Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én nem a rugósra gondoltam,bár azzal is jó lehet.Én azzal a csomó formáján tudtam állítani.Neked akkor lehet jó ez a lehetőség, ha laza a csomód.De, ha elengedi nem az a baj.A JD-n a madzagfogó lapkáit támasztja 2db kicsi rugólap sztem nálad is hasonló lehet, ha elfáradnak akkor tudja elengedni a madzagot.
Ha felhajtod a kötőfejet akkor jobban rálátsz az aljára. Ha a koronás anyát leveszed ami a rugót feszíti a kart leveszed, a kar alatt lesz szerintem 2db lemez szedd ki őket de jól nézd meg hogy hogyan voltak felrakva. Kicsit tisztogasd meg őket ha rozsdásak smirgli papírral majd a fix részt amiben benne vannak a lemezek tisztítsd meg a madzag maradványoktól! majd rakd össze.
Az a baj, hogy egyszer jó egyszer nem ebbe a negyven fokba meg nem nagyon találok olyan vállalkozó kedvű ember aki nekem 10-15-ször áthajtja nekem a bálázót. Állítok rajta aztán majd a vallatásnál kiderül milyen lett. :D Köszönöm a segítséget.
Ezzel én is így vagyok a jonit eléggé ismerem a claast annyira nem de mindegyik bálázó egykutya:D Igen lehet rajta állítani de addig ne állíts semmin sem amíg legalább egyszer le nem forgattad!!!
Van rajta állítási lehetőség rugóerőt lehet állítani de már majdnem összeérnek a rugó menetei de tekerek rajta aztán majd kiderül. Köszönöm, majd írok mi lett az eredmény. Remélem jó lesz szeretnék aratás után bálázni, egy kis pénzt keresni. Felétek mennyiért csinálják a kisbálákat?
Szerintem madzagfogó bajod lesz.Elengedi a madzagot.Vagy kopott valami vagy húzni kell rajta.A Markantot nem ismerem, de a JD-n lehet rajta állítani a kötőfej jobb oldalán.Milyen madzagot használsz?
Hívj egy segítséget aki helyetted leforgatja kézzel a lendkereket. Te meg süsd el közbe a csillagot. ( a madzagokat fogd meg és húzd feszesre mintha a bála feszítené.)Ahogy a kollégád letekeri a kötést Te közben nagyon figyelj hogy mi mit csinál csak úgy lehet észre venni a hibát!!!
Ha meg van mond el mit látsz!
Illetve próbáld meg másik madzaggal esetleg vastagabbal. Mert lehet hogy csak a kötőcsőröd kopott.
Üdv mindenkinek! Nekem egy claas maximum típusú bálázóm van ezzel küzdök. Az egyik oldalt nem köti meg, elengedi a zsineget, de csak kb. minden tizedik bálánál mi lehet a baj kérlek segítsetek a kötözőszerkezet olyan mint a markant-é. Előre is köszönöm a segítséget.
A képen látható sárga kötőházak RS kötőházak. A jobb oldali fi 35mm es kötőtengelyre való, a másik 2 darab fi 30mm kötőtengelyre. Melyik megy a bamfordra?
Szia az a helyzet hogy még nincs szétszedve.Egy ismerős elakarja eladni én megvenném ha lehet hozzá alkatrészt kapni. A számát letudtam olvasni B 580 a tengely átmérőjét nem tudom. Csináltam róla egy képet.
Itt vagyok. Nezd meg mit ir a kotofejen. RS 3770
akkor van, de merd meg a kototengej meretet is. leteyik 28 asban 28.57 esben, s 30 mm esben. melyik kellene?
gegem42@gmail.com +381638371370
ugyanugy en meg egy Claas Quqdrant 1150 RC mukodo nagykocka balazot szeretnek teljeskoruen atnezetni.Ki tud egy olyan szakembert aki ezt elvalalna?
Elore is koszonom
Ficzko
Részben igazad van!
De ha beleér akkor a kötőház is törik általában. Másik részből ha beleér akkor a tű már kapott előtte vmiféle deformációt. A tű a présdugattyú hornyaiban jön fel ha jól működik.
ha szét volt szedve akkor mindent kézzel kell beállitani és nem mindegy hogy rakod fel a láncod lehet vna összejelölve a hajtás lánckerekén meg a másik lánckeréken és annak stimmelni kell amugy hiába rakod fel a láncot ha nem tudod hogy kell!!!!!!!!!!!!
