Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát asz hiszem evvel nem ba.. ol ki velem mert a határon nincs vám tehát cefrét lehet behozni amennyit akarsz igaz csak romiból!!!!
De ez nem vonatkozik a cigire!
Válasz #1291. hozzászólásra
idemásoltam neked a pontosság kedvéért azt amire gondoltál
ők is godoltak
és pontosították is
ime:
f) mezőgazdasági üzemek korszerűsítése:
fa) növénytermesztés és kertészet korszerűsítése,
fb) állattartó telepek korszerűsítése,
fc) növénytermesztésben, kertészetben és állattenyésztésben alkalmazott - önálló építéssel nem járó - gépek, technológiai berendezések beszerzése,
A többlettámogatási jogosultság a 23/2007-es FVM rendelet 2. § (1) bekezdésének e) és h) pontjaiban felsorolt jogcímek esetén vehető igénybe, amennyiben erre a támogatás részletes feltételeit megállapító jogszabály lehetőséget ad, tehát figyelemmel kell kísérni a megjelenő támogatási jogszabályokat is.
a vonatkozó tendelet 2§1 bek e és h pontja:
e) üzemvezetési, helyettesítési és gazdálkodási tanácsadási szolgáltatások, valamint erdészeti tanácsadási szolgáltatások létrehozása,
h) mezőgazdasági és erdészeti termékek értéknövelése:
ha) mezőgazdasági termékek értéknövelése,
hb) erdészeti termékek értéknövelése,
hc) mezőgazdasági termékek értéknövelése nyersszesz, nyersolaj előállításával bio-üzemanyag gyártás céljából,
ha mindenhez lehetne érvényesíteni az isten se tudná kiszámolni az fvm-ben hogy mennyit kell támogatásra szánni
meg én beneveztem volna rá,, mert mindenben megfelelnék és 10%-ért persze meg is érné !!!!
ez a rendeletből van :
fc) növénytermesztésben, kertészetben és állattenyésztésben alkalmazott - önálló építéssel nem járó - gépek, technológiai berendezések beszerzése,
már a második igazolással büszkélkedett nem olyan rég mikor voltam nála ! Azt mondta, hogy egy értékes papír de pályázat nélkül semmit nem ér ! :-)))))))))))))))
Te kevered valamivel.
Ez egy igazolás, hogy fiatal gazdálkodó ezért jár a plusz 10 % támogatás, de csak akkor ha van nyert pályázat.
Sajnálom, de tényleg.
Az új fergit is ebbe szántad volna ?
Amúgy nekem még a kezdetek kezdetén a rendszerváltás előtt volt nyert pályázatom, meg még több ezer embernek . Nem tudom valakinek rémlik-e valami abból az időszakból.
Na a lényeg: megnyertük, határozat, összegek, igazolás, meg mindem ami csak kellet a sikeres induláshoz de mire fizették volna a bobót elmaradt minden. A mai napig itt vannak a pályázati anyagok emlékbe a szekrénybe. Ezzel csak aszt akartam elmondani, hogy azért még nem vennék holnap gépet erre a mai tudásommal.
Abban az időben kezdtük komolyra fordítani a dolgaink és bedöltünk, de jó páran ! A mai napig azzokkal (is) a gépekkel dolgozgatunk.
2959 hozzászólás
Válasz #1308. hozzászólásra
oké!
Válasz #1306. hozzászólásra
kössz a tanácsot, ha gond lesz rád fogok hivatkozni :-))))))))
Válasz #1305. hozzászólásra
Most jöttem haza már zavarnátok vissza?
Válasz #1304. hozzászólásra
Hát asz hiszem evvel nem ba.. ol ki velem mert a határon nincs vám tehát cefrét lehet behozni amennyit akarsz igaz csak romiból!!!!
De ez nem vonatkozik a cigire!
Válasz #1303. hozzászólásra
mert már nem mész szoliba ?
Válasz #1303. hozzászólásra
akkor telenyomom a csomagtartót csempészett pálesszal :-))))))))))))
Válasz #1301. hozzászólásra
Tuti hogy nem lesz bünti!
Válasz #1300. hozzászólásra
Mivan má lested a kisfickót? :-))))))))))
Válasz #1299. hozzászólásra
az idén már nem büntetni !
Válasz #1299. hozzászólásra
HÁLLÁ!
SIRÁLY NYERTEM ÉS IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1257. hozzászólásra
oké,előre is köszi
Válasz #1296. hozzászólásra
mézes madzag
Válasz #1295. hozzászólásra
akkor rá ba..ott az "értékes" papírjára !
Csak tudnám mi a fa..ért kellminden évben megújítania, ha neki semmire sem lesz jó.
Válasz #1293. hozzászólásra
ezekre nem él az extra lecsó
jó is vóna !!!!
Válasz #1281. hozzászólásra
akkor még nem volt, utána meg már nem lehetett
Válasz #1291. hozzászólásra
idemásoltam neked a pontosság kedvéért azt amire gondoltál
ők is godoltak
és pontosították is
ime:
Válasz #1290. hozzászólásra
oszt majd abba is belefulladunk, mint a búzába, dejó !!!!!!!!!!!!
azért ez elbír egy két dolgot, nem ?
én is ott vagyok a listán, de jó.gratula a többieknek,tavasztol pedig nyomjátok a zöldséget ezerrel .
