Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Miért kell pont a lemezes? mehet helyébe a másik is. nekem a markant 50-en amit a napokban eladtam lemezes volt, a 65-ön pedig más fajta van. Annyi különbséget láttam a nem lemezes javára, hogy az mindig hurkot csinált a madzagra, nem pedig áthuzta a madzag két végét és bog lett belőle.
A hegesztésnél ki fog törni. Mindenképp egy perselyes megoldásba kell gondolkodnod, esetleg kell egy merevítés, rögzítés vagy valami segédtartó ami tartja a perselyt.
Válasz #1482. hozzászólásra
rákell hegeszteni egy 10-es betonvasat a csigára végig,csak a belsö felén kell hegeszteni hogy a varatokban ne akkadjon meg az anyag ne birja körbe vinni
Az a baj hogy annyira filigrán ha kifúrom akkor teljesen elgyengül az anyag. Esetleg még az jutott az eszembe, hogy van élfelrakó pálcám azzal felhegesztem. Vajon jó lehet úgy?
Misinek igaza van! Esztergálni bele másikat! A lényeg hogy szerszámacél legyen! Nálatok K100 as anyagnak hívják . ebből kiesztergálni, majd 950 fokra felmelegíteni, s olajban hirtelen lehűteni. Majd 250-300 fokon visszaereszteni.
Kötőfejjel nincs bajom. Ez a kis fül a nyírócsavarnál van tropára menve. Ahányszor elcsapja a nyírócsavart begyűűri mert hiányzik az a része ami elvágná. És csomó idő míg kibányászom belőle. Erre kellene valami megoldást taláni. Ha csinálok róla képet meg leméretezem akkor lehet hogy valami másiké passzolna bele esetleg?
Van több tipusú JD kés, igen a legtöbb négyszögletes furattal van.. Rendes anyagból vannak, s hőkezeltek 60 hrc kemények.. nyugodtan össze lehet ütni a régi késsel, s meglátszik a különbség :)
A késekről mit lehet tudni, milyen anyagból vannak, hőkezelés?
A fényképen simán ki van fúrva + süllyesztve, de gyárilag egy négyszög van a furatban, így könnyebb is felrakni a helyére a négylaptövű ekecsavarral.
Kések álló, s dugattyú, 30-30 euró darabja ( a többi bálázóhoz is! ) Raktáron csak Claas, s Welger van, de megoldható ha kell, Rendfelszedő rugók 1,5 euró darabja..
Jamó sajnos a Köla errefelé nem túl elterjedt bálázó..
tűm, s ami a kötő berendezést illeti van ez az, de hiányos a paletta...
Legmenőbbek a Welger Claas, JohnD, New Holland, s ami RS kötőberendezés...
Kosárlemezt, meg legjobb ha megoldod a kollégától..
Postázni úgy tudom, hogy valaki kiviszi, s valaki feladja ( 10+10 euró) Ha messziről jönnél egy komplett kötőfejért, akkor nem sok, de pár lemezért igen..
Visszamenetben nem tud lökni rajta, fölötte megy.
A hiba a csigában van, a claasnál nincs ilyen probléma.
A sipmaval meg lassan megy abban a kicsike rendben azért nem csinálja, bár ott tényleg jobban kinyúlnak a karok.
Pedig úgy néz ki hogy a villa előtt sok torlódik fel és visszamenetben lök rajta. De ha nem akkor meg a csiga hosszú kicsit és körbefordítja. Lényeg hogy ez ilyen. Ccsak alkalmazkodni tudsz hozzá. Itt jön az idő kérdése!
Ennél a tipusnál nem látok ilyen problémát:
http://www.youtube.com/watch?v=bq1-yYpylZ8
Itt rövidebb a csiga is és jobban ki tud nyúlni a villa szerintem.
Nem tapsolja vissza a bedobóvilla, hanem a csiga szétdobja és nem tudja beszedni. Az idő itt is ugyanolyan fontos mint a forma-1-ben, főleg a lucernánál.
mennyi kosár kell neked? mert mi itthon gyártjuk sima lemezböl 1,5-2 es akár vastagabbol is csak egy minta kell hozzá! mondjuk Gege irhat árat mert ha olcsobb akkor postázza is mi olyan mérettől függöen 2000ft tol kezdödöen csináljuk!
Sikerült már valakinek javítani a csigás rendszer rossz tulajdonágán?
Itt is látszik, hogy a csiga végén csak úgy pörög az anyag körbe-karikára, nem tudják a villák berakni a bálaszekrénybe.
