Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk a buzák zöme egész jó kivéve amit kb egy hete gyilkoltak be ih tárcsával.. de az árpa kezd sok helyen sárgulni és elkezdödtek a kisebb nagyob felszini tócsák!! A Repcék talán a nulához és a 25% lehetne hasonlitani tehát semi iletve felejtös!!
De azért ez szörnyű nem? Támogatják magyarban a szőlő kivágást! ŐRÜLET! És ezzel nem azt bántom aki kivágja, mert szart sem ér a szőlő ára, hanem hogy itt semmi sem kell csak a külföldi mocsok!
Én a magtárunknál néztem ott van egy 30Ha-s Exocet, addig jó az út, e tényleg nagyon szép, duplagabonasorba nyomtam , olyan mitnt a káposzta szép nagy levelekkel...
CSAK nagy fagy ne jöjjön rá hó nélkül!
Nekem szerencsém volt a repcével. Vetés másnapján kapott 25mm esőt, és azóta is folyamatosan kapta... még jó hogy fulicorral lenyomtam mert túlnőtt volna, szóval gyönyörű az állomány. A búza szintúgy, nagyon szépen kikelt és jó erős. VÉGRE. tavaly úgy is pocsék volt!
Ma kint voltam repceviziten de elkeserítően ritka az állomány foltokban, de ahol jobb még ott is karcsú.Sztem lehet gondolkozni mit vetek helyette?
Más is van így?
Válasz #233. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem képet teszek fől,hanem inkább leirom a paramétereket!
FUCHS OIL HUNGÁRIA KFT forgalmazza,10kg-os vödörben
Neve:ANTICORIT BW366 Az ára kb 20000ft
TEL: 0623-428666
Egyébként egy 4fejes VF ekére kb fél kg kell,szintetikus higitóval kell higitani,olyan az állaga mint a baracklekvár,ugy kell felhordani nimt ha brigécolt szórnál fel.Tartós bevonatot képez,nekem bevált!
Az én durumom is úgy áll h messzebbről már nem alig látszik a sorok között a föld. De közelről megnézve igencsak bokrosodhat még. De már most túlnőtte a durumom idei tavaszkezdeti állapotát.
Pedig a korai vetésből adódó őszi bokrosodás(feltéve ha kikel időben) tavasszal már nem igazán behozható. A törpevírus okozhat ugye meglepetést, de ezt a Cruiserrel ki lehet rekeszteni a táblából. Legalábbis tavaly sikerült, sok tapasztalatom még nincs vele. De a későbbi vetések meg sem közelítették ezek termésátlagát!!!!
Válasz #200. hozzászólásra
Én pont a tetvek miatt későn vetettem .Okt.24 és nov1. Az októberi szépen sorít, ma néztem, a novemberi ma nem néztem de pár napja még mutatóba se kelt. Itt a van rá a gyomirtó, roverölő de nem lehet rámenni a földekre, nagyon puhák. :s Érdemes összegyúrni?
25256 hozzászólás
Válasz #253. hozzászólásra
ez 1 másik sztori
Válasz #254. hozzászólásra
Satyesz Te hol laksz?
Nálunk a buzák zöme egész jó kivéve amit kb egy hete gyilkoltak be ih tárcsával.. de az árpa kezd sok helyen sárgulni és elkezdödtek a kisebb nagyob felszini tócsák!! A Repcék talán a nulához és a 25% lehetne hasonlitani tehát semi iletve felejtös!!
Válasz #251. hozzászólásra
Akkor a mi repcénk a HILUX miatt nem ázott meg időben.
Válasz #251. hozzászólásra
B.A.Z. +, az maga a Japán hegyvidék !!!!!
Válasz #250. hozzászólásra
ahol nagy hó van meg sok suzuki ott esö is több van
Nekem nagyon szép.A vetés másnapján már ázott.
De azért ez szörnyű nem? Támogatják magyarban a szőlő kivágást! ŐRÜLET! És ezzel nem azt bántom aki kivágja, mert szart sem ér a szőlő ára, hanem hogy itt semmi sem kell csak a külföldi mocsok!
Válasz #247. hozzászólásra
Akkor lessz tüzrevaló.
Válasz #246. hozzászólásra
Nálunk szerencsénk v jo száraz hideg v.Reggelente még szántani is lehet.Igaz itt most a szőlőkivágás megy nagyüzembe.
Válasz #245. hozzászólásra
Bizony.
Válasz #244. hozzászólásra
AGRÁRSZANDIba?
Válasz #239. hozzászólásra
Én is gumenyóban voltam bent.
Válasz #242. hozzászólásra
Válasz #240. hozzászólásra
Azt nem lehet összekenni
Én a magtárunknál néztem ott van egy 30Ha-s Exocet, addig jó az út, e tényleg nagyon szép, duplagabonasorba nyomtam , olyan mitnt a káposzta szép nagy levelekkel...
CSAK nagy fagy ne jöjjön rá hó nélkül!
