Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
-A -20 ban nekem is tota látfagyott üveggolyová alAKULT, DE KIENGEDETT UGY HOGY 5 Q-KÉNT VITTEM BE ÉS KIOLVADT NEM ROHADT MEG PEDIG TÉNYLEG SZARRÁ VOLT FAGYVA...
Enyém,jól megfagyott,hiába takargattam.(ilyen mínuszoknál mondjuk mindegy mivel takartam volna be)
Szerencsére nem fagyott át teljesen.Majd kienged.
Kérdésedre válaszolva: 25-30 Ft-ért.
Be van dugulva minden.
Másfelé milyen állapotok,árak vannak?
Azért látnotok kellett volna amint az ősszel(november végén a hirtelen jött minusz 8 fokok után)na meg a brutális mértékü tripsz miatt is,amint egy lágy 700Q-t,mintegy 1.5 -2 óra alatt y késessel szépen legyalultunk...
Az idén hét féle káposztát termeltem,midegyiknek van-volt valami baja/fuzárium,xhantomonas,tripszérzékenység/passz,hogy milyet termelj,ja és egy tuti új fajta nekem kirepedt.
Kár, kogy nem tettem fel 1 százast arra, hogy azonnal ráharapsz, ha online vagy-ha nem
Ápoljuk a barátságunk..................ami alighanem soha nem is vót...........és nincs kizárva ,hogy soha nem is lesz.Szerintem más a vérmérsékletünk...........most mondjam ,hogy szerencsére???
Mindenki másra esküszik. Pl nálunk területenként tarol a Bejo vagy a Royal Sluis, de van aki a Daenfeldtre esküszik,de aki a Clause fajtáit termeli, valahol annak is igaza van
koszonom a semmitmondast,nem vagy te rokon azzal a beteg heccel????/en azt hiszem kulturaltan kerdeztem,nem ertem mi ez a cinizmus reszedrol............megkernelek legkozelebb ha nincs normalis etkezlabb otleted inkabb hanyagoljal.
Szerintem reállis árat kaptál érte, sajnos ilyenek a piaci árak. Nekünk is szerződésünk van de szerződés allatti árrélt szállitunk be egy üzletláncnak és még a pénzre is várni kell. Betárolni nem érdemes vagyis szerintem ha viszik akkor adni kell mert rengeteg káposzta van betárolva.
Valaki tudja, hogy bevágás után mikorra szerelik ki a savanyú káposztát, mire beérik? Illetve, ha be is ért a káposzta még meddig tartható a kádban megbontás nélkül (meddig áll el) ?
Sziasztok.Én Győr megyében december közepén 25ft-ért adtam el az 1-3 kg-os káposztát.Igaz nem sokat,mert ez a savanyítós fajta aprója volt.A nagy fejek zömét betároltam,mert alig tudtam eladni belőle (az idén más is így járt felénk,illetve azt hiszem mindenhol). Ebből kötöttek le 33ft-ért,de itt se nagy mennyiséget.Máshol milyenek a piaci árak?Tudtok valamit?Felénk egy biztos,hogy semmi se biztos.
945 hozzászólás
Kettévágva a belsejét kell megnézni.
Válasz #543. hozzászólásra
van ....de má nem nála hanem pesten vlm fiat al asszonyná hehehehehehe
Válasz #542. hozzászólásra
DE FAGYOS BUKÉJA AZ MÁR VAN???
-A -20 ban nekem is tota látfagyott üveggolyová alAKULT, DE KIENGEDETT UGY HOGY 5 Q-KÉNT VITTEM BE ÉS KIOLVADT NEM ROHADT MEG PEDIG TÉNYLEG SZARRÁ VOLT FAGYVA...
Válasz #540. hozzászólásra
Veted má a káposzteszt?
Válasz #539. hozzászólásra
Akkor lehet esély, ha a torzsa átfagy, akkor nincs
Válasz #538. hozzászólásra
Nem fagyott át szerencsére csak a külső levelekből.Olyan 1cm, azt meg úgy is le kell pucolni.
Válasz #537. hozzászólásra
Nem reménykednék a kiolvadásban
Válasz #534. hozzászólásra
Enyém,jól megfagyott,hiába takargattam.(ilyen mínuszoknál mondjuk mindegy mivel takartam volna be)
Szerencsére nem fagyott át teljesen.Majd kienged.
Kérdésedre válaszolva: 25-30 Ft-ért.
Be van dugulva minden.
Másfelé milyen állapotok,árak vannak?
Azért látnotok kellett volna amint az ősszel(november végén a hirtelen jött minusz 8 fokok után)na meg a brutális mértékü tripsz miatt is,amint egy lágy 700Q-t,mintegy 1.5 -2 óra alatt y késessel szépen legyalultunk...
na de sanyee,az a 30 kg káposzta csak 3 jóképü RZ Zuleima ...
Válasz #533. hozzászólásra
Ti mennyiért adnátok.
Előre mondom, hogy nekünk is van!
