Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #704. hozzászólásra
Mst néztem meg az első oldalon van 290 ért.
Ezzel az a bajom hogy szélles,de ami meg mellette szól
az meg az hogy gyorsbálázó.
Ingyen sem kellene,K-454 B-t vettem pár éve ami a hajdúszoboszlói gépsuliban volt gyakorlógép.
nincs agyonhajtva de már lassan görgőznöm kellene a kost-de viszont lehet hozzá kapni mindent.
szerintem 400 körül lehet kapni 454-est és még jó pár fajtát
De ebbe mi a jó? Hogy nem sorból szeded fel a bálát hanem egy nagy össze-vissza kupacból? Azért szerintem felesleges egy ilyen "monstrummal" vonulgatni...
Nekem nem hál istenek de itt a faluban iden szívtak is vele bőven és ronda bálákat csinált.Nekem volt már néhány fajta és 20éve bálázok van kis fogalmam hozzá.Amugy mennyit szánnál rá mert itt a faluban van kettö is eladó.
Egy ismreősömnek van. Talán 100000ért vett jó állapotút, gyári festésű még, nincs nagyon leharcolva. De ezek már őskövületek... bármikor bármi előfordulhat velük. És otromba bálákat csinál. Szóval lehetőségeket mérlegeve... mennyi bált szeretnél csinálni évente és mennyi pénzed van rá. És mire kell a bála sajátrész, eladás, bérbálázás? Mert az utóbbi kettő ezzel a géppel felejtős. Da ha saját részre szeretnél évi 1-2-3000db ot nyomni akkor a semmitől jobb lehet ha van hozzá egy kis műszaki érzéked.
Na szóval volt valakinek k442 bálázója?
Az érdekelne hogy lehet e vele dolgozni vagy csak kilódni.
Ilyet szeretnék venni mert ilyenre van pénzem.
És hogy mi az az ár ami még adható ezért a gépért?
Alkatrészt kapni e még hozzá?
Valamelyik apróban hirdetnek egy NH-t. 80 bált szed sorban magára. De hogy e is tudje e billenteni azt nem tudom. És igen borsos árat kérnek érte. Fanciáknál lehet olyat találni 1-2000euróért.
Olyan után érdeklödnék a kisbálázosoktol hogy használ-e valaki bálagyüjtö kocsit a gép után.Én is szeretnék egyre szert tenni mert sokat segítene a munkán.Készítésen is gondolázunk csak méretei kellenének.Ha valakinek van szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
Cikkszámok:
Key:42 Qty:1 Part Number: 38120 Part Name: CHAIN Description: Chain, Feeder
Key:42A Qty:48 Part Number: 43278 Part Name: LINK CHAIN Description: Link, Roller, RC CA550, Not Shown
Key:42B Qty:1 Part Number: 40241 Part Name: CONNECTING LINK Description: Link, Connecting, Roller, RC CA550, Cotter Style, Not Shown
Kép:
cikkszámot nem láttam a láncon de eredetit szerintem nehéz beszerezni mi is csak hasonlót fogunk találni de néztük hogy oda erősített szemes lánc nem létszükség mert a behordón nincs nagy erő így elég lesz rá a sima lánc is. de ha találsz akkor oszd meg itt is ha nem drága lehet veszünk mi is !!!
nekem ilyen bálázóm van milyen lehordóláncrol van szó??? mert lefelé semmmi se hord ami lánc , amúgy mi is keresünk hozzá láncot a behordóhoz erősített valami és akinél mi szoktuk venni azt mondta nincs neki csak olyan füles ami a kombájnokba valo de azt mondta még ránéz
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy New Holland 68 Hayliner kisbálázó lehordólánc cikkszámban tudna-e valaki segíteni,esetleg hol találok alkatrészkatalógust.
