Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen szerintem ő az de majd töltök fel képet róla. Nekem is hasonló problémám van mint fenyő kollégának én is győrmegyei vagyok. Szóval szeged 340km oda de minden megoldás érdekel csak legyen jó a gép.
Egyik haver pont ma hívott hogy szerezzek neki bamford alkatrészt. NEktek van bamfords BL 30hoz kötözőcsőr kellene. Köszönöm!!
Azt már konkrétan nem tudom hogy melyik mennyibe került de 2féle alkatrészt vettem 2-2db-ot a kötöszerkezethez amiért fízettem 76000forintot és még táska sem kellett hozzá.És nekem mivel alig több a fízetésem elég nehezemre esett kifízetni de szezon voltDe remélem ti nem ezek árak után mentek mert rossz példát is tudnék már.Cimbim alkatrész kereskedésben eldícsekedte (marhája)hogy biz ők a legolcsobbak,mitad isten következö hónapban ott is drágább lett.De tisztelet a kivételnek ez csak 1 eset.
Milyen kicsi is a világ Gege!Ezért voltak oly ismerösek ezek a képek.Akkor már csak egy forumos társat kellene találnom aki magyar oldalon de közel lakik hozzátok és még véletlenül alkatrészért is menne hozzátok mert nekem Szeged is innét Győrmegyéből közel 350Km,Igyhát tavaly kénytelen voltam a JD-nél a legszűkségessebb alkatrészt megvennimajdnem eret vágtak rajtam.
Válasz #945. hozzászólásra B. Sándor nevében beszélek! Ő "veje vagyok" Mi gyártsuk, s forgalmazzuk őket. Postázás külföldre, vagyis hozzátok nehézkes, de megoldható! De hogy mikor ér hozzátok oda, s mennyi vámot szab ki rá a magyar hatóság, azt előre nem tudni.. Ha több alkatrész kell, kiviszem szegedre,(pl. komplett kötőberendezés) (pár rugóért nem érdemes utazni senkinek sem) s postázom valahogy, de legjobb lenne ha eljönnének, eljönnétek. 70km re vagyunk Szegedtől.
Válasz #951. hozzászólásra Van tűnk több tipusú JD hez. Te erre gondolsz ugye? ( Netes kép) 50 euró darabja, ami kb 15ezer forint Mi gyártjuk őket 1973óta, van tapasztalatunk benne :)
Ezen kívül van még sokfajta más típusú öntés tű is!
Case Bamford IHC Ama, Baus ... itt egy saját kép:
Igen még érdekel a dolog john deere 214T kiskockabálázóhoz kellene tű mind a kettő! A tű száma BP1607 E vagy az újabb cikkszám alapján AE 37764. Had kérdezzelek meg, hogy ezek gyári cuccok vagy Ti gyártjátok? ha egy jó kedvezményes árba megtudunk egyezni már jöhet is. Esetleg emailba küldj egy elérhetőséget illetve árat. Itt a címem: enzsoltika@freemail.hu
Írtad hogy welger bálázóhoz is vannak alkatszészeid ennek nagyon örülök mert van egy ap52esem is illetve van rajta egy p-22es hidraulikus bála röpítő ahhoz is van alkatrész? Hova valósi vagy?
Nekem a rugócenteresekkel nem szokott baj lenni. Rengeteg mindenhez csináltak már, felszedőkhöz, sodrókhoz, terítőkhöz. És féláron van a gyárihoz képest.
Adj valami elérhetőséget a fórumon kívül is. Ha beindul a szezon, akkor kell jobban az alkatrész.
Most engem pl jd459-hez rendfelszedő rugók érdekelnek.
Minősége mit tudsz mondani? Olcsót itt is tudok gyártatni, csak hagy néminemű kívánnivalót a rugó alaktartásával kapcsolatban.
Még anno tavaly e-maileztem egy Vajdasági illetövel(B Sándor) aki forgalmazza és gyártják ezeket az alkatrészeket.Küldött is képeket árral eggyütt csak sajna postázni nem tudta, nekem meg a Röszkei határ is messze van sajna.Gege te esetleg ezt a posta dolgot megtudod oldani?
Ha még nem találtál JD tűket, én tudok segíteni!
