Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ferror #17482. hozzászólására20l/ha Nitrosolt szoktak ilyenkor rátenni minőség javítás céljából, viszont azt nem tudom hogy gombaölő mellé szabad e tenni. azt majd valaki más megmondja.
Válasz J.D. Borda #17480. hozzászólásáraNekem néha azt mondja, ha nagyon idegbeteg vagyok, hogy igyak már valamit, mert attól megnyugszom, de télleg.... A múltkor is mentem haza és mondtam neki, anyukám olyan ideges vagyok hogy csak na
Válasz apuci #17479. hozzászólásáraAsszony is azt mondja ha iszom hülyébb vagyok mint altalában... szoval 1-1 sör néha telen meg 1-1 pálesz... hát tőlem csődbe menne az alkoholipar...
Válasz apuci #17477. hozzászólásáraamiota itt a gyerek alig iszom... meg mindig van valani amiert vezetni kell a jogsi meg munkaeszköz. Meg fősulin úgy is leittam az egész életemre valót...
Válasz kajszi_71823 #17468. hozzászólásáraMustang forte 2 noduszig mehetett, szerintem 1 hónapja már nagyobb volt a búza, a hormon csavarhat, vagy legalább is rátehet egy lapáttal.
A fonálféreg elvileg lehet ( megvastagodott hagymás szár is jelezheti), de lehet hogy csak mikroelem (pl réz) hiány. Aszályban nem tudta felvenni, most meg túl gyorsan nő. A szurásnyomot nem sikerült értelmeznem.
Válasz Büresz #17466. hozzászólásáraJAJA asszonnyal megyek. már regisztráltam. Hantosra akartam de aznap érek haza csak nem tudok menni. Pedig Simon Úrral szerettem volna beszélni ő az én nagy etanolom de mindegy ez van.
Válasz A te hangod mélyebb #17448. hozzászólásáraMustangforte-val 1l/ha dózisban. Körbejártam a táblákat h nem e csak a ráfedéstöl, de nem. Légvonalban 10 km-revan a másik táblám és ott is találtam benne ilyet.
Ha fonálféreg akkor mit hagytam/hagyhattam ki h megjelent? Vetomag nem okozhatta? Tudok még vmit tenni ezugyben? Holnap megy a rovarolo, jovoheten a kalászvédelem.
Válasz kukaccsosz #17464. hozzászólásáraKöszönöm,utánnajárok hogy hol tudok szerezni ha egyáltalán nem késő mert kb 1hete kezdett kalászolni csak egész héten csepergett az eső így nem lehetett csinálni semmit.
Válasz Kisvuk #17459. hozzászólásáraPriaxort tegyél rá! A hálozatos levelfoltosság ellen kiemelkedően jó.
A strobi és sdhi élettani hatása miatt jobb lesz a keményítő beépüles.
Válasz csoppika #17450. hozzászólásáraFendonaval nyomtam együtt, akkor gondolom ez is mehet.
Rapid mennyi kes/liter?
Mennyivel jobb mint a fendona?
Valós az a tartamhatás dolog?
Válasz t.peti #17454. hozzászólásárajaja Hantosra nem tudok menni mert Horschoz megyek 4 napra és Novára tudok menni de kíváncsi leszek nagyon rá, meg beszélni is akarok Blummmm bácsival..
Kérdésem az lenne, hogy mitol sodródhat meg a buzam zászlóslevele? Teszek fel pár képet, hátha tudtok segíteni, a dílerem nemtudta megmondani, hogy mi lehet. Kb. minden 10. kalász ilyen, a zászlślevél tovén van pár sárga folt, mintha gombostuvel megszärgálták volna, a képek talán nemtudják annyira visszaadni.
Április kozepén ment a gyomirtó/magnéziumszulfát/egykis karbamid elkeverve kombó. Rá egy hétre ment gomba ellen Capalo 1l/ha adagban.
Válasz Cowboy #17425. hozzászólásáraNálatok kinnt van a kalász? Vagy már virágzik is? Mi cello-t használunk virágzás kezdetén, de még csak a kalász hányás közepén vagyunk. Ma 1-2 tábla rovarozás+gomba.
