Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdvözletem! Egy kis segítséget szeretnék kérni bálázó ügyben, hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Van egy régi 50 es claas kisbálázóm, és a kos görgői alatt lévő koptató sínek már nagyon megkoptak, mióta nálam van én nem cseréltem. A kérdés az az lenne hogy lehetne e ezeket sima laposvassal illetve l vassal pótolni? Mert méretre stimmol, pár furat és kész is, csak az anyagminőséget nem tudom. Pontozóval néztem a még gyári anyagot de nagyon hasonló volt a sima vashoz. Csinált már ilyet valaki?
enzsoltika ha lehetséges vegyük fel a kapcsolatot egymásal engem is érdekelne alkatrész csak én nagyon messze lakom.Az én elérhetöségem megtalálod a Fenyő név alatt vagy adj egy elérhetöséget.
Elméletileg jó ahogy nézem, a bamfords-os történetet holnap lemérjük hogy pontosan az-e aztán az elküldöm emailban. A szombati napra térjünk vissza csütörtök péntek magasságában mert még elég messze van de úgy néz ki hogy elméletileg jó! Köszönöm szépen a képeket!
Nem felejtettem el az Emailt csak a freemail szopat és nem enged belépni valami adatkezelési hiba miatt!:S Holnap próbálkozok remélem sikerül válaszolnom Megértést köszönöm!
Enzsoltika
NH superhayliner68 de szerintem lehet tőletek kaptam ajánlatot 60 ezerért utángyártottra! de nem biztos
de fel lesz heggesztve a tányért most nem bántjuk csak a fogait hegegsztjük és kihézegoljuk elég lesz még egy darabig de ha bajom lesz itt megkérdek mindent!
NH superhayliner68 de szerintem lehet tőletek kaptam ajánlatot 60 ezerért utángyártottra! de nem biztos
de fel lesz heggesztve a tányért most nem bántjuk csak a fogait hegegsztjük és kihézegoljuk elég lesz még egy darabig de ha bajom lesz itt megkérdek mindent!
Hát bizony nem volna egy rossz dolog ha egy Szegedi vagy környékbeli közvetítö utján megoldható lenne a töletek való vásárlás.Szerintem ennek kellene megoldodni minél elöbb és biztos piac lenne az itthoni árakhoz képest.Mert ezen a posta dolgon akadtam meg én is.
Neten csak a 000088 asat találom meg, Úgyhogy nem tudom megmondani mi a különbség. Ez a tipusom van (000088)
70 euró darabja! ezenkívül van komplett kötőfejem s minden egyéb... Hamarosan megyek Szegedre, ha valakinek valami kell jelentkezzen. gegem42@freemail.hu
kép:
Válasz #988. hozzászólásra
Elméletben működik, de túl bonyolult innen postázni, s jó sokba kerülne, mivel ez öntött vas, s relatív nehéz..
úgyhogy felejtős ez a megoldás. Ha több embernek több minden kellene, ki tudnám vinni Szeged ig. Esetleg ott valaki ismerős, rokon, stb?
Válasz #977. hozzászólásra
Van 4 fajta vezérlőpályám. egy kép jól jönne mert nem vagyok benne biztos hogy melyik az.. várj.. épp van 2 fajta a kombiban, az egyik a Dominanté, a másikra ráismersz, jobb alsó sarokban, az az??
Van egy markant 40-es bálázónk, és olyan gondunk van ,hogy vissza lemegy a tű és a csomót megköti az egyik madzag a zsinór vezetőn marad. Szépen megcsinálja a csomót és az egyik madzagot nem szedi le a zsinegvezetőről és ezért elszakadt hol az egyik oldalt hol a másik oldalt és ez által elszakad a madzag. Valakinek valami ötlete?
Üdvözlet! Nincs valakinek egy eladó jó állapotú működőképes kisbálázója 5-600 ezer között? A bálaméret max 36x46 os de a kisebb csak jobb. Esetleg tipp márkára típusra tapasztalat alapján.
Ha a pick up lemezekre gondolsz, amik között a felszedő rugók mennek, annak 5 Euro darabja. Minta után is gyártjuk. Nem tudom, hogy van e pillanatnyilag raktáron.
Hány darab kellene?
Győrben egy JD alkatrészekkel foglakozó cégnél.Szándékosan nem akarom öket megnevezni nem kívánok senkinek reklámot csinálni.Jobban örülnék Gegéék alkatrészeinek de a távolságPedig még nekem is kellene 2pár kúpfogaskerék a kötöszerkezethez.Nekem egy JD CB-300-asom van most.enzsoltika kapcsolatba léphetünk ha gondolod hátha ketten kiokoskodunk valamit az alkatrész ügyben ha neked is kellene.A fenyő név alatt elérsz.
