Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én is ebben a dilemmában voltam mert nem akarok annyit termelni mint a pályázatban van de Maki felvilágosított meg utána a pályázat írót is megkérdeztük és azt mondta hogy nem kell annyi csak a területet kell művelni de azért nem árt valamenyi kertészeti jellegű növény is!
Én már megkötöttem traki 11.8+fa priccelő 1.9+fa metszőgép 680+fa ebből kiszámította a csaj hogy éves díj115 e ft és ebben még van lopás kár is 20% önrésszel!!!!!!!!!!!!
a támogatással létrejött vagy megszerzett vagyontárgyra az ügyfél köteles legalább az
üzemeltetési időszak tartamára törés, tűz és elemi csapás kockázatokra 25%-nál nem
több önrészt tartalmazó vagyonbiztosítást kötni;
− a tájékoztatásra és a nyilvánosságra vonatkozó rendelkezések értelmében,
A támogatási matricát le lehet tölteni, majd mindjárt megkeresem és felrakom a linket.
Lehet venni vízálló öntapadós fotópapírt és arra ki lehet nyomtatni.
Vagy közvetlenül fóliára kell nyomtatni (tintasugarassal esélytelen) vagy le kell ragasztani még átlátszó öntapadós fóliával. De ennek meg idővel aláfolyik a víz és elmosódik a nyomat. Tartós matricát igazából filmnyomóval (szitanyomó) vagy nyomdásszal lehet csináltatni.
Ez is egy megoldás
csak nem árt bevonni valami vizáló szarral, mondjuk nem nagy összeg nekem a legutobbi volt 4000 Ft a 4 gépre azóta is bírják pedig kapja a nagynyomásút rendesen
Azt nem tudom hogy hol lehet. Nekem egy cimbi szokta csinálni nyomdász. Próbáld meg valami számítógépes ismerősödet megkérdezni nekem is ilyen segített, de ha gondolod meg tudja a srác oldani a tiedet is
Válasz #1517. hozzászólásra
idézet a 149/2008 közleményből:
IV. A kifizetési kérelemcsomag részeként benyújtandó nyomtatványok és
dokumentumok
A kifizetési kérelem összeállításához szükséges formanyomtatványok letölthetőek a
www.mvh.gov.hu honlapról, valamint beszerezhetőek az MVH megyei kirendeltségein.
A kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtandó támogatás
kifizetésének igénylésére szolgáló kérelemcsomag:
Formanyomtatványai:
− Kifizetési kérelem - Főlap Kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzése
(D1810-01)
− Tételrészletező (D0055-02)
− Számla- és bizonylatösszesítő A betétlap - bizonylatösszesítő (D0034-02)
− Számla- és bizonylatösszesítő B betétlap (D0035-03)
Kérjük, hogy a formanyomtatványok kitöltése előtt figyelmesen olvassa el a kifizetési
kérelem kitöltését segítő Kitöltési útmutatót.
További csatolandó dokumentumok:
- a gép beszerzését követő első kifizetési kérelemhez a vagyonbiztosítás megkötéséről a
biztosítótársaság által hitelesített kötvény másolata.
A biztosítást igazoló bizonylaton feltüntetett, támogatással érintett gép(ek) tételes felsorolása
abban az esetben megfelelő, ha az adott gép(ek) teljes megnevezésén kívül az adott géptételnek
a kifizetési kérelemben benyújtott azonosítója is fel van tüntetve (pl.: motorszám,
alvázszám, gyári szám, egyéb azonosító, stb.). Amennyiben az ügyfél e kötelezettségének
felszólítás ellenére sem tesz eleget, az MVH az ügyfelet a mezőgazdasági, agrárvidékfejlesztési,
valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó
eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény 71. §-a szerinti mulasztási bírsággal
sújtja.
- közbeszerzési eljárás lefolytatása esetén az első kifizetési kérelem benyújtásakor
igazolni kell az eljárás lefolytatását:
• a vonatkozó hirdetmény megjelölésével vagy
• az ajánlattételi felhívás másolatának, valamint az ajánlattételi felhívás átvételét
igazoló irat (tértivevény, az átadás-átvételt igazoló dokumentum, stb.)
másolatának csatolásával
és csatolni kell:
• a nyertes ajánlattevő által tett ajánlat másolatát, és
• az ügyfél és a nyertes ajánlattevő között létrejött szerződés másolatát.
• Ha a Kbt. az eljárásra előírja az eredményről vagy az eredménytelenségről
szóló hirdetmény közzétételét, akkor meg kell adni az eredményről vagy az
eredménytelenségről szóló hirdetmény adatait
• Ha a Kbt. az eljárásra nem írja elő az eredményről vagy
eredménytelenségről szóló tájékoztató közzétételét, akkor csatolni kell az
írásbeli összegzés másolatát, valamint az írásbeli összegzés átvételét igazoló
irat (tértivevény, az átadás-átvételt igazoló dokumentum. stb.) másolatát.
