Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rtamas76 #24813. hozzászólásáraAmúgy igazad van teljesen. Én is itt kínlódok a minőségi terményekkel de sok értelme nincs. Talán még a prémiumnak van értelme: a javítómért 95 tudtam kialkudni de a termés közelében sem volt a tiédnek (6t).
Válasz Devyd #24812. hozzászólásáraNáluk is erölködnek a nádorral és ménróttal.
De mindég a chevignon nyereségessebb.
Meg nemfizetik a minőséget. Akkormeg nembaj ,hogy rossz csak soklegyen.
Ha jó a sikér akkor a fehérjét nézik.
Mindegy mitcsinálsz valamelyik paraméter úgysem jó.
Így a vesztesek nyugalmával tuti takarmány.
Válasz rtamas76 #24810. hozzászólásáraMostanra sikerült levágni a chevignont.
8.5t/ha
4t/ha lekötve 69éŕt
Minőség a bányászbéka segge alatt.
De leszarom
Válasz Devyd #24808. hozzászólásáraErre április elejên már elvirágzott a repce, a fajtakísérleti táblában derékig értek a fajták.
Szerintem 20q se volt az átlag.
Olyan változatos ennek az országnak az időjárása mintha egy fél kontinens lenne. Hétfőn földkábelt vezettek, 1m mélységig nincs látható nedvesség a talajban.
Válasz envagyok2 #24804. hozzászólásáraA repcének hideg, hűvős idő volt virágzáskor. A felső emeletek nem kötöttek, elrúgta a becőket,beszáradtak. Eső az volt neki bőven...Agromonusok ezt mondják.
Ősszel vetett tavaszi árpa november elején szinte sárba lett vetve..mindennek van oka...
Ma kezdte az MV Nádort Galambokon egy nagyobb cég, kiderül mi lesz majd.
Aposomék repcéjében alul még van több zöld becő is még várnak pár napot az aratással, búza sem 100% érett...Van még ahol áll a kombájn...Még június 25 van.
Válasz agronomusnorbi #24806. hozzászólásáraA minőségi paraméterek kialakulása (most az utóéréstől tekintsünk el, mert az is jelentős) egy-két nappal később következik be. Ha minden nap mintáztad a búzád, és egy adott napon végre érettnek mutatkozott, akkor várj az aratással kettő napot. Hátha mást látsz majd a certin… csak hát mondja a monszunt, vágni kell.
Sziasztok.....Búza minőségek hogy alakulnak?Bepróbáltunk ma egy Aurelius táblát.....nagyjából mindent megkapott,amit az árak,pénztárca megengedett,mennyiségre 7-8 tonna között van valahol,de a sikér csak 22-es.......azt hittem tökönszúrom magam.......máskor a legszarabb is a takarmány/euro határon billeg, ez ahoz képest szar
Válasz Devyd #24803. hozzászólásáraAz még jó. Itt délen repce átlag kb 1.7 árpa búza meg 3.5-4. tavalyi szar repcém után lett 7 tonna körül árpa és búza is. Napra után meg 3.7.
Válasz Devyd #24803. hozzászólásáraa repcéken tél végén látszott, hogy bajos a történet, akkor azt mondtam, hogy idén a 3 tonnáért sokat kell kaparászni, ezek szerint nem sikerült. bogár van a szárban, megvágtad, megnézted? hány százalékában, mekkora a bogárkár?
gabonáknál mi a baj, kevés kalász, kevés mag, vagy nincs az állomány megvan, csak nincs fajsúly?
Felénk a repcék 2-2,5 to/ha adnak eddig.
Korai búzák 6-6,5t. Mv Ikva
Ősszel vetett tavaszi árpa 5,5t. Laureta
Itt Zalában azért az aratás elején vannak...
Válasz Bobo77 #24801. hozzászólásáraÜdv. 122mm jan.-tól május végéig. Ára nem tudom mennyi, lehet hogy csak jövőre adom el. Azt még tudni kell hogy a terület fele 12% erodált gyenge termőhelyű. Ja és 2 q 27-es ment ki tavasszal aztán ennyi a tápanyag
Válasz ME109G14 #24792. hozzászólásáraMeglátjuk mit tud!
A tavaszi szárazság nemigazán használt neki.
Május legvégén volt értékelhető csapadék, de ahozképest nemrossz.
A kalász leghegyében is szemvan.
Ha nem sülfel gyorsan akkor jólessz!