Vannak tűjeim JD hez, Claas hoz, Welgerhez...
S mindenféle kötőberendezéshez alkatrészek. Kérdezzetek nyugodtan! üdv mindenkinek.
itt kérdezd meg
Bakonszeg 06209434641
gyártó nem tudom milyen messze laksz , de aszt hiszem
postán is megoldható
árat nem tudok , mi k453 hoz szoktunk nálla tüt venni
üdv
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy john deere 214T kiskocka bálázóm melyen összetörtem a tűket,melyeket meghegesztettünk, de sajnos olyan nyomást kapott ami kiegyenesítette a "hasát". Szeretnék bele új tűt vásárolni, de horror árban van, viszont azt hallottam, hogy valamelyik NDK bálázó tűje jó hozzá és az ára csak töredéke. Kérlek segítsetek ha tudtok, hogy melyik típusé jó hozzá! A cikkszáma nem tudom hogy segít-e:BP 1607E vagy az új száma AE 37764 Kérlek mielőbb segítsetek ha tudtok minden segítséget előre is köszönök!
Kasamas -nak van spéci pálcája az saválló anyagokhoz és mindenféle acél vasakhoz is jó és kemény erős tiszta varratot hagy maga után. Ahová csak lehet mindenhová azt használom. Kékes színe van most nem tudom mi van a dobozára írva de ha érdekel megnézhetem.Nem olcsó cucc de spéci nagyon
közben fater mondta hogy azaz öntvény elektroda ami van az ügye olyan anyagot csinál mint a szürke öntvény szivacsosat szóval az nem lesz, saválló tényleg jo lenne az meg elfogyott de találunk még valamit mert van itthon jo pár kilo csak lesz közte valami másnem CO
A claas bálázó öntvény alkatrészeit simán lehetett elektródával hegeszteni minden hőkezelés nélkül.
És pl az rk fűkasza öntvény részeit meg sehogy semmivel nem sikerült.
3809 hozzászólás
Válasz #952. hozzászólásra
Igen szerintem ő az de majd töltök fel képet róla. Nekem is hasonló problémám van mint fenyő kollégának én is győrmegyei vagyok. Szóval szeged 340km oda de minden megoldás érdekel csak legyen jó a gép.
Egyik haver pont ma hívott hogy szerezzek neki bamford alkatrészt. NEktek van bamfords BL 30hoz kötözőcsőr kellene. Köszönöm!!
Válasz #957. hozzászólásra
Azt már konkrétan nem tudom hogy melyik mennyibe került de 2féle alkatrészt vettem 2-2db-ot a kötöszerkezethez amiért fízettem 76000forintot és még táska sem kellett hozzá.És nekem mivel alig több a fízetésem elég nehezemre esett kifízetni de szezon voltDe remélem ti nem ezek árak után mentek mert rossz példát is tudnék már.Cimbim alkatrész kereskedésben eldícsekedte (marhája)hogy biz ők a legolcsobbak,mitad isten következö hónapban ott is drágább lett.De tisztelet a kivételnek ez csak 1 eset.
Válasz #956. hozzászólásra
Kíváncsiság kedvéért oszd már meg velünk az árakat, hogy mit mennyiért vettél..
Válasz #953. hozzászólásra
Milyen kicsi is a világ Gege!Ezért voltak oly ismerösek ezek a képek.Akkor már csak egy forumos társat kellene találnom aki magyar oldalon de közel lakik hozzátok és még véletlenül alkatrészért is menne hozzátok mert nekem Szeged is innét Győrmegyéből közel 350Km,Igyhát tavaly kénytelen voltam a JD-nél a legszűkségessebb alkatrészt megvennimajdnem eret vágtak rajtam.
Válasz #946. hozzászólásra
Van van, jóformán minden ami a kötőberendezést illeti.
e-mail címem: gegem42@freemail.hu
Válasz #945. hozzászólásra B. Sándor nevében beszélek! Ő "veje vagyok" Mi gyártsuk, s forgalmazzuk őket. Postázás külföldre, vagyis hozzátok nehézkes, de megoldható! De hogy mikor ér hozzátok oda, s mennyi vámot szab ki rá a magyar hatóság, azt előre nem tudni.. Ha több alkatrész kell, kiviszem szegedre,(pl. komplett kötőberendezés) (pár rugóért nem érdemes utazni senkinek sem) s postázom valahogy, de legjobb lenne ha eljönnének, eljönnétek. 70km re vagyunk Szegedtől.
