Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok. Van egy kis 45 LE traktorom, milyen balazot ajanlotok? Engem a Hestonok fogtak meg, ha az anyagi oldalat is nezem. Milyen tipust vinne el egy ekkora traktor?
New Holland bálázónál Bale Command Plus -os kezelőegységnél találkozott valaki olyannal, hogy kötözés közben kikapcsol majd újra be.
Nem gyakran csinálja, tegnap 80 bálánál 2Xfordult elő, múlt héten 60 bála alatt egyszer.
A kötözést befejezi mindig,csak zavaró, hogy valami gondja lehet.
Meg a bálaszámhoz sem ad hozzá ilyenkor egyet.
Üdv mindenkinek. MLenne egy kérdésem ,mi van olyankor ha a Krone Vario Pack 1800 asnak fel van nyitva a hátulja és log az egyik oldalon a lánc feltűnően nem ugy log mint a másik oladlán feszitő okádhatott be vagy ilyennek kell lennie? Ja h, és ha félig van elkezd csattogni mondjuk irja is ,hogy tartsak a rend egyik felébe azt gondolom azért mert az egyik fele lazábban ette a témát..
Hesston kérdésem lenne aki tud segítsen. A napokban kapcsoztam a hevedereket volt ami hosszabb volt kicsit volt ami rövidebb meg gyenge volt a kapocs azt cseréltem. A hiba a következő ha szembe állok a bálázóval balkézről a 2. heveder közel van az 1. hevederhez volt úgy szinte össze is ért pedig új hever a 2. ugyan ez a heveder a gép jobb oldalán jobbról a 2.helyen vagy éppen elsőn jól fut de bal oldalt már nem egészen. Mit állítsak rajta?
Hatul az alsó görgő állítása szinte semmit sem csinál ja és ráadásul a heveder széle éri a vezető kis görgőt is...
A segítséget előre is köszönöm
Szia!Mindenre kíváncsi vagyok,mert most vettünk egy 5980-ast és nem nagyon ismerem.Érdekelne milyen szenázsban,a szalmát hogyan bírja apróban.Mik a gyengéi és mik az előnyei.Hol és mennyiért tudod beszerezni az alkatrészeket"fogaskerék,csapágy,heveder".Mik az általános tapasztalatod a géppel kapcsolatban?Köszönöm a segítséged!!!
a képemen rajta van Viconra voksoltam eddig nem volt gondom megismertem egyszerü és nagyszerű gépezet a hálokötés hiányzik belöle mert csak madzagos én évi 500 bálára vettem aztán évi 1500 lett bérmunkával és már másodjára keresi az árát nállam 3 ik éve 1 millbe fájt azota egy rossz minöségű hajtomütengelyt cseréltem benne amit az elözö gazdája kokányolt bele meg 2 lánckereket ez össz nem volt 100e ft sem.... automata olajzás auto kötözés keskeny felszedö a hátránya még de nem volt olyan rend amit ott kellett hagynom emiatt
amikor nézegettem a bálázokat egy kereskedö végig mutatta a kronekat is felsorolta mindennek a hibáját volt ami ugy nézett ki mint az uj de volt már benne 50ezer bála és lukas volt az oldal lemeze a kamrának és alig használt árakat kértek érte....
Van egy 1016os solton egy kereskedésnél , be ,,, az a 2399+áfa az barátok közt is 3millio akkor már 3,5 ért vario pack .. Nem szidom más gépét nézd meg de csak ha nem vagy az ország másik felén...
De van egy 10 16 os vari pack nak az elödje annak is van monitora de ujra van festve és 2399+áfa... De vmi 96os... ismeri valaki ? A krone kr 1016 ost?
125-130 asra szokták szedni zölden mert a csomagolók sem nagyon szeretik a nagyobbakat betekerni.De valószínűleg lehet vele,de azt tudd ,hogy az már 8-10q közt van.
7715 hozzászólás
Válasz #2868. hozzászólásra
Hesstont szerintem egyiket sem.Inkább rúdláncosok közt keresgess.