Válasz Gatti #24789. hozzászólásáraFelénk a csapadékkal nem volt gond idén sem...
Napokban 80 mm körül leesett.
127,5 mm május.
Remélem a gombaölők hatnak.. első Elatus Era 2. Magnello volt.
Február közepén vetett tavaszi árpák full zöldek.
Repce kezd barnulni.
Termést nem tudom, híznak a szemek gondolom..csapadék bőven tápanyag is van...
Válasz Devyd #24788. hozzászólásáraMajd ha elkezdik venni, először úgyis az árpát veszik. Sajnos felénk elég levés csapadék volt tavasszal, ezért is gyorsult fel az érés, sokat nem várok tőle. Áprilisig volt az évben talán 60mm össz csapadék, aztán javult a helyzet de az már késő volt.
Válasz Gatti #24787. hozzászólásáraElég sárga, hamarosan aratás?
Felénk még zöldek, ebben a hónapban nem kell búzát szedni.
Ellenben az őszi árpa 1-2 hét.
Válasz Devyd #24785. hozzászólásáraFalado . Bokrosodás után Tebusha uttanna Greenman agró 5l/ha amikor szárba szőkkent ez jó gombára écsigára is és lombtrágya is . Majd amikor kint volt már a kalász akkor Green Star 1l/ha
Lassan alakul .ősszel semmit tavasszal 140kg 27% majd kalász hányás előtt 100kg 27%. Majd Greenman 5/ ha utánna fito gabona . Most kapott utoljára egy rovar és egy kalász védelmet .
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraKét éve az inputanyag árak miatt nemvetek repcér.
Most tervezem.
A technológiában a művelés marad az inputtal lehet kicsit óvatosabban is.
2éve napraorgó van helyette.
10évig nemvolt.
Válasz RARGAkèny #24776. hozzászólásáraGrúberozott földbe lett vetve kb 20 centire volt művelve, szalma szecskázva volt azt oda kellett volna adnom hogy vigyék el jobban járok ha nincs rajta.... Augusztus elején volt grúberozva, augusztus 20 körül annyi eső volt hogy pont le tudjam utána rohanni ásóboronával, jó földje lett a pronto elé csakhogy utána 3 hétig nem volt eső, el lett vetve (RAGT Trezzor) szeptember közepén porba de jó földbe prontoval, utána kb 2 hétre volt némi eső, későn kelt, gyengén fejlődött npk-t igaz nem kapott (bánom már ezt is),csak 100kg pétisót, természetesen alap gyomírtást kapott, egyszikűirtót, rovart is. Jött a tavasz, nagyon korán, február közepétől jó idő, 200 kg ns 21-24 kapott, később regulátort, 2piretroidot kapott aztán inazuma, virágzásban pedig mospilan méhkímélőben. zöldbimbós állapotban kapott még 250kg pétisót. Természetesen virágzásban kapott gombaölőt is,virágzott is kb 1,5 hétig..... Szomszédomban is repce van az sokkal jobb, pedig próbáltam utánozni őket még poénkodtam is rajta hogy hozzám képest sziklakertbe vetettek(szinte egyszerre lett vetve illetve 1 nappal én előbb vettettem) olyan hantos volt a föld néhol aztán mégis jó repce lett benne. Kb 4 éve volt utoljára repcém 3 évben volt összesen 2,7-3-3,3 tonnásak voltak azzal meg voltam elégedve, itt a 4 et igen nehéz elérni 5-12 aranykoronás földeken. Most 2 tonna körül saccolom, nem is tudom költsek-e még desszikálásra... Biztosan kihagytam pár apróságot a technológiából csak nagyvonalakban írtam le. Utólag már pár dolgot látok mit hogy kellett volna csinálni, de sajnos azon hogy az augusztus, szeptember, úgy telt hogy összesen 1x esett kb 10 mm eső azon nem tudok változtatni, ha több lett volna és gyorsabban kikel több ideje van fejlődnie jobb is lehetett volna
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraElőszöris pont annyi csapadék és akkor amikor kell.
A szalmát vagy elviszed vagy leszántod. De nem összeturkálod hanem előhántóvalfeketére. Max 25cm
A szalmakalap nem a repcére hanem a paraszt felyére való.
Ez lebálazott taló volt.
Augusztus eleje
Tárcsa lazító tárcsa henger.
A tarlóra trihoderma
aöp2 pont.