Mit lehetne ez ellen tenni? Ha ez a jelenség nem lenne, akkor sokkal gyorsabban lehetne menni.
A gond a postával van ha külföldről jön. Általában a hátáron innen sajnos de ezt ki kell mondani. Neten olvasni olyat h az előre kifizetett csomag a határon átjött de kézhez nem kapja a tulaj pedig a feladó becsülettel elküldte csak útközben megdézsmálják....sajnos nekem is tűnt már el egyszerű csomagom,levelem ami sosem érkezett célba 2013-at írunk de sajnos előfordul
Szóval akkor van lehetőség postázásra? Ez nagyon érdekelne engem.
Köla rivale brillanthoz aminek 30x40es a kamramérete kellene a lendkerekénél lévő kis fül amit hozzáfog a nyírócsavar a lendkerekéhez. Sajnos már teljesen ki van kopva és így csak elgörbíti a nyírócsavart. Ezenkívül még a felszedőjére kellene kosárlemez. Ha van rá mód hogy eljuttasd hozzám akkor légyszives jelezd. Előre is köszi!
Itt vagyok e.. :)
Webshop nem müködne.. ( ti Euban vagytok, Mi,Szerbia nem..)
Kérdezzetek nyugodtan, árakat, bármit.. ha tudok segítek.
Nehézkesen, de ki tudom juttatni Szegedre, s onnan tudják postázni..
gegem42@gmail.com
vagy +381638371370
vagy akár ide is jöhetnek a kérdések...
Újdonság Claas Qadrant alkatrészek s Rasspe big baler alkatreszek készülőben!
Gege! Hová vagy eltűnve?
Megnéztem a honlapotokat, egy webshop kellene oda!
Most javítgatjuk a bálázót, de lehet nem vacakolnánk a felhegesztéssel, köszörüléssel... 1-2 alkatrésznél ha tudná az ember az árát.
Válasz #1470. hozzászólásra
Megnéztem mert rémlett hogy két angol bálázónak van meg a kezelésije, de a másik az a bamford bl 30 szintén angol nyelvű, aztán beleolvastam a massey könyvébe és valójában, ez a 15 és a 20 as kezelési könyve is egyben mert egy kaptafák csak a 20 as kicsit nagyobb, de minden ugyan az.
Szia! Mf20-as hoz van leírás, a beállításokról, és angol, de mondjuk képek alapján el lehet igazodni. Ha érdekel elküldöm csak adj egy emailt.
esetleg azt elárulod nekem hogy hol tudnék ilyen kedvezményesen beszerezni egyet? de csak ha nem titok de ám ha egy elektromosat összeállítanál nekem az jobban megdobogtatná a szívemet
3809 hozzászólás
Válasz #1504. hozzászólásra
Miért kell pont a lemezes? mehet helyébe a másik is. nekem a markant 50-en amit a napokban eladtam lemezes volt, a 65-ön pedig más fajta van. Annyi különbséget láttam a nem lemezes javára, hogy az mindig hurkot csinált a madzagra, nem pedig áthuzta a madzag két végét és bog lett belőle.
Válasz #1505. hozzászólásra
A hegesztésnél ki fog törni. Mindenképp egy perselyes megoldásba kell gondolkodnod, esetleg kell egy merevítés, rögzítés vagy valami segédtartó ami tartja a perselyt.
Válasz #1504. hozzászólásra
Az már az újabbakon nincs rajta,a számát meg tudom nézni ha kell..
rákell hegeszteni egy 10-es betonvasat a csigára végig,csak a belsö felén kell hegeszteni hogy a varatokban ne akkadjon meg az anyag ne birja körbe vinni
Válasz #1503. hozzászólásra
Az a baj hogy annyira filigrán ha kifúrom akkor teljesen elgyengül az anyag. Esetleg még az jutott az eszembe, hogy van élfelrakó pálcám azzal felhegesztem. Vajon jó lehet úgy?
sziasztok.tud-e valaki claas dominant vagy markant bálázóhoz gyári kutyafejet amin rajta van az a kis lemez is a kutyafejen?
Válasz #1502. hozzászólásra
Misinek igaza van! Esztergálni bele másikat! A lényeg hogy szerszámacél legyen! Nálatok K100 as anyagnak hívják . ebből kiesztergálni, majd 950 fokra felmelegíteni, s olajban hirtelen lehűteni. Majd 250-300 fokon visszaereszteni.
