Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tobszi #12662. hozzászólásáraLehet,rovar,fagy,jég .Meg kellene vizsgálni a szárat is.Van e lent rágás.
Ezt egy 1961-ben kiadott könyv írja.Címe:
Gabonafélék betegségei és kártevői
Válasz Bzsr #12607. hozzászólásárasemmi érdemi negatív hatás, egyedül a zászlóslevél csúcsa perzselődött, pár tized mm-t. inkább használ, fehérje beépülést növeli.
Válasz Gege #12654. hozzászólásáraMost már engem is érdekelne! Itt-ott találtam teljesen elfehéredett kalászt, vajon van ok az idegeskedésre?? Kétszer kapott gombaölőt, egyszer rovarölőt. Amúgy gyönyörű!
Válasz Mf-es? #12650. hozzászólásáraCsak furcsállom hogy... nekem idén van első évben... nem mondom hogy rosszul néz ki de.. majd meglátjuk milyen a fajsúlya...és a minősége!
Válasz sixx #12646. hozzászólásáraSZÉP! Felénk a 113 meg sem közelíti senkié sem ezt olyan szép, DE a szomszéd kukis örül neki tuti hogy rádől a repcéd. Tavaly én voltam egy ilyen helyen csak nekem napra volt nem kuki szidtam a repcést mint az állat :)))
Válasz .Feco. #12638. hozzászólására A napraforgó alá a strip-till-el raktátok az alapműtrágyát,ősszel vagy tavasszal?Traktorszépség(vagy valami hasonló nevű) versenyre,van jelentkező rokoni körödből?
Válasz bobo77 #12637. hozzászólásáraigen, mégpedig az amit Szabi írt. Tavaly a napraforgó alá a strip-till-el raktuk az alapműtrágyát, amiből ezek szerint maradt a búzának is. A talaj amúgy TopDown-al volt megcsinálva, 25 cm mélyen, egyenletesen kapott mindent, magán az állományon nem is nagyon látszik semmi, csupán a tavalyi sor fölé került növény jobb kondiban van, és kb. 1 nappal később hozza a kalászt... korábban sosem látszott a szinén semmi, mostanra is eltűnt, csak épp amikor csináltam a sorköz fölött már teljesen kinn volt a kalász a sor fölött pedig még részben takarta a zászlóslevél...
Válasz .Feco. #12632. hozzászólásáraidén sajna nem vetettem de meg is bántam az exotic nekem nagyon bejött...szarabb földbe is mindig jó volt...
cellule mulan és ingenio lett... azt veszem észre a mulan is ingenio közepes földtől a jóig jól működik de a homokosabb földekbe nem.. ott a cellule jó meg az exotic is jó lett volna...
25125 hozzászólás
Van még
Válasz bendix #12673. hozzászólására
Válasz .Szabi. #12672. hozzászólásáraVízelvezető csatorna nyitás nyoma.
Találós kérdés:-ez mitől van?
Válasz Gege #12654. hozzászólásáraSzerintem poloska szúrta ette vagy levéltetű szítta!!Hacsak nem fuzáriumos!!
https://www.agroinform.hu/forum?act=addAddon&re=12654&tid=1711#
Válasz .Feco. #12667. hozzászólásáraNa ha csak annyit fog teremni mint a magdaléna anno akkor k...va pipa leszek!!!
Válasz .Feco. #12667. hozzászólásáraNa ha csak annyit fog teremni mint a magdaléna anno akkor k...va pipa leszek!!!
Csak hogy ne mindíg cellule legyen.
Luculus( ha jól írom a nevét).
úgy tűnik a Cellul az új Magdaléna... mindenkinek az van..
A változatosság kedvéért egy:
Cellule
Válasz Csabi 1988 #12661. hozzászólásáraTegyél mellé még egy tebukonazol hatóanyagú szert!
Válasz Tobszi #12662. hozzászólásáraLehet,rovar,fagy,jég .Meg kellene vizsgálni a szárat is.Van e lent rágás.
Ezt egy 1961-ben kiadott könyv írja.Címe:
Gabonafélék betegségei és kártevői
Válasz Bzsr #12607. hozzászólásárasemmi érdemi negatív hatás, egyedül a zászlóslevél csúcsa perzselődött, pár tized mm-t. inkább használ, fehérje beépülést növeli.
Válasz Gege #12654. hozzászólásáraMost már engem is érdekelne! Itt-ott találtam teljesen elfehéredett kalászt, vajon van ok az idegeskedésre?? Kétszer kapott gombaölőt, egyszer rovarölőt. Amúgy gyönyörű!
Sziasztok. Fuzárium ellen Rubric-ot kaptam, és a papírja pont azt nem írja... Szerintetek kiszórjam?
NA akkor tőlem is egy caluleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Én se maradok már ki a Cellule fotózásból!
