Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #948 hozzászólás én is próbálkoztam régen ekealkatrészek pótlásával kovács által,de a minősége nem OK. a vas nagyon gyorsan kopott, a kormánylemez soha se lett olyan tükörfényes,mint a gyári volt így nehezebb volt húzni. El is adtam az ekét,azóta a Frank hungáriától rendelek ,ha kell alkatrész.
sámsonon van egy nyugdijas,aki vállal ilyeneket,a tsz be volt kovács.nem a legprecizebb,és nem a legolcsóbb ,de megoldja.van még rajta kivül 2 kovács,az egyik az preciz,csak az kisebb munkát vállal,mert nincs ajax kalapácsa,meg van egy tőlem fiatalabb,2 évvel azt meg érdemes volna megkérdezni.
arra hivatkoznak:D:Dez az egész arra ment ki hogy borsodba 3000beérkezett pályázat van és 1200re van pénz....de itt a kertészeti tevékenység a megyébe 0 szinte nagyon minimális nincs 1200 gazdálkodó az 100%
az egész elutasítgatás akik nem kertészetesek arra ment ki hogy sokan úgy lesznek vele h elutasították beletörődnek......kevés a píz(ellopták azért)utána néztünk mire hivatkoznak hogy elutasították:olyan indokkal egyrészt h nincs bankszámlánk....(holott x éve arra utalják a támogatást)
(1) Támogatás igénybevételére jogosult
a) az a mezőgazdasági termelő, aki a gazdasági tevékenységek statisztikai osztályozása NACE Rev. 2. rendszerének létrehozásáról és a 3037/90/EGK tanácsi rendelet, valamint egyes meghatározott statisztikai területekre vonatkozó EK-rendeletek módosításáról szóló, 2006. december 20-i 1893/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (TEÁOR'08) I. Melléklete szerinti 01.1. - 01. 3 és 01. 5. tevékenység valamelyikét végzi;
b) zöldség-gyümölcs termelői csoport, termelői szervezet, vagy azok leányvállalata;
c) a kertészeti ágazatban működő termelői csoport;
a továbbiakban együtt: ügyfél.
Hát a Lombard kötött biztosítást ami bele is építettek a hitelbe de nem is kérdeztem meg hogy az van-e de ráfogok kérdezni mert már én is gondoltam ilyenre!
2959 hozzászólás
Válasz #957. hozzászólásra
igen,meg finom palackos borért a feleségem volt főnökéhez.apósom kannás bort árul.
Válasz #953. hozzászólásra
Az ekevasat ügyesen fel kell rakni keményfémmel. Ilyet árulnak a kühnéhez is.
Kormánylemezt nem is akarok kovácsoltatni, de betétlemzt azt esetleg.
Válasz #955. hozzászólásra
De apósodékhoz jársz szüretre nem?
Válasz #953. hozzászólásra
Most sikerült elérnem őket. Várom az eredményt.
Bár a helyi képviselőjök is csak kisiparilag tudná megcsináltatni gyorsba.
Válasz #952. hozzászólásra
apósom unokatestvére,a feleségem ennél dolgozott.
Válasz #951. hozzászólásra
Meg van tekeredve az 1ik szár. Nem volna olyan vészes csak sokmindent akarok cserélni, és 6os a szorzó.
Úgy már összejön 1 kis összeg.
Válasz #948 hozzászólás én is próbálkoztam régen ekealkatrészek pótlásával kovács által,de a minősége nem OK. a vas nagyon gyorsan kopott, a kormánylemez soha se lett olyan tükörfényes,mint a gyári volt így nehezebb volt húzni. El is adtam az ekét,azóta a Frank hungáriától rendelek ,ha kell alkatrész.
Válasz #950. hozzászólásra
Komoly!
Ez az apósodéké?
Válasz #948. hozzászólásra
és mi agond vele egyáltalán nem lehet kapni vagy nagyon drága?
Válasz #949. hozzászólásra
nembaj,majd otthon megiszod.
www.dobosipinceszet.hu
ilyen boraim van.
Válasz #947. hozzászólásra
Édest. De kocsival megyek:(((((((
Válasz #946. hozzászólásra
Rabewerk supertaube. Mondjam a számokat?
Válasz #942. hozzászólásra
ok gyere,milyen bort szeretsz?édes,száraz,vörös,fehér?
Válasz #945. hozzászólásra
hé hé4 milyen ekéd van?lehet tudok segiteni mert a kovácsolt cuccok nem sokáig tartanak:)
Válasz #944. hozzászólásra
Nemtalálok 1 ép-kéz-láb kovácsot.
Újjítanám az ekét!
Válasz #942. hozzászólásra
szevasz hee!mi ujság feléd?
Válasz #940. hozzászólásra
Ment a válasz biztos úr.
Válasz #939. hozzászólásra
Felhívtam az anyukája megadta a mobilszámát, de kivan most kapcsolva, majd hívom. Köszi!
Ha megyek, majd maglátogatlak már, ha nembánod!