Írthatatlan gyomot nemvetünk
tehát nemtoleráns hibrid.
A klasszik legjobb umberto.
Duplagabona sorra előtte 300kg 8-24-24
Horch pronto. 08.22
A rapid semvolt jó.
A szomszédban nemvolt repce vagy zöldítés.
Rovarölő gazelle pro. 2l polibór
Runwai gyomirtás
Regulátor tebukonazol piretroiddal.
Tavasz 250l nitrosol
Majd később ormányosra gazelle tebukonazol keserűsó 10kg 2lpolibór
40l nitrsol 10kg keserű só.
Energia humin pirtroid fénybogárra.
200kg péti
Virágzásban azoxistobin tebusa.
Virágzás után 20l nitrosol 5kg keserűsó.
Deszikálás artás
És az égiek áldása amikorcsak kellet.
A lersszabb repcém 3.8t
Válasz envagyok2 #24778. hozzászólásáraEgy nyilvános fórumon erre úgy sem kapsz választ, max. annyit, hogy háromnaponta piretroid. De klórpirifoszt már semmilyen körülmények között nem szabad bevállalni, a hatóanyagot egy mintavétel során biztosan keresik.
Válasz t.romsics #24777. hozzászólásáraépp azt a más alternatívát kérdezem szárormányosra. mert errefelé meg ez a szűk keresztmetszet, 100%is a kártétel, aratáskor nem találni olyan repcét, amit ne rágott volna ki.
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraÉvek óta nem a bogár a szívás a repcével, legalábbis felénk. Ha nem szeptember végén kellene vetni, mert addig semmi eső, ha tavasszal is esne kétheti átlagban 5 ml-nél több, amit nem fújna ki a 25 fokos szél rögtön, ha nem egyszer fagyban, máskor meg két hétig tartó közel 30 fokos kánikulában virágozna kettő hétig, akkor le se ízélném, hogy kivonták. Egyébként is van más alternatíva.
Kértetek képet idei repcéről, ma néztem a sajátom, az alacsony vérnyomásom mindjárt helyre billentette , enélkül is épp elég gyenge lesz, szerencsére csak a szélén találtam ilyet, fekete bogarak hámozzák rendesen a becőket... Minden második év jó repcéből az a mondás , tavaly rekord év volt itt, nem is volt ár évig sajátom most éppen van, kapufa, de legalább nem szerződtem 160 nál
Válasz Ganajos #24766. hozzászólásáraJó lenne legalább a 8 tonna/ha, de aratás még messze van.
Amúgy volt vele törődve. Az Avenue már megkapta a 3. gombaőlőt, az Absalon meg mostan az esők utánn fogja megkapni, kb akkor lessz a virágzás közepén-második felén.
25115 hozzászólás
Válasz Borz #24814. hozzászólásáraAz jó,de mennyi lett volna a többi kategória?
Válasz rtamas76 #24813. hozzászólásáraAmúgy igazad van teljesen. Én is itt kínlódok a minőségi terményekkel de sok értelme nincs. Talán még a prémiumnak van értelme: a javítómért 95 tudtam kialkudni de a termés közelében sem volt a tiédnek (6t).
Válasz Devyd #24812. hozzászólásáraNáluk is erölködnek a nádorral és ménróttal.
De mindég a chevignon nyereségessebb.
Meg nemfizetik a minőséget. Akkormeg nembaj ,hogy rossz csak soklegyen.
Ha jó a sikér akkor a fehérjét nézik.
Mindegy mitcsinálsz valamelyik paraméter úgysem jó.
Így a vesztesek nyugalmával tuti takarmány.
Válasz rtamas76 #24811. hozzászólásáraFelénk is hasonló, 1 jó tonnát rávert a Nádorra.
Nádor euró.
Chevignon takarmány.
Válasz rtamas76 #24810. hozzászólásáraMostanra sikerült levágni a chevignont.
8.5t/ha
4t/ha lekötve 69éŕt
Minőség a bányászbéka segge alatt.
De leszarom
Válasz rtamas76 #24791. hozzászólására
Válasz Devyd #24808. hozzászólásáraErre április elejên már elvirágzott a repce, a fajtakísérleti táblában derékig értek a fajták.
Szerintem 20q se volt az átlag.
Olyan változatos ennek az országnak az időjárása mintha egy fél kontinens lenne. Hétfőn földkábelt vezettek, 1m mélységig nincs látható nedvesség a talajban.