3809 hozzászólás
Válasz #1008. hozzászólásra
Szerintem nyugodtan megcsinálhatod ugy ahod írtad.
Üdvözletem! Egy kis segítséget szeretnék kérni bálázó ügyben, hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Van egy régi 50 es claas kisbálázóm, és a kos görgői alatt lévő koptató sínek már nagyon megkoptak, mióta nálam van én nem cseréltem. A kérdés az az lenne hogy lehetne e ezeket sima laposvassal illetve l vassal pótolni? Mert méretre stimmol, pár furat és kész is, csak az anyagminőséget nem tudom. Pontozóval néztem a még gyári anyagot de nagyon hasonló volt a sima vashoz. Csinált már ilyet valaki?
Gege megkaptad a mai válasz e-mailt?Miért dobálja víssza a rendszer nemtudom
Válasz #1005. hozzászólásra
még egyenlőre semmi,csak felmérem a lehetséges piacot ahol beszerezhetem majd ha valami kell hozzá
Válasz #1004. hozzászólásra
Ahhoz nem nagyon. Mi felénk nem használnak, s nem gyártunk hozzá alkatrészeket, mert nem tudnánk eladni..
De azért megkérdezem hogy mi kellene hozzá?
Válasz #1001. hozzászólásra
Helló!
K-454-hez is van alkatrészed?
Válasz #1002. hozzászólásra
enzsoltika ha lehetséges vegyük fel a kapcsolatot egymásal engem is érdekelne alkatrész csak én nagyon messze lakom.Az én elérhetöségem megtalálod a Fenyő név alatt vagy adj egy elérhetöséget.
Válasz #1001. hozzászólásra
Elméletileg jó ahogy nézem, a bamfords-os történetet holnap lemérjük hogy pontosan az-e aztán az elküldöm emailban. A szombati napra térjünk vissza csütörtök péntek magasságában mert még elég messze van de úgy néz ki hogy elméletileg jó! Köszönöm szépen a képeket!
Válasz #1000. hozzászólásra
Ismerős a helyzet!
Küldtem a képeket, de ide is feltehetem őket.
Nekem szombaton felelne meg legjobban a találka, ön részéről?
Tisztelt Gege!
Nem felejtettem el az Emailt csak a freemail szopat és nem enged belépni valami adatkezelési hiba miatt!:S Holnap próbálkozok remélem sikerül válaszolnom Megértést köszönöm!
Enzsoltika
Válasz #998. hozzászólásra
S 24ezerért is érdemes baszkódni vele......??
Válasz #993. hozzászólásra
Válasz #995. hozzászólásra
Kattints a Fenyő névre és a hirdetésemben megtalász minden elérhetöségem.
Válasz #993. hozzászólásra
Válasz #994. hozzászólásra
írj egy e-mail címet!
Válasz #989. hozzászólásra
Hát bizony nem volna egy rossz dolog ha egy Szegedi vagy környékbeli közvetítö utján megoldható lenne a töletek való vásárlás.Szerintem ennek kellene megoldodni minél elöbb és biztos piac lenne az itthoni árakhoz képest.Mert ezen a posta dolgon akadtam meg én is.
Válasz #893. hozzászólásra
Pici!!
Milyen fajta bálázód van, hogy 90e ft hozzá a kötőtányér?
Welger,claas, JD.. tudok ez az ár töredékéért adni..
Válasz #991. hozzászólásra
Válasz #990. hozzászólásra
Neten csak a 000088 asat találom meg, Úgyhogy nem tudom megmondani mi a különbség. Ez a tipusom van (000088)
70 euró darabja! ezenkívül van komplett kötőfejem s minden egyéb... Hamarosan megyek Szegedre, ha valakinek valami kell jelentkezzen. gegem42@freemail.hu
kép:
Válasz #989. hozzászólásra
Helló!
Lenne egy kérdésem,mi a különbség a 000045/1 meg a 000088 kötöző között(Markant,mi az ára
Válasz #988. hozzászólásra
Elméletben működik, de túl bonyolult innen postázni, s jó sokba kerülne, mivel ez öntött vas, s relatív nehéz..
úgyhogy felejtős ez a megoldás. Ha több embernek több minden kellene, ki tudnám vinni Szeged ig. Esetleg ott valaki ismerős, rokon, stb?
Válasz #987. hozzászólásra
Pest megyében Tápiószecsőn lakok. Postai úton nem működik?
Válasz #986. hozzászólásra
90 euró! Vajdaságban (sajnos) ADÁn szegedtől 70km délre.. Hova valósi vagy?
Válasz #984. hozzászólásra
Az lesz az!Mennyibe kerül? és hogy lehet megvásárolni?