Megkapta a kalászvédelmet: Wirtuoz + Karis + 5L/ha nitrosol
Lowcost góré hatos, úgyis kiviszi a belvíz :)
Franz
Válasz csoppika #12655. hozzászólásáraOszt még a szipolyok itt sincsenek...
Válasz Gege #12654. hozzászólásáraAszály???
Havernak a kalász vége fehéredik.
Tudja valaki hogy miért van ez?
Válasz csoppika #12652. hozzászólásáraNem ártana még egy 20-30mm, de ahogy elnézem az előrejelzéseket, aratásig nagyjából ennyi volt.
Tizenmm eső ide vagy oda...furulyázik a búza... Néhol a zászlóslevél csúcsa sárgul... A felső kalász emeletek is száradnak... 1x jártam már így...
Válasz Mf-es? #12650. hozzászólásáraCsak furcsállom hogy... nekem idén van első évben... nem mondom hogy rosszul néz ki de.. majd meglátjuk milyen a fajsúlya...és a minősége!
Válasz borda77 (Joe) #12644. hozzászólásáraMiért ne lenne?
Válasz borda77 (Joe) #12648. hozzászólásáraMajd elintézi, ha gyomírtja...
Válasz sixx #12646. hozzászólásáraSZÉP! Felénk a 113 meg sem közelíti senkié sem ezt olyan szép, DE a szomszéd kukis örül neki tuti hogy rádől a repcéd. Tavaly én voltam egy ilyen helyen csak nekem napra volt nem kuki szidtam a repcést mint az állat :)))
Válasz sixx #12645. hozzászólásáraValamelllik nap én is lefotózom a cellulemat ez már nem igaz.... mindenkinek ez van :)
...és a PX113...
Akkor még egy kis Cellule. Nem valami nagy kalászok, de ez van...
ezt a cellulet jó sokan vetjük gyerekek! Mindenkinek van belőle vagy mi?
Cellule,200 liter nitró,egy gyomirtó.
Beállnék a fotós sorba
most jön még a neheze! Szemtelítődés......
Válasz Gatti #12611. hozzászólásáraSzia.Hadd kérdezzem már meg a Géniust és most a Kalahárit mennyivel vetetted ???
Válasz mtz1221 #12639. hozzászólásáraszia, ősszel igen.
Unokatestvérem lányát láttam valami fészbukos dolgon de több részletet nem tudok...
Válasz .Feco. #12638. hozzászólására A napraforgó alá a strip-till-el raktátok az alapműtrágyát,ősszel vagy tavasszal?Traktorszépség(vagy valami hasonló nevű) versenyre,van jelentkező rokoni körödből?
Válasz bobo77 #12637. hozzászólásáraigen, mégpedig az amit Szabi írt. Tavaly a napraforgó alá a strip-till-el raktuk az alapműtrágyát, amiből ezek szerint maradt a búzának is. A talaj amúgy TopDown-al volt megcsinálva, 25 cm mélyen, egyenletesen kapott mindent, magán az állományon nem is nagyon látszik semmi, csupán a tavalyi sor fölé került növény jobb kondiban van, és kb. 1 nappal később hozza a kalászt... korábban sosem látszott a szinén semmi, mostanra is eltűnt, csak épp amikor csináltam a sorköz fölött már teljesen kinn volt a kalász a sor fölött pedig még részben takarta a zászlóslevél...
Válasz .Feco. #12632. hozzászólásáraSàvművelés hatàsa?
Válasz .Feco. #12621. hozzászólásáratavalyi repce sora látszik?
Válasz .Feco. #12621. hozzászólásáraA tavalyi kapás alá szórt műtrágyától
Válasz .Feco. #12626. hozzászólásáraHoppá ezt elírtam...arpát akartam írni de valahogy benéztem
Válasz .Feco. #12632. hozzászólásáraidén sajna nem vetettem de meg is bántam az exotic nekem nagyon bejött...szarabb földbe is mindig jó volt...
cellule mulan és ingenio lett... azt veszem észre a mulan is ingenio közepes földtől a jóig jól működik de a homokosabb földekbe nem.. ott a cellule jó meg az exotic is jó lett volna...
Válasz borda77 (Joe) #12630. hozzászólásáraDe
Válasz borda77 (Joe) #12629. hozzászólásáramondjuk ez hétfői kép, csak nem volt időm még felrakni...
Válasz .Feco. #12628. hozzászólásáratradiscokat már nem vetsz?
Válasz .Feco. #12628. hozzászólásárajó későn kalászolt bakker nekem már 1 hete kint van...
Válasz borda77 (Joe) #12627. hozzászólásáraCellule
Válasz .Feco. #12621. hozzászólásáramifajta a búzád?
Válasz Gyurkesz1 #12624. hozzászólásáratekintve hogy a Falcon nem engedélyezett repcében így leginkább nem...