Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #4257. hozzászólásáraItt -4-5 volt, de 9ig lehetett szórni lazán.
Volt aki már éjfélkor indult, mi 4kor.
Maradt egy tartálynyi holnap reggelre és minden leszórva.
Válasz Bárány #4268. hozzászólásáraKöszi, okt 7 a vetési idő, az olvasni valók több éves határidő naplók amiben a mindennapi munkák vannak be jegyezve!
(ha nincs eszed legyen noteszed)
Válasz Sz_Pisti #4258. hozzászólásáraMilyen gomba nől a motorháztetőn? Az én búzám is olyan mint a képeden a jobboldali, csak akkora csapákkal mint amiket betettek. Én már vetéskor csináltam kötöttpályát.
Válasz Sz_Pisti #4260. hozzászólásáraNem szóról semmit, még trágyázási tilalom van. A repcét indultam szórni, csak útba esett, megnéztem milyen az állomány
Válasz Bárány #4252. hozzászólásáraDehogy !
Így ismersz/-tek ??!!
Amúgy ma voltam egy kis túrán 62,63,81,13 fő utakon egészen Galántáig. Vannak érdekes őszi vetések, főleg árpákat láttam sárgában 4-5 helyen de Szlovákoknál kimondottan szépek az ősziek.
Mezőfalva, Hantos környékén és Kisbéren túl, felfelé látni a hígtrágya és szerves trágya pozitív hatását. Látni ludak által szinte nullára rágott repce táblákat is
Válasz Bobo77 #4219. hozzászólásáraIgen szept.
2x kulti, carrier, rapid,map,káli,2xnitro.
De úgy olvasom, hogy napi lappal együtt kell fényképezni.......vagy kihagyom, mint eddig ezt is.....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4240. hozzászólásáraBasszus ennyire azért nem,de a kerekek jól meg voltak rakva földel úgyhogy amikor kimentem az aszfaltra akkor elő kellett venni a lapátot!
Válasz Bárány #4232. hozzászólásáraAmikor azt hiszem hogy homokon vígan szórhatom a nitrot, de az egyetlen lapos részen azért majdnem sikerült elakadni...
Válasz Bobo77 #4234. hozzászólásáraA napokban nézegettem a tavalyi dolgokat. Márciusban kifejezetten nyamvadt volt a búza, nem nézett ki jobban, mint amit most február 1-jén feltettem ide, aztán végül 8 tonnás, malmi lett belőle.
Válasz ICE #4228. hozzászólásáraHát annak nem sok értelme, nyilván rendkívül differenciált a szóráskép ilyen esetben, de ugye akkor kell menni, mikor rá tudsz menni, ide holnap-holnapután hajnalra/reggelre mond -7, -8 fokot, a viharos szelek elmúltak, hétfő, keddre valami esőt is jósoknak, úgyhogy nincs mire várni.
Kérdezném csak a 80-100km/h szélben való műtrágya szórásnak mi az értelme? Vajon mennyire pontos a kijuttatás, precíziós meg minden ugye? Felén még a kövesutak is kapnak belőle rendesen, nem lehetne kicsit várni a kijuttatással vagy tényleg ennyire fontos most azonnal? Vajon akkor minek az RTK meg a 2cm pontosság meg a mérleges műtrágyaszórók stb.?!
5825 hozzászólás
Ki mennyit pakolta alá???
Válasz szanberg #4257. hozzászólásáraItt -4-5 volt, de 9ig lehetett szórni lazán.
Volt aki már éjfélkor indult, mi 4kor.
Maradt egy tartálynyi holnap reggelre és minden leszórva.
Mai traktorkázásról pár kép:
Szikfolt
Ikerkerékkel se szeretem az ilyet próbálgatni...
Válasz apuci #4265. hozzászólásáraBékés kitett magáért ismét!
Válasz Szabi. #4264. hozzászólására
Válasz Bárány #4268. hozzászólásáraKöszi, okt 7 a vetési idő, az olvasni valók több éves határidő naplók amiben a mindennapi munkák vannak be jegyezve!
(ha nincs eszed legyen noteszed)
Válasz szanberg #4266. hozzászólására2db 6q karbamid símán belefér, de a 14q péti is símán csak azt egy kicsit nehezebben emeli!
Válasz apuci #4265. hozzászólásáraCép búza! Mikori vetés? Én tavaly okt. 20-22-én vetettem.
(Látom, "olvasnivalóval" is jól el vagy látva.)
Olyan fura az árnyékos, szoknyát horgász?
Válasz apuci #4265. hozzászólásáraMennyit bír Szergej hátán cipelni ebben a kotlában?
Válasz Bárány #4247. hozzászólásáraSzóval az ígértem!
Válasz Radocz #4263. hozzászólásáraAnnyit biztos ér, mint a szaktanácsod.....
Van-e valakinek tapasztalata a huminsavval?
https://www.youtube.com/watch?v=7vDpiXrEyqY
https://www.youtube.com/watch?v=7vDpiXrEyqY
Válasz Sz_Pisti #4258. hozzászólásáraMilyen gomba nől a motorháztetőn? Az én búzám is olyan mint a képeden a jobboldali, csak akkora csapákkal mint amiket betettek. Én már vetéskor csináltam kötöttpályát.