7. A kifizetési kérelemhez csatolni kell a vonatkozó jogszabályokban, illetve az MVH közleményben előírt mellékleteket (igazolások, másolatok stb.).
Pl: Mik a vonatkozó jogszabályok???????
2959 hozzászólás
Válasz #1558. hozzászólásra
évente 28e
pontosan 27.960
Válasz #1556. hozzászólásra
Az 5 évre hihetetlen csak 28 ezer, én náluk kötöttem meg mint irtam olyan feltételekkel
Válasz #1556. hozzászólásra
akkor nem kell hogy az mvh legyen a kedvezményezet a tám öszeg erejéig? csak simán az én nevemre és kész?meg 25% tol ne legyen nagyobb az önrész?
Válasz #1542. hozzászólásra
9 milliós gép QBE 28e 5 évre előre fizetve
Válasz #1536. hozzászólásra
ja nem is tudtam :)))))))))
Válasz #1553. hozzászólásra
meg
Válasz #1552. hozzászólásra
Megmutatod?
Válasz #1537. hozzászólásra
kösz
már ki is javítottam kertészetire
szuper
Válasz #1482. hozzászólásra
Én is ebben a dilemmában voltam mert nem akarok annyit termelni mint a pályázatban van de Maki felvilágosított meg utána a pályázat írót is megkérdeztük és azt mondta hogy nem kell annyi csak a területet kell művelni de azért nem árt valamenyi kertészeti jellegű növény is!
Válasz #1549. hozzászólásra
Mondjuk gyümibe a legjobb a NH tnfa csak az meg szántón elvérzik
Válasz #1548. hozzászólásra
értem. ok.
hasonlóra gondoltam. (gyümi,szőlő,kerti.)
Válasz #1547. hozzászólásra
Nem csak gyümibe is dolgoznia kell a gépnek oda meg a 6000 es nagy lett volna
Válasz #1546. hozzászólásra
a 6230 premit, vagy a 6330 standard-ot nagyoltad, vagy sokalltad ?
Válasz #1544. hozzászólásra
igen 5720
Válasz #1544. hozzászólásra
IGEN
Válasz #1542. hozzászólásra
ez a JD 5000 szériás ?
Válasz #1539. hozzászólásra
LOPÁS NÉLKÜL 19 E FT KEVESEBB DE A MI VIDÉKÜNK ELÉGGÉ BACCILLUSOS ILYEN TÉREN ÉS ÉN VOLTAM RAJTA
Válasz #1540. hozzászólásra
Mondjuk már késő de próbáld meg a QBE biztosított nekem a cc12 miliós cuccra 54ezer/év körül mondtak
ha minden igaz biztosítóból Union és Uniqua. (ha jól emlékszem) 5 évre ellőre fizetve és a felét elengedik.
Válasz #1539. hozzászólásra
K&H -DE ETTŐL MÉG MONDTAK SOKKAL VADABBAT IS!
Válasz #1538. hozzászólásra
Csak nem az allianz nekem is ilyet adtak az elején
Én már megkötöttem traki 11.8+fa priccelő 1.9+fa metszőgép 680+fa ebből kiszámította a csaj hogy éves díj115 e ft és ebben még van lopás kár is 20% önrésszel!!!!!!!!!!!!
Megtaláltam, de sajnos ez még az első gépes pályázatra van megcsinálva, de ezalapján meg lehet csinálni:
http://www.hanki-ker.hu/downloads/emva/emva_a5_cimke_ures.pdf
Válasz #1532. hozzászólásra
a támogatással létrejött vagy megszerzett vagyontárgyra az ügyfél köteles legalább az
üzemeltetési időszak tartamára törés, tűz és elemi csapás kockázatokra 25%-nál nem
több önrészt tartalmazó vagyonbiztosítást kötni;
− a tájékoztatásra és a nyilvánosságra vonatkozó rendelkezések értelmében,
Válasz #1534. hozzászólásra
köszi
A támogatási matricát le lehet tölteni, majd mindjárt megkeresem és felrakom a linket.
Lehet venni vízálló öntapadós fotópapírt és arra ki lehet nyomtatni.
Válasz #1530. hozzászólásra
van szines lézerem is
Válasz #1529. hozzászólásra
minek?
Válasz #1530. hozzászólásra
Ez az
Válasz #1523. hozzászólásra
Vagy közvetlenül fóliára kell nyomtatni (tintasugarassal esélytelen) vagy le kell ragasztani még átlátszó öntapadós fóliával. De ennek meg idővel aláfolyik a víz és elmosódik a nyomat. Tartós matricát igazából filmnyomóval (szitanyomó) vagy nyomdásszal lehet csináltatni.