Válasz #951. hozzászólásra Van tűnk több tipusú JD hez. Te erre gondolsz ugye? ( Netes kép) 50 euró darabja, ami kb 15ezer forint Mi gyártjuk őket 1973óta, van tapasztalatunk benne :)
Ezen kívül van még sokfajta más típusú öntés tű is!
Case Bamford IHC Ama, Baus ... itt egy saját kép:
Válasz #935. hozzászólásra
Szia!
Igen még érdekel a dolog john deere 214T kiskockabálázóhoz kellene tű mind a kettő! A tű száma BP1607 E vagy az újabb cikkszám alapján AE 37764. Had kérdezzelek meg, hogy ezek gyári cuccok vagy Ti gyártjátok? ha egy jó kedvezményes árba megtudunk egyezni már jöhet is. Esetleg emailba küldj egy elérhetőséget illetve árat. Itt a címem: enzsoltika@freemail.hu
Írtad hogy welger bálázóhoz is vannak alkatszészeid ennek nagyon örülök mert van egy ap52esem is illetve van rajta egy p-22es hidraulikus bála röpítő ahhoz is van alkatrész? Hova valósi vagy?
Válasz #949. hozzászólásra
kecskemét aszem, postán lehet intézni mindent, ismertebb tipusok raktáron vannak nekik. Ha nem akkor minta alapján gyártják. rugocenter.hu
Válasz #948. hozzászólásra
Hol van az a cég? Honlap, elérhetőség?
Válasz #947. hozzászólásra
Nekem a rugócenteresekkel nem szokott baj lenni. Rengeteg mindenhez csináltak már, felszedőkhöz, sodrókhoz, terítőkhöz. És féláron van a gyárihoz képest.
Válasz #942. hozzászólásra
Adj valami elérhetőséget a fórumon kívül is. Ha beindul a szezon, akkor kell jobban az alkatrész.
Most engem pl jd459-hez rendfelszedő rugók érdekelnek.
Minősége mit tudsz mondani? Olcsót itt is tudok gyártatni, csak hagy néminemű kívánnivalót a rugó alaktartásával kapcsolatban.
Válasz #943. hozzászólásra
welgerhez is van alkatrészed esetleg?
Válasz #943. hozzászólásra
Még anno tavaly e-maileztem egy Vajdasági illetövel(B Sándor) aki forgalmazza és gyártják ezeket az alkatrészeket.Küldött is képeket árral eggyütt csak sajna postázni nem tudta, nekem meg a Röszkei határ is messze van sajna.Gege te esetleg ezt a posta dolgot megtudod oldani?
Válasz #942. hozzászólásra
Markant felszedö rugó..
Válasz #941. hozzászólásra
Ha erre gondolsz akkor 450ft darabja
Mondd hogy mi az. nincs nálam katalógus.
Válasz #940. hozzászólásra
Ennek mi az ára 807297 ?
Sikerült! Gyári minőségű alkatrészek felárért!
új alkatrészek. Próbálok képet feltölteni, de nem sikerül. Vajdasági vagyok!
Válasz #935. hozzászólásra
GEGE te Kiskunfélegyházi vagy ugye????
Válasz #936. hozzászólásra
Új alkatrészek vagy használtak?
Pár JD alkatrész
Válasz #916. hozzászólásra
Szia.
Ha még nem találtál JD tűket, én tudok segíteni!
Vannak tűjeim JD hez, Claas hoz, Welgerhez...
S mindenféle kötőberendezéshez alkatrészek. Kérdezzetek nyugodtan! üdv mindenkinek.
Ma volt időm és csináltam még 1-2 képet,úgy néz ki lesz mit bálázni a géppel, mert ma eladtuk a még eladó 3000 bálánkat
Válasz #932. hozzászólásra
láttam, és vissza is irtam h mik lennének a gondok.
