Nálunk (nyugati határszél) a repcék néhány kivétellel siralmasak lettek…2 tonna körül
Már a kelés is vontatott volt, tavaszi aszály meg rádobott még egy lapáttal…
Ilyen rossz repcék nem mostanában voltak
Válasz 6os csavar #23277. hozzászólásáraEz sem igaz és ezt rohadt gyorsan felejtsd el. A tapló stílusoddal csak magad jellemezd, engem meg hagyj ki ebből. A témát ezzel le is zártam. A testvéred...
Válasz Bárány #23278. hozzászólásáraNe legyetek már ennyire tapintatlanok. A Radócz/Kémlelő felálláson is tök jól el lehet szórakozni. Hátha itt is ki alakul majd hasonló beszélgetés.
Válasz 6os csavar #23277. hozzászólásáraÉrdekes dolog ez a genetika.
Két testvér pontosan ugyanazokat a helyesírási, nyelvhelyességi, alaktani hibákat követi el? Kisbetűvel kezdett mondatok, dupla sorközök, mondatvégi írásjelek helyett pontok, stb-stb.
Ez bizony nem valószínű.
Ráadásul mióta a "tesó" ír, azóta a cirmos eltűnt, ami nem vall rá.
Válasz 6os csavar #23269. hozzászólásáraAnnyi eszed van mint egy marék molylepkének
Ha már 2 nicknév alatt írsz legalább az terméstlag számait a csapadékmennyiséget és a terület nagyságát változtattad volna meg.Bár az állandó sírásról meg a rosszindulatú kommentekből le lehet szűrni hogy ki is vagy,nyugodtan változtasd vissza a nevedet tarkamacskára .
Válasz Claastra. #23270. hozzászólásáraMi mindig csak tàrcsàzunk gabonànak, fölöslegesnek tartjuk mélyebben megmozgatni. Persze nem mindenhol ugyan olyan a talaj.
Válasz ..,-:) #23266. hozzászólásáraMivel dőlt napra volt kapott egy neheztarcsat és vetés , amúgy egy Gruber ha nincs gond a felszínen, de ez minden kultúrával így van
Válasz 6os csavar #23267. hozzászólásáraHogy benned mennyi irigység és rosszindulat van...
Senki nem akarna téged bántani, a társaság tobábblép(ne), de te folyamatosan provokálod a többieket.
Neked nem attól rosszabb, mert másnak most éppen jobb!
Egyébként a Dunántúlon is vannak olyan helyek, ahol gyengébb lett a búza, mint nálad. (Gondolom, ettől kicsit boldogabb lettél.)
Válasz GREVEN #23256. hozzászólásáraVolt chegvinon
Meg sy mosisson ő ugye 0K 0P
0 lombkaki 1 gomba
elovetemeny burgonya
Ha kapott volna K és P akkor lehet többre jött volna ki
De ennyi inputttal szerintem Kurva jó
Búza learatva
Homokon lett rekord
Volt olyan 2ha-os darab ahol 8.5t/ha volt
Egy másik 1hektarnal nagyobb darab
Pontosan nem tudom mennyi
Azon volt 7-7.5t/ha volt
Ezzel a 2 darabra jött ki 8t/ha
150kg dap
150kg 60%as kali
450kg petiso
2 gombaolo
2 lombtragya
Elovetemeny kukorica
Egy másik tábla 7-7.5t/ha körül mozgott csak nitrogént kapott 450kg/ha Pétiso
Elovetemeny burgonya
1 gomba
0 lombkaki
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraMost nem tudom, szerintem ebbe a topikba írtam tavaly ilyentájt a geniust.
Én az idén is vetettem volna, de nem kaptam, rustic lett belőle, egyenlőre az még lábon van. Arról is van talán kép, hogy nézett ki tavasszal. Nem tudott bokrosodni az látszik.
25341 hozzászólás
Nálunk (nyugati határszél) a repcék néhány kivétellel siralmasak lettek…2 tonna körül
Már a kelés is vontatott volt, tavaszi aszály meg rádobott még egy lapáttal…
Ilyen rossz repcék nem mostanában voltak
Válasz Claastra. #23287. hozzászólásáraMihez képest a rengeteg??????