Szia! Class bálázóm sosem volt kérlek tegyél fel a kötözőszerkezetről képeket illetve ahonnét kapja a hajtását a kötözőszerkezet! Ha tudok szívesen segítek beállítani. Honnét írsz? hátha itt lax a közelben. Ha töri a tűt akkor a biztos hogy állítani kell a vezérlésen. 5 garnitúra tűt azárt ne töress el mert kicsit drága.. Összerakás utnán mindig kézzel le kell hajtani a gépet!!!!!!!!!!
Rakj fel képet és megpróbálok segíteni.
Jah és a dugattyú térben kb a kötöszerkezet alatt van egy kilincsszerkezet, az a tűvédő. Nézd meg hogy az hogyan működik!!!
Válasz #1066. hozzászólásra
Üdv.
Ha sikerült szerezned Forschritt k-454-A gépkönyvet, akkor az engem is érdekelne.
Ha tudsz segítenei benne megköszönném.
Sziasztok!
Ma vettem 1 Fortschritt K-430 bálázót Ausztriából.
89es évjárat,de még alig használták.
Van valakinek ilyen gépe?
Kellene pár tanács és,h mik a leggyakoribb hibái,mire kell vigyázni.
Hallottam 1 ügyes szerelőről is Zircen lakik,tudja vki esetleg a számát?
E-mail cimem: fereol@freemail.hu
igen a sárga az! és akkor most ebből csak egy van? mennyi az ára? mikor és hol tudnánk lebonyolítani esetleg az üzletet ? én bajai vagyok! előre is köszi
3809 hozzászólás
Válasz #1105. hozzászólásra
Én nem a rugósra gondoltam,bár azzal is jó lehet.Én azzal a csomó formáján tudtam állítani.Neked akkor lehet jó ez a lehetőség, ha laza a csomód.De, ha elengedi nem az a baj.A JD-n a madzagfogó lapkáit támasztja 2db kicsi rugólap sztem nálad is hasonló lehet, ha elfáradnak akkor tudja elengedni a madzagot.
Válasz #1104. hozzászólásra
Ha felhajtod a kötőfejet akkor jobban rálátsz az aljára. Ha a koronás anyát leveszed ami a rugót feszíti a kart leveszed, a kar alatt lesz szerintem 2db lemez szedd ki őket de jól nézd meg hogy hogyan voltak felrakva. Kicsit tisztogasd meg őket ha rozsdásak smirgli papírral majd a fix részt amiben benne vannak a lemezek tisztítsd meg a madzag maradványoktól! majd rakd össze.
Válasz #1106. hozzászólásra
Az a baj, hogy egyszer jó egyszer nem ebbe a negyven fokba meg nem nagyon találok olyan vállalkozó kedvű ember aki nekem 10-15-ször áthajtja nekem a bálázót. Állítok rajta aztán majd a vallatásnál kiderül milyen lett. :D Köszönöm a segítséget.
Válasz #1103. hozzászólásra
Ezzel én is így vagyok a jonit eléggé ismerem a claast annyira nem de mindegyik bálázó egykutya:D Igen lehet rajta állítani de addig ne állíts semmin sem amíg legalább egyszer le nem forgattad!!!
Válasz #1102. hozzászólásra
A kötözőcsőrnél lehet állítani, hogy milyen szorosan fogja a zsineget? Mert láttam egy rugót amin lehet állítani.
Válasz #1103. hozzászólásra
Van rajta állítási lehetőség rugóerőt lehet állítani de már majdnem összeérnek a rugó menetei de tekerek rajta aztán majd kiderül. Köszönöm, majd írok mi lett az eredmény. Remélem jó lesz szeretnék aratás után bálázni, egy kis pénzt keresni. Felétek mennyiért csinálják a kisbálákat?
Válasz #1101. hozzászólásra
Szerintem madzagfogó bajod lesz.Elengedi a madzagot.Vagy kopott valami vagy húzni kell rajta.A Markantot nem ismerem, de a JD-n lehet rajta állítani a kötőfej jobb oldalán.Milyen madzagot használsz?