Válasz #1501. hozzászólásra
Kifúrni és egy másik edzett perselyt csináltatni bele.
Válasz #1497. hozzászólásra
Kötőfejjel nincs bajom. Ez a kis fül a nyírócsavarnál van tropára menve. Ahányszor elcsapja a nyírócsavart begyűűri mert hiányzik az a része ami elvágná. És csomó idő míg kibányászom belőle. Erre kellene valami megoldást taláni. Ha csinálok róla képet meg leméretezem akkor lehet hogy valami másiké passzolna bele esetleg?
Válasz #1499. hozzászólásra
Van több tipusú JD kés, igen a legtöbb négyszögletes furattal van.. Rendes anyagból vannak, s hőkezeltek 60 hrc kemények.. nyugodtan össze lehet ütni a régi késsel, s meglátszik a különbség :)
Válasz #1498. hozzászólásra
A késekről mit lehet tudni, milyen anyagból vannak, hőkezelés?
A fényképen simán ki van fúrva + süllyesztve, de gyárilag egy négyszög van a furatban, így könnyebb is felrakni a helyére a négylaptövű ekecsavarral.
Válasz #1494. hozzászólásra
Kések álló, s dugattyú, 30-30 euró darabja ( a többi bálázóhoz is! ) Raktáron csak Claas, s Welger van, de megoldható ha kell, Rendfelszedő rugók 1,5 euró darabja..
Válasz #1477. hozzászólásra
Jamó sajnos a Köla errefelé nem túl elterjedt bálázó..
tűm, s ami a kötő berendezést illeti van ez az, de hiányos a paletta...
Legmenőbbek a Welger Claas, JohnD, New Holland, s ami RS kötőberendezés...
Kosárlemezt, meg legjobb ha megoldod a kollégától..
Postázni úgy tudom, hogy valaki kiviszi, s valaki feladja ( 10+10 euró) Ha messziről jönnél egy komplett kötőfejért, akkor nem sok, de pár lemezért igen..
Válasz #1495. hozzászólásra
wital kukac freemail.hu
Válasz #1478. hozzászólásra
BJD02 kötőcsőr john deerhez 70 euró darabja..
email címed?
Válasz #1476. hozzászólásra
Gege! BJD02-ről írj árat, és álló, mozgó kést és rendfelszedő rugót is csináltok?
Válasz #1490. hozzászólásra
Szerintem a JD-n sokkal kisebb a csiga átmérője ebben lehet a különbség de ezzel nem sok mindent lehet kezdeni.
Amit tudtam segítettem!
Amit tudtam segítettem!
Válasz #1488. hozzászólásra
Visszamenetben nem tud lökni rajta, fölötte megy.
A hiba a csigában van, a claasnál nincs ilyen probléma.
A sipmaval meg lassan megy abban a kicsike rendben azért nem csinálja, bár ott tényleg jobban kinyúlnak a karok.
Válasz #1487. hozzászólásra
Főleg ott csinálja.
Válasz #1486. hozzászólásra
Pedig úgy néz ki hogy a villa előtt sok torlódik fel és visszamenetben lök rajta. De ha nem akkor meg a csiga hosszú kicsit és körbefordítja. Lényeg hogy ez ilyen. Ccsak alkalmazkodni tudsz hozzá. Itt jön az idő kérdése!
Ennél a tipusnál nem látok ilyen problémát:
http://www.youtube.com/watch?v=bq1-yYpylZ8
Itt rövidebb a csiga is és jobban ki tud nyúlni a villa szerintem.
Válasz #1486. hozzászólásra
Szalmánál is azt csinálja?
Válasz #1484. hozzászólásra
Nem tapsolja vissza a bedobóvilla, hanem a csiga szétdobja és nem tudja beszedni. Az idő itt is ugyanolyan fontos mint a forma-1-ben, főleg a lucernánál.
Válasz #1483. hozzászólásra
kellene vagy 8-9db. Minta van.
A kisbálázó nem forma1es kocsi. Itt azt látod, hogy a nagy anyagbeáramlás miatt a bedobóvilla visszatapsolja az anyagot. Kisebb tempó segít rajta!
Válasz #1477. hozzászólásra
mennyi kosár kell neked? mert mi itthon gyártjuk sima lemezböl 1,5-2 es akár vastagabbol is csak egy minta kell hozzá! mondjuk Gege irhat árat mert ha olcsobb akkor postázza is mi olyan mérettől függöen 2000ft tol kezdödöen csináljuk!
