Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gatti #16960. hozzászólásáraEz az egy bérletem van. Tavalyelőtt hosszabítottam meg emeltem. De a 2 évenkénti lelépést belevettem. Mert ki lett tolva 20 evre..
A legszarabb repcém , ami tényleg szar... Szarul kelt, sülevenyes placc, eső alig... most 4 szarvas meg 5 őz volt ebbe a 3ha parcellaba...
Mennyit néztek ki belőle?
Mit lehet ide vetni? Mondjuk ősszel árpa...de utána?
Fizetek rá 2500/AK(215e/3.1ha)...lehet vissza kell mondanom...
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz Devyd #16939. hozzászólásáraA magassag nekem is megva, de ritkállom... Meg kevésnek tünik a becőkezdemeny. Valahol nem is vastagszik az első emeleteknel se, lehet nem termékenyült?
Mikor lesegettem méhe nem volt rajta, kis repülő izék annál inkabb.
Még a végén vennem kell 6-8méhcsaládot...
20-30 centis januárban kibújt gabonák kidobták a kalászt kb 0 esővel.Tegnap kaptunk meg mond kiadósat egész hétre.Mi várható ilyenkor,tud normális kalászt nevelni levél és szár nélkül ??? 20 év alatt még soha nem találkoztam hasonlóval.
Válasz csoppika #16926. hozzászólásáraSzia.
Mit mondtak, mikor kellene a Pictort kijuttatni?
Mi a virágzás nagyjából felénél szoktuk. Idén a nagy kft 320 ha-ron mikor nekiállt virágozni egyből lefújta.
Szépen virágzik a repce, annak ellenére, hogy nem volt csapadék, nem úgy mint az ez elötti években, 2 hét és vége a virágzásnak, most elhúzodik, a lehűlés miatt is. Kevés csapadék ellenére talán jó termés lesz 3-4 t között. Idén a teljes Kwizda technológia ment, kiderül jó-e. Sulphur, Boron Plus, Ascofol. Törődést kapott bőven, néhol 2m magas!
Válasz Mtz 550E #16936. hozzászólásáraKolegga jop mondja
2-3kg eleg lehet tobbet is elbirna
De burgonyanal volt 2fajta cucc meg.mikramid mind a 3ba nitrogen azt kicsit sok volt az total metel zold volt
Egyik foszer meg.mikramiddal jol megfujta burgonyat azt majdnem fonyadtak a levelek
Buzaba en.100l 2kg mikramid meg meg1cucc abba is van nitrogen iszt csoo
De itt van egy emberke aki ennel tobbet nyom buzara o jobban tudja az adagot
Hello most fogjukk kiszórni a gomba ölöt cherokeeés a gyom irtót granstar kérdésem az lenne hogy ezekhez hozzá lehetne keverni a gabona csomag lombrtágyát(fitohorm gabona+turbo kén)?
Válasz kukaccsosz #16924. hozzászólásáraAz oldalhajtások még nem nagyon virágoznak. A főhajtás fele becőféle, fele virág... Mavrikot még lehet? Talán pictorom van még. De nem tervezem egybe...voltam továbbképzésen idén, ez volt az egyetlen értelmes dolog ami elhangzott...
Válasz csoppika #16923. hozzászólásáraUgar volt a terület. Vetőgéppel csak búza volt eddig vetve. Azt viszont nem tudom hogy egy helyről vettük volna. Majd ha megyek kifizetni neki a napraforgó vetést megtudakolom
Válasz csoppika #16916. hozzászólásáraA gombaolőt és rovarölőt is kb. 20-30%-os viragzasban érdemes. Általában. Lehet kivétel. (Neonikotinoid hatóanyagot tebukonazollal viragzasba ne)
Válasz gyorfy10 #16920. hozzászólásáraLehet előtte a rostán árpa ment...
Vagy a megfelelő emberke zárolta...
Egy helyről való?
Nálunk egy osztrák cég a fél határt megfertőzte vadzabbal... A tavaszi árpa vetőmagban volt...és az is le volt gondolom fémzárolva...
Aki azon az éven ott vett, mindenkié olyan volt. Nekem a mellé vetett kamrai mag határát nem kellett megjelölni...
Otthon ezért azt a céget a tulajjal együtt kiherélték volna...
Válasz kukaccsosz #16914. hozzászólásáraNálam félig elvirágzott(a főszáron alul vannak már becők). Rovarölővel mikor érdemes még fújni? Gombaölőt mikor tegyem rá?
