Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudom, ismerem a Krone KR 160-ast is. De annál a rudak fixen vannak a lánchoz rögzítve, a csapágyakon meg mennek körbe. Ennél a görgők tudnak forogni a láncban.
Lerda T120-as van. A tavalyi szezont végigbáláztam vele, széna, lucerna, szalma, kukoricaszár, a 82-es szinte észre sem veszi. És szép, egyenletes bálát csinál. Egy nem tetszik, hogy nem köt hálóval.
Ez ugyanolyan elven működik, mint a rúdláncos, csak a fix rudak helyett csapágyon futó hengerek mennek körbe a lánccal. Nagyon jól lehet vele bálázni bármit.
lehet mindegyikkel napközbe melegbe is bálázni csak nem érdemes.... mert nem tudja oylan tömörre összenyomni a bálát mint harmaton amikor kicsit puhább az anyag a szalmát csak harmaton érdemes a széna az mehet bármikor szinte de a lucerna hogy levél is maradjon rajta az meg amugy is harmaton szokás bálázni különben apro morzsára töri!
Hello.Class Rolant44-ről valami info van valakinek.Találtam egyet 1,4 rendfelszedő,hálókötözés,csak képen láttam igy jól néz ki.Ha megnézem mire figyeljek? Mekkora bálát csinál? Amúgy hogy is van az hogy hengeresekkel nagy melegben nem lehet bálázni?Csak szalmát nem vagy szénát sem,és mekkore az a nagy meleg? Nekem amugy főleg lucerna és széna lenne ugy 1200-1500 bála évente . KÖSZI ELŐRE
Üdv mindenkinek.Most vettem egy 380-as variantot és sajnos nincs meg hozzá az a kétpólusu dugalj+vezeték melyen a traktortól kapná az áramot a bálázó.Tudja e valaki hogy ez egy szabvány dugalj vagy spéci claas cucc ami csak cikszámmal az axiálnál szerezhető be.Esetleg ha valakinek van feleslegbe engem érdekelne.Előre is köszi.
7715 hozzászólás
Válasz #2414. hozzászólásra
Köszi remélem fogok boldogulni vele
Válasz #2413. hozzászólásra
Egy kalappal hozzá!
Válasz #2412. hozzászólásra
Van persze, csak előtte van az a burkolat lemez
Válasz #2411. hozzászólásra
Van rajta rendfelszedő? Nem látom jól!
Válasz #2410. hozzászólásra
8 lepedő
Válasz #2409. hozzászólásra
Mennyibe fájt?
A képek egy lightos mosás után készültek mert még az utolsó munka porai rajta voltak
Tagnap meghoztuk ezt a vasat.
Vélemény? Ki mit vesz észre?
Válasz #2406. hozzászólásra
akkor az valami régi fajta és nem szabatos szerintem cseréld le erre a 3 polusura nem tart semennyibe se és akkor minden géphez jo lesz
Hello feri.Valami hasonló van rajta csak két pólusu illetve az aljzat kellene mert a villa a bálázón van.
Válasz #2404. hozzászólásra
Van egy a szomszéd tanyában ,,az öreg egy gépgyílkos ,ha az öreget kibírja vagy 5-6éven keresztül akkor mindenkinek csak ajánlani fogom.
Válasz #2399. hozzászólásra
csá TIBIKE!majd nagyon kiváncsi leszek a véleményedre!!
Válasz #2383. hozzászólásra
2010 év ilyen volt.
Válasz #2383. hozzászólásra
Válasz #2400. hozzászólásra
Eladni szabad meg jó dolog is ,,de megvenni
Válasz #2399. hozzászólásra
akkor aki hestont akar máma eladni megse hirdesse mi?
Válasz #2396. hozzászólásra
2db heston majd lerda és 10éve króne ,de már ennél a típusnál meg is maradok.Viszont még kiszeretnék próbálni egy meghalni bálázót.
Válasz #2397. hozzászólásra
1 kukkot se kérdeztem laverdákról
Válasz #2396. hozzászólásra
Ez nem laverda csak lerda,,olyan mint az olasz bálázók ,,fostalicska.
Válasz #2395. hozzászólásra
milyen bálaverdáid voltak?