Sikerült már valakinek javítani a csigás rendszer rossz tulajdonágán?
Itt is látszik, hogy a csiga végén csak úgy pörög az anyag körbe-karikára, nem tudják a villák berakni a bálaszekrénybe.
Mit lehetne ez ellen tenni? Ha ez a jelenség nem lenne, akkor sokkal gyorsabban lehetne menni.
Válasz #1480. hozzászólásra
Válasz #1479. hozzászólásra
A gond a postával van ha külföldről jön. Általában a hátáron innen sajnos de ezt ki kell mondani. Neten olvasni olyat h az előre kifizetett csomag a határon átjött de kézhez nem kapja a tulaj pedig a feladó becsülettel elküldte csak útközben megdézsmálják....sajnos nekem is tűnt már el egyszerű csomagom,levelem ami sosem érkezett célba 2013-at írunk de sajnos előfordul
Válasz #1476. hozzászólásra
jd459
Válasz #1475. hozzászólásra
Bár nem értek hozzá, de eu-n kívülről nem lehet neten vásárolni?
BJD02 mennyi? Most próbáljuk újjávarázsolni.
Van esetleg komplett listád jd-hoz?
Válasz #1475. hozzászólásra
Szia!
Szóval akkor van lehetőség postázásra? Ez nagyon érdekelne engem.
Köla rivale brillanthoz aminek 30x40es a kamramérete kellene a lendkerekénél lévő kis fül amit hozzáfog a nyírócsavar a lendkerekéhez. Sajnos már teljesen ki van kopva és így csak elgörbíti a nyírócsavart. Ezenkívül még a felszedőjére kellene kosárlemez. Ha van rá mód hogy eljuttasd hozzám akkor légyszives jelezd. Előre is köszi!
VMisi milyen tipusú a bálázód??
Itt vagyok e.. :)
Webshop nem müködne.. ( ti Euban vagytok, Mi,Szerbia nem..)
Kérdezzetek nyugodtan, árakat, bármit.. ha tudok segítek.
Nehézkesen, de ki tudom juttatni Szegedre, s onnan tudják postázni..
gegem42@gmail.com
vagy +381638371370
vagy akár ide is jöhetnek a kérdések...
Újdonság Claas Qadrant alkatrészek s Rasspe big baler alkatreszek készülőben!
Szóval nem csak kis kockákhoz XD
Gege! Hová vagy eltűnve?
Megnéztem a honlapotokat, egy webshop kellene oda!
Most javítgatjuk a bálázót, de lehet nem vacakolnánk a felhegesztéssel, köszörüléssel... 1-2 alkatrésznél ha tudná az ember az árát.
Válasz #1472. hozzászólásra
Mégegyszer köszi! Pü ment!
Megnéztem mert rémlett hogy két angol bálázónak van meg a kezelésije, de a másik az a bamford bl 30 szintén angol nyelvű, aztán beleolvastam a massey könyvébe és valójában, ez a 15 és a 20 as kezelési könyve is egyben mert egy kaptafák csak a 20 as kicsit nagyobb, de minden ugyan az.
Szia! Mf20-as hoz van leírás, a beállításokról, és angol, de mondjuk képek alapján el lehet igazodni. Ha érdekel elküldöm csak adj egy emailt.
Sziasztok! Véletlenül nincs valakinek massey ferguson mf 15 bálázóhoz javitási kčzikönyve vagy pdf-je? Elöre is köszönöm!
Válasz #1468. hozzászólásra
aham itt is 2,7 + posta. köszi a segítséget mégegyszer
Válasz #1467. hozzászólásra
Az meg 2,5 meg a posta...
Válasz #1466. hozzászólásra
2700 HUF
Válasz #1465. hozzászólásra
Ugyanez csak annak más a neve,ez mennyi?
Válasz #1464. hozzászólásra
ez ?
Válasz #1463. hozzászólásra
Olvass vissza két hónapig...
Válasz #1462. hozzászólásra
köszi a segítséget de nem találok semmit sehol
Válasz #1461. hozzászólásra
Kb két hónapja irtam,Conrad...
Válasz #1460. hozzászólásra
esetleg azt elárulod nekem hogy hol tudnék ilyen kedvezményesen beszerezni egyet? de csak ha nem titok de ám ha egy elektromosat összeállítanál nekem az jobban megdobogtatná a szívemet
Válasz #1458. hozzászólásra
Mechanikus számláló nullázóval 2,5 ropi...