Válasz #1101. hozzászólásra
Hívj egy segítséget aki helyetted leforgatja kézzel a lendkereket. Te meg süsd el közbe a csillagot. ( a madzagokat fogd meg és húzd feszesre mintha a bála feszítené.)Ahogy a kollégád letekeri a kötést Te közben nagyon figyelj hogy mi mit csinál csak úgy lehet észre venni a hibát!!!
Ha meg van mond el mit látsz!
Illetve próbáld meg másik madzaggal esetleg vastagabbal. Mert lehet hogy csak a kötőcsőröd kopott.
Üdv mindenkinek! Nekem egy claas maximum típusú bálázóm van ezzel küzdök. Az egyik oldalt nem köti meg, elengedi a zsineget, de csak kb. minden tizedik bálánál mi lehet a baj kérlek segítsetek a kötözőszerkezet olyan mint a markant-é. Előre is köszönöm a segítséget.
Válasz #1098. hozzászólásra
Ez Markant kötőház meg tárcsa.
A képen látható sárga kötőházak RS kötőházak. A jobb oldali fi 35mm es kötőtengelyre való, a másik 2 darab fi 30mm kötőtengelyre. Melyik megy a bamfordra?
Ez az?
Válasz #1096. hozzászólásra
Küld el e-mailben. gegem42@gmail.com ra. Nem-biztos hogy tudok segíteni.
Válasz #1094. hozzászólásra
Válasz #1094. hozzászólásra
Szia az a helyzet hogy még nincs szétszedve.Egy ismerős elakarja eladni én megvenném ha lehet hozzá alkatrészt kapni. A számát letudtam olvasni B 580 a tengely átmérőjét nem tudom. Csináltam róla egy képet.
Válasz #1092. hozzászólásra
Itt vagyok. Nezd meg mit ir a kotofejen. RS 3770
akkor van, de merd meg a kototengej meretet is. leteyik 28 asban 28.57 esben, s 30 mm esben. melyik kellene?
gegem42@gmail.com +381638371370
Válasz #1092. hozzászólásra
olvass vissza pár oldalt..
Válasz #1091. hozzászólásra
Esetleg nem tudod hol tudom elérni Gegét?
Válasz #1088. hozzászólásra
keresd meg gegét neki 100% hogy van, máshol nem nagyon találsz alkatrészt bamfordshoz!!!
Válasz #1087. hozzászólásra
Mi történt, hogy sikerült összehozni a törést?
Válasz #1072. hozzászólásra
ugyanugy en meg egy Claas Quqdrant 1150 RC mukodo nagykocka balazot szeretnek teljeskoruen atnezetni.Ki tud egy olyan szakembert aki ezt elvalalna?
Elore is koszonom
Ficzko
Hali Bamfords Bl30-hoz keresek kötőfej tartó öntvényt baloldalit
Itt is történt esemény,tört minden föleg a 000077-es...
Válasz #1078. hozzászólásra
a kiskocka bálázónál szinte mindent miniméterre pontosan kell beállítani különben tör-zúz...nem mindegy a kosnak az állása a tűhöz képest sem
ezért is jó megoldás,hogy a k-454-esen belül fel van festve a helyes beállítás módja
Válasz #1083. hozzászólásra
szia!
100forint/ darab felénk! hossztól függetlenül.
Válasz #1082. hozzászólásra
Részben igazad van!
De ha beleér akkor a kötőház is törik általában. Másik részből ha beleér akkor a tű már kapott előtte vmiféle deformációt. A tű a présdugattyú hornyaiban jön fel ha jól működik.
üdv a kiskockabálát mennyiért csinálják bérbe?
Válasz #1081. hozzászólásra
kivéve ha a tű beleüt a kötőfejbe amikor felér.........
Az enyém sima Markant,negyven éves,de abban is van tü védelem,és a tüt nem törheti el csak akkor ha nem müködik a védelem...
ha szét volt szedve akkor mindent kézzel kell beállitani és nem mindegy hogy rakod fel a láncod lehet vna összejelölve a hajtás lánckerekén meg a másik lánckeréken és annak stimmelni kell amugy hiába rakod fel a láncot ha nem tudod hogy kell!!!!!!!!!!!!