Válasz #239. hozzászólásra
Neeeeeeeeem???????
Párizs Dakar a kis ződdeeeee..........
Ki sem tudok menni a határba még mekockáztatom hogy a niva is elakadna olyan sár van pedig én is kiváncsi lennék milyenek
Válasz #237. hozzászólásra
Nállunk nem volt eső, csak a laposabb területeken szép a kelés.A búzák itt is jól néznek ki.
Nekem szerencsém volt a repcével. Vetés másnapján kapott 25mm esőt, és azóta is folyamatosan kapta... még jó hogy fulicorral lenyomtam mert túlnőtt volna, szóval gyönyörű az állomány. A búza szintúgy, nagyon szépen kikelt és jó erős. VÉGRE. tavaly úgy is pocsék volt!
Ma kint voltam repceviziten de elkeserítően ritka az állomány foltokban, de ahol jobb még ott is karcsú.Sztem lehet gondolkozni mit vetek helyette?
Más is van így?
Válasz #234. hozzászólásra
http://www.fuchs-oil.hu/index.php/karbantartasi-segeganyagok
Válasz #233. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem képet teszek fől,hanem inkább leirom a paramétereket!
FUCHS OIL HUNGÁRIA KFT forgalmazza,10kg-os vödörben
Neve:ANTICORIT BW366 Az ára kb 20000ft
TEL: 0623-428666
Egyébként egy 4fejes VF ekére kb fél kg kell,szintetikus higitóval kell higitani,olyan az állaga mint a baracklekvár,ugy kell felhordani nimt ha brigécolt szórnál fel.Tartós bevonatot képez,nekem bevált!
Válasz #227. hozzászólásra
Meglessz a link?Vax fémápoló?
Október 29.-én vetve.
Válasz #209. hozzászólásra
Addig ok. De félméteres nyomokat hagynák talán ha egyáltalán végig tudnák menni a földön.... lehet hogy beleragadnák..
Válasz #229. hozzászólásra
tavaszi alá még nem szántottam még egy métert se, de az ekét felszerelem a jövőhéten
Válasz #228. hozzászólásra
És mik a tények m1eget?
Válasz #224. hozzászólásra
én jobbat tudok. folyamatosan szántani!
Válasz #225. hozzászólásra
Majd holnap megteszem!
értelek ! az is jó
amugy a festék is jó 2 deciböl lekenem
a száraz föld 2 huzás után lekepja
Linkeld bé a pontos produktumot.
Válasz #221. hozzászólásra
Festék helyett van egy jó megoldás.Vax fémápolót fujtunk az ekékre egy rozsda sem jött elő 1 évig sem.
Válasz #222. hozzászólásra
Válasz #221. hozzászólásra
Én meg mindig kész vok ha meglátlak... hehheheheheehe
Válasz #220. hozzászólásra
hehe
itt már készen vunk hála isten
Válasz #217. hozzászólásra
Hali!
Neked ilyen dologidőben pirosra kopnak kormánylemezek?
Válasz #212. hozzászólásra
Az én durumom is úgy áll h messzebbről már nem alig látszik a sorok között a föld. De közelről megnézve igencsak bokrosodhat még. De már most túlnőtte a durumom idei tavaszkezdeti állapotát.
Válasz #213. hozzászólásra
Semmmennnnyyyire!
Válasz #216. hozzászólásra
Válasz #214. hozzászólásra
Nem hanem én sajna.......
Válasz #213. hozzászólásra
annyira hogy meg nem tartod öketSOHA
Válasz #208. hozzászólásra
te vagy a képen komi??
Válasz #212. hozzászólásra
Árak mennyire lesznek megbokrosodottak????
Válasz #208. hozzászólásra
Ez a buzára is érvényes,a durumot szeptember végén vetettem,már nem látszanak a sorok-4 levélre bokrosodott!
Válasz #206. hozzászólásra
Magyarnóta !!!!!!!
Azt szeresem !!!!
Válasz #204. hozzászólásra
Gondolkodom......főleg a család miatt !........
Ott kéne aludni, mert szerintem innák egy keveset.....
Válasz #207. hozzászólásra
A művelő utakon úgy sem terem semmi!
Válasz #207. hozzászólásra
Pedig a korai vetésből adódó őszi bokrosodás(feltéve ha kikel időben) tavasszal már nem igazán behozható. A törpevírus okozhat ugye meglepetést, de ezt a Cruiserrel ki lehet rekeszteni a táblából. Legalábbis tavaly sikerült, sok tapasztalatom még nincs vele. De a későbbi vetések meg sem közelítették ezek termésátlagát!!!!
Válasz #200. hozzászólásra
Én pont a tetvek miatt későn vetettem .Okt.24 és nov1. Az októberi szépen sorít, ma néztem, a novemberi ma nem néztem de pár napja még mutatóba se kelt. Itt a van rá a gyomirtó, roverölő de nem lehet rámenni a földekre, nagyon puhák. :s Érdemes összegyúrni?