Sziasztok. Van egy kis 45 LE traktorom, milyen balazot ajanlotok? Engem a Hestonok fogtak meg, ha az anyagi oldalat is nezem. Milyen tipust vinne el egy ekkora traktor?
Válasz #2866. hozzászólásra
de ez csak tipp
Válasz #2857. hozzászólásra
Nem a gumihenger a kopott rajta véletlen?
Válasz #2864. hozzászólásra
Rúdláncos
544 Cropcutter (Mostanság NewHolland BR 6090 néven kapni ha minden igaz)
Válasz #2863. hozzászólásra
Az enyém is ezt csinálja,csak nálam az automata hálóindításnál már ki is kapcsolja magát.A te bálázód milyen?Hevederes?
New Holland bálázónál Bale Command Plus -os kezelőegységnél találkozott valaki olyannal, hogy kötözés közben kikapcsol majd újra be.
Nem gyakran csinálja, tegnap 80 bálánál 2Xfordult elő, múlt héten 60 bála alatt egyszer.
A kötözést befejezi mindig,csak zavaró, hogy valami gondja lehet.
Meg a bálaszámhoz sem ad hozzá ilyenkor egyet.
Egyébkjént nem gödröd a lánc a lánckerék sincs annyira nyulva 17600 összbála van benne jelenleg i állapot szerint.
Üdv mindenkinek. MLenne egy kérdésem ,mi van olyankor ha a Krone Vario Pack 1800 asnak fel van nyitva a hátulja és log az egyik oldalon a lánc feltűnően nem ugy log mint a másik oladlán feszitő okádhatott be vagy ilyennek kell lennie? Ja h, és ha félig van elkezd csattogni mondjuk irja is ,hogy tartsak a rend egyik felébe azt gondolom azért mert az egyik fele lazábban ette a témát..
Válasz #2858. hozzászólásra
én 1000 madzaggal 125 ös de most mondták hogy pár méterrel odébb már 1400 ft per bála hálós
Válasz #2858. hozzászólásra
Ma beszélgettem egy gazdatárssal épp szóbakerült hogy 1300-ért gurít Claas,varianttal
Üdv!
Hol mennyiért tekernek egy 120x120as körbálát hálóval? Nekem 1300at mondtak rá. Sokallom kicsit.
És mennyiért lehet eladni a 120x120a,s hálós, jó minőségű szénabálát?
Üdv!
Hesston kérdésem lenne aki tud segítsen. A napokban kapcsoztam a hevedereket volt ami hosszabb volt kicsit volt ami rövidebb meg gyenge volt a kapocs azt cseréltem. A hiba a következő ha szembe állok a bálázóval balkézről a 2. heveder közel van az 1. hevederhez volt úgy szinte össze is ért pedig új hever a 2. ugyan ez a heveder a gép jobb oldalán jobbról a 2.helyen vagy éppen elsőn jól fut de bal oldalt már nem egészen. Mit állítsak rajta?
Hatul az alsó görgő állítása szinte semmit sem csinál ja és ráadásul a heveder széle éri a vezető kis görgőt is...
A segítséget előre is köszönöm
Válasz #2855. hozzászólásra
200euróval drágább volt a meghalni.
Válasz #2854. hozzászólásra
kroneja van Tibóöregapádnak nem?
azt meg drágábbé vette nem?
használtba is az nem?
6lyuk a pba......
Válasz #2853. hozzászólásra
na ezt má nemértem!!!!!!!!!!!!!de azé még elolvasom egy párszor!
Válasz #2851. hozzászólásra
Ha van esze a véntrottynak akkor vesz krone burkolatot rá mikor eladja a mekket .........többet kaszálhat ........
Télleg kaszáltatok e már bálázó segitségével?
Válasz #2848. hozzászólásra
Válasz #2847. hozzászólásra
Válasz #2849. hozzászólásra
Nem ócsó
Válasz #2848. hozzászólásra
10csoki
Válasz #2847. hozzászólásra
Setit mennyi efté?
Válasz #2846. hozzászólásra
Csak a biztonság kedvéért tartom meg mind a kettőt.Különbség..............egyik zöld a másik meg sötét zőőőld.