Szia! Class bálázóm sosem volt kérlek tegyél fel a kötözőszerkezetről képeket illetve ahonnét kapja a hajtását a kötözőszerkezet! Ha tudok szívesen segítek beállítani. Honnét írsz? hátha itt lax a közelben. Ha töri a tűt akkor a biztos hogy állítani kell a vezérlésen. 5 garnitúra tűt azárt ne töress el mert kicsit drága.. Összerakás utnán mindig kézzel le kell hajtani a gépet!!!!!!!!!!
Rakj fel képet és megpróbálok segíteni.
Jah és a dugattyú térben kb a kötöszerkezet alatt van egy kilincsszerkezet, az a tűvédő. Nézd meg hogy az hogyan működik!!!
Válasz #1073. hozzászólásra
hello.nemköt,és töri a tűt.a hajtásláncnak van valamijen beállitása?
Válasz #1076. hozzászólásra
Nézze meg a weboldalunkat hogy mihez gyártunk pótalkatrészeket.
http://botos.rs/termekek.html
www.botos.rs
Válasz #1075. hozzászólásra
Köszönöm a választ.K-454-es bálázóhoz lenne?Ugyanis meg egyezik a kötöző feje.Az alkatrész katalógusom szerint.
Válasz #1074. hozzászólásra
Sajnos hozzá nincs alkatrészünk. mifelénk abszolult nincsenek efféle bálázók, s ezért nem is gyártsuk őket.
Válasz #999. hozzászólásra
Üdv Gege!Lehetne 1 kérésem?Szeretnék kérni 1 árlistát kötöző fejről(k-430)bálázóm van.Tehát csomólehúzó tengely+persely.Amit a kötöző fejen cserélni lehet,minden.Köszönöm!szo-szo@freemail.hu
Válasz #1072. hozzászólásra
Mire vagy kiváncsi,megnézem a könyvben...
Válasz #1071. hozzászólásra
helló.CLAAS markant 50-es kiskockabálázó beállitáshoz kérnék segítséget.aki tud írjon.Köszi
Válasz #1066. hozzászólásra
Üdv.
Ha sikerült szerezned Forschritt k-454-A gépkönyvet, akkor az engem is érdekelne.
Ha tudsz segítenei benne megköszönném.
Válasz #1064. hozzászólásra
Üdv!Én ezt a típust hajtom már 1990-óta.Tökéletes ha meg kapja a karbantartást!A youtubon van pár videóm a gépről.MTZ 550-es és k-430
Válasz #1067. hozzászólásra
Jövő héten lehet hogy megyek. írj egy telefonszámot a gegem42@gmail.com ra, s hogy mi kell.
Válasz #1064. hozzászólásra
Szia Agrárcsemete!Küldtem egy e-mailt a tel.számmmal.
hát az kicsit messze van ! deláttam az előző írásokban hogy te szoktál járni szegedre! az már nekem nagy segítség lenne ha jársz mostanság szegeden!?
Üdv mindenkinek!
Forschritt k-454-A
Kis kocka bálázóhoz keresek gépkönyvet. cd-én is jó a kölcségeket megtérítem elérhetőségem megtalálható az adatlapomon.
Előre is köszönöm.
Válasz #1063. hozzászólásra
Pillanatnyilag ez az egy van. 50 euró. Vajdasági vagyok, ADAi el tudsz érte jönni?
Sziasztok!
Ma vettem 1 Fortschritt K-430 bálázót Ausztriából.
89es évjárat,de még alig használták.
Van valakinek ilyen gépe?
Kellene pár tanács és,h mik a leggyakoribb hibái,mire kell vigyázni.
Hallottam 1 ügyes szerelőről is Zircen lakik,tudja vki esetleg a számát?
E-mail cimem: fereol@freemail.hu
igen a sárga az! és akkor most ebből csak egy van? mennyi az ára? mikor és hol tudnánk lebonyolítani esetleg az üzletet ? én bajai vagyok! előre is köszi
Válasz #1061. hozzászólásra
Halihó.
Kifogytunk nagyon alkatrészekből. Csak ez a két darab tűm van. ráismersz e a kép alapján hogy melyik a tiéd?
hahó gege egy olyan nagy kérdésem lenne hogy new holland 276 os bálázóhoz tűd van-e? előre is köszi
Válasz #1059. hozzászólásra
Fergusonhoz tűm sajnos nincsen.