Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csináltattam repce és őszi árpa levélanalízist
megkaptam az értékeket,de nem kaptam hozzá ki értékelést!?Hol tudnám megnézni hogy jók e a vizsgálat értékei?Köszönöm!
Válasz Mf-es? #13853. hozzászólásáraNe fotózgassa, hozzon bugacra 1 marékkal, és ott kitárgyaljuk, meg még mást is reggelig , fogjanak össze abból az irányból, 1 kocsira való társaságnak már nem unalmas az út .
Válasz *** HM *** #13857. hozzászólásáraHeccike!!!
Én légvonalban meg észak-dél irányban gondoltam he
Írd mér le nekem hogy melyik Apócafalva meg mit művelsz amikor "sunysz"
Válasz bendix #13846. hozzászólásáraAkor jó a helyzet nálatok. Talán a legészakabra vagyok a fórumozók közül, nálam, mintha a közepe egy kicsit megindult volna, kellene legaláb éjeli fagy, hogy ne induljon be.
Válasz borda77 (Joe) #13831. hozzászólásáraHááát itt vagyunk lent délen a korai vetések, itt is érdekesek. Csapadék annyi mit el is szív a talaj. Már volt ki agyalt egy hét múlva adott területein a simítózáson. Jövő hét végére jósol felénk némi vissza hűlést. Holnapra csak +15-öt jósol ide. Egész héten +10 volt az átlag. És ez várható egy hétig kb...3 naponta 2-3mmesővel.
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáraValamikor az ilyet legeltették. Az az még, ez a stádium előttit. A 90-es években a MG technika újságban láttam, egy jó nagy traki vontatta több pengés fűnyírót. Na az rendezte a túlfejlett állományt.
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáranem szeretem más kárát de egyszer már a búzával lehetne szerencsénk hoyg nem azt hallanánk sok az ukrán azért szar az ára...
Válasz borda77 (Joe) #13828. hozzászólásárasok dolog befolyásolhatja, ha összeadódnak szerintem okozhat ilyet, egy korai vetés, egy korai fajtával, kicsit túlfejlődik, nem kap regulátort, van egy korai nagyobb fagy majd most ez az enyhe idő, neadj isten déli lejtésű napos domboldal és már meg is van...
persze lehet hogy tévedünk és tényleg árvakelés...
Válasz .Feco. #13827. hozzászólásáraÉn akkor sem értem, elvetem aug. végén kap regulátor, nálam sincsen hidegebb mint zalában mi a rákért kezdene el virágozni???
Válasz borda77 (Joe) #13826. hozzászólásáraSzerintem meg nem, másik cikkben vannak jobb fotók, látszik hogy antocianosak az alsó levelek. December elején voltak fagyok, ha pechje van végbe ment a jarovizacio, most meg elég hosszan van enyhe idő ahhoz hogy azt higyje tavasz van... egyedül a megvilágítás hossza okoz kérdéseket hogy az nem befolyásolja-e a virágzását...
Válasz .Feco. #13823. hozzászólásáraTúl korán lett vetve, és/vagy kevés volt a regulátor? Mert az hogy azt érzi, ennyi erővel itt is érezhetné, mégsem látok virágzó repcetáblákat, pedig elég melegek vannak a tél ellenére.
25223 hozzászólás
Válasz Bárány #13872. hozzászólásáraAkkor miért írja hogy feléd vagy felém vagy bármelyik fórumozó felé járt!
Válasz apuci #13871. hozzászólásáraAszongyák, ha otthon keresed, letagadtatja magát.
Válasz szanberg #13870. hozzászólásáraValószínű hogy én előttem is el ment már annyiszor ahányszor átment a falunkon!
Válasz apuci #13869. hozzászólásáraxarik az emberre, itt se fordult még meg pedig a kapu előtt már elheccelt valamikor...
Válasz *** HM *** #13867. hozzászólásáraAzért el szégyellhetnéd magad
lehetett volna beszélgetni mindenféle hecc nélkül!
Az írásaid alapján elég sűrűn megfordulsz felénk,benézhetnél, mert még most nincs túl sok meló, beszélhetnénk egyet!
Genius, mai kép
Válasz apuci #13858. hozzászólásáraTefalvádon te.
Alvás he,nyujorkra felnéztem oszt továbbsunyás...
Válasz decsi #13865. hozzászólásáraMiért csináltattad és van érdemi konklúzió?
Válasz Mf-es? #13864. hozzászólásáraDebrecen egyetem.4000+áfa
Válasz decsi #13863. hozzászólásáraHol,ki,és mennyiért csinálja?
Csináltattam repce és őszi árpa levélanalízist
megkaptam az értékeket,de nem kaptam hozzá ki értékelést!?Hol tudnám megnézni hogy jók e a vizsgálat értékei?Köszönöm!
Válasz Mf-es? #13853. hozzászólásáraNe fotózgassa, hozzon bugacra 1 marékkal, és ott kitárgyaljuk, meg még mást is reggelig , fogjanak össze abból az irányból, 1 kocsira való társaságnak már nem unalmas az út .
Válasz erni #13855. hozzászólásáraSzép anyag!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #13859. hozzászólásáraLehet az alsónaci ott maradt bűnjelnek
Válasz *** HM *** #13857. hozzászólásáraPedig a budi ott volt 100m-re, ejnye bejnye, papírod volt?