25135 hozzászólás
Válasz csoppika #17473. hozzászólásáraÉrtem én!
Válasz Ferror #17482. hozzászólására20l/ha Nitrosolt szoktak ilyenkor rátenni minőség javítás céljából, viszont azt nem tudom hogy gombaölő mellé szabad e tenni. azt majd valaki más megmondja.
Válasz gazda001 #17481. hozzászólására
Virágzó búza, gombaölőszer mellett, mennyire ajánlott műtrágya használata?
(Lombtrágya, karbamid, nitrosol)
Válasz J.D. Borda #17480. hozzászólásáraNekem néha azt mondja, ha nagyon idegbeteg vagyok, hogy igyak már valamit, mert attól megnyugszom, de télleg.... A múltkor is mentem haza és mondtam neki, anyukám olyan ideges vagyok hogy csak na
Válasz apuci #17479. hozzászólásáraAsszony is azt mondja ha iszom hülyébb vagyok mint altalában... szoval 1-1 sör néha telen meg 1-1 pálesz... hát tőlem csődbe menne az alkoholipar...
Válasz J.D. Borda #17478. hozzászólásáraHa vezetek én se iszom!
Ha menni kell valahova mindenki megoldja magának van mindenkinek jogsi!
Válasz apuci #17477. hozzászólásáraamiota itt a gyerek alig iszom... meg mindig van valani amiert vezetni kell a jogsi meg munkaeszköz. Meg fősulin úgy is leittam az egész életemre valót...
Válasz apuci #17476. hozzászólásáragyógy
Válasz J.D. Borda #17474. hozzászólásáraKellene egy gyogy sör!
Válasz J.D. Borda #17474. hozzászólására
Válasz medikus #17472. hozzászólásárab..a meg pedig nem is telefonon írtam... ETALON!!!! Jól le vagyok amortizálva...
Válasz atisgyulai #17469. hozzászólásáraNem érted a viccet
Válasz J.D. Borda #17470. hozzászólásáraEtanol,vagy etalon?
Válasz kajszi_71823 #17468. hozzászólásáraMustang forte 2 noduszig mehetett, szerintem 1 hónapja már nagyobb volt a búza, a hormon csavarhat, vagy legalább is rátehet egy lapáttal.
A fonálféreg elvileg lehet ( megvastagodott hagymás szár is jelezheti), de lehet hogy csak mikroelem (pl réz) hiány. Aszályban nem tudta felvenni, most meg túl gyorsan nő. A szurásnyomot nem sikerült értelmeznem.
Válasz Büresz #17466. hozzászólásáraJAJA asszonnyal megyek. már regisztráltam. Hantosra akartam de aznap érek haza csak nem tudok menni. Pedig Simon Úrral szerettem volna beszélni ő az én nagy etanolom de mindegy ez van.
Válasz csoppika #17462. hozzászólására
Ezt benézted!
Válasz A te hangod mélyebb #17448. hozzászólásáraMustangforte-val 1l/ha dózisban. Körbejártam a táblákat h nem e csak a ráfedéstöl, de nem. Légvonalban 10 km-revan a másik táblám és ott is találtam benne ilyet.
Ha fonálféreg akkor mit hagytam/hagyhattam ki h megjelent? Vetomag nem okozhatta? Tudok még vmit tenni ezugyben? Holnap megy a rovarolo, jovoheten a kalászvédelem.
Elöre is köszönöm.
Válasz kukaccsosz #17464. hozzászólásáraKöszönöm,utánnajárok hogy hol tudok szerezni ha egyáltalán nem késő mert kb 1hete kezdett kalászolni csak egész héten csepergett az eső így nem lehetett csinálni semmit.
Válasz J.D. Borda #17455. hozzászólására4.-én jössz novára?
Másfél hónapja még úgy tűnt hátha eléri a triti a 40 centit,most meg veri a 90-et.Még szem is lesz rajta valamennyi.
Válasz Kisvuk #17459. hozzászólásáraPriaxort tegyél rá! A hálozatos levelfoltosság ellen kiemelkedően jó.
A strobi és sdhi élettani hatása miatt jobb lesz a keményítő beépüles.
