Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz borda77 (Joe) #14290. hozzászólásáraSajnos nekem is így néznek ki azok melyeket kilegelt a vad/kitaposott.
Tavaly is volt ilyen és jó repce lett belőle így még reménykedem, hogy nem kell kiművelnem az ilyen táblarészeket mert az már csak kotonstoppolás mindig
Válasz borda77 (Joe) #14280. hozzászólásáraKöszi! Milyen tapasztalatod van a szerekkel? Keverni a két szert? Valahonnan rémlik mintha egybe is lehetne szórni a kettőt. Kényszer megoldás lenne pár kisebb darabon.
Repcét szeretném gyomirtózni, de nincs a szerekkel tapasztalatom, eddig nem volt rá szükség. Föként Pipacs, Tyukhúr, Sebforrasztó zsombor ami van benne. Milyen szert ajánlanátok?
Válasz borda77 (Joe) #14273. hozzászólásárade lakhatásra nem jó, mert a kert használhatatlan a portól, pihenni meg nem lehet 2 hónapon keresztül a zajtól... én is kacérkodtam, hogy oda kellene valami ház de épp ezért letettem róla, pedig, tetszene, helyet is néztam már ki, de mégsem lesz belőle semmi ilyesmi sajnos..
Válasz .Feco. #14272. hozzászólásáraszerencsére közel van hozzánk az utolsó ház illetve így az áram, kutunk van fúrva a vízminőség kiváló megnézettük, csatorna is megoldható... Birtokközpont hivatalosan. Azért a szárítódat irigylem...
Válasz borda77 (Joe) #14271. hozzászólásáraanúgy az elmúlt 2-3 évben bennem is megjelent az igény a tanyáraköltözésre, de nekem nincs olyan földem amiben így ki lehetne alakítani, pedig világszám lenne!
Válasz blink #14267. hozzászólásáraaz a baj mindig fagy aztán kienged nem lehet permetezni még amúgy én is mennék regulátorral meg levéltrágyával... aztán jönne a nitrosol... Bogár nincsen 1 sem.
Válasz .Feco. #14263. hozzászólásáraA búzás képen ha a legtávolabbi dombot látod az Pannonhalma és tiszta időben a Pannonhalmi apátság tök jól látszik...
Vasárnap reggelre még ír kevés fagyot de napközben 10 fok körül lesz, meg napos idő. Rá merjem fújni repcére regulátort? Hétfőtől megint záporok lesznek, félek nagyon szárba indul mire megint rá tudok menni.
Válasz .Feco. #14262. hozzászólásáraja ide tervezem a házam is építeni a következő években majd... Valóban gyakorlatilag 120 Ha föld van körülöttem amit használok a magtár körül, amilyen pökedelem a határunk itt mivel falu falut ér illetve győr így ez jó soknak mondható itt helyi viszonylatban...
Válasz borda77 (Joe) #14261. hozzászólásáramajd meglátjuk mekkora tócsa marad a helyén, akkor eldöntjük mennyire örülünk... előtte is volt belvíz, nagyon félek mit látunk majd. annyi jó van benne hogy mikor esett nem volt fagy, így ha továbbra is ilyen lassan olvad akkor hátha elszivalkodna...
Válasz Dvili #14248. hozzászólásáraPár hozzászólással lentebb tettem fel képet az ideiröl hogy milyen. Negyedik éve van 7-9 t/ha, minőség volt (takarmány, malmi és javító is)
Válasz borda77 (Joe) #14251. hozzászólásáraNem volt még e fajta, szomszéd gazdáknak van évek óta, malmi az bíztos de lehet javító is volt. Majd megkérdem mégegyszer. 9-10 t/ha profiknál megvan,gyengébb tecnológia mellett 6-7t/ha
25194 hozzászólás
Válasz borda77 (Joe) #14290. hozzászólásáraSajnos nekem is így néznek ki azok melyeket kilegelt a vad/kitaposott.
Tavaly is volt ilyen és jó repce lett belőle így még reménykedem, hogy nem kell kiművelnem az ilyen táblarészeket mert az már csak kotonstoppolás mindig
Válasz gergő07 #14292. hozzászólására
Válasz borda77 (Joe) #14289. hozzászólásáraEjtünk 1 próbát, és vagy kidobom a pénzt vagy nem. Köszi!
Válasz apuci #14288. hozzászólásáraAz lesz a megoldás mert így... Rég használt földekkel nincs baj, gyom irtani sem kell de az ujjak...
Válasz figo25 #14283. hozzászólásáraHu ebből repce nem lesz.
Válasz gergő07 #14287. hozzászólásáraÉn mindig ezt használom ősszel egyben. De tavasszal is lehet.
Válasz gergő07 #14287. hozzászólásáraŐsszel Vessél clerfeldest mert ezeket ki neveti a zsombor!
Válasz borda77 (Joe) #14280. hozzászólásáraKöszi! Milyen tapasztalatod van a szerekkel? Keverni a két szert? Valahonnan rémlik mintha egybe is lehetne szórni a kettőt. Kényszer megoldás lenne pár kisebb darabon.
Válasz figo25 #14285. hozzászólására
Válasz figo25 #14283. hozzászólásáranekünk ilyen a repce sajnos
Válasz figo25 #14283. hozzászólására
Válasz tothgazda #14281. hozzászólásáraSzerintem is, "ez a vonat már elment".
Válasz gergő07 #14279. hozzászólásáraNyugodt szívvel: semmit
Válasz gergő07 #14279. hozzászólásáraIkarus,salsa
Repcét szeretném gyomirtózni, de nincs a szerekkel tapasztalatom, eddig nem volt rá szükség. Föként Pipacs, Tyukhúr, Sebforrasztó zsombor ami van benne. Milyen szert ajánlanátok?