Válasz Gatti #23274. hozzászólásáraKöszi
Pontosan nem tudom mennyiert mennek a hektárok
De tavaly 2millio körül ha jól emlékszem vagy alatta
Válasz Ares 826 #23273. hozzászólásáraA rengeteg esőt azért mi is hianyoltuk
Válasz .Richard. #23283. hozzászólásáraValóban rühellem, de már elengedtem a témát. Inkább tovább görgetem.
Válasz 6os csavar #23277. hozzászólásáraEz sem igaz és ezt rohadt gyorsan felejtsd el. A tapló stílusoddal csak magad jellemezd, engem meg hagyj ki ebből. A témát ezzel le is zártam. A testvéred...
Válasz Gumóka #23282. hozzászólásáraMindkettő lehet agyhalott!
Válasz 6os csavar #23277. hozzászólásáraUtálod az Mtzt? Ha igen akkor elhisszük.
Válasz Bárány #23278. hozzászólásáraIkertesók!
Válasz Bárány #23278. hozzászólásáraNe legyetek már ennyire tapintatlanok. A Radócz/Kémlelő felálláson is tök jól el lehet szórakozni. Hátha itt is ki alakul majd hasonló beszélgetés.
Válasz Bárány #23278. hozzászólásáraki van tiltva 13ig azért nincs...
Válasz Bárány #23278. hozzászólására

Válasz 6os csavar #23277. hozzászólásáraÉrdekes dolog ez a genetika.

Két testvér pontosan ugyanazokat a helyesírási, nyelvhelyességi, alaktani hibákat követi el? Kisbetűvel kezdett mondatok, dupla sorközök, mondatvégi írásjelek helyett pontok, stb-stb.
Ez bizony nem valószínű.
Ráadásul mióta a "tesó" ír, azóta a cirmos eltűnt, ami nem vall rá.
Szerintem te füllentesz.
Válasz III.Gyula #23276. hozzászólásárajo akkor mindenki nyugodjon le a testvére vagyok....
innen a hasonlóság, parancsoljatok.
Válasz Kisvuk #23275. hozzászólásáraVagy az eredeti horváth agro-ra!
Válasz 6os csavar #23269. hozzászólásáraAnnyi eszed van mint egy marék molylepkének
Ha már 2 nicknév alatt írsz legalább az terméstlag számait a csapadékmennyiséget és a terület nagyságát változtattad volna meg.Bár az állandó sírásról meg a rosszindulatú kommentekből le lehet szűrni hogy ki is vagy,nyugodtan változtasd vissza a nevedet tarkamacskára .
Válasz krokodil007 #23254. hozzászólásáraSzép eredmény.
Felétek egyébként mennyibe kerül most 1 hektár? Mert jelenleg ez a dél nyugati csücsök a legbiztonságosabb termelési pont az országban már évek óta.
Válasz Claastra. #23257. hozzászólásáraMély kötött 6 Ak földön meg rengeteg esővel könnyű ám termelni!
Válasz Claastra. #23270. hozzászólásáraMi mindig csak tàrcsàzunk gabonànak, fölöslegesnek tartjuk mélyebben megmozgatni. Persze nem mindenhol ugyan olyan a talaj.
Válasz Claastra. #23270. hozzászólásáraFaxa !
Válasz ..,-:) #23266. hozzászólásáraMivel dőlt napra volt kapott egy neheztarcsat és vetés , amúgy egy Gruber ha nincs gond a felszínen, de ez minden kultúrával így van
Válasz Bárány #23268. hozzászólásáratovábbra se vagyok tarkamacska, de lényegtelen...
és nem, nem vagyok irígy senkire.
és hova akarsz továbblépni? ez aktuális dolog, na nem nálad de attól még van.
Válasz 6os csavar #23267. hozzászólásáraHogy benned mennyi irigység és rosszindulat van...
Senki nem akarna téged bántani, a társaság tobábblép(ne), de te folyamatosan provokálod a többieket.
Neked nem attól rosszabb, mert másnak most éppen jobb!
Egyébként a Dunántúlon is vannak olyan helyek, ahol gyengébb lett a búza, mint nálad. (Gondolom, ettől kicsit boldogabb lettél.)