Válasz *** HM *** #13857. hozzászólásáraHeccike!!!
Én légvonalban meg észak-dél irányban gondoltam he
Írd mér le nekem hogy melyik Apócafalva meg mit művelsz amikor "sunysz"
Válasz apuci #13851. hozzászólásáraVan az úton 350is.Apócafalván jót sunytam előbb e...
Válasz erni #13855. hozzászólására
Dk Extorm, Expression
még a zöldtrágya sem fagy ki bakker...
Válasz Sk Laci #13852. hozzászólásáraEgy fényképet hozhatnál,hogy megvizsgáljuk.
Válasz apuci #13851. hozzászólásáraNapal 6-11, éjszaka 3-5 C mindig pluszban Karácsonytól. Egy regelre volt -1 C.
Válasz Sk Laci #13849. hozzászólásáraHány fokokat mérsz?
Szerintem kb 250km-el északabbra vagy tőlem ezért gondolom ezt!
Srácok oké hogy enyhe az idő, de azért mégis csak január 7-e van.
Válasz apuci #13848. hozzászólásáraJó lene, ha igazad lene....
Válasz Sk Laci #13847. hozzászólásáraLaci szerintem te rémeket látsz!
Válasz bendix #13846. hozzászólásáraAkor jó a helyzet nálatok. Talán a legészakabra vagyok a fórumozók közül, nálam, mintha a közepe egy kicsit megindult volna, kellene legaláb éjeli fagy, hogy ne induljon be.
Megnéztem ma a repcéket, de még nyoma sincs hogy szárba akarna indulni.
Válasz blink #13844. hozzászólására
Válasz John Deere Power Shift #13842. hozzászólásáraIgen. Dél-Alföld, Szeged mellett.
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáraElszórt Árvakélésű árpát már láttam kikalászolva!!!
Válasz blink #13836. hozzászólásáraNapokban fotóztad ?Merre vagytok. ?
Válasz borda77 (Joe) #13831. hozzászólásáraHááát itt vagyunk lent délen a korai vetések, itt is érdekesek. Csapadék annyi mit el is szív a talaj. Már volt ki agyalt egy hét múlva adott területein a simítózáson. Jövő hét végére jósol felénk némi vissza hűlést. Holnapra csak +15-öt jósol ide. Egész héten +10 volt az átlag. És ez várható egy hétig kb...3 naponta 2-3mmesővel.
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáraValamikor az ilyet legeltették. Az az még, ez a stádium előttit. A 90-es években a MG technika újságban láttam, egy jó nagy traki vontatta több pengés fűnyírót. Na az rendezte a túlfejlett állományt.
Nem kell beijedni nem a repce virágzik!!!!
Válasz kori01 #13837. hozzászólásáraÉn febr elején fogom....
mikor érdemes kiszórni a kénes műtrágyát?
Válasz ewtoto #13833. hozzászólásáraEh,ez szerintem zöldtrágyának készült, csak még elfelejtett lefagyni.
Válasz ewtoto #13833. hozzászólásáraJa virágzik mert nyár végén vethették lehet zöldítésnek és most van a virágzási időszakban!
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáraEz is korainak tekinthető! http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/150086_nem_vicc_tenyleg_viragzik_a_repce_zalaban
Válasz .Feco. #13829. hozzászólásáraValószínű hogy több együttes hatás következménye ez...
Válasz Netparaszt #13830. hozzászólásáranem szeretem más kárát de egyszer már a búzával lehetne szerencsénk hoyg nem azt hallanánk sok az ukrán azért szar az ára...
Ukránoknál aggódnak a búza miatt, úgy tűnik a szakértőnek, hogy a szokatlan meleg miatt elindult a búza a szárhozás felé. Kicsit korai volna talán?
Válasz borda77 (Joe) #13828. hozzászólásárasok dolog befolyásolhatja, ha összeadódnak szerintem okozhat ilyet, egy korai vetés, egy korai fajtával, kicsit túlfejlődik, nem kap regulátort, van egy korai nagyobb fagy majd most ez az enyhe idő, neadj isten déli lejtésű napos domboldal és már meg is van...
persze lehet hogy tévedünk és tényleg árvakelés...
Válasz .Feco. #13827. hozzászólásáraÉn akkor sem értem, elvetem aug. végén kap regulátor, nálam sincsen hidegebb mint zalában mi a rákért kezdene el virágozni???
Válasz borda77 (Joe) #13826. hozzászólásáraSzerintem meg nem, másik cikkben vannak jobb fotók, látszik hogy antocianosak az alsó levelek. December elején voltak fagyok, ha pechje van végbe ment a jarovizacio, most meg elég hosszan van enyhe idő ahhoz hogy azt higyje tavasz van... egyedül a megvilágítás hossza okoz kérdéseket hogy az nem befolyásolja-e a virágzását...
Válasz .Feco. #13823. hozzászólásáraTuti árvakelés nem sima vetés
Válasz apuci #13822. hozzászólásáraÁrvakelésü vadrepce,itt is virágzik.
Válasz .Feco. #13823. hozzászólásáraTúl korán lett vetve, és/vagy kevés volt a regulátor? Mert az hogy azt érzi, ennyi erővel itt is érezhetné, mégsem látok virágzó repcetáblákat, pedig elég melegek vannak a tél ellenére.