Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1792. hozzászólásra
Én úgy tudom, hogy csak majdnem annyi, a többi pedig kicsivel felette van, de nem az az 1-2 mázsa a lényeg. Neked van infod arról, hogy milyen gép ez az 5455?
Válasz #1790. hozzászólásra
Ez mind a 3 kb egy árban van. Szerintem az Mf a legkönnyebb, de abban már CR motor van. A valtrákról jókat hallottam, de ez az N92 egy kicsit csúnya. Nekem a Case tetszett a legjobban, de azt meg sokan szídják, csak nemtom miért?
talán a valtra a legkisebb,legkönnyebb de nem vagyok eléggé biztos benne. a ferga egy kissé húzós árban, de nagyon nagy figyelmet és fejlesztést kap az agco által. a case árban nyerő.
Válasz #1775. hozzászólásra
Ha magad lovagolod a paripát, válassz egy jól felszerelt kényelmes gépet, ha meg alkalmazottal dolgoztatsz, hagyd meg az MTZ-t!
Nekem tetszenek a hollandok a szervizesekkel is megvagyok elégedve az alkatrész az azért húzos de melyiknél nem max az mtz-nél :D romlani nem jellemző legalábbis mióta nálam van 800üó van benne és nem volt vele gond!
Értem.Csak az a bajom hogy szerintem ezek is jócskán 10,5fölött vannak:( Biztos jó trakik csak nekem meg az a határ.Így a T5050 fér bele ami 97LE Hi-Lo váltóval meg elektromos irányváltóval olyan 34000 körül van
Nem messze tőlem van egy 5400-es egy telepen, két év alatt közel 6000 üó-t vertek bele!
Kicsit durva nem?
Minden gond nélkűl megy, csak a kötelező szervízt csinálják!
Válasz #1764. hozzászólásra
Sajnos siralmas képet mutatnak a vetések, nálunk- dunántúlon- egy hónapja nem volt igazi eső.
Gazosodik minden, már készítem a sorművelőt bevetésre!
Itt a környékemen sok MF van, van olyan gazda ahol több is, felétek nem tudom!
Szeretnék kifogni azért is húzom el az utolsó kifizetésre a kertészetit mert addig meglátom hogy "mit ad" ez a búza meg már a naprát is látom hogy mit kezd magával aztán majd lesz valami.
Fergiék merre vannak csongrád megyébe vagy közelbe?
2957 hozzászólás
Én két dologban hiszek:
-magamban
-fergiben
De olyat veszel amilyet akarsz-ha rám hallgatsz!
Bocs, később jött
Válasz #1801. hozzászólásra
ilyen is........
....... meg bármi fergi ami kell !!!!
Válasz #1802. hozzászólásra
Ez a képen nem 5455:)
Válasz #1802. hozzászólásra
Válasz #1801. hozzászólásra
Válasz #1798. hozzászólásra
Ien géped van?
Válasz #1797. hozzászólásra
Hajjaj!!!
Miazhogy-nagyonis!!!!
Válasz #1794. hozzászólásra
neki kell, hogy legyen egy kis infója !
Válasz #1794. hozzászólásra
Van!
Válasz #1796. hozzászólásra
Fogyasztása mien? Leadja a 112 pacit?
Válasz #1791. hozzászólásra
Rá lehet tenni a mérlegre:-))))
Válasz #1793. hozzászólásra
Szia!
Menetkész tömeg, alap frontsúlyokkal, 28-38-as kerekekkel
Én úgy tudom, hogy csak majdnem annyi, a többi pedig kicsivel felette van, de nem az az 1-2 mázsa a lényeg. Neked van infod arról, hogy milyen gép ez az 5455?
na végre már egy szaki !!!
ez az 5 tonna alap, vagy front hydro ?
Bocsánat hogy közbeszólok, de megszeretném menteni a mundér becsületét.
Az MF5455 T3-as 5 tonna!!!
Szerintem inkább a többi könnyebb!
Válasz #1790. hozzászólásra
Ez mind a 3 kb egy árban van. Szerintem az Mf a legkönnyebb, de abban már CR motor van. A valtrákról jókat hallottam, de ez az N92 egy kicsit csúnya. Nekem a Case tetszett a legjobban, de azt meg sokan szídják, csak nemtom miért?
Válasz #1788. hozzászólásra
talán a valtra a legkisebb,legkönnyebb de nem vagyok eléggé biztos benne. a ferga egy kissé húzós árban, de nagyon nagy figyelmet és fejlesztést kap az agco által. a case árban nyerő.
