem is olyan fosos a banda, nem félnek semmitől szinte, de legelni nem akarnak csak a veteményesbe, meg a lucernában...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van 15 bürgénk és orba szájba rohangál minden irányba. Behajtjuk villanypásztorba ott is alig akarnak bennt maradni. Ha nyakig érő fűbe van azon is csak megy keresztül... Mit lehetne tenni nekik, hogy belassuljanak? Német merinó kos és cigája anyától vannak.
Azért akarom sejteni mert akkor olyan anyákat veszek mellé ami kihozza a jó tulajdonságokat a koska szép husformákat mutat 8 hónapos és extra takarmány nélkül 65 kg
Ki jártas a juh fajtákban lenne egy kos birka és be kellene azonositani kb mi is lehet?
már én is nézegettem de segitség kellene emailban küldeném a képet
SOS segítségeteket kérném szükségem lenne bármilyen fajta nőstény ivarú kecskére 21-én keddre 27darabra. Nem súlyra hanem darabra fizetnének helyszínen kp. mérettől függően 7000-9000/db között!!!! Tavaszi nőstény gida is jó lenne, de idősebb anya is érdekel. Fajta és méret nem számít csak az hogy egészséges legyen!!!! Részletekért hívjatok!!! Később lehet kell több is!!!!
Anyatejet mindenképpen kell neki szopni,hogy a bélműködése kellően beinduljon. Nem kell szurkálni fölöslegesen. Amint rákap a cumira akkor megmarad. Csak a mennyiségre nagyon oda kell figyelni mert ha sokat kap elpusztul,ha hideg kihűl a tej akkor is. Inkább kicsit kell neki adni de többször
Sziasztok!
Egy 5 napos kisbarinak szerintetek milyen vitamin készítményt adjak? Az anyukájának sajnos nemsok teje van.Ezért gondoltam egy kis tehén tejjel rásegítek meg valami vitamint adok neki.
Igen használjuk oxitocint,oxivet,izomba(hallotam már vénásan is,de oda már"tudni kell"-gyorsabb hatás) 1-1,2ml-2-3óra múlva szügség esetén még1szer,de töbször nem.
Merre vagy az országban,és kinek adjátok a bárányt??
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy szoktatok e oxitocin injekciót adni az olyan anyajuhnak, aminek ellés után még nem jön meg rendesen a teje. Ha igen, akkor milyen dózisban? Combizomba?
Jelenlegi bárány árak nálunk: 16-20kg: 870+
20-24kg: 830+
Köszönöm Lacus! A tea nevét már le is írtam hiszen most már látom azt,hogy bizony szükség lesz a teára.Most már a barikámat is kiteszem nem olyan sokára a kis kecskék közé,hisz talán ha összebújnak akkor melegíteni tudják egymást,és nem is lesz olyan magányos a bari.Ma már szoktattam is ki közéjük,hiszen nagyon szép idő is volt,a gidák is kint játszottak a napon.
Válasz #1026. hozzászólásra
Ezek fajta tiszta kutyulmányok de olyan szépek. Csupa foltosak, és ezért kedvelik sokan őket. Elég mókásan tudnak kinézni...
Válasz #1014. hozzászólásra
Azt nem is tudom, mert egy ismerős veszi meg, és szerintem el lesznek boltolva... Bár nem lenne rossz tudni, hogy mennek most választott barik...
4261 hozzászólás
okés... Mivel azt nem mondtad minek a fél árán. Így hát 4-5 éves MT tehén fél árán eladom néked... Így veszek belőle 7 tehenet és máris jobban járok... De miért csinálják? Kaját kapnak. Nem is olyan fosos a banda, nem félnek semmitől szinte, de legelni nem akarnak csak a veteményesbe, meg a lucernában...
Válasz #1060. hozzászólásra
A megoldás az,hogy add el nekem féláron majd én megszelidítem őket
ÜDv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van 15 bürgénk és orba szájba rohangál minden irányba. Behajtjuk villanypásztorba ott is alig akarnak bennt maradni. Ha nyakig érő fűbe van azon is csak megy keresztül... Mit lehetne tenni nekik, hogy belassuljanak? Német merinó kos és cigája anyától vannak.
Válasz #1056. hozzászólásra
Azért akarom sejteni mert akkor olyan anyákat veszek mellé ami kihozza a jó tulajdonságokat a koska szép husformákat mutat 8 hónapos és extra takarmány nélkül 65 kg
Redex elküldtem
előre is köszi
egyrészt szeretném tudni mit vettem és a juhfajtákat már átböngésztem sejtéseim vannak de nálam okosabb többet látott juhász hátha biztosabb benne
Válasz #1054. hozzászólásra
A Google keresőbe beírod, hogy juh fajtái.
Több oldalt is hoz.
PL.
http://juh.lap.hu/juh_fajtak/15782949
Miért is érdekel a fajta?
Válasz #1054. hozzászólásra
Szia külld el nekem, hátha tudok segiteni.
tamas.horvath@gmx.at
Ki jártas a juh fajtákban lenne egy kos birka és be kellene azonositani kb mi is lehet?
már én is nézegettem de segitség kellene emailban küldeném a képet
Sziasztok!
SOS segítségeteket kérném szükségem lenne bármilyen fajta nőstény ivarú kecskére 21-én keddre 27darabra. Nem súlyra hanem darabra fizetnének helyszínen kp. mérettől függően 7000-9000/db között!!!! Tavaszi nőstény gida is jó lenne, de idősebb anya is érdekel. Fajta és méret nem számít csak az hogy egészséges legyen!!!! Részletekért hívjatok!!! Később lehet kell több is!!!!
06 20 265 2874 minden nap 8-18 óráig Hívható!!!!
Köszi Mindenkinek!!!
