Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mint már Mlítve volt a paraszt csak költene, csak költene...........mindig.
Az mg megcsak nyelné, csak nyelné, .....
Vége se lenne soha,annyit bele lehetne .......ni!!!!
Hát most nem azért, de pont itt van eladó 2 JD is. Nem is tudom pontosan, de talán 100Le-s 00-ás. Asszem 14.000 óra van benne, és vagy 6 millát kérnek érte. Ne szórakozzunk már! Annyit soha nem ér. Ha ugyanez nem ződ hanem piros lenne, felét se érné.
A kicsi most volt 4 éves,csak olaj és szűrő cserék voltak,idén elöregedtek az ékszíjjak azokat cseréltem le és kb.ennyi.Szóval elégedett voltam vele,maradtam a nh-nál.A 6050-be eddig 70 üó.raktam bele,jól muzsikál,szerintem jó választás volt.
Szia.
Nekem nagyon bevált a kicsi,de a nehéz munkákhoz/szántás,grubber/ kevés a 90 le.A td nagyon keveset evett és nagyon egyszerű megbízható gép volt.Az új már egész más,6 henger 127 le,szántásban kb.25-30 l evett,de csak 2 hete van nálam.Ár-érték arányban szerintem verhetetlen a NH.
MC Hale F550 fixkamrás 1,25x1,25bálázós szépződ jött most nékünk újba. 35% támogatás volt rá ugye, így az ára sem rossz!
Értelem szerűen nem használtuk még
talán majd télen gyúrok vele hóembert ha lesz hó hehe
Annyit tudok mondani,hogy elkell jönni és megkell nézni! Jövőre fog menni, vagy 40hektár lucernát fog tekerni3-4-szer ha minden igaz, nomeg még jósok szénát meg szalmát is ha úgyvan. Bár olyan sok bálát meg nemfog tekerni egy évben dehát mindegy. Megvan, jó a támogatás, kisferga fogja szeretni, jó lesz a munkája és soha az életben nemfogjuk eladni!
Nagyon masszív szerkezet, vaskos jó kerekekkel! Az egész felépítése is fasza, mindenhol SKF csapágyakat láttam, és valószínű,hogy olyat ami lejjebb van egy fotón. Önbeállósnak néztem őket, bár lehet,hogy Y csapágyak, mindegy. vagy mindkettő
Van rajta egy központi zsírzó, ami majd keni az összes kenőhelyet rajta, kivétel a munkahengeres csapjait, azokon sima gombot láttam vagy két helyen.
Van rajta egy olajtartály is az lehet lánckenő lesz???
Van egy aprító késsor a felszedő után, nemtudom lucernában milyen lesz, attól félek,hogy leveri a levelet majd. Bár Pioneertől kapok egy injektálót ami tartósítószert fog adni a szénaközé, így egy fokkal zöldebben is lehet majd tekerni a témát.
A gép súlya valami 3800kg ha jól emlékszem a bilétájára az ódalán, elég nagy súly, lehet benne anyag.[kep3]
MC Hale F550 fixkamrás 1,25x1,25bálázós szépződ jött most nékünk újba. 35% támogatás volt rá ugye, így az ára sem rossz!
Annyit tudok mondani,hogy elkell jönni és megkell nézni! Jövőre fog menni, vagy 40hektár lucernát fog tekerni3-4-szer ha minden igaz, nomeg még jósok szénát meg szalmát is ha úgyvan. Bár olyan sok bálát meg nemfog tekerni egy évben dehát mindegy. Megvan, jó a támogatás, kisferga fogja szeretni, jó lesz a munkája és soha az életben nemfogjuk eladni!
Nagyon masszív szerkezet, vaskos jó kerekekkel! Az egész felépítése is fasza, mindenhol SKF csapágyakat láttam, és valószínű,hogy olyat ami lejjebb van egy fotón. Önbeállósnak néztem őket, bár lehet,hogy Y csapágyak, mindegy. vagy mindkettő
Van rajta egy központi zsírzó, ami majd keni az összes kenőhelyet rajta, kivétel a munkahengeres csapjait, azokon sima gombot láttam vagy két helyen.