Válasz #2389. hozzászólásra
Na ezt azért nem mondanám ,volt nekem is egy lerda 150-es 4 évig kínlódtam vele aztán gyorsan eladtam,ami elromolhatott az mind el is romlott.
Válasz #2391. hozzászólásra
Tudom, ismerem a Krone KR 160-ast is. De annál a rudak fixen vannak a lánchoz rögzítve, a csapágyakon meg mennek körbe. Ennél a görgők tudnak forogni a láncban.
Válasz #2390. hozzászólásra
Lerda T120-as van. A tavalyi szezont végigbáláztam vele, széna, lucerna, szalma, kukoricaszár, a 82-es szinte észre sem veszi. És szép, egyenletes bálát csinál. Egy nem tetszik, hogy nem köt hálóval.
Válasz #2391. hozzászólásra
szívesen megnéznék munka közben egy ilyet.
A sima kr-n is csapágyon mennek a rudak és lánc köti össze őket tudtommal.
még nem is láttam ilyet Aztmondod, jó?
Válasz #2387. hozzászólásra
Ez ugyanolyan elven működik, mint a rúdláncos, csak a fix rudak helyett csapágyon futó hengerek mennek körbe a lánccal. Nagyon jól lehet vele bálázni bármit.
Válasz #2387. hozzászólásra
Ez állandó kamrás!! Szerintem nincs heveder!
Ezt nem értem. Hiányoznak belőle a hevedrek?http://www.expressz.hu/agco-massey-ferguson-lerda-2002-44650986/
Válasz #2382. hozzászólásra
egyszer volt a 40 fokban hogy megcsúszott a szalma, egyébként csak tolni kell neki.
Válasz #2381. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/dugvilla-3-polusu-lapolt_id6985
Ilyenre gondolsz?
Válasz #2382. hozzászólásra
lehet mindegyikkel napközbe melegbe is bálázni csak nem érdemes.... mert nem tudja oylan tömörre összenyomni a bálát mint harmaton amikor kicsit puhább az anyag a szalmát csak harmaton érdemes a széna az mehet bármikor szinte de a lucerna hogy levél is maradjon rajta az meg amugy is harmaton szokás bálázni különben apro morzsára töri!
Válasz #2368. hozzászólásra
Mi ez? Krone vályogvetőgép?
Hello.Class Rolant44-ről valami info van valakinek.Találtam egyet 1,4 rendfelszedő,hálókötözés,csak képen láttam igy jól néz ki.Ha megnézem mire figyeljek? Mekkora bálát csinál? Amúgy hogy is van az hogy hengeresekkel nagy melegben nem lehet bálázni?Csak szalmát nem vagy szénát sem,és mekkore az a nagy meleg? Nekem amugy főleg lucerna és széna lenne ugy 1200-1500 bála évente . KÖSZI ELŐRE
Üdv mindenkinek.Most vettem egy 380-as variantot és sajnos nincs meg hozzá az a kétpólusu dugalj+vezeték melyen a traktortól kapná az áramot a bálázó.Tudja e valaki hogy ez egy szabvány dugalj vagy spéci claas cucc ami csak cikszámmal az axiálnál szerezhető be.Esetleg ha valakinek van feleslegbe engem érdekelne.Előre is köszi.
Válasz #2379. hozzászólásra
Hát majd lesz valami.
Válasz #2378. hozzászólásra
Hajrá! Te tudod mit akarsz.
Válasz #2373. hozzászólásra
Majd holnap beszélünk
Válasz #2376. hozzászólásra
itt a faluban van egy hasonló, azt is 1.6-ra mondta a manus.
Ezt miért árulják ilyen olcson?????
Válasz #2372. hozzászólásra
Már lefagyott róla.
Válasz #2373. hozzászólásra
Válasz #2370. hozzászólásra
Változtak a dolgok, kell a lé.
Áááá ilyen saras vasat nem engedek be a portára.
Válasz #2369. hozzászólásra
Jamo már régi fórumos ,neki megszámítjuk olcsóbban.
Válasz #2365. hozzászólásra
Azért szívtál vele annyit tavaly a felújítással,ami az utolsó szögig megtörtént,hogy most eladd?
4alatt nehogy odaadd!!
Még teszel hozzá 1misit és jöhetsz ezért hozzám.
Lehet
eladod egy gépgyilkosnak a bálázódat