Válasz envagyok2 #24804. hozzászólásáraA repcének hideg, hűvős idő volt virágzáskor. A felső emeletek nem kötöttek, elrúgta a becőket,beszáradtak. Eső az volt neki bőven...Agromonusok ezt mondják.
Ősszel vetett tavaszi árpa november elején szinte sárba lett vetve..mindennek van oka...
Ma kezdte az MV Nádort Galambokon egy nagyobb cég, kiderül mi lesz majd.
Aposomék repcéjében alul még van több zöld becő is még várnak pár napot az aratással, búza sem 100% érett...Van még ahol áll a kombájn...Még június 25 van.
Válasz agronomusnorbi #24806. hozzászólásáraA minőségi paraméterek kialakulása (most az utóéréstől tekintsünk el, mert az is jelentős) egy-két nappal később következik be. Ha minden nap mintáztad a búzád, és egy adott napon végre érettnek mutatkozott, akkor várj az aratással kettő napot. Hátha mást látsz majd a certin… csak hát mondja a monszunt, vágni kell.
Sziasztok.....Búza minőségek hogy alakulnak?Bepróbáltunk ma egy Aurelius táblát.....nagyjából mindent megkapott,amit az árak,pénztárca megengedett,mennyiségre 7-8 tonna között van valahol,de a sikér csak 22-es.......azt hittem tökönszúrom magam.......máskor a legszarabb is a takarmány/euro határon billeg, ez ahoz képest szar
Válasz Devyd #24803. hozzászólásáraAz még jó. Itt délen repce átlag kb 1.7 árpa búza meg 3.5-4. tavalyi szar repcém után lett 7 tonna körül árpa és búza is. Napra után meg 3.7.
Válasz Devyd #24803. hozzászólásáraa repcéken tél végén látszott, hogy bajos a történet, akkor azt mondtam, hogy idén a 3 tonnáért sokat kell kaparászni, ezek szerint nem sikerült. bogár van a szárban, megvágtad, megnézted? hány százalékában, mekkora a bogárkár?
gabonáknál mi a baj, kevés kalász, kevés mag, vagy nincs az állomány megvan, csak nincs fajsúly?
Felénk a repcék 2-2,5 to/ha adnak eddig.
Korai búzák 6-6,5t. Mv Ikva
Ősszel vetett tavaszi árpa 5,5t. Laureta
Itt Zalában azért az aratás elején vannak...
Válasz Bobo77 #24801. hozzászólásáraÜdv. 122mm jan.-tól május végéig. Ára nem tudom mennyi, lehet hogy csak jövőre adom el. Azt még tudni kell hogy a terület fele 12% erodált gyenge termőhelyű. Ja és 2 q 27-es ment ki tavasszal aztán ennyi a tápanyag
Válasz RARGAkèny #24799. hozzászólásáraAz szép.Mennyi csapadékkal?(május végéig) Ár?
Mi a repce termesztését egy időre abbahagyjuk. Ha a termelés feltételei jelentősen javulnak talán újra kezdjük.
Tegnap árpa betakarîtva Jakubus 83q/ha
Válasz lakatos gabesz #24797. hozzászólásáraVas megye 168000
Sziasztok repce felvásárlási árat tud valaki?
Válasz Egy erdész fortyogó epéje #24795. hozzászólásáraNeforgasd ki a szavaim!
Volt 11tonna is.
Válasz ME109G14 #24792. hozzászólásáraNáluk 11 tonnás szokott lenni az üzemi átlag.
Válasz ME109G14 #24792. hozzászólásáraSzerintem ez 8 tonna körül mozog, 10től messze van , de vàrjuk az eredmènyt majd!
Válasz ME109G14 #24792. hozzászólásáraMeglátjuk mit tud!
A tavaszi szárazság nemigazán használt neki.
Május legvégén volt értékelhető csapadék, de ahozképest nemrossz.
A kalász leghegyében is szemvan.
Ha nem sülfel gyorsan akkor jólessz!
Válasz rtamas76 #24791. hozzászólására Ilyenek szoktak lenni a 100 q búzák ????
Válasz Ganajos #24770. hozzászólásáraLőttem képet a chevignonról.
Válasz Gatti #24789. hozzászólásáraFelénk a csapadékkal nem volt gond idén sem...
Napokban 80 mm körül leesett.
127,5 mm május.
Remélem a gombaölők hatnak.. első Elatus Era 2. Magnello volt.