Mi lett a másik fiókoddal, kitiltást kaptál?
Válasz krokodil007 #23262. hozzászólásáraez a 2 dolog teljesen lényegtelen ha annyi eső esik mint idén a dunántúlon.
a marson is termett volna ennyi.
Válasz Claastra. #23264. hozzászólásáraFeléd a mintill az pontosan mit takar ?
Válasz krokodil007 #23254. hozzászólásáraKukorica után nekem is kimagasló az átlagom.
Válasz Claastra. #23263. hozzászólásáraja es aszály is volt,,de a mintill bejött ,más szántott földön kinyalva a seggét 3-4 tonnákat ér el
Válasz RARGAkèny #23258. hozzászólására13,3 a szára sokhelyen zöld el is szakadt a kaszaszíjjam este
Tegyük hozzá a Homokot is meg hogy aranykorona értéke nagy lofa....
Válasz 6os csavar #23260. hozzászólásáraUgyan már, vízzel bárki tud
!
Válasz krokodil007 #23259. hozzászólásáragépeld már oda az ideji esőt is légyszíves...
Válasz GREVEN #23256. hozzászólásáraVolt chegvinon
Meg sy mosisson ő ugye 0K 0P
0 lombkaki 1 gomba
elovetemeny burgonya
Ha kapott volna K és P akkor lehet többre jött volna ki
De ennyi inputttal szerintem Kurva jó
Válasz Claastra. #23257. hozzászólásáraVíztartalma mennyi??
Válasz krokodil007 #23255. hozzászólásáraFajta?
Minőség az javarészt euro
Búza learatva
Homokon lett rekord
Volt olyan 2ha-os darab ahol 8.5t/ha volt
Egy másik 1hektarnal nagyobb darab
Pontosan nem tudom mennyi
Azon volt 7-7.5t/ha volt
Ezzel a 2 darabra jött ki 8t/ha
150kg dap
150kg 60%as kali
450kg petiso
2 gombaolo
2 lombtragya
Elovetemeny kukorica
Egy másik tábla 7-7.5t/ha körül mozgott csak nitrogént kapott 450kg/ha Pétiso
Elovetemeny burgonya
1 gomba
0 lombkaki
Ár az 137500
Válasz Traktoros Jani #23252. hozzászólásáraAkkor én gondolok a sajátomra egy bő 5 tonnát, ez is itt van Dunaföldváron.
2 hete néztem, a kalászok szépek voltak, csak kevés.
Válasz Gumóka #23245. hozzászólásáraRustic 60 q/ha malmi minőségű Dunaföldvár. Ugyancsak rustic 75 q/ha malmi minőségű Solt.
Válasz 6os csavar #23250. hozzászólásáraaz a 200 kg/ha nitrogén hatóanyag, 3 gomba meg 2 lombtrágya mind emellé. Szereti a költséget mocsokul
Válasz GREVEN #23248. hozzászólásáramire gondolsz? szerintem nagyon jó búza. idén is vetek, ha lesz miből
Válasz GREVEN #23244. hozzászólásáraFalado.???? Ez lemaradt
Válasz 6os csavar #23247. hozzászólásáraVicces dolgokat írnak a nádorról a prosijába.
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásárafalado 25ha átlagában 60q
135mm esővel. 370kg mtrágyával.
nádor ugyan így 80q tudott!!! 10ha átlaga
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraSzabolcs megye Falado 6-8 T/ha júniusban szinte 0 csapadékkal...
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraMost nem tudom, szerintem ebbe a topikba írtam tavaly ilyentájt a geniust.
Én az idén is vetettem volna, de nem kaptam, rustic lett belőle, egyenlőre az még lábon van. Arról is van talán kép, hogy nézett ki tavasszal. Nem tudott bokrosodni az látszik.
Válasz blsjela #23243. hozzászólásáraMelyik az az az? :)
Válasz GREVEN #23242. hozzászólásáraNekem az van még nem lett le aratva . Ismerős leszedte 7.5t/ha somogy megye .
Falado búzák hogy szerepelnek idén?
Esetleg Genius?
Jövőre próbálni kellene valamit.
Altigo stabil 3 tonna mindenhol nálunk most. 4 tonna fölött nem is nagyon aratott senki semmit.