Előre is köszönöm.
szerintem a németek nem voltak hülyék mikor leirták,hogy 1000fordulat kell neki!de mindenki ugy csinálja,ahogy megszokta,vagy a traktorja engedi!
tizen éve bálázok vele,de ebben szép lehet az ember,de okos nem!
egyébként a többi kisbálázó lehet azt szereti ha lassan etetik,és akkor csinál jó bálát,de a fortschritt biztos nem!nagy a préscsatornája,és ha nincs mivel kitölteni,görbiti!
ja,a Nagytraktor kft.-nél dolgozom,ha alkatrészgondja van valakinek kérdezzen bátran!
ha meg nincs,majd lesz;-)
Válasz #668. hozzászólásra
Ha egyszer vmi elszáll, akkor a lendülettől még ha csak 540-el hajtattad is, akkor is tovább forog. Egyébként azért vannak a nyírószegek, hogy védjék a védendőt. Ha + a bedobó láncod szakad, éppen a kamrában, mindegy a fordulat.Amúgy + ha felétek ez a módi hát üsse kő. Nekem nyóóc.
Kb 10 éve van K-453-as bálázóm, a kezdetektől 1000 ford.
húzom, így sokkal szebb, formásabb bálát lehet csinálni szerintem. Egyébként mi bátorság kell hozzá?
Én már 3éve használom a k453-ast és 540-ssel hajtom és 1300-1500-as fordulaton,én hegyeken bálázok vele 80-as mtz-vel és kis parcellákba kicsit nehéz vele közlekedni de jó mert ez megesz mindent,a barátom 50-es mtz-vel huzza neki k454-ese van és viszi néha nehezen mert nagy a part de viszi neki.Ennél a bálázónál oda kell figyelni a kés vágásra,és a kötőfejre én is sokat kinlódtam vele de most már megtanultam hogy mit miért csinál.
a gázt pedig nem sajnálni!a k453,454 szereti a majdnem padlógázt,még a fordulókban se nagyon szabad levenni!madzagládánál beállitani a madzagfeszességet,mert ettől is görbiti a bálát!és ha laza,nem húzza le a csőrröl se...
3809 hozzászólás
Válasz #701. hozzászólásra
Például kattint ide!
Válasz #706. hozzászólásra
Nekem 453-as van, de ahogy az előttem szóló is írta, nagyon jó kis gépek és alkatrész is van hozá minden.
Válasz #704. hozzászólásra
Mst néztem meg az első oldalon van 290 ért.
Ezzel az a bajom hogy szélles,de ami meg mellette szól
az meg az hogy gyorsbálázó.
Válasz #689. hozzászólásra
Ingyen sem kellene,K-454 B-t vettem pár éve ami a hajdúszoboszlói gépsuliban volt gyakorlógép.
nincs agyonhajtva de már lassan görgőznöm kellene a kost-de viszont lehet hozzá kapni mindent.
szerintem 400 körül lehet kapni 454-est és még jó pár fajtát
Válasz #700. hozzászólásra
Napi 500-1000 bálánál már az is segítség ha egyhelyröl kellene rakodni.Ha meg kevesebb van és közel vagyok hazahúzom a másik traktorral.
Válasz #698. hozzászólásra
k-453-as bálázóban nem gondolkoztál? Kicsit drágább de szerintem megérné az árát.
Válasz #697. hozzászólásra
Hát olyan 350ig még beleférne.
De az már olyan legyen ami egy szezont kibír szerelés nélkül.
Válasz #698. hozzászólásra
Annyit nem szabad érte adni.
Itt néztem az oldalon,van a 220 as ott mutatják a bálát is amit csinált.
Válasz #691. hozzászólásra
De ebbe mi a jó? Hogy nem sorból szeded fel a bálát hanem egy nagy össze-vissza kupacból? Azért szerintem felesleges egy ilyen "monstrummal" vonulgatni...
Válasz #690. hozzászólásra
Nekem röpitö van rajta,meg egy ember kell aki a kocsin rakja
Válasz #695. hozzászólásra
Még nem néztem ki de 220ért is láttam meg 250ért.