Válasz #931. hozzászólásra
Ment a válasz.
Válasz #929. hozzászólásra
Ment mail.
Válasz #929. hozzászólásra
irok egy emilt, csakhogy senkit se zavarjunk.
Válasz #926. hozzászólásra
Meg kell nézni. Mi a pontos tipusa?
Válasz #927. hozzászólásra
53206 darab,a 24 a kisbálázó kódja..
Válasz #925. hozzászólásra
ezen 24053206 van az adattáblára irva, aztán hogy ez miket árul el arról fogalmam sincs.
Válasz #923. hozzászólásra
Volna egy kérdésem: a fergádhoz alkatrész katalógusod van-e?
Válasz #922. hozzászólásra
Az enyém is pont ilyen csak egy kicsivel öregebb,sor szám:10469 kb 71-es lehet,a röpitő sütemény!!!
Válasz #923. hozzászólásra
Igen van rajta csúzli, mondjuk egyelőre le fogjuk szerelni, persze úgy tervezem h előtte kipróbálom, hogy hogy dobálja a bálát.
Válasz #922. hozzászólásra
Gratula hozzá! Bálacsúzli is van rajta? Arra kíváncsi leszek hogy fog szuperálni. Még sose láttam ilyet élőben.
No végre ma hazaért a bálázónk is, baloldalt elől egy kis kozmetika ráfér, de az semmiség, csak annyi baj legyen vele
Valaki egy CLAAS kiskockabálázó szinkódot tudna nekem mondani (Claas markant50)??
köszönöm holnap felhívom!!
Fater régen kazánlemezből vágatta ki a claas tűket (eredetileg alu ötvözet volt). Ez legalább 15 éve volt és tökéletes.
A Bakonszegit tudom ajánlani sok fajta allumínium tű, bedobó karok stb van nála és minta alapján után is tud csinálni
itt kérdezd meg
Bakonszeg 06209434641
gyártó nem tudom milyen messze laksz , de aszt hiszem
postán is megoldható
árat nem tudok , mi k453 hoz szoktunk nálla tüt venni
üdv
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy john deere 214T kiskocka bálázóm melyen összetörtem a tűket,melyeket meghegesztettünk, de sajnos olyan nyomást kapott ami kiegyenesítette a "hasát". Szeretnék bele új tűt vásárolni, de horror árban van, viszont azt hallottam, hogy valamelyik NDK bálázó tűje jó hozzá és az ára csak töredéke. Kérlek segítsetek ha tudtok, hogy melyik típusé jó hozzá! A cikkszáma nem tudom hogy segít-e:BP 1607E vagy az új száma AE 37764 Kérlek mielőbb segítsetek ha tudtok minden segítséget előre is köszönök!
udv
Tobbszor kerdes volt mar hogy melyik balazo mekkora balat keszit. Itt talaltam egy kis ismertetot:
http://www.pointernet.pds.hu/ujsagok/agraragazat/2010/05/20100707095633369000000544.html
udv
robi
Válasz #913. hozzászólásra
Kasamas -nak van spéci pálcája az saválló anyagokhoz és mindenféle acél vasakhoz is jó és kemény erős tiszta varratot hagy maga után. Ahová csak lehet mindenhová azt használom. Kékes színe van most nem tudom mi van a dobozára írva de ha érdekel megnézhetem.Nem olcsó cucc de spéci nagyon
közben fater mondta hogy azaz öntvény elektroda ami van az ügye olyan anyagot csinál mint a szürke öntvény szivacsosat szóval az nem lesz, saválló tényleg jo lenne az meg elfogyott de találunk még valamit mert van itthon jo pár kilo csak lesz közte valami másnem CO
és kösz mindenkinek a hozzászólást
Válasz #911. hozzászólásra
Acél öntvényt lehet hegeszteni simán. Szürke öntvényt viszont nagyon macerás.
Válasz #890. hozzászólásra
A claas bálázó öntvény alkatrészeit simán lehetett elektródával hegeszteni minden hőkezelés nélkül.
És pl az rk fűkasza öntvény részeit meg sehogy semmivel nem sikerült.
Válasz #908. hozzászólásra
Nyomjad a Co-t vinni kell neki rendesen!!!