Február közepén vetett tavaszi árpák full zöldek.
Repce kezd barnulni.
Termést nem tudom, híznak a szemek gondolom..csapadék bőven tápanyag is van...
Válasz Devyd #24788. hozzászólásáraMajd ha elkezdik venni, először úgyis az árpát veszik. Sajnos felénk elég levés csapadék volt tavasszal, ezért is gyorsult fel az érés, sokat nem várok tőle. Áprilisig volt az évben talán 60mm össz csapadék, aztán javult a helyzet de az már késő volt.
Válasz Gatti #24787. hozzászólásáraElég sárga, hamarosan aratás?
Felénk még zöldek, ebben a hónapban nem kell búzát szedni.
Ellenben az őszi árpa 1-2 hét.
Basilio búza
Válasz Devyd #24785. hozzászólásáraFalado . Bokrosodás után Tebusha uttanna Greenman agró 5l/ha amikor szárba szőkkent ez jó gombára écsigára is és lombtrágya is . Majd amikor kint volt már a kalász akkor Green Star 1l/ha
Válasz blsjela #24784. hozzászólásáraHasonlít a Nádorra.
Mit kapott kalászvédelemre?
Jól néz ki!
Esőt kapott?
Mennyit vársz tőle?
Lassan alakul .ősszel semmit tavasszal 140kg 27% majd kalász hányás előtt 100kg 27%. Majd Greenman 5/ ha utánna fito gabona . Most kapott utoljára egy rovar és egy kalász védelmet .
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraKét éve az inputanyag árak miatt nemvetek repcér.
Most tervezem.
A technológiában a művelés marad az inputtal lehet kicsit óvatosabban is.
2éve napraorgó van helyette.
10évig nemvolt.
Válasz RARGAkèny #24776. hozzászólásáraGrúberozott földbe lett vetve kb 20 centire volt művelve, szalma szecskázva volt azt oda kellett volna adnom hogy vigyék el jobban járok ha nincs rajta.... Augusztus elején volt grúberozva, augusztus 20 körül annyi eső volt hogy pont le tudjam utána rohanni ásóboronával, jó földje lett a pronto elé csakhogy utána 3 hétig nem volt eső, el lett vetve (RAGT Trezzor) szeptember közepén porba de jó földbe prontoval, utána kb 2 hétre volt némi eső, későn kelt, gyengén fejlődött npk-t igaz nem kapott (bánom már ezt is),csak 100kg pétisót, természetesen alap gyomírtást kapott, egyszikűirtót, rovart is. Jött a tavasz, nagyon korán, február közepétől jó idő, 200 kg ns 21-24 kapott, később regulátort, 2piretroidot kapott aztán inazuma, virágzásban pedig mospilan méhkímélőben. zöldbimbós állapotban kapott még 250kg pétisót. Természetesen virágzásban kapott gombaölőt is,virágzott is kb 1,5 hétig..... Szomszédomban is repce van az sokkal jobb, pedig próbáltam utánozni őket még poénkodtam is rajta hogy hozzám képest sziklakertbe vetettek(szinte egyszerre lett vetve illetve 1 nappal én előbb vettettem) olyan hantos volt a föld néhol aztán mégis jó repce lett benne. Kb 4 éve volt utoljára repcém 3 évben volt összesen 2,7-3-3,3 tonnásak voltak azzal meg voltam elégedve, itt a 4 et igen nehéz elérni 5-12 aranykoronás földeken. Most 2 tonna körül saccolom, nem is tudom költsek-e még desszikálásra... Biztosan kihagytam pár apróságot a technológiából csak nagyvonalakban írtam le. Utólag már pár dolgot látok mit hogy kellett volna csinálni, de sajnos azon hogy az augusztus, szeptember, úgy telt hogy összesen 1x esett kb 10 mm eső azon nem tudok változtatni, ha több lett volna és gyorsabban kikel több ideje van fejlődnie jobb is lehetett volna
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraElőszöris pont annyi csapadék és akkor amikor kell.
A szalmát vagy elviszed vagy leszántod. De nem összeturkálod hanem előhántóvalfeketére. Max 25cm
A szalmakalap nem a repcére hanem a paraszt felyére való.
Ez lebálazott taló volt.
Augusztus eleje
Tárcsa lazító tárcsa henger.
A tarlóra trihoderma
aöp2 pont.
Írthatatlan gyomot nemvetünk
tehát nemtoleráns hibrid.