Válasz #693. hozzászólásra
Nekem nem hál istenek de itt a faluban iden szívtak is vele bőven és ronda bálákat csinált.Nekem volt már néhány fajta és 20éve bálázok van kis fogalmam hozzá.Amugy mennyit szánnál rá mert itt a faluban van kettö is eladó.
Egy ismreősömnek van. Talán 100000ért vett jó állapotút, gyári festésű még, nincs nagyon leharcolva. De ezek már őskövületek... bármikor bármi előfordulhat velük. És otromba bálákat csinál. Szóval lehetőségeket mérlegeve... mennyi bált szeretnél csinálni évente és mennyi pénzed van rá. És mire kell a bála sajátrész, eladás, bérbálázás? Mert az utóbbi kettő ezzel a géppel felejtős. Da ha saját részre szeretnél évi 1-2-3000db ot nyomni akkor a semmitől jobb lehet ha van hozzá egy kis műszaki érzéked.
Mennyit kérnek a kinézett bálázóért ha nem titok?
Amit idén kölcsönkéregettem azzal se volt egy leányálom dolgozni,többet voltam a bálázó mellet mint a traktorba.
Válasz #692. hozzászólásra
neked volt már?
Ha infartust akarsz kapni vagy gyorsan őszülni akkor rajt.
Válasz #690. hozzászólásra
Talán most.
Válasz #683. hozzászólásra
Valami ilyesmire gondolok ennek ki lehet nyitni a hátulját ürítéskor.Ja és van 3fajta méret belöle kicsitöl a 100bálásig.
Na szóval volt valakinek k442 bálázója?
Az érdekelne hogy lehet e vele dolgozni vagy csak kilódni.
Ilyet szeretnék venni mert ilyenre van pénzem.
És hogy mi az az ár ami még adható ezért a gépért?
Alkatrészt kapni e még hozzá?
Válasz #687. hozzászólásra
bocs de nem találtam ezt a topikot.
Válasz #685. hozzászólásra
Válasz #684. hozzászólásra
Ja értem már!
Szóval kinek volt?
Válasz #684. hozzászólásra
mi a gond?
#1. hozzászólás, dárk küldte be 2011-12-09 17:22:17-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
dárk
Üdv.
kinek volt már k442 bálázója?
Válasz #682. hozzászólásra
mLYENRE GONDOLSZ?
Valamelyik apróban hirdetnek egy NH-t. 80 bált szed sorban magára. De hogy e is tudje e billenteni azt nem tudom. És igen borsos árat kérnek érte. Fanciáknál lehet olyat találni 1-2000euróért.
Olyan után érdeklödnék a kisbálázosoktol hogy használ-e valaki bálagyüjtö kocsit a gép után.Én is szeretnék egyre szert tenni mert sokat segítene a munkán.Készítésen is gondolázunk csak méretei kellenének.Ha valakinek van szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
Válasz #680. hozzászólásra
Aki még ezután akar javitani,annak...
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Válasz #676. hozzászólásra
köszi
Válasz #664. hozzászólásra
Üdv azért nem hajtatom mert nem fiatal gép 78-as évjáratú és zörög minden rajta nagyon rázza a gépet,nem sietek tovább tart egy kicsit a bálázás.
Cikkszámok:
Key:42 Qty:1 Part Number: 38120 Part Name: CHAIN Description: Chain, Feeder
Key:42A Qty:48 Part Number: 43278 Part Name: LINK CHAIN Description: Link, Roller, RC CA550, Not Shown
Key:42B Qty:1 Part Number: 40241 Part Name: CONNECTING LINK Description: Link, Connecting, Roller, RC CA550, Cotter Style, Not Shown
Kép:
Válasz #674. hozzászólásra
cikkszámot nem láttam a láncon de eredetit szerintem nehéz beszerezni mi is csak hasonlót fogunk találni de néztük hogy oda erősített szemes lánc nem létszükség mert a behordón nincs nagy erő így elég lesz rá a sima lánc is. de ha találsz akkor oszd meg itt is ha nem drága lehet veszünk mi is !!!