25115 hozzászólás
Válasz apuci #16964. hozzászólásáraEz szerintem el is virágzott...el is dobta...stb... "ritka" szép...
Válasz csoppika #16959. hozzászólásáraez már elvirágzott,vagy még nincs teljes virágzásba?
Na ha erre fújok szárcsökkentőt, golfozni lehetne itt
Válasz csoppika #16961. hozzászólásáraMajd mikor bedobom a törölközőt, kiderül,hogy senki nem fizet a környéken emnyit a nagyok közül olyen placcért
Válasz Gatti #16960. hozzászólásáraEz az egy bérletem van. Tavalyelőtt hosszabítottam meg emeltem. De a 2 évenkénti lelépést belevettem. Mert ki lett tolva 20 evre..
Válasz csoppika #16959. hozzászólásáraabból nem sok haszon marad, nálunk azért még megvannak a 40e/ha körüli bérletek.
A legszarabb repcém , ami tényleg szar... Szarul kelt, sülevenyes placc, eső alig... most 4 szarvas meg 5 őz volt ebbe a 3ha parcellaba...
Mennyit néztek ki belőle?
Mit lehet ide vetni? Mondjuk ősszel árpa...de utána?
Fizetek rá 2500/AK(215e/3.1ha)...lehet vissza kell mondanom...
Válasz zscsizmadia1 #16949. hozzászólásáraNe.
Válasz apuci #16956. hozzászólásáraKatt a képre!
Tegnapi repceles
Szépségeim!
https://photos.app.goo.gl/Aw3UseLYDpSfyzdB7
Nádor, mai helyzetkép.
Válasz zscsizmadia1 #16949. hozzászólására50+150(170)
Válasz golyó 2 #16948. hozzászólásárafővirágzás előtt valamivel
Válasz zscsizmadia1 #16949. hozzászólásáraLátni kéne hogy mekkora és milyen az (árpa búza). Én csak töményen csinálnám mert vizzel nagyon megégeti.
Válasz rollinswocott #16947. hozzászólásáraNem lehetne kidobni?
Válasz golyó 2 #16948. hozzászólásáraMa fűjtuk eppen le.
Árpára érdemes nitrosolt nyomni még most hogy esett rendesen 100l nitró +100l viz /ha dózisban?Meg búzára is?
Ki milyen állapotban Pictorozza a repcét?
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz pangi #16940. hozzászólásáraKöltségbe ott vagyunk 260 körül és még nincs learatva! 3t-nál leszünk majdnem 0-án.
330kg npk 200kg Ns 400kg N
Valamelyik újságban olvastam a Pictorrol, hogy virágzás elején is lekezelik, meg virágzás után is...
Válasz Devyd #16939. hozzászólásáraA magassag nekem is megva, de ritkállom... Meg kevésnek tünik a becőkezdemeny. Valahol nem is vastagszik az első emeleteknel se, lehet nem termékenyült?
Mikor lesegettem méhe nem volt rajta, kis repülő izék annál inkabb.
Még a végén vennem kell 6-8méhcsaládot...
Válasz csoppika #16943. hozzászólásáraA papperja ír virágzas elejét, meg becőképződés elejét is...
Válasz Devyd #16939. hozzászólásáraTavalyról van. Azt tudom, mikor fújtam, de azt nem ,hogy milyen volt a növény
20-30 centis januárban kibújt gabonák kidobták a kalászt kb 0 esővel.Tegnap kaptunk meg mond kiadósat egész hétre.Mi várható ilyenkor,tud normális kalászt nevelni levél és szár nélkül ??? 20 év alatt még soha nem találkoztam hasonlóval.
itt dny-en dobja a kalászt a tritikálé
Válasz Devyd #16939. hozzászólásáraSzerintem még korai beszélni 3-4tonnákról!!!
Válasz csoppika #16926. hozzászólásáraSzia.
Mit mondtak, mikor kellene a Pictort kijuttatni?
Mi a virágzás nagyjából felénél szoktuk. Idén a nagy kft 320 ha-ron mikor nekiállt virágozni egyből lefújta.
Szépen virágzik a repce, annak ellenére, hogy nem volt csapadék, nem úgy mint az ez elötti években, 2 hét és vége a virágzásnak, most elhúzodik, a lehűlés miatt is. Kevés csapadék ellenére talán jó termés lesz 3-4 t között. Idén a teljes Kwizda technológia ment, kiderül jó-e. Sulphur, Boron Plus, Ascofol. Törődést kapott bőven, néhol 2m magas!