Válasz hlac69 #14275. hozzászólásáraDe bogarat nem fogott egyet sem a csapda...
Válasz hlac69 #14275. hozzászólásáraÉn is ugy nyomom majd....de nem mostanában tudok rámenni
Válasz borda77 (Joe) #14259. hozzászólásáraEz tényleg olyan Farmin Simulator -os :D
Pöpec
Sziasztok,caramba turbo mellé mehet keserűsó? Remélem még nincs elkésve a regulátor? Nurelle D menne még mellé.
Válasz borda77 (Joe) #14273. hozzászólásárade lakhatásra nem jó, mert a kert használhatatlan a portól, pihenni meg nem lehet 2 hónapon keresztül a zajtól... én is kacérkodtam, hogy oda kellene valami ház de épp ezért letettem róla, pedig, tetszene, helyet is néztam már ki, de mégsem lesz belőle semmi ilyesmi sajnos..
Válasz .Feco. #14272. hozzászólásáraszerencsére közel van hozzánk az utolsó ház illetve így az áram, kutunk van fúrva a vízminőség kiváló megnézettük, csatorna is megoldható... Birtokközpont hivatalosan. Azért a szárítódat irigylem...
Válasz borda77 (Joe) #14271. hozzászólásáraanúgy az elmúlt 2-3 évben bennem is megjelent az igény a tanyáraköltözésre, de nekem nincs olyan földem amiben így ki lehetne alakítani, pedig világszám lenne!
Válasz .Feco. #14270. hozzászólásáraNA ne viccelj....
Válasz borda77 (Joe) #14265. hozzászólásáraMeseszerűen hangzik ez a hazai viszonyokhoz képest... elcserélném rá a nagy .....t is...
Válasz blink #14267. hozzászólásáraaz a baj mindig fagy aztán kienged nem lehet permetezni még amúgy én is mennék regulátorral meg levéltrágyával... aztán jönne a nitrosol... Bogár nincsen 1 sem.
Válasz .Feco. #14263. hozzászólásáraA búzás képen ha a legtávolabbi dombot látod az Pannonhalma és tiszta időben a Pannonhalmi apátság tök jól látszik...
Vasárnap reggelre még ír kevés fagyot de napközben 10 fok körül lesz, meg napos idő. Rá merjem fújni repcére regulátort? Hétfőtől megint záporok lesznek, félek nagyon szárba indul mire megint rá tudok menni.
Válasz .Feco. #14263. hozzászólásáraAkkor talán nem lesz gond...
Válasz .Feco. #14262. hozzászólásáraja ide tervezem a házam is építeni a következő években majd... Valóban gyakorlatilag 120 Ha föld van körülöttem amit használok a magtár körül, amilyen pökedelem a határunk itt mivel falu falut ér illetve győr így ez jó soknak mondható itt helyi viszonylatban...
Válasz borda77 (Joe) #14259. hozzászólásárafullos
Válasz borda77 (Joe) #14261. hozzászólásáramajd meglátjuk mekkora tócsa marad a helyén, akkor eldöntjük mennyire örülünk... előtte is volt belvíz, nagyon félek mit látunk majd. annyi jó van benne hogy mikor esett nem volt fagy, így ha továbbra is ilyen lassan olvad akkor hátha elszivalkodna...
Válasz borda77 (Joe) #14259. hozzászólásáraAmúgy nem vagyok irígykedő tipus egyáltalán, de azt, hogy a majort a földek veszik körül azt rettentően irígylem tőled!
Válasz .Feco. #14260. hozzászólásáraÖrülj neki vazze.
Válasz borda77 (Joe) #14259. hozzászólásáraén is szívesen lefotóznám, de sajnos 30 cm hó van felette...
Búúúzám...
Repcém....
Válasz Dvili #14248. hozzászólásáraPár hozzászólással lentebb tettem fel képet az ideiröl hogy milyen. Negyedik éve van 7-9 t/ha, minőség volt (takarmány, malmi és javító is)
Válasz blink #14256. hozzászólásáraKiváncsian várom!!!
Válasz Dvili #14248. hozzászólásáraIdén van először nekem is. Majd írok hogy halad.
Válasz John Deere Power Shift #14254. hozzászólásáraFelénk nincsen sajna nem láttam sehol.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14252. hozzászólására9-10 tonnában a malmi becsületes teljesítmény lehet ,a javító minőséget kizártnak tartom majdnem..
Válasz borda77 (Joe) #14251. hozzászólásáraNa szóval hogy ne legyek félreérthető, most vetettem először
Válasz borda77 (Joe) #14251. hozzászólásáraNem volt még e fajta, szomszéd gazdáknak van évek óta, malmi az bíztos de lehet javító is volt. Majd megkérdem mégegyszer. 9-10 t/ha profiknál megvan,gyengébb tecnológia mellett 6-7t/ha
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14250. hozzászólásáraminőség?
Válasz Dvili #14248. hozzászólásáraVan, idáig nagyon jó, jól bokrosodik szép az állomány.
Válasz Dvili #14248. hozzászólására2 éve csak az van.
Altigó búzája volt már valakinek ?? Tapasztalatok??
Válasz bobo77 #14244. hozzászólásáraMilyet,és mennyit?
Válasz Sz_Pisti #14245. hozzászólásáraElfelejtettem mondani; gratulálok hozzák, sok-sok hibamentes üzemórát menjen!
Válasz bobo77 #14243. hozzászólásárapontos típus? új gép?