A klasszik legjobb umberto.
Duplagabona sorra előtte 300kg 8-24-24
Horch pronto. 08.22
A rapid semvolt jó.
A szomszédban nemvolt repce vagy zöldítés.
Rovarölő gazelle pro. 2l polibór
Runwai gyomirtás
Regulátor tebukonazol piretroiddal.
Tavasz 250l nitrosol
Majd később ormányosra gazelle tebukonazol keserűsó 10kg 2lpolibór
40l nitrsol 10kg keserű só.
Energia humin pirtroid fénybogárra.
200kg péti
Virágzásban azoxistobin tebusa.
Virágzás után 20l nitrosol 5kg keserűsó.
Deszikálás artás
És az égiek áldása amikorcsak kellet.
A lersszabb repcém 3.8t
Válasz envagyok2 #24778. hozzászólásáraEgy nyilvános fórumon erre úgy sem kapsz választ, max. annyit, hogy háromnaponta piretroid. De klórpirifoszt már semmilyen körülmények között nem szabad bevállalni, a hatóanyagot egy mintavétel során biztosan keresik.
Válasz t.romsics #24777. hozzászólására
Sajnos nincs későbbi, ez március közepe, akkor még szépek voltak…
Válasz t.romsics #24777. hozzászólásáraépp azt a más alternatívát kérdezem szárormányosra. mert errefelé meg ez a szűk keresztmetszet, 100%is a kártétel, aratáskor nem találni olyan repcét, amit ne rágott volna ki.
Válasz envagyok2 #24775. hozzászólásáraÉvek óta nem a bogár a szívás a repcével, legalábbis felénk. Ha nem szeptember végén kellene vetni, mert addig semmi eső, ha tavasszal is esne kétheti átlagban 5 ml-nél több, amit nem fújna ki a 25 fokos szél rögtön, ha nem egyszer fagyban, máskor meg két hétig tartó közel 30 fokos kánikulában virágozna kettő hétig, akkor le se ízélném, hogy kivonták. Egyébként is van más alternatíva.
Válasz Koszi 1 #24774. hozzászólásáraÜdv. Irnál 1 rövid technologiát repcédről? Főleg hogy hányszor rovarölőzted? Szántásba? Miket kapott??
Válasz rtamas76 #24769. hozzászólására5 tonnás repce hogy jött ki, arra sokan kíváncsiak, akik nem fújnak klórpirifoszt.
Kértetek képet idei repcéről, ma néztem a sajátom, az alacsony vérnyomásom mindjárt helyre billentette , enélkül is épp elég gyenge lesz, szerencsére csak a szélén találtam ilyet, fekete bogarak hámozzák rendesen a becőket... Minden második év jó repcéből az a mondás , tavaly rekord év volt itt, nem is volt ár évig sajátom most éppen van, kapufa, de legalább nem szerződtem 160 nál
Válasz Ganajos #24770. hozzászólására22ben is tudta a 7.5tonnát!
Válasz Ganajos #24770. hozzászólásáraIgen a 2/3a chevignon
Viszont tavaj mindég akkor esett mikor kellet!
Ezév nemlessz olyan de a 8t ba reménykedem.
Válasz Ganajos #24766. hozzászólásáraJó lenne legalább a 8 tonna/ha, de aratás még messze van.
Amúgy volt vele törődve. Az Avenue már megkapta a 3. gombaőlőt, az Absalon meg mostan az esők utánn fogja megkapni, kb akkor lessz a virágzás közepén-második felén.
Válasz rtamas76 #24769. hozzászólásáraSzereti a törődést az biztos
Idén is van?
Válasz Ganajos #24768. hozzászólására5t repce utánn.
8-24-24 300kg
2sor nehéztárcsa
Vetés.
Március elején 250l nitrosol
Április gyomirtás gombaölö rovarölő lombtrágya.
Április vége 200kg péti.
Lombtágya 30l nitrosol 10kg keserűsó.
Kalászvéfelem gombaölő keserűsó huminsavas lombtrágya.
Válasz rtamas76 #24767. hozzászólásáraAztaqva az brutális
Mi volt a technológia?
Ez annyi nem hiszem h lesz, de titkon 8 tonnát azért várok
Válasz Ganajos #24764. hozzászólásáraNekem volt 11tonna is.
Tavaj a havernak 12 megvolt!
Válasz Sk Laci #24765. hozzászólásáraSzép ez is
Mennyit vársz tőle?