Van képoszta még böven ha kell. Helybeszállitással kellene a hely. De lehet k......m az udvarra inkább
Moderálta: Adorex (20695) 2012-01-19 22:43:49
Van képoszta még böven ha kell. Helybeszállitással kellene a hely. De lehet k......m az udvarra inkább
Moderálta: Adorex (20695) 2012-01-19 22:33:52
Válasz #530. hozzászólásra
ugyértem nagyon rossz és aki azüzemanyag áraval eztcsinálta aba belenyomnám a 30 kg káposztát
Válasz #529. hozzászólásra
Na ezzel kib.szottul vigasztalódhatnak a gazdák!
Válasz #528. hozzászólásra
hat ezaz az arány
Fejes
30 kiló káposztáért 1 liter gázolaj, na ez a baj!
Válasz #526. hozzászólásra
Ma hivott aki vásárolna káposztát kamion tételben, hivd fel hirdeti itt magát, keresek cimszó alat.
Válasz #525. hozzászólásra
Agressor káposzta elado 2-4kg os fejek..
Az idén hét féle káposztát termeltem,midegyiknek van-volt valami baja/fuzárium,xhantomonas,tripszérzékenység/passz,hogy milyet termelj,ja és egy tuti új fajta nekem kirepedt.
Válasz #523. hozzászólásra
a román szerecsen szerencséjére persze hehehe
mert Te szeretné pont olyan lenni TUDOOOOOOOOOM
Válasz #522. hozzászólásra
Kár, kogy nem tettem fel 1 százast arra, hogy azonnal ráharapsz, ha online vagy-ha nem
Ápoljuk a barátságunk..................ami alighanem soha nem is vót...........és nincs kizárva ,hogy soha nem is lesz.Szerintem más a vérmérsékletünk...........most mondjam ,hogy szerencsére???
Válasz #521. hozzászólásra
mivel tartozol ennek a gyámoltalan jónásnak h. még mindig foglalkozol vele meg ennyi energiát pazarolsz rá????????????????????????
Válasz #520. hozzászólásra
Mindenki másra esküszik. Pl nálunk területenként tarol a Bejo vagy a Royal Sluis, de van aki a Daenfeldtre esküszik,de aki a Clause fajtáit termeli, valahol annak is igaza van
Válasz #511. hozzászólásra
koszonom a semmitmondast,nem vagy te rokon azzal a beteg heccel????/en azt hiszem kulturaltan kerdeztem,nem ertem mi ez a cinizmus reszedrol............megkernelek legkozelebb ha nincs normalis etkezlabb otleted inkabb hanyagoljal.
Válasz #513. hozzászólásra
Szerintem reállis árat kaptál érte, sajnos ilyenek a piaci árak. Nekünk is szerződésünk van de szerződés allatti árrélt szállitunk be egy üzletláncnak és még a pénzre is várni kell. Betárolni nem érdemes vagyis szerintem ha viszik akkor adni kell mert rengeteg káposzta van betárolva.
Válasz #517. hozzászólásra
Most kb 10-14 nap, ha kezeled sokáig több mint fél évig.
Válasz #516. hozzászólásra
Nem, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő még beérik és mennyi idő még eláll.
Válasz #514. hozzászólásra
Savanyitani akarsz?
Válasz #513. hozzászólásra
Hali Szegeden ugyanaz a hejzet siralmas.
Valaki tudja, hogy bevágás után mikorra szerelik ki a savanyú káposztát, mire beérik? Illetve, ha be is ért a káposzta még meddig tartható a kádban megbontás nélkül (meddig áll el) ?
Sziasztok.Én Győr megyében december közepén 25ft-ért adtam el az 1-3 kg-os káposztát.Igaz nem sokat,mert ez a savanyítós fajta aprója volt.A nagy fejek zömét betároltam,mert alig tudtam eladni belőle (az idén más is így járt felénk,illetve azt hiszem mindenhol). Ebből kötöttek le 33ft-ért,de itt se nagy mennyiséget.Máshol milyenek a piaci árak?Tudtok valamit?Felénk egy biztos,hogy semmi se biztos.
Válasz #509. hozzászólásra
Savanyitás 10-e után indul.
Válasz #510. hozzászólásra
Akkor bróbálj más cégtől, széles a lehetőségeid tárháza
jo fajta karfiol es kaposzta fajtakat mondjatok,na meg brokolit mert a tavaj a szkatas broki bebacot:(e.ore is koszonom segitsegeteket:")
Aktuális savanyítani való káposzta felvásárlási árat nem tudtok?
Válasz #507. hozzászólásra
Én már árultam káposztát Nagybányán is.
Válasz #505. hozzászólásra
igen,en nagyvaradi vagyok
Válasz #505. hozzászólásra
igen,en nagyvaradi vagyok
Válasz #504. hozzászólásra
Erdélyi vagy?
Válasz #503. hozzászólásra
gyere nagyvaradra itt 80 bani azaz 50ft
2-3 kilós átlagsúlyú Agressor és Adaptor káposztákat mennyiért vehetik? Ma lett volna 18 forintos ajánlatom.
Válasz #501. hozzászólásra
majd holnap
ide senkise valaszol??:)
Válasz #498. hozzászólásra
koszi garfield en ismerlek meg a regi idokbol nagy kaposztas vagy,koszi a fotot,veled is szivesen beszelgetnek kaposzta es karfiol fajtakrol:)
Válasz #498. hozzászólásra
Így bizony.
feladtam.
na
na