Válasz Sz_Pisti #4260. hozzászólásáraNem szóról semmit, még trágyázási tilalom van. A repcét indultam szórni, csak útba esett, megnéztem milyen az állomány
Válasz szanberg #4259. hozzászólásáraNem, mert írigy vagyok...
Válasz Sz_Pisti #4258. hozzászólásáraAzt beszórod a szomszédnak?
Nekünk ilyen;
Érdekesség; jobbról is búza van mellette
Válasz t.peti #4215. hozzászólására-8-9
Most tartja meg a gépet!
Fasza
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4240. hozzászólásáraMariana árok?
Válasz Berkó_ #4239. hozzászólásáraLapos részen?Hisz ez olyan egyenes mint egy asztal! Ne vedd ám komolyan az ugratást
Válasz Berkó_ #4239. hozzászólására#soseveddel
Válasz Bárány #4252. hozzászólásáraDehogy !
Így ismersz/-tek ??!!
Amúgy ma voltam egy kis túrán 62,63,81,13 fő utakon egészen Galántáig. Vannak érdekes őszi vetések, főleg árpákat láttam sárgában 4-5 helyen de Szlovákoknál kimondottan szépek az ősziek.
Mezőfalva, Hantos környékén és Kisbéren túl, felfelé látni a hígtrágya és szerves trágya pozitív hatását. Látni ludak által szinte nullára rágott repce táblákat is
Válasz Szabi. #4250. hozzászólásáraNehogy komolyan vedd, csak ökörködés megy!
Válasz Bobo77 #4219. hozzászólásáraMióta 6m-es veti, nem tud 28-as művelőt.
Válasz Bobo77 #4219. hozzászólásáraIgen szept.
2x kulti, carrier, rapid,map,káli,2xnitro.
De úgy olvasom, hogy napi lappal együtt kell fényképezni.......vagy kihagyom, mint eddig ezt is.....
Válasz Bárány #4247. hozzászólásáraAzért se,pedig gondoltam rá!
Válasz apuci #4245. hozzászólásáraPersze-persze... Na gúglizz gyorsan valami szép képet!
Válasz Bárány #4242. hozzászólására3D!!!!! Ez király
Válasz Bárány #4238. hozzászólásáraSiettünk, nem akartam bíbelődni!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4240. hozzászólásáraBasszus ennyire azért nem,de a kerekek jól meg voltak rakva földel úgyhogy amikor kimentem az aszfaltra akkor elő kellett venni a lapátot!
Válasz Berkó_ #4239. hozzászólásáraSzép sűrű
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4240. hozzászólásáraKirály az a 3D-s művelőnyom! Így robotpilóta sem kell!
Válasz Berkó_ #4239. hozzászólásáraUuuhhhhh, ez serkenti a vérkeringést!
Válasz apuci #4237. hozzászólásáraEnnyire csúnya??
Válasz Bárány #4232. hozzászólásáraAmikor azt hiszem hogy homokon vígan szórhatom a nitrot, de az egyetlen lapos részen azért majdnem sikerült elakadni...
Válasz apuci #4237. hozzászólásáraRáér júliusban.
Válasz Bárány #4236. hozzászólásáraHolnap csinálok képet,ma nem mertem mert néha csúnya munka maradt utána!
Válasz Bobo77 #4234. hozzászólásáraA napokban nézegettem a tavalyi dolgokat. Márciusban kifejezetten nyamvadt volt a búza, nem nézett ki jobban, mint amit most február 1-jén feltettem ide, aztán végül 8 tonnás, malmi lett belőle.
Válasz Bobo77 #4234. hozzászólásáraMindjárt betolok egy május végit.
Válasz Bárány #4232. hozzászólásáraAz enyém az!Be sem merem tenni
Válasz F-A-R-M-E-R #4231. hozzászólásáraÈs az akkori aszály helyzet
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4231. hozzászólásáraÁááááá, összevissza kamuztok ti mind! Nem létezik, hogy szebb legyen a búzátok, mint nekem!
Válasz Bárány #4226. hozzászólásáraEz a tavaly áprilisi, pontosabban márc.25.
Válasz Bárány #4226. hozzászólásáraGondolod hogy ez tavaly áprilisi??
Válasz ICE #4228. hozzászólásáraHát annak nem sok értelme, nyilván rendkívül differenciált a szóráskép ilyen esetben, de ugye akkor kell menni, mikor rá tudsz menni, ide holnap-holnapután hajnalra/reggelre mond -7, -8 fokot, a viharos szelek elmúltak, hétfő, keddre valami esőt is jósoknak, úgyhogy nincs mire várni.
Kérdezném csak a 80-100km/h szélben való műtrágya szórásnak mi az értelme? Vajon mennyire pontos a kijuttatás, precíziós meg minden ugye? Felén még a kövesutak is kapnak belőle rendesen, nem lehetne kicsit várni a kijuttatással vagy tényleg ennyire fontos most azonnal? Vajon akkor minek az RTK meg a 2cm pontosság meg a mérleges műtrágyaszórók stb.?!
Válasz Bárány #4226. hozzászólására
Na most már elég ám, hogy itt mindenki a tavaly áprilisi képekkel villog!