Válasz Mtz 550E #16936. hozzászólásáraKolegga jop mondja
2-3kg eleg lehet tobbet is elbirna
De burgonyanal volt 2fajta cucc meg.mikramid mind a 3ba nitrogen azt kicsit sok volt az total metel zold volt
Egyik foszer meg.mikramiddal jol megfujta burgonyat azt majdnem fonyadtak a levelek
Buzaba en.100l 2kg mikramid meg meg1cucc abba is van nitrogen iszt csoo
De itt van egy emberke aki ennel tobbet nyom buzara o jobban tudja az adagot
Válasz Mtz 550E #16936. hozzászólásáraA hivatalos: mikramid 2% 2kg/100 lityi
keserűsó 5% 5kg/100 lityi
De izgalmakra vágyó emberkék 3x dózissal is futottak baj nélkül.
Búzát lombtrágyázni mikramid+keserűsó formájában milyen dózisban lehet?
Gyomirtóval volt mellé téve cinkes folicare 5kg/ha!
Hello most fogjukk kiszórni a gomba ölöt cherokeeés a gyom irtót granstar kérdésem az lenne hogy ezekhez hozzá lehetne keverni a gabona csomag lombrtágyát(fitohorm gabona+turbo kén)?
Válasz pangi #16933. hozzászólásáraAkkor egy helyről vásároltunk szerintem
Válasz gyorfy10 #16932. hozzászólásáraNagykanizsa
Válasz pangi #16931. hozzászólásáraTe melyik környéken gazdálkodsz?
Válasz gyorfy10 #16918. hozzászólásáraNálam is ugyanez dettó!Altigoba
Válasz csoppika #16921. hozzászólásáravan a környezetemben 3 nagy tábla búza, csurig zab, vadzab nem tudom melyik pamacsokkal
Válasz csoppika #16928. hozzászólásáraEhh... Nem süt a nap...a bogarak otthon vannak:-(
Válasz kukaccsosz #16927. hozzászólására3 napja belegyalogoltam...méhet nem láttam, de apró szárnyas jószágot annál többet...
Válasz csoppika #16926. hozzászólásáraMavrik mehet
Válasz kukaccsosz #16924. hozzászólásáraAz oldalhajtások még nem nagyon virágoznak. A főhajtás fele becőféle, fele virág... Mavrikot még lehet? Talán pictorom van még. De nem tervezem egybe...voltam továbbképzésen idén, ez volt az egyetlen értelmes dolog ami elhangzott...
Válasz csoppika #16923. hozzászólásáraUgar volt a terület. Vetőgéppel csak búza volt eddig vetve. Azt viszont nem tudom hogy egy helyről vettük volna. Majd ha megyek kifizetni neki a napraforgó vetést megtudakolom
Válasz csoppika #16916. hozzászólásáraA gombaolőt és rovarölőt is kb. 20-30%-os viragzasban érdemes. Általában. Lehet kivétel. (Neonikotinoid hatóanyagot tebukonazollal viragzasba ne)
Válasz gyorfy10 #16920. hozzászólásáraMi volt előtte a területen?
Válasz gyorfy10 #16920. hozzászólásáraVagy a vetőgép volt szennyezett...
Válasz gyorfy10 #16920. hozzászólásáraLehet előtte a rostán árpa ment...
Vagy a megfelelő emberke zárolta...
Egy helyről való?
Nálunk egy osztrák cég a fél határt megfertőzte vadzabbal... A tavaszi árpa vetőmagban volt...és az is le volt gondolom fémzárolva...
Aki azon az éven ott vett, mindenkié olyan volt. Nekem a mellé vetett kamrai mag határát nem kellett megjelölni...
Otthon ezért azt a céget a tulajjal együtt kiherélték volna...
Válasz csoppika #16919. hozzászólásáraDe itt másik gazda Altigójába nem látni ilyent.
Válasz gyorfy10 #16918. hozzászólásáraNálam a kincs szójában volt a magos zsákban rendszeresen szotyi...
Válasz BBK #16908. hozzászólásáraFémzárolt magot vettem. Ezek szerint egy szar volt ? :O a cellule-ba is van pár szál de az elenyésző.
Válasz csoppika #16916. hozzászólásáraKb 3 hete virágzik, előtte kapott rapidot.
(a 7 elment a viharos széllel...)
Válasz kukaccsosz #16914. hozzászólásáraNálam félig elvirágzott(a főszáron alul vannak már becők). Rovarölővel mikor érdemes még fújni? Gombaölőt mikor tegyem rá?