Válasz atisgyulai #17458. hozzászólásáraFékezett habzasú mosóport?
Válasz csoppika #17461. hozzászólására
Válasz atisgyulai #17457. hozzászólásáraNem kóstoltam
mai szemle
Válasz kukaccsosz #17456. hozzászólásáraTavaszi sörárpának van értelme kalászoláskor strobi tartalmú gombaölőt fújni nem viszi el a fehérjét?
Válasz csoppika #17452. hozzászólásáraMehet, csak valami habzásgátlót tEgyél hozzá.
Válasz csoppika #17450. hozzászólásáraFendonaval nyomtam együtt, akkor gondolom ez is mehet.
Rapid mennyi kes/liter?
Mennyivel jobb mint a fendona?
Valós az a tartamhatás dolog?
Válasz csoppika #17450. hozzászólásáraPersze mehet
Válasz t.peti #17454. hozzászólásárajaja Hantosra nem tudok menni mert Horschoz megyek 4 napra és Novára tudok menni de kíváncsi leszek nagyon rá, meg beszélni is akarok Blummmm bácsival..
Válasz J.D. Borda #17453. hozzászólásáraHát nem is ez alapján kell választani hibridet vagy következtetést levonni.
Annak az ideje majd jövőhéten lesz a Saatenes/Rapoolos rendezvényeken.
Válasz t.peti #17447. hozzászólásáraÉn elhiszem de ez így értelmetlen.. öntözték orrba szájba mondták kézzel stb... ez nem a valóság.
Válasz Bobo77 #17451. hozzászólásáraSör a borral+pálinka???Mehet? Vagy keverési próba?
Válasz csoppika #17450. hozzászólásáraKeverési próba... De amúgy mehet.
Srácok! Falcon pro meg a rapid sc keverhető??? Kukaccsősz merre vagy???
Válasz kajszi_71823 #17446. hozzászólásáraValószínű, hogy fonálféreg.
Válasz kajszi_71823 #17446. hozzászólásáraMit használtál gyomirtásra??? És mennyit?
Válasz J.D. Borda #17443. hozzászólásáraTavaly voltam Németországban egy ilyen szantoföldi kiállításon, csak 2x akkora mint a Nak-os.
Ott az összes vetőmagosnak ilyen kis mintaparcellái voltak a standokon.
Nem kis munka van benne mert gyakorlatilag 1 évig kell gondozni a kis csíkokat ezért a 2 nap kiállításért.
Jónapot gazdatársak!
Kérdésem az lenne, hogy mitol sodródhat meg a buzam zászlóslevele? Teszek fel pár képet, hátha tudtok segíteni, a dílerem nemtudta megmondani, hogy mi lehet. Kb. minden 10. kalász ilyen, a zászlślevél tovén van pár sárga folt, mintha gombostuvel megszärgálták volna, a képek talán nemtudják annyira visszaadni.
Április kozepén ment a gyomirtó/magnéziumszulfát/egykis karbamid elkeverve kombó. Rá egy hétre ment gomba ellen Capalo 1l/ha adagban.
Elore is koszonom.
Válasz Cowboy #17425. hozzászólásáraNálatok kinnt van a kalász? Vagy már virágzik is? Mi cello-t használunk virágzás kezdetén, de még csak a kalász hányás közepén vagyunk. Ma 1-2 tábla rovarozás+gomba.
Válasz Cowboy #17442. hozzászólására2
Válasz *** HM *** #17441. hozzászólásáraÉn rapool parti vagyok de igy azert vicc jó hogy nem meg ragasztottak is ra becőket. Ez igy hiteltelen.
Válasz J.D. Borda #17440. hozzászólásáraosiris-ből 3 literrel mentek vagy 2 vel
Emlegetett fajták nakfalun...
Válasz Cowboy #17425. hozzászólásáradelaro v. osiris
Válasz jamo #17437. hozzászólásáraItt is.
Válasz jamo #17437. hozzászólásárahétvégén még nem lesz most nagyon meleg
Válasz jamo #17436. hozzászólásáraFalcon pro volt.
Válasz apuci #17435. hozzászólásáraNekem mar volt, hogy melegbe perzselt kicsit lombtragyaval.