Válasz #1051. hozzászólásra
Köszi!Külön zártam őket a többiektől.Adtam neki egy kis tejet és elfogadja, remélem magmarad olyan kis aranyos.
Válasz #1050. hozzászólásra
Anyatejet mindenképpen kell neki szopni,hogy a bélműködése kellően beinduljon. Nem kell szurkálni fölöslegesen. Amint rákap a cumira akkor megmarad. Csak a mennyiségre nagyon oda kell figyelni mert ha sokat kap elpusztul,ha hideg kihűl a tej akkor is. Inkább kicsit kell neki adni de többször
Sziasztok!
Egy 5 napos kisbarinak szerintetek milyen vitamin készítményt adjak? Az anyukájának sajnos nemsok teje van.Ezért gondoltam egy kis tehén tejjel rásegítek meg valami vitamint adok neki.
Válasz #1048. hozzászólásra
???
Ennyi volt a végeredmény tehát bruttoban
Válasz #1047. hozzászólásra
Nettóban??
Válasz #1044. hozzászólásra
Mi 350 kaptunk érte.
sziasztok!
tudja valaki honnan lehet birkanyíró gép késének élezéséhez köszörűkövet venni?
ha lehet ide írjatok!
előre is köszönöm!!!
Válasz #1044. hozzászólásra
Szia! Én 300Ft/Kg. Ennyit adott az átvevő egy hete.
Üdv Juhászok!
Nagy a csend
Gyapjú árakakról miket hallotatok(Ft.ban)?
#1. hozzászólás, paloc küldte be 2011-04-22 10:20:14-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
hali ki hogy áll ehhez a kérdéshez?
nekem van 5 most kezdtem.
Legelő támogatásnál, mennyi a minimum Ha. amit támogatnak?
Válasz #1039. hozzászólásra
Főzz inkább teát az ivóvizükbe lentebb írtam róla bővebben..megéri és nem kell szurkálni őket
Válasz #1039. hozzászólásra
Üdv!
Igen használjuk oxitocint,oxivet,izomba(hallotam már vénásan is,de oda már"tudni kell"-gyorsabb hatás) 1-1,2ml-2-3óra múlva szügség esetén még1szer,de töbször nem.
Merre vagy az országban,és kinek adjátok a bárányt??
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy szoktatok e oxitocin injekciót adni az olyan anyajuhnak, aminek ellés után még nem jön meg rendesen a teje. Ha igen, akkor milyen dózisban? Combizomba?
Jelenlegi bárány árak nálunk: 16-20kg: 870+
20-24kg: 830+
18000Ft ot is jósolnak Húsvétig a barikra eléri a karácsonyi árat szinte! Rádióban hallottam egy műsort erről ma.
Remélhetőleg így is lesz
Válasz #1022. hozzászólásra
Ma kaptam a telefont.
Választott 20-24-760+fa
Nem rossz,ilyenkor lefele szokott menni,de így jobb
Válasz #1035. hozzászólásra
az énapukám nem volt merinó
Válasz #1031. hozzászólásra
Ja...tényleg....
Válasz #1028. hozzászólásra
Neeeem...Neki még az apukája is merino volt. Tavalyi kép.
Válasz #990. hozzászólásra
Köszönöm Lacus! A tea nevét már le is írtam hiszen most már látom azt,hogy bizony szükség lesz a teára.Most már a barikámat is kiteszem nem olyan sokára a kis kecskék közé,hisz talán ha összebújnak akkor melegíteni tudják egymást,és nem is lesz olyan magányos a bari.Ma már szoktattam is ki közéjük,hiszen nagyon szép idő is volt,a gidák is kint játszottak a napon.
Válasz #1030. hozzászólásra
Hát persze!
ja télleg....tsókolomm rilex néni
Válasz #1025. hozzászólásra
káposztával?
Ezek fajta tiszta kutyulmányok de olyan szépek. Csupa foltosak, és ezért kedvelik sokan őket. Elég mókásan tudnak kinézni...
A képeden az a bölcsisbari kiköpött suffolk
Válasz #1019. hozzászólásra
Nem lenne rossz,de a 16-20as tejes is csak 790 körül van.
Válasz #1015. hozzászólásra
Látom, ezek nem magyar merinók. Nekünk az anyák azok, de most sok-sok fekete fejű bari született, mert a nyáron kaptak két suffolk kost.
Válasz #1023. hozzászólásra
Az is megoldható! A birka pörit én is szeretem!
Válasz #1022. hozzászólásra
Köszönöm az infót!
Válasz #1020. hozzászólásra
ugymá nemszeretem birkát...csak bográcsban vagy rostélyon
Válasz #1018. hozzászólásra
20-24es választott-730+áfa
24-27 kispecsenye-692+áfa
Tűrhető árak,Márc.hoz képest
Válasz #1019. hozzászólásra
Na, ezt jó tudni!!!!
Válasz #1017. hozzászólásra
Húsvétra akár...de továbbtartásra mennek
Válasz #1018. hozzászólásra
Itt kérdeztem egy birkást azt mondta hogy 1000 ft kg-ja.
Válasz #1014. hozzászólásra
Azt nem is tudom, mert egy ismerős veszi meg, és szerintem el lesznek boltolva... Bár nem lenne rossz tudni, hogy mennek most választott barik...
Válasz #1015. hozzászólásra
ezek nemsokára mehetnekmár rostélyra
Válasz #1012. hozzászólásra
Neki inkáb bölcsi kéne még
Válasz #1012. hozzászólásra
Annyira aranyos!!!!Nekünk is kb ekkorák vannak.
Válasz #1013. hozzászólásra
Gondoltam hogy viccelsz.Mennyiért adjátok?
Válasz #1009. hozzászólásra
elküldöm postán csak viccelek...