Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #3990. hozzászólásáraItt is úgy nézett ki.De teleszedte a kerék magát utána már nem nagyon bántotta búzát.Igaz vannak 10 centis csapások,de ott egye meg a fene majd a forgót magasabbra vágom.
Válasz medikus #3982. hozzászólásáraHa rendes időben kikelt búzám lett volna,akkor én se pánikoltam volna.De 18-20 év alatt most kelt ki először hó alatt.Elolvastam EZT meg EZT meg EZT meg még vagy 20 másikat is.És megállapítottam hogy még mindig nem tudok semmit.És a végül szórtam kb 100 kiló ureát és 100 kiló Ns-t keverve.Úgy lettek felrakva a pótra hogy egy sor urea egy sor Ns,közé állva szóróval nem volt nehéz keverve beleöntözni.Lehet hülyeség volt,de valamiért ezt láttam legjobb ötletnek jelen pillanatban.
Válasz szanberg #3987. hozzászólásáraitt 14mm kapott hála istennek
rá lett szórva délbe estére már szépen össze ment a só mivel nedves volt a talaj így a 14mm eltakarította
Válasz mtz1221 #3981. hozzászólásáraLegalább neked nem lett korai a szórás!!! még mindig nem derült ki hogy akkor mikor jó!Pénteken kitettem,még korán volt!
Én se bírtam magammal tegnap és felét sikerült elszórnom.Csak azt bánom hogy délig gondolkodtam(mert addig jó ragadós volt)hogy mi legyen.Ha kimentem volna reggel akkor meg lett volna mind,mert ma esik az eső mintha öntenék.Legjobb az egészben hogy naftások keresnek a környékünkön,és hatalmas gépekkel olyan nyomokat taposnak hogy némelyik földön 6 X vissza kell váltanom egy kerülőben.
Válasz gergő07 #3976. hozzászólásáraÉn pénteken kinéztem a határba,de itt még a hó jelentős része el sem olvadt.Sokkal jobbra számitottam.Egyelőre várakozás.
Válasz csoppika #3973. hozzászólásáraMivel az èjszakai fagyok nem jöttek, így hajnalba nem tudtam menni, dèlután mentem, mikor már a szèl megfujta a tetejèt ès nem ragadt. Kicsit süllyedt, de ez nem vèszes
Válasz Bobo77 #3953. hozzászólásáraAzért kérdezem ,mert az idén én is azt szeretnék kijuttatni de felénk kb március elején szokták fújni az elsőt, és kezdésnek 200 liter/ha
Válasz .Feco. #3947. hozzászólásáraAkkor nem birkózók tovább vele, végül is ami pdf-ben van táblázat hektáronként 10-20kg eltéréssel kijön a kívánt mennyiség ami nem is rossz egy 25 éves szórótol.
Válasz Kisvuk #3946. hozzászólásárahát ahhoz a géphez tényeg nincs semmi... megnéztem ha ugyanazt választom mint te akkor nekem is ezt írja, de más tipusokhoz, pl. ZA-M vagy ZA-V, vagy ZA-TS minden megvan...
A hiba nem a készülékben van, csak ahhoz a géphez nincs még semmi..
Válasz Kisvuk #3944. hozzászólásáraott rontod el szerintem, hogy amikor a főképernyő második sorában kiválasztod az országot ott csak felül kell kiválasztani az országot, az legyen kipipálva, de a pdf download részre nem kell kattintani! csak fent a jobb felső sarokban hogy ready
a főképernyőn kiválasztod a műtrágyát és a beállításokat (szélesség, sebesség, megcélzott dózis) majd kattints a "display results" gombra...
5843 hozzászólás
Válasz medikus #3984. hozzászólásáraAhol vissza tudja adni az ekkora ráköltést. Itt a 40q termést már megmosolyogják mert nem hiszik el.
Válasz mtz1221 #3991. hozzászólásáraMeg ugye ide nemigen mondott 1-2mmnél többet,.. Estefele viharos szél is volt... Na mindegy, ez a hajó elment...