Válasz #1787. hozzászólásra
Szerinted meik jó?
Válasz #1787. hozzászólásra
Én a Case maxxum 100, valtra n92 és mf 5455 között gondolkodom
Válasz #1786. hozzászólásra
na ez az amit még nem tudok !
Válasz #1785. hozzászólásra
És miet fogsz venni?
Válasz #1784. hozzászólásra
lehetséges. van egy nyert pályám, de kivárok.
Válasz #1783. hozzászólásra
Akarsz venni gépet?
Válasz #1782. hozzászólásra
ráérek ezzel még foglalkozni.
Hali!
Ki mien gépet vett a kertészetiben? Én mostanában szeretnék venni, de még dilemmázok, hogy mien legyen
Válasz #1777. hozzászólásra
Magam dolgozok vele :)
Válasz #1779. hozzászólásra
jó éjt!
Jó éjt, húztam!
Válasz #1776. hozzászólásra
800 üó-ra még nem lehet alapozni!
Ha magad lovagolod a paripát, válassz egy jól felszerelt kényelmes gépet, ha meg alkalmazottal dolgoztatsz, hagyd meg az MTZ-t!
Nekem tetszenek a hollandok a szervizesekkel is megvagyok elégedve az alkatrész az azért húzos de melyiknél nem max az mtz-nél :D romlani nem jellemző legalábbis mióta nálam van 800üó van benne és nem volt vele gond!
Válasz #1774. hozzászólásra
:)
Válasz #1773. hozzászólásra
Bocs őszinte leszek:
CSAK EGY KICSIT!!!
Válasz #1772. hozzászólásra
Hádde MTZ után csak jobb lenne :)
Válasz #1771. hozzászólásra
Ez biztos, a hiányzó összeget a saját pénzből kell betoldani, vagy marad a NH-d.
130 Ha-ra azért már komolyabb gépben gondolkodnék, mint az 5050.
Válasz #1769. hozzászólásra
Értem.Csak az a bajom hogy szerintem ezek is jócskán 10,5fölött vannak:( Biztos jó trakik csak nekem meg az a határ.Így a T5050 fér bele ami 97LE Hi-Lo váltóval meg elektromos irányváltóval olyan 34000 körül van
Válasz #1769. hozzászólásra
Nem messze tőlem van egy 5400-es egy telepen, két év alatt közel 6000 üó-t vertek bele!
Kicsit durva nem?
Minden gond nélkűl megy, csak a kötelező szervízt csinálják!
Válasz #1768. hozzászólásra
5400-es Dyna 4=16/16 terhelés alatt összes
6400-es Dyna 6=6X4 24/24 - " -
Válasz #1767. hozzászólásra
Az mit takar hogy 6power shift fokozat van benne ? Mert én meg a fergit nem ismerem annyira :)
Válasz #1766. hozzászólásra
5455, az 5000-es szériából a plafon
6445 a 6000-es ből, ha jól tudom
A 6000-es baszott drága a Dyna 6 váltó végett
Válasz #1765. hozzászólásra
Fergiből melyik fér bele a kertészeti pályázatba melyik széria?
Válasz #1764. hozzászólásra
Sajnos siralmas képet mutatnak a vetések, nálunk- dunántúlon- egy hónapja nem volt igazi eső.
Gazosodik minden, már készítem a sorművelőt bevetésre!
Itt a környékemen sok MF van, van olyan gazda ahol több is, felétek nem tudom!
Válasz #1763. hozzászólásra
Szeretnék kifogni azért is húzom el az utolsó kifizetésre a kertészetit mert addig meglátom hogy "mit ad" ez a búza meg már a naprát is látom hogy mit kezd magával aztán majd lesz valami.
Fergiék merre vannak csongrád megyébe vagy közelbe?
A biztos, hogy most mindenki "akciózik" ki lehet fogni szuper gépet!
Igen, azt hiszem a 6000-es széria kicsit igényesebb kialakítású.
Nem nagyon ismerem a NH-at.
Válasz #1759. hozzászólásra
Hát trakival háromnegyed órás út orosháza :)
Válasz #1758. hozzászólásra
Akkor vegyél fergát katáéktol, mert a kék szin már nagyon nem "menő"
Válasz #1758. hozzászólásra
Milyen közel van hozzád az IKR?
Válasz #1756. hozzászólásra
Dél: Csongrád megye