Válasz #1285. hozzászólásra
na :))))))))
Válasz #1286. hozzászólásra
A többlettámogatási jogosultság a 23/2007-es FVM rendelet 2. § (1) bekezdésének e) és h) pontjaiban felsorolt jogcímek esetén vehető igénybe, amennyiben erre a támogatás részletes feltételeit megállapító jogszabály lehetőséget ad, tehát figyelemmel kell kísérni a megjelenő támogatási jogszabályokat is.
a vonatkozó tendelet 2§1 bek e és h pontja:
e) üzemvezetési, helyettesítési és gazdálkodási tanácsadási szolgáltatások, valamint erdészeti tanácsadási szolgáltatások létrehozása,
h) mezőgazdasági és erdészeti termékek értéknövelése:
hb) erdészeti termékek értéknövelése,
hc) mezőgazdasági termékek értéknövelése nyersszesz, nyersolaj előállításával bio-üzemanyag gyártás céljából,
Válasz #1279. hozzászólásra
ha mindenhez lehetne érvényesíteni az isten se tudná kiszámolni az fvm-ben hogy mennyit kell támogatásra szánni
meg én beneveztem volna rá,, mert mindenben megfelelnék és 10%-ért persze meg is érné !!!!
Válasz #1282. hozzászólásra
ez a rendeletből van :
Válasz #1283. hozzászólásra
A VÉGÉN MÁR LEHET ,HOGY FIZETNI SEM KELL ÉRTE MERT LESZ ELÉG +5-od/35%+10%+áfa+ÉRTED!
ha te mondod, neköm tök 8 !
akkor miért kérték ?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY VAN!
Válasz #1279. hozzászólásra
te kevered!!!
ehhez a pályázathoz nem lehet érvényesíteni a fiatal termelői minőséget !!!
csak a 23/ 2007 fvm rendelet bizonyos pályázataihoz
Válasz #1280. hozzászólásra
úúúúúúúúúúúú, akkor rá b...tál !!!!!
azért a pisti-vel valamit ki lehetettvolna találni !
Vagy akkor még híre sem volt a pályázatnak ?
Válasz #1272. hozzászólásra
mert mikor pályáztam elötte megvettem és meglévőre nem lehetett pályázni
Válasz #1276. hozzászólásra
már a második igazolással büszkélkedett nem olyan rég mikor voltam nála ! Azt mondta, hogy egy értékes papír de pályázat nélkül semmit nem ér ! :-)))))))))))))))
Te kevered valamivel.
Ez egy igazolás, hogy fiatal gazdálkodó ezért jár a plusz 10 % támogatás, de csak akkor ha van nyert pályázat.
Válasz #1275. hozzászólásra
VALÓBAN CSAK NEHOGY KORÁN BONTSUK A PEZSGŐT DE BOLDOG ÜNNEPEKET!
Válasz #1276. hozzászólásra
1HA SPÁRGA 7 HA TERMŐ SZŐLŐ3.5 HA ÚJ TELEPÍTÉS 1HA BURGONYA 1 HS BARACK EZT ADTAM BE ÉS EZ VALÓS!
Válasz #1271. hozzászólásra
nem kellet becsatolni
akkor ez még nem is létezett !!!!
(nem-e lesz korai, de most ez vágodott a szívembe )
Boldog karácsonyt pályázók !
Meg persze mindenki !
szerintem a nyertesek döntö többségének köze sincs a kertészethez
csomó ismerős név akit tudok hogy köze sincs hozzá
ilyenek pl ibránytej ?
Válasz #1269. hozzászólásra
MOSTMÁR MEGTALÁLTAM SAJÁT MAGAM!!!!!!!!!!!!!!4
Válasz #1270. hozzászólásra
És ez miért nem fért be ? ez 100 le, nem ?
Válasz #1269. hozzászólásra
Pedig be kellet csatolnia a papírt hozzá. Rákérdezett anno és ezt mondták neki.
Válasz #1268. hozzászólásra
5455
Válasz #1266. hozzászólásra
nem az már nem jár mellé
még mit nem !!!!
nem elég ?
Válasz #1267. hozzászólásra
mekkorád is van 54....?
Válasz #1265. hozzászólásra
nem a fergim az ebből kiesett már alapból, de lehetett volna helyette másik
Válasz #1264. hozzászólásra
a + 10 % jár annak aki fiatalba benyomta ?
mert akkor az ismerősömnek begyütt az élet !
Válasz #1261. hozzászólásra
Sajnálom, de tényleg.
Az új fergit is ebbe szántad volna ?
Amúgy nekem még a kezdetek kezdetén a rendszerváltás előtt volt nyert pályázatom, meg még több ezer embernek . Nem tudom valakinek rémlik-e valami abból az időszakból.
Na a lényeg: megnyertük, határozat, összegek, igazolás, meg mindem ami csak kellet a sikeres induláshoz de mire fizették volna a bobót elmaradt minden. A mai napig itt vannak a pályázati anyagok emlékbe a szekrénybe. Ezzel csak aszt akartam elmondani, hogy azért még nem vennék holnap gépet erre a mai tudásommal.
Abban az időben kezdtük komolyra fordítani a dolgaink és bedöltünk, de jó páran ! A mai napig azzokkal (is) a gépekkel dolgozgatunk.
Válasz #1262. hozzászólásra
ez az és 35% a tám
nem mindegy ám
Válasz #1262. hozzászólásra
Azé löhet ?
Akkó mög Én is ezé ?
Bö raktuk a törvbe, oszt ölég lött ?
Mi is nyertünk pedig nincs kertészeti növényünk, csak terveztünk a következő évekre csemege kukit, egy pár hektárt.
Azt megcsinálni nem nagy durranás.
Válasz #1260. hozzászólásra
neked mé? nekem miért nem mé?
Nekem egy a bibim :Nem volt sosem kertim ?
Akkó mé ?