Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Pogba #17494. hozzászólásáraBúza törpüléses vírus. Nálunk Nógrádban már több száz hektárt tárcsáztak ki, mert ez nem hoz kalászt. Korai vetés, csak gombaölős csávázás, száraz, meleg ősz kedvezett a levéltetveknek és a kabócáknak sajnos.
Válasz Ferror #17482. hozzászólásáraGombaölő mellé lombtrágyát tegyél. Mikramid, karbamid, nitrosol, stb. ilyenkor már nem ajánlott a perzselés veszélye miatt.
Válasz Ferror #17482. hozzászólására20l/ha Nitrosolt szoktak ilyenkor rátenni minőség javítás céljából, viszont azt nem tudom hogy gombaölő mellé szabad e tenni. azt majd valaki más megmondja.
Válasz J.D. Borda #17480. hozzászólásáraNekem néha azt mondja, ha nagyon idegbeteg vagyok, hogy igyak már valamit, mert attól megnyugszom, de télleg.... A múltkor is mentem haza és mondtam neki, anyukám olyan ideges vagyok hogy csak na
Válasz apuci #17479. hozzászólásáraAsszony is azt mondja ha iszom hülyébb vagyok mint altalában... szoval 1-1 sör néha telen meg 1-1 pálesz... hát tőlem csődbe menne az alkoholipar...
Válasz apuci #17477. hozzászólásáraamiota itt a gyerek alig iszom... meg mindig van valani amiert vezetni kell a jogsi meg munkaeszköz. Meg fősulin úgy is leittam az egész életemre valót...
Válasz kajszi_71823 #17468. hozzászólásáraMustang forte 2 noduszig mehetett, szerintem 1 hónapja már nagyobb volt a búza, a hormon csavarhat, vagy legalább is rátehet egy lapáttal.
A fonálféreg elvileg lehet ( megvastagodott hagymás szár is jelezheti), de lehet hogy csak mikroelem (pl réz) hiány. Aszályban nem tudta felvenni, most meg túl gyorsan nő. A szurásnyomot nem sikerült értelmeznem.
Válasz Büresz #17466. hozzászólásáraJAJA asszonnyal megyek. már regisztráltam. Hantosra akartam de aznap érek haza csak nem tudok menni. Pedig Simon Úrral szerettem volna beszélni ő az én nagy etanolom de mindegy ez van.
Válasz A te hangod mélyebb #17448. hozzászólásáraMustangforte-val 1l/ha dózisban. Körbejártam a táblákat h nem e csak a ráfedéstöl, de nem. Légvonalban 10 km-revan a másik táblám és ott is találtam benne ilyet.
Ha fonálféreg akkor mit hagytam/hagyhattam ki h megjelent? Vetomag nem okozhatta? Tudok még vmit tenni ezugyben? Holnap megy a rovarolo, jovoheten a kalászvédelem.
Válasz kukaccsosz #17464. hozzászólásáraKöszönöm,utánnajárok hogy hol tudok szerezni ha egyáltalán nem késő mert kb 1hete kezdett kalászolni csak egész héten csepergett az eső így nem lehetett csinálni semmit.
25265 hozzászólás
Válasz Gatti #17510. hozzászólásáraHa a kombájn nem fog szórni, jóval 3 tonna felett lesz.
Válasz Bobo77 #17513. hozzászólásáraÚgy legyen
Válasz Gatti #17510. hozzászólásáraNem lesz ez olyan rossz!
Válasz Pogba #17494. hozzászólásáraBúza törpüléses vírus. Nálunk Nógrádban már több száz hektárt tárcsáztak ki, mert ez nem hoz kalászt. Korai vetés, csak gombaölős csávázás, száraz, meleg ősz kedvezett a levéltetveknek és a kabócáknak sajnos.
Cellule.
Az idén ennyit sikerült kihozni belőle.
Válasz Kisvuk #17503. hozzászólásáraEz nagyon ritkának néz ki
Mennyit vársz tőle? 3 tonna körül?
Válasz Traktoros Jani #17508. hozzászólására
Válasz Traktoros Jani #17507. hozzászólására
Válasz Traktoros Jani #17506. hozzászólására
Jót tettét neki az eső
Válasz F-A-R-M-E-R \ #17504. hozzászólására Helyesb. kopasz barok
Szálkás gaudio, kopasz bárok..
Ortegus,mi lehetett volna ha kapott volna esőt is
Válasz Wilde #17499. hozzászólásárajó kövér becők.
Válasz Wilde #17499. hozzászólásáraNagyon szép!
Milyen fajta? Mennyit vársz tőle?
Válasz K__K #17498. hozzászólásáraNekem is az a tippem sajnos. Hogy lehetett volna ezt megelőzni?
repcém
Válasz Pogba #17494. hozzászólásáraVírus. Kb. 200ha-ról tudok, ami így néz ki. :-(
Válasz csoppika #17496. hozzászólásáraInkabb aszaly utan aszaly. Kieget szerintem. Vagy a masik tippem a buza torpeseg virus, ha jol mondom :)
Válasz Pogba #17494. hozzászólásáraAszály után belvíz?