Válasz #1528. hozzászólásra
csak mert a kötvényen is rajta kell lenni
Válasz #1526. hozzászólásra
el van indítva
Válasz #1525. hozzászólásra
ok
Egy más kérdés a vagyonbiztosításodat megkötötte veled a biztosító ugy is hogy határozott idejű
ne felejtsed el ráírnia dolgokat
Ez is egy megoldás
csak nem árt bevonni valami vizáló szarral, mondjuk nem nagy összeg nekem a legutobbi volt 4000 Ft a 4 gépre azóta is bírják pedig kapja a nagynyomásút rendesen
Válasz #1521. hozzászólásra
számítógépesnek itt vok én
akkor valszeg lekkopintok eggyet a logókat letőtöm oszt kinyomtatom
Válasz #1520. hozzászólásra
:-)
Válasz #1519. hozzászólásra
Azt nem tudom hogy hol lehet. Nekem egy cimbi szokta csinálni nyomdász. Próbáld meg valami számítógépes ismerősödet megkérdezni nekem is ilyen segített, de ha gondolod meg tudja a srác oldani a tiedet is
Válasz #1508. hozzászólásra
akkor spóroltam
Válasz #1507. hozzászólásra
matricát hol lehet gyártatni?
nekem ez az első uniós pályázatom
Válasz #1517. hozzászólásra
idézet a 149/2008 közleményből:
IV. A kifizetési kérelemcsomag részeként benyújtandó nyomtatványok és
dokumentumok
A kifizetési kérelem összeállításához szükséges formanyomtatványok letölthetőek a
www.mvh.gov.hu honlapról, valamint beszerezhetőek az MVH megyei kirendeltségein.
A kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtandó támogatás
kifizetésének igénylésére szolgáló kérelemcsomag:
Formanyomtatványai:
− Kifizetési kérelem - Főlap Kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzése
(D1810-01)
− Tételrészletező (D0055-02)
− Számla- és bizonylatösszesítő A betétlap - bizonylatösszesítő (D0034-02)
− Számla- és bizonylatösszesítő B betétlap (D0035-03)
Kérjük, hogy a formanyomtatványok kitöltése előtt figyelmesen olvassa el a kifizetési
kérelem kitöltését segítő Kitöltési útmutatót.
További csatolandó dokumentumok:
- a gép beszerzését követő első kifizetési kérelemhez a vagyonbiztosítás megkötéséről a
biztosítótársaság által hitelesített kötvény másolata.
A biztosítást igazoló bizonylaton feltüntetett, támogatással érintett gép(ek) tételes felsorolása
abban az esetben megfelelő, ha az adott gép(ek) teljes megnevezésén kívül az adott géptételnek
a kifizetési kérelemben benyújtott azonosítója is fel van tüntetve (pl.: motorszám,
alvázszám, gyári szám, egyéb azonosító, stb.). Amennyiben az ügyfél e kötelezettségének
felszólítás ellenére sem tesz eleget, az MVH az ügyfelet a mezőgazdasági, agrárvidékfejlesztési,
valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó
eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény 71. §-a szerinti mulasztási bírsággal
sújtja.
- közbeszerzési eljárás lefolytatása esetén az első kifizetési kérelem benyújtásakor
igazolni kell az eljárás lefolytatását:
• a vonatkozó hirdetmény megjelölésével vagy
• az ajánlattételi felhívás másolatának, valamint az ajánlattételi felhívás átvételét
igazoló irat (tértivevény, az átadás-átvételt igazoló dokumentum, stb.)
másolatának csatolásával
és csatolni kell:
• a nyertes ajánlattevő által tett ajánlat másolatát, és
• az ügyfél és a nyertes ajánlattevő között létrejött szerződés másolatát.
• Ha a Kbt. az eljárásra előírja az eredményről vagy az eredménytelenségről
szóló hirdetmény közzétételét, akkor meg kell adni az eredményről vagy az
eredménytelenségről szóló hirdetmény adatait
• Ha a Kbt. az eljárásra nem írja elő az eredményről vagy
eredménytelenségről szóló tájékoztató közzétételét, akkor csatolni kell az
írásbeli összegzés másolatát, valamint az írásbeli összegzés átvételét igazoló
irat (tértivevény, az átadás-átvételt igazoló dokumentum. stb.) másolatát.
Válasz #1516. hozzászólásra
7. A kifizetési kérelemhez csatolni kell a vonatkozó jogszabályokban, illetve az MVH közleményben előírt mellékleteket (igazolások, másolatok stb.).
Pl: Mik a vonatkozó jogszabályok???????
Válasz #1515. hozzászólásra
öööö
remélem
Válasz #1514. hozzászólásra
Jó döntés :-)
Válasz #1513. hozzászólásra
mint a tied
Válasz #1512. hozzászólásra
zöld traktorra
Válasz #1511. hozzászólásra
Pontosabban :-) Igen tág fogalom