Válasz csoppika #3990. hozzászólásáraItt is úgy nézett ki.De teleszedte a kerék magát utána már nem nagyon bántotta búzát.Igaz vannak 10 centis csapások,de ott egye meg a fene majd a forgót magasabbra vágom.
Válasz mtz1221 #3981. hozzászólásáraNálunk este is ragadt még...3 után lestem meg...
Válasz medikus #3982. hozzászólásáraHa rendes időben kikelt búzám lett volna,akkor én se pánikoltam volna.De 18-20 év alatt most kelt ki először hó alatt.Elolvastam
EZT meg EZT meg EZT meg még vagy 20 másikat is.És megállapítottam hogy még mindig nem tudok semmit.És a végül szórtam kb 100 kiló ureát és 100 kiló Ns-t keverve.Úgy lettek felrakva a pótra hogy egy sor urea egy sor Ns,közé állva szóróval nem volt nehéz keverve beleöntözni.Lehet hülyeség volt,de valamiért ezt láttam legjobb ötletnek jelen pillanatban.
Válasz szanberg #3987. hozzászólásáraitt 14mm kapott hála istennek
rá lett szórva délbe estére már szépen össze ment a só mivel nedves volt a talaj így a 14mm eltakarította
Nekem is maradt szóratlan, de a java megvan hintve elsőkörben 250kg 34-essel, kapott rá csendesen 7mm esőt úgyhogy a lehető legjobb helyen van
Válasz medikus #3982. hozzászólásáraMiért szerinted 3 napon múlik bármi is ebben az értelemben???
Válasz medikus #3984. hozzászólásáraNem aprózod.
Válasz Bán Zsolt #3983. hozzászólásáraÉn kilöktem rá 350kg ammónitrátot!!!!
Válasz medikus #3982. hozzászólásáraNitro még nem jött meg így itt csak vágyakozik a triti pedig szépen indul
Válasz mtz1221 #3981. hozzászólásáraLegalább neked nem lett korai a szórás!!! még mindig nem derült ki hogy akkor mikor jó!Pénteken kitettem,még korán volt!
Én se bírtam magammal tegnap és felét sikerült elszórnom.Csak azt bánom hogy délig gondolkodtam(mert addig jó ragadós volt)hogy mi legyen.Ha kimentem volna reggel akkor meg lett volna mind,mert ma esik az eső mintha öntenék.Legjobb az egészben hogy naftások keresnek a környékünkön,és hatalmas gépekkel olyan nyomokat taposnak hogy némelyik földön 6 X vissza kell váltanom egy kerülőben.
Válasz krokodil007 #3978. hozzászólásáraNemmmmondoood!
Válasz krokodil007 #3978. hozzászólásáraSokat fogod méregetni lassan lesz három méteres!
tegnap előtt 2.5cm volt a búza friss hajtása
tegnap este mértem már 3cm volt
előtte pár nappal meg 2cm
Válasz gergő07 #3976. hozzászólásáraÉn pénteken kinéztem a határba,de itt még a hó jelentős része el sem olvadt.Sokkal jobbra számitottam.Egyelőre várakozás.
Válasz ZZ #3972. hozzászólásáraÉn is kiszórtam, az legalább oda kerül ahová szántuk.
Válasz csoppika #3973. hozzászólásáraMivel az èjszakai fagyok nem jöttek, így hajnalba nem tudtam menni, dèlután mentem, mikor már a szèl megfujta a tetejèt ès nem ragadt. Kicsit süllyedt, de ez nem vèszes
Válasz csoppika #3973. hozzászólásáraÉn is kiszórtam, kicsit ragadt de nem annyira hogy fölszedje vagy nyomaljon.
Válasz ZZ #3972. hozzászólásáraHogy szórtad? Itt ragadt...
Tegnap kiment 200 kg pètisó, most szèpen ázik . Igaz csak granulátum formát kaptam, jó nagy szemű..
Válasz Bobo77 #3953. hozzászólásáraAzért kérdezem ,mert az idén én is azt szeretnék kijuttatni de felénk kb március elején szokták fújni az elsőt, és kezdésnek 200 liter/ha
Válasz Bobo77 #3962. hozzászólásáraNo meg ezt már tavaly ilyenkor mondhatta volna valaki...