Válasz #982. hozzászólásra
Ha cserénéld, van talpam jó áron!
ime a kép, jobb alsó.Üdv
gegem42@freemail.hu
Van 4 fajta vezérlőpályám. egy kép jól jönne mert nem vagyok benne biztos hogy melyik az.. várj.. épp van 2 fajta a kombiban, az egyik a Dominanté, a másikra ráismersz, jobb alsó sarokban, az az??
Üdv,
Bamford BL58-as kisbálázóról van valakinek tapasztalata? Mekkora a bálakamrája? Mennyire megbízható stb.
Köszi
Válasz #981. hozzászólásra
A csapágy nem neked szólt..
olcsó katalógus esetleg érdekel,csak 6 ropi..
808274-et a madzag bevágta,csere vagy hegesztés..
Melyik csapágyak? És milyen problémák lehetnek?
Válasz #978. hozzászólásra
ott több baj is lehet..
öszetörtek a csapágyak..
Van egy markant 40-es bálázónk, és olyan gondunk van ,hogy vissza lemegy a tű és a csomót megköti az egyik madzag a zsinór vezetőn marad. Szépen megcsinálja a csomót és az egyik madzagot nem szedi le a zsinegvezetőről és ezért elszakadt hol az egyik oldalt hol a másik oldalt és ez által elszakad a madzag. Valakinek valami ötlete?
Gege! Claas Markant 41-hez kellene a rendfelszedő vezérlőpálya ami a felszedőrugókat mozgatja,ha van ilyened akkor érdekelne.
Válasz #975. hozzászólásra
A 36x46 a Markant méret,25Le TLT-én elég neki..
Üdvözlet! Nincs valakinek egy eladó jó állapotú működőképes kisbálázója 5-600 ezer között? A bálaméret max 36x46 os de a kisebb csak jobb. Esetleg tipp márkára típusra tapasztalat alapján.
Válasz #967. hozzászólásra
Mindkettönek érik a cseréje,az ár is jó a küldött listában is ennyiért van.Meg pár darab rendfelszedö rugó is kell majd.
Válasz #969. hozzászólásra ugy gondolom hogy van ilyenünk..
max fényképezd le. Eljössz érte, hova valósi vagy?
Válasz #971. hozzászólásra
Ok. Köszi, megkaptam!
Válasz #970. hozzászólásra
Kaptam tőled mailt, meg válaszoltam is.
Válasz #968. hozzászólásra
A gegem42@freemail.hu címről nekem visszadobta az emailt. Biztos jól írtad?
Válasz #968. hozzászólásra
Arra gondolok, 6-8db kellene, majd megszámolom pontosan. Be tudod azonosítani típus alapján? Vagy csináljak róla fotót vagy minta kellene?
Válasz #963. hozzászólásra
Ha a pick up lemezekre gondolsz, amik között a felszedő rugók mennek, annak 5 Euro darabja. Minta után is gyártjuk. Nem tudom, hogy van e pillanatnyilag raktáron.
Hány darab kellene?
Válasz #964. hozzászólásra
Ha a kötözőcsőr kúpfogaskerekére gondolsz, vagy a spirál fogaskerekére, van mind a kettő és 20 Euro darabja. Kb az 6000 Ft.
Válasz #965. hozzászólásra JD kuplung tárcsát nem gyártunk (egyenlőre).
Válasz #962. hozzászólásra
Szia!
JD bálázóhoz lendkerékbe kuplungtárcsákat mennyiért tudsz hozni?(CB300)
Válasz #960. hozzászólásra
Győrben egy JD alkatrészekkel foglakozó cégnél.Szándékosan nem akarom öket megnevezni nem kívánok senkinek reklámot csinálni.Jobban örülnék Gegéék alkatrészeinek de a távolságPedig még nekem is kellene 2pár kúpfogaskerék a kötöszerkezethez.Nekem egy JD CB-300-asom van most.enzsoltika kapcsolatba léphetünk ha gondolod hátha ketten kiokoskodunk valamit az alkatrész ügyben ha neked is kellene.A fenyő név alatt elérsz.
Válasz #962. hozzászólásra
Szia!
Köla rivale brillant II. felszedőjéhez lemezkosarad van? Ha igen mennyi be kerül?
Válasz #959. hozzászólásra
A tű meg biztos hogy ez az! Leellenőriztem. Per pillanat 4 darab van raktáron. ( de indul a szezon hamarosan, időben mindent, mert kifogyok.. :) )
Válasz #959. hozzászólásra Van Bamfordhoz is alkatrészünk. csináltam róla képet! Ime:
kötőfejház, kötőtányér, kötőcsőrök, kisfogaskerekek..
Válasz #958. hozzászólásra
Kinél vetted? Kite, Agro produkt vagy john deere technika? mert én is vásároltam már mindegyiktől!