Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #75. hozzászólásra
ha bemegy akkor már nebiztos hogy elakad csinálj neki egy sablont amikor kiveszed és ugy kel a gőrgőket beálitani nekem k 454es van zőld és rengeteget dolgozik nekem de ugy beálitom a gépet ojan bálát csinálok vele mint a gyufásdoboz .ugyanis ha a kos nemjolvan belőve csinál ojan csálé bálát hogy abbol kazlat rakni na az tudás.
Na ez már biztató! Akitől vettem a 453-t azt mondta ne állítsak rajta semmit, csak dolgozzak vele. A döngölőnek a sinje énszerintem egy kicsit már hajlott, ajánlott cserélni?
Volt egy 454-b csicsás kinézetű de bálát hól csinált hól nem állitgatuk szereltük szervizes is átnézte de vólt hogy hirtelen megjavúlt és egy nap 2500-at is csinált másnap már nem működöt kínomban elatam kereskedésbe.Megrendeltem egy gurigázót de nemjötmeg a szezonra kénytelen voltam venni egy 453-ast lepukant szétrohat álapotút 5 éve semi baja se volt vágó kés párt kelet cserélni csak Még MTZ-45-ösel is hajttatam hát azzal lasú.Az ismerősök röhögnek az ócska rozsdavasért de működik.
Válasz #54. hozzászólásra
Nagyon változó a sebesség, a terephat és az országúti hat között hogy a rendfelszedő normalisan egyformán felszedje, de volt már országuti kettő is,hatméteres asztalnál.
Arra gondolt, hogy a bálakeresztmetszet 40x50 cm, még pl. az új jd-nak, claasnak 36x46 cm.
A hosszát úgy állítod ahogy te akarod, csinálhatsz 15 cm-es és 3 méteres bálákat is.
Ha valakit érdekel K 453 és 454-es kisbálázóhoz kötő tűk van eladó a bolti ár feléért , oldal csúszda amivel a pótkocsit a bálázó mellett is meg lehet rakni , meg néhány kissebb alkatrész , ha valakit érdekel akkor írjon .
50-sel egy claas dominantot használtunk nagyon sokáig.
Érdemesebb gyorsabban forgatni ha tudod, mert akkor sokkal kisebbeket tesz be a kos elé, ezért könnyebb vágni, tömöríteni is a gépnek, nem veszi annyira igénybe, és sokkal egyenletesebb hosszúságú bálák készíthetők.
A régebbi nyugati kisebb bálakeresztmetszetet készít, viszont kisebb a rendfelszedő szélessége.
3809 hozzászólás
Válasz #107. hozzászólásra
Nekem a Debreceni mindig elszakadt.
Válasz #103. hozzászólásra
Nem tudom most mennyi. Most olcsóbb, szezonba emel kicsit. Valamivel olcsóbb az amelyikben újrafeldolgozott anyag is van. Azt használjuk.
Válasz #106. hozzászólásra
2500 a debreceni kisbálázohoz
Válasz #103. hozzászólásra
Hirtelen nem tudom menyibe kerül de nem olcso.
Válasz #101. hozzászólásra
Szegedi.Kender fonal.
Válasz #102. hozzászólásra
mifelénk nincs szegedi
Válasz #98. hozzászólásra
mibe kerűl?
Válasz #100. hozzászólásra
Szerintem atol job a szegedi.
Válasz #96. hozzászólásra
Szegeden gyártják? Cégnév?
Válasz #95. hozzászólásra
debrecenit ha engem kérdeztél
Válasz #97. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #95. hozzászólásra
Ebes -ről hordom a gyárból.
Válasz #93. hozzászólásra
Tibcsi a bal felső sarokba van,hogy válasz erre akinek válaszolsz nyomjálrá nem tudni kinek válaszolsz
A Szegedi a legjob szerintem.
És mijen madzagot használtok hozá.
Válasz #93. hozzászólásra
nemvoltam benne biztos
A kötözöt fogaskerék hajtja.
lánc csak alul hajtja a rend felszedöt
Válasz #88. hozzászólásra
a kotőző szerkezet hajtása ha jo az emlékezetem láncos
felül már fogaskerék hajt.
Hejre raktam de még kel két kötö tü.Ténleg 4 fejes váltva forgo eke kelene.
Válasz #87. hozzászólásra
A kötöző hajtása lánccal történik?
Válasz #86. hozzászólásra
1.5 méter
Válasz #83. hozzászólásra
Hát azt kicsit sokallom.
Válasz #84. hozzászólásra
nemtőrt ősze semmi?