Van egy aprító késsor a felszedő után, nemtudom lucernában milyen lesz, attól félek,hogy leveri a levelet majd. Bár Pioneertől kapok egy injektálót ami tartósítószert fog adni a szénaközé, így egy fokkal zöldebben is lehet majd tekerni a témát.
A gép súlya valami 3800kg ha jól emlékszem a bilétájára az ódalán, elég nagy súly, lehet benne anyag.
Nekem inkább a New Holland gépekről mesélhetnél, mert ezek szerint 2 is van-volt a háznál, a td90, és az avataron lévő. Milyen gépek? Megbízhatóság, fogyasztás, mi az előnye-hátránya.......
én new holland párti vagyok szerintem a változó kamrás bálázók közül ez a cég tudott a legjobbat alkotni a láncos megoldás lucernában és szalmában is jól müködik.
7753 hozzászólás
Válasz #447. hozzászólásra
Én azt mondom ENNYIÉRT ENNYI ÓRÁST KENJE A HAJÁRA!!!!!!
Válasz #450. hozzászólásra
Mint már Mlítve volt a paraszt csak költene, csak költene...........mindig.
Az mg megcsak nyelné, csak nyelné, .....
Vége se lenne soha,annyit bele lehetne .......ni!!!!
Válasz #449. hozzászólásra
Tudom.
Nincs is ezzel semmi baj, csak hihetetlen, hogy milyen áron vannak özön órás JD-k.
Az viszont érdekes, hogy senkinek sincs pénze, de ha kijön valami pályázat, akkor csak előszed mindenki egy kis lóvét valahonnan.
Válasz #447. hozzászólásra
Ez a Lalás jd.
Válasz #446. hozzászólásra
Megaztán marhanagy a választék.
Jól eladhatót kell megpróbálni venni...
Nem mind jól eladható...
Válasz #445. hozzászólásra
Hát most nem azért, de pont itt van eladó 2 JD is. Nem is tudom pontosan, de talán 100Le-s 00-ás. Asszem 14.000 óra van benne, és vagy 6 millát kérnek érte. Ne szórakozzunk már! Annyit soha nem ér. Ha ugyanez nem ződ hanem piros lenne, felét se érné.
Válasz #444. hozzászólásra
Egyetértek,sajnos nagy bajok vannak,hogy egy szinte új gépet ilyen áron nem lehet eladni.
Válasz #442. hozzászólásra
Hát ha lehetne kapni vlm. 6410es jd félét vagy stb.t akkor má vetődnénk is rá mi? hehehe
Válasz #443. hozzászólásra
Meg azért mert nincs fizetőképes kereslet a gépekre!!!!!!!!!!!
Válasz #442. hozzászólásra
A pályázat miatt nyomottak a használt gép árak.
Válasz #438. hozzászólásra
Na erről beszéltem az "agrosat" topicban. Egy új 80le-s mtz áráért vehet az ember egy 1400 órás nyugatit. Azért erősen elgondolkodtató a dolog.
Válasz #436. hozzászólásra
Nem egy kevés grubber,utána jympa-3 lazitózás/lucerna feltörés/és csak utánna szántottam.
Válasz #437. hozzászólásra
kérdésem van fergás topicban!
sós!
Válasz #437. hozzászólásra
Kikergettél belülle 60 lovat.
Azóta csak 100as!
Válasz #435. hozzászólásra
Természetesen meg.A t6050 delta felszereltségű,típusú az ára az ikr oldalon akciók alatt található.A td irányára 5,2+áfa.
Válasz #436. hozzászólásra
Én már le sem írom mit csináltam vele ahogy hazaért.....
Válasz #434. hozzászólásra
Azonnal nyomod vele a szántást?
Válasz #434. hozzászólásra
Megkérdezhetem, hogy melyik felszereltségűt vetted, és mennyi volt?
Ja és mellesleg mennyiért adod a TD90-et?
Válasz #433. hozzászólásra
A kicsi most volt 4 éves,csak olaj és szűrő cserék voltak,idén elöregedtek az ékszíjjak azokat cseréltem le és kb.ennyi.Szóval elégedett voltam vele,maradtam a nh-nál.A 6050-be eddig 70 üó.raktam bele,jól muzsikál,szerintem jó választás volt.