Azért a dolog valódi nitrogénigényét tekintve, a 3 centis csiranövények, és a hasig érő kefesűrűségű állomány.. na mindegy, nem is úr aki nem pocsékol
Válasz ZZ #3960. hozzászólására
Hoppá, tènyleg elmaradtak a kèpek
Tyukoknak vetettem legelőt november elejèn búza borsó keverèket
Válasz Bobo77 #3962. hozzászólásáraHát ja... Elhoztam a drazsét, erre estére lemondta a jövő heti fagyot
Válasz szanberg #3965. hozzászólásárahát pont ezt mondta, hogy időbe kell szórni, nem korán, hahahha
Válasz JD Lipi #3893. hozzászólásáraEgyszer próbáljátok ki időbe elszórni
ZZ elmaradt a kép
Válasz medikus #3949. hozzászólásáraLehet hamarabb elszórtan mint te.
Válasz csoppika #3957. hozzászólásáraTapasztalat szerint ilyenkor nem számít milyen a levél...
Válasz ZZ #3960. hozzászólásáraHogy néz ki?
Kb 2,5 hete ment el a hó. A hó leesèse előtt semmi nyoma nem volt a buzának.most így nèz ki. Ennyit erről hogy nyugsziba van ès nem fejlődik
Kb 2,5 hete ment el a hó. A hó leesèse előtt semmi nyoma nem volt a buzának.most így nèz ki. Ennyit erről hogy nyugsziba van ès nem fejlődik
Válasz csoppika #3957. hozzászólásáraBár a jövő hetet nézve lehet inkább azt kellett volna vennem, mert fagy nemigen lesz, eső is csak mutatóba...
Válasz R Sándor #3952. hozzászólásáraTapasztalat szerint száraz, viaszos levél kell hozzá... Itt nehéz lesz ilyet...
Válasz Sz_Pisti #3954. hozzászólásáraMég nem...
Válasz Bobo77 #3953. hozzászólásáraMár csak azért is jobb, mint a szilárd, mert egy kis gyomirtást is csinálsz vele!
Válasz Bobo77 #3953. hozzászólásáraKiment már az első?
Válasz R Sándor #3952. hozzászólásáraJelen!Nitrozok
Nitrosolt nem használ senki, mert csak a szilárd műkaki kijuttatásával görcsöl mindenki.
Válasz Ferror #3950. hozzászólásáraA karbamidot amilyen gyorsan lehet kitenném, kitettem volna, éppen eső előtt
Adott 200kg ammóniumnitrát és 200kg karbamid.
Ki, mikor és hogyan szórná búzára vagy repcére?
Válasz Kisvuk #3948. hozzászólásáraAmióta birkózol elszórtál volna 200q műtrágyát!!!
Válasz .Feco. #3947. hozzászólásáraAkkor nem birkózók tovább vele, végül is ami pdf-ben van táblázat hektáronként 10-20kg eltéréssel kijön a kívánt mennyiség ami nem is rossz egy 25 éves szórótol.
Válasz Kisvuk #3946. hozzászólásárahát ahhoz a géphez tényeg nincs semmi... megnéztem ha ugyanazt választom mint te akkor nekem is ezt írja, de más tipusokhoz, pl. ZA-M vagy ZA-V, vagy ZA-TS minden megvan...
A hiba nem a készülékben van, csak ahhoz a géphez nincs még semmi..
Válasz .Feco. #3945. hozzászólására
Akkor is csak ezt írja ki,de lehet csak bamba vagyok hozzá
Válasz Kisvuk #3944. hozzászólásáraott rontod el szerintem, hogy amikor a főképernyő második sorában kiválasztod az országot ott csak felül kell kiválasztani az országot, az legyen kipipálva, de a pdf download részre nem kell kattintani! csak fent a jobb felső sarokban hogy ready
a főképernyőn kiválasztod a műtrágyát és a beállításokat (szélesség, sebesség, megcélzott dózis) majd kattints a "display results" gombra...
Válasz bandigh #3942. hozzászólásáraKipróbáltam majdnem minden országgal de mindíg arra a pár oldalas pdf fájlra irányít.