Ma megjött a befogadó nyilatkozat most már napok kérdése hogy vissza dobják hogy NEM NYERT!!
Válasz #934. hozzászólásra
Jani nem válaszoltál a tegnapi kérdésemre, vagy nem mersz, tán félsz kertésztől?????
Válasz #937. hozzászólásra
benne van a telefonkönyvbe,Harcsás Imre kovács,06-68-470-447 hivd!(hivatkozz rám).
Válasz #935. hozzászólásra
(Az vagy kifejlődik magától, vagy nem...)
Válasz #936. hozzászólásra
Azt, aki nálad fiatalabb szoktál találkozni?
Meg kéne kérdezni, de el is mehetek!
Válasz #934. hozzászólásra
sámsonon van egy nyugdijas,aki vállal ilyeneket,a tsz be volt kovács.nem a legprecizebb,és nem a legolcsóbb ,de megoldja.van még rajta kivül 2 kovács,az egyik az preciz,csak az kisebb munkát vállal,mert nincs ajax kalapácsa,meg van egy tőlem fiatalabb,2 évvel azt meg érdemes volna megkérdezni.
Válasz #933. hozzászólásra
Gerincet.
Válasz #933. hozzászólásra
1 ekeszárat kéne megigazítani, meg ekvaskat átalakítani, meg leforgatólemezt csinálni.
Válasz #899. hozzászólásra
attól függ mit akarsz kovácsoltatni.
Válasz #931. hozzászólásra
Akkor sokan buknak ki majd!
Válasz #928. hozzászólásra
arra hivatkoznak:D:Dez az egész arra ment ki hogy borsodba 3000beérkezett pályázat van és 1200re van pénz....de itt a kertészeti tevékenység a megyébe 0 szinte nagyon minimális nincs 1200 gazdálkodó az 100%
Válasz #929. hozzászólásra
jó éjt
Na akkor menjünk aludni!!
Válasz #926. hozzászólásra
Mármint arra hivatkoznak hogy NEKED NINCS BANKSZÁMLÁD?
Válasz #926. hozzászólásra
köcsögök
Válasz #919. hozzászólásra
az egész elutasítgatás akik nem kertészetesek arra ment ki hogy sokan úgy lesznek vele h elutasították beletörődnek......kevés a píz(ellopták azért)utána néztünk mire hivatkoznak hogy elutasították:olyan indokkal egyrészt h nincs bankszámlánk....(holott x éve arra utalják a támogatást)
Válasz #922. hozzászólásra
igaz
na én ebből se tudtam meg mi az
01.11 Gabonaféle (kivéve: rizs), hüvelyes növény, olajos mag termesztése 0111
01.12 Rizstermesztés 0112
01.13 Zöldségféle, dinnye, gyökér-, gumósnövény termesztése 0113
01.14 Cukornádtermesztés 0114
01.15 Dohánytermesztés 0115
01.16 Rostnövénytermesztés 0116
01.19 Egyéb, nem évelő növény termesztése 0119
Válasz #921. hozzászólásra
(1) Támogatás igénybevételére jogosult
a) az a mezőgazdasági termelő, aki a gazdasági tevékenységek statisztikai osztályozása NACE Rev. 2. rendszerének létrehozásáról és a 3037/90/EGK tanácsi rendelet, valamint egyes meghatározott statisztikai területekre vonatkozó EK-rendeletek módosításáról szóló, 2006. december 20-i 1893/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (TEÁOR'08) I. Melléklete szerinti 01.1. - 01. 3 és 01. 5. tevékenység valamelyikét végzi;
b) zöldség-gyümölcs termelői csoport, termelői szervezet, vagy azok leányvállalata;
c) a kertészeti ágazatban működő termelői csoport;
a továbbiakban együtt: ügyfél.
Válasz #919. hozzászólásra
mindjárt belinkelem neked
Válasz #917. hozzászólásra
Ha kötelező akkor csak van rajta csak úgy csinálták a lombardosok!!
Válasz #918. hozzászólásra
minek felel meg?
Válasz #888. hozzászólásra
nem csak a kertészeteseknek jár a pályázat kiírásába egyértelműen benne van...aki a nace rev 2nek megfelel az pályázhat
Válasz #916. hozzászólásra
a támogatás mellé kötelező lesz 5 évig.
Válasz #913. hozzászólásra
Hát a Lombard kötött biztosítást ami bele is építettek a hitelbe de nem is kérdeztem meg hogy az van-e de ráfogok kérdezni mert már én is gondoltam ilyenre!
Válasz #914. hozzászólásra
ÁÁÁ az csak az útszélén jó, egyébként nem szoktam mutogatni NEM SZOKTAM VELE DICSEKEDNI!!!
Válasz #908. hozzászólásra
legközelebb ha intézel valamit, elöbb mutasd az igazolványod
Válasz #912. hozzászólásra
vagyonbiztosítást kötöttél a kid-re?
Válasz #911. hozzászólásra
aha, nyugtáztam
Válasz #910. hozzászólásra
tevékenység
Válasz #909. hozzászólásra
a micsoda?