Ez igaz luf csak a vezérlésel kezdtem.
kb 2 méter
Válasz #79. hozzászólásra
nemroszat vettél az jo
csak amikor megvetem akkor ugye bár nem értetem anyira hozá és minden szar volt rajta.
Válasz #79. hozzászólásra
Milyen széles a rendfelszedője?
nem 55 ötös.
Válasz #77. hozzászólásra
65os markant?
Én meg egy class markantal dolgozok és nagyon jo de pl nekem a kos elöször be ment a bála csatornába.
Válasz #75. hozzászólásra
ha bemegy akkor már nebiztos hogy elakad csinálj neki egy sablont amikor kiveszed és ugy kel a gőrgőket beálitani nekem k 454es van zőld és rengeteget dolgozik nekem de ugy beálitom a gépet ojan bálát csinálok vele mint a gyufásdoboz .ugyanis ha a kos nemjolvan belőve csinál ojan csálé bálát hogy abbol kazlat rakni na az tudás.
A kos a hejére fog meni csak ha dolgozni fogsz be fog akadni.
Válasz #73. hozzászólásra
vigyáz a cserével mert ha beteszed az ujat a kos nemfog a hejére menni
Válasz #72. hozzászólásra
Na ez már biztató! Akitől vettem a 453-t azt mondta ne állítsak rajta semmit, csak dolgozzak vele. A döngölőnek a sinje énszerintem egy kicsit már hajlott, ajánlott cserélni?
Ezt Bacsó írta!
Áttettem ide...
Volt egy 454-b csicsás kinézetű de bálát hól csinált hól nem állitgatuk szereltük szervizes is átnézte de vólt hogy hirtelen megjavúlt és egy nap 2500-at is csinált másnap már nem működöt kínomban elatam kereskedésbe.Megrendeltem egy gurigázót de nemjötmeg a szezonra kénytelen voltam venni egy 453-ast lepukant szétrohat álapotút 5 éve semi baja se volt vágó kés párt kelet cserélni csak Még MTZ-45-ösel is hajttatam hát azzal lasú.Az ismerősök röhögnek az ócska rozsdavasért de működik.
Válasz #67. hozzászólásra
dobj tel számot
Szeva nekünk egy Welgerünk van még kintröl hoztuk be nálunk van már 15 éve a kopó alkatrészeken kívűl mást nem kellet cserélni.
Én csak ajánlani tudom
Válasz #54. hozzászólásra
Nagyon változó a sebesség, a terephat és az országúti hat között hogy a rendfelszedő normalisan egyformán felszedje, de volt már országuti kettő is,hatméteres asztalnál.
Válasz #66. hozzászólásra
Arra gondolt, hogy a bálakeresztmetszet 40x50 cm, még pl. az új jd-nak, claasnak 36x46 cm.
A hosszát úgy állítod ahogy te akarod, csinálhatsz 15 cm-es és 3 méteres bálákat is.
Ha valakit érdekel K 453 és 454-es kisbálázóhoz kötő tűk van eladó a bolti ár feléért , oldal csúszda amivel a pótkocsit a bálázó mellett is meg lehet rakni , meg néhány kissebb alkatrész , ha valakit érdekel akkor írjon .
Válasz #55. hozzászólásra
Azt írod, hogy nagy bálákat csinált, nekem 75-80 cm hosszúságura van szükségem. Tudja ezt?
Válasz #57. hozzászólásra
Ki báláz le ezekkel 40000-et?
Válasz #63. hozzászólásra
Be fog dúrni, és emiatt lassabban lehet majd dolgozni.
Válasz #62. hozzászólásra
és az nagy baj ha kisebb a rendfelszedő???
persze tudom ha széles rend van akkor nem tudja felszedni rendesen ,de nagyon sokat hagy ott???
Válasz #58. hozzászólásra
50-sel egy claas dominantot használtunk nagyon sokáig.
Érdemesebb gyorsabban forgatni ha tudod, mert akkor sokkal kisebbeket tesz be a kos elé, ezért könnyebb vágni, tömöríteni is a gépnek, nem veszi annyira igénybe, és sokkal egyenletesebb hosszúságú bálák készíthetők.
A régebbi nyugati kisebb bálakeresztmetszetet készít, viszont kisebb a rendfelszedő szélessége.
Válasz #59. hozzászólásra
ja az is igaz
én is megcsinálgatnám mert azért láttam már ezt azt csak sajna bálázót még nem :(
pedig az kellene
és ki hoz be németböl???ismered???
ja haver 200-ért vette a bálázót most 280 -ért felújította meg lefújta ,kb 500-ba van és újszerű a bálázója