Válasz #432. hozzászólásra
Akkor nem csak az ár döntött az NH mellett, mikor a nagyobbat vetted, hanem meg voltál elégedve a kicsivel?
Válasz #429. hozzászólásra
Szia.
Nekem nagyon bevált a kicsi,de a nehéz munkákhoz/szántás,grubber/ kevés a 90 le.A td nagyon keveset evett és nagyon egyszerű megbízható gép volt.Az új már egész más,6 henger 127 le,szántásban kb.25-30 l evett,de csak 2 hete van nálam.Ár-érték arányban szerintem verhetetlen a NH.
Válasz #426. hozzászólásra
A gép súlya valami 3800kg ha jól emlékszem a bilétájára az ódalán, elég nagy súly, lehet benne anyag.[kep3]
Válasz #426. hozzászólásra
A gép súlya valami 3800kg ha jól emlékszem a bilétájára az ódalán, elég nagy súly, lehet benne anyag.
Válasz #428. hozzászólásra
Nekem inkább a New Holland gépekről mesélhetnél, mert ezek szerint 2 is van-volt a háznál, a td90, és az avataron lévő. Milyen gépek? Megbízhatóság, fogyasztás, mi az előnye-hátránya.......
Válasz #427. hozzászólásra
Nekem 4 évig volt,nagyon szívesen mesélek róla.A kiemelt apróhirdetéseknél megtalálja a tel.számom a New holland TD90D alatt.
Sipma körbálázóról szeretnék vélemény kérni mik a tapasztalatok
Válasz #422. hozzászólásra
Kérdezzük akkor MFPistit elméletileg ő úgy tudom forgalmazza.
Pontosan. A JD-n sárga lenne a rendfelszedő.
Amúgy valószínűleg valami kenési megoldást szemléltettek a pumpával.
Válasz #423. hozzászólásra
Húúúúú ez a szoknyás közülünk a legnagyobb penge !!!!
aha.
Te is penge vagy apám, PENNNGE!!!!!
Válasz #421. hozzászólásra
Mc Hawer ???
(Mc Halle, vagy mi a rossz seb !!!)
Na milyen márka ez he?
Millió bálázó ember oszt senki se löki?
Válasz #402. hozzászólásra
Nem valami olyasmit kar szemléltetni hogy a hengergörgős csapágyat kiváltották valami spécibb cuccal? (Amit pumpálni kell! :D)
Válasz #418. hozzászólásra
Lökjed Te Muki.
Válasz #417. hozzászólásra
Na lökjed, Maki!
Válasz #416. hozzászólásra
Gondolod olyan drága lenne ez a ........?????
Na mi lehet a ....... helyén?????
Válasz #415. hozzászólásra
Megmondják az árát a gépnek és utánna vérnyomásmérést kell alkalmazni.
Válasz #414. hozzászólásra
Te nem.
Ez 1 kombájn lesz amit mutatsz... hehehe
Nemtom mit akarnak mutatni ezzel a levegőpumpálással még mindig...
ez nem egy pneumatikus hevederfeszitö?
Felnőtt csatornán láttam már hasonlót.... lehet segédeszköz perverz traktorosnak. :)
Válasz #411. hozzászólásra
Lehet az alkatrészes fiúknak valami bemutató akármi 8-)
Válasz #410. hozzászólásra
Basszus!
Megláttam a korzot kézzel lábbal vetettem rá magam a topikra!
Na mondom MOSTTTTTTT MEGTUDOM VÉGRE!
Ez meg mi a halál?
Most volt a JD bálázó premier is, de ilyen nem baxtam (c:
Válasz #408. hozzászólásra
Hogy van radiális 2soros hengergörgős önbeálló csapágy, meg még izé is.
Válasz #407. hozzászólásra
Vlm.t megakartak ezzel mutatni.
De mi a francot???????
vérnyomásmérő?
szerintem a hevederes jobb mint a rudláncos. hogy miért.
én new holland párti vagyok szerintem a változó kamrás bálázók közül ez a cég tudott a legjobbat alkotni a láncos megoldás lucernában és szalmában is jól müködik.
Hol a sok nagytudású bálázó figura???????
Há mi ez?????????