Bocsánat elírtam,behordóláncról van szó.
Válasz #672. hozzászólásra
nekem ilyen bálázóm van milyen lehordóláncrol van szó??? mert lefelé semmmi se hord ami lánc , amúgy mi is keresünk hozzá láncot a behordóhoz erősített valami és akinél mi szoktuk venni azt mondta nincs neki csak olyan füles ami a kombájnokba valo de azt mondta még ránéz
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy New Holland 68 Hayliner kisbálázó lehordólánc cikkszámban tudna-e valaki segíteni,esetleg hol találok alkatrészkatalógust.
Előre is köszönöm.
Válasz #670. hozzászólásra
Ez itt a reklám helye....
szerintem a németek nem voltak hülyék mikor leirták,hogy 1000fordulat kell neki!de mindenki ugy csinálja,ahogy megszokta,vagy a traktorja engedi!
tizen éve bálázok vele,de ebben szép lehet az ember,de okos nem!
egyébként a többi kisbálázó lehet azt szereti ha lassan etetik,és akkor csinál jó bálát,de a fortschritt biztos nem!nagy a préscsatornája,és ha nincs mivel kitölteni,görbiti!
ja,a Nagytraktor kft.-nél dolgozom,ha alkatrészgondja van valakinek kérdezzen bátran!
ha meg nincs,majd lesz;-)
Válasz #668. hozzászólásra
Ha egyszer vmi elszáll, akkor a lendülettől még ha csak 540-el hajtattad is, akkor is tovább forog. Egyébként azért vannak a nyírószegek, hogy védjék a védendőt. Ha + a bedobó láncod szakad, éppen a kamrában, mindegy a fordulat.Amúgy + ha felétek ez a módi hát üsse kő. Nekem nyóóc.
Válasz #666. hozzászólásra
ezres fordulaton veszélyesebb hajtatni mert ha valami elszáll ott akor száll minden szanaszét nem mint az 540 es en
Kockabálázó akkor készít szép bálákat, ha kos sűrűn kicsi anyagot üt ősze.
Válasz #665. hozzászólásra
Kb 10 éve van K-453-as bálázóm, a kezdetektől 1000 ford.
húzom, így sokkal szebb, formásabb bálát lehet csinálni szerintem. Egyébként mi bátorság kell hozzá?
Válasz #664. hozzászólásra
nálunk is csak a nagyon bátrak és tapasztaltak hajtatják 1000 es en ..... 540 a megszokott
Válasz #663. hozzászólásra
Miért nem 1000-es fordulaton hajtatod a bálázót?
Én már 3éve használom a k453-ast és 540-ssel hajtom és 1300-1500-as fordulaton,én hegyeken bálázok vele 80-as mtz-vel és kis parcellákba kicsit nehéz vele közlekedni de jó mert ez megesz mindent,a barátom 50-es mtz-vel huzza neki k454-ese van és viszi néha nehezen mert nagy a part de viszi neki.Ennél a bálázónál oda kell figyelni a kés vágásra,és a kötőfejre én is sokat kinlódtam vele de most már megtanultam hogy mit miért csinál.
ami itt a videón van,az csak prüttyögés!ezért lehet vele ilyen lassan menni,és cincogtatja a váltót!gondolom megvan a kardánfordulat vagy 350
a gázt pedig nem sajnálni!a k453,454 szereti a majdnem padlógázt,még a fordulókban se nagyon szabad levenni!madzagládánál beállitani a madzagfeszességet,mert ettől is görbiti a bálát!és ha laza,nem húzza le a csőrröl se...
Válasz #659. hozzászólásra
nekünk ugy elvan kopva a tengelye a lehuzónak hogy centiket lóg szezon végén illeni fog perselyezni még ugy elmegy hogy megcsinál 50 bálát és ugy ront