Kicsit ritkás Sirtaki de egészségesnek tűnik, csak pétit kapott!
Ki mire tippel? Mi tortent?
Válasz Ati03 #17492. hozzászólásárahány méter széles a permeteződ?
Mai gombaölőzés is megvolt.
Ez széltippan lenne a búzában? Néhány helyen igen csak sok van benne...
Válasz A te hangod mélyebb #17471. hozzászólásáraKései vetés az enyém+ugye majusig alig kapott erdemleges csapadekot ugyhogy azt kizarnam. Ma megyek rovarolozni atnezem jobban.8
Válasz Ferror #17482. hozzászólásáraGombaölő mellé lombtrágyát tegyél. Mikramid, karbamid, nitrosol, stb. ilyenkor már nem ajánlott a perzselés veszélye miatt.
Válasz Tom250 #17484. hozzászólásáraNe tedd! Gombaölő mellé tilos!
Válasz csoppika #17473. hozzászólásáraÉrtem én!
Válasz Ferror #17482. hozzászólására20l/ha Nitrosolt szoktak ilyenkor rátenni minőség javítás céljából, viszont azt nem tudom hogy gombaölő mellé szabad e tenni. azt majd valaki más megmondja.
Válasz gazda001 #17481. hozzászólására
Virágzó búza, gombaölőszer mellett, mennyire ajánlott műtrágya használata?
(Lombtrágya, karbamid, nitrosol)
Válasz J.D. Borda #17480. hozzászólásáraNekem néha azt mondja, ha nagyon idegbeteg vagyok, hogy igyak már valamit, mert attól megnyugszom, de télleg.... A múltkor is mentem haza és mondtam neki, anyukám olyan ideges vagyok hogy csak na
Válasz apuci #17479. hozzászólásáraAsszony is azt mondja ha iszom hülyébb vagyok mint altalában... szoval 1-1 sör néha telen meg 1-1 pálesz... hát tőlem csődbe menne az alkoholipar...
Válasz J.D. Borda #17478. hozzászólásáraHa vezetek én se iszom!
Ha menni kell valahova mindenki megoldja magának van mindenkinek jogsi!
Válasz apuci #17477. hozzászólásáraamiota itt a gyerek alig iszom... meg mindig van valani amiert vezetni kell a jogsi meg munkaeszköz. Meg fősulin úgy is leittam az egész életemre valót...
Válasz apuci #17476. hozzászólásáragyógy
Válasz J.D. Borda #17474. hozzászólásáraKellene egy gyogy sör!
Válasz J.D. Borda #17474. hozzászólására
Válasz medikus #17472. hozzászólásárab..a meg pedig nem is telefonon írtam... ETALON!!!! Jól le vagyok amortizálva...
Válasz atisgyulai #17469. hozzászólásáraNem érted a viccet
Válasz J.D. Borda #17470. hozzászólásáraEtanol,vagy etalon?
Válasz kajszi_71823 #17468. hozzászólásáraMustang forte 2 noduszig mehetett, szerintem 1 hónapja már nagyobb volt a búza, a hormon csavarhat, vagy legalább is rátehet egy lapáttal.
A fonálféreg elvileg lehet ( megvastagodott hagymás szár is jelezheti), de lehet hogy csak mikroelem (pl réz) hiány. Aszályban nem tudta felvenni, most meg túl gyorsan nő. A szurásnyomot nem sikerült értelmeznem.
Válasz Büresz #17466. hozzászólásáraJAJA asszonnyal megyek. már regisztráltam. Hantosra akartam de aznap érek haza csak nem tudok menni. Pedig Simon Úrral szerettem volna beszélni ő az én nagy etanolom de mindegy ez van.
Válasz csoppika #17462. hozzászólására
Ezt benézted!
Válasz A te hangod mélyebb #17448. hozzászólásáraMustangforte-val 1l/ha dózisban. Körbejártam a táblákat h nem e csak a ráfedéstöl, de nem. Légvonalban 10 km-revan a másik táblám és ott is találtam benne ilyet.
Ha fonálféreg akkor mit hagytam/hagyhattam ki h megjelent? Vetomag nem okozhatta? Tudok még vmit tenni ezugyben? Holnap megy a rovarolo, jovoheten a kalászvédelem.
Elöre is köszönöm.
Válasz kukaccsosz #17464. hozzászólásáraKöszönöm,utánnajárok hogy hol tudok szerezni ha egyáltalán nem késő mert kb 1hete kezdett kalászolni csak egész héten csepergett az eső így nem lehetett csinálni semmit.
Válasz J.D. Borda #17455. hozzászólására4.-én jössz novára?