Válasz #2845. hozzászólásra
Köll 2 bálázó a portára?
Mik a .........hakinen ..............no jó nem hakkinen......különbségek közöttük?
Válasz #2844. hozzászólásra
Túl vagyok 1000db-on,,eddig egálban vannak a comprimával.Viszont ezzel megdöntöttem a csúcsomat 501db egyfolytában.
Válasz #2831. hozzászólásra
hogyteccik a Mechale?
Üdvözlök mindenkit M1300-as bálázóhoz kinek mia véleménye,bálázó hibái,tulajdonságai.
Válasz #2825. hozzászólásra
Pont erre voltam kíváncsi!!!Most már legalább felismerem.
Válasz #2823. hozzászólásra
Szia!Mindenre kíváncsi vagyok,mert most vettünk egy 5980-ast és nem nagyon ismerem.Érdekelne milyen szenázsban,a szalmát hogyan bírja apróban.Mik a gyengéi és mik az előnyei.Hol és mennyiért tudod beszerezni az alkatrészeket"fogaskerék,csapágy,heveder".Mik az általános tapasztalatod a géppel kapcsolatban?Köszönöm a segítséged!!!
Válasz #2839. hozzászólásra
Válasz #2837. hozzászólásra
a képemen rajta van Viconra voksoltam eddig nem volt gondom megismertem egyszerü és nagyszerű gépezet a hálokötés hiányzik belöle mert csak madzagos én évi 500 bálára vettem aztán évi 1500 lett bérmunkával és már másodjára keresi az árát nállam 3 ik éve 1 millbe fájt azota egy rossz minöségű hajtomütengelyt cseréltem benne amit az elözö gazdája kokányolt bele meg 2 lánckereket ez össz nem volt 100e ft sem.... automata olajzás auto kötözés keskeny felszedö a hátránya még de nem volt olyan rend amit ott kellett hagynom emiatt
Válasz #2836. hozzászólásra
Az enyémben még tiz se nincs...
Válasz #2836. hozzászólásra
Üdv. Jo estét. Amugy Te melyik mellett voksoltál ? Ezt a Krone örületre irom? ! . . .
Válasz #2835. hozzászólásra
amikor nézegettem a bálázokat egy kereskedö végig mutatta a kronekat is felsorolta mindennek a hibáját volt ami ugy nézett ki mint az uj de volt már benne 50ezer bála és lukas volt az oldal lemeze a kamrának és alig használt árakat kértek érte....
én nem értem mi ez a nagy krone őrület
Van egy 1016os solton egy kereskedésnél , be ,,, az a 2399+áfa az barátok közt is 3millio akkor már 3,5 ért vario pack .. Nem szidom más gépét nézd meg de csak ha nem vagy az ország másik felén...
De van egy 10 16 os vari pack nak az elödje annak is van monitora de ujra van festve és 2399+áfa... De vmi 96os... ismeri valaki ? A krone kr 1016 ost?
ja azt mondja 18ezer van benne és 4misi de 18nál miért kell láncokat cserélni nem értem monitorral van vmi trükk?
Válasz #2828. hozzászólásra
A lehajtás rajta van az utolsó képen látszik csak az a része nincs rajta amire a hálót felfűzöd.De azt írja,hogy új van hozzá. El kell menni megnézni.
Válasz #2828. hozzászólásra
A láncokat meg a fogaskerekeket 40e körül szokták cserélni,fél misi kb...
Válasz #2827. hozzászólásra
Akkor kérdezősködj tovább mert itt volt egy a faluba de az 125-ös méretet szedett és azzal tudtak zöldet bálázni.
Válasz #2820. hozzászólásra
Szia Tibi!
Ez lenne az páhis VP 1800-as
Ez az
Nekem nem lenne gond mer belefér a csomagolóba csak azért vagyok rá kiváncsi hogy lehet-e mer ha lehet vele akkor lehet megveszem a gépet.
Válasz #2824. hozzászólásra
125-130 asra szokták szedni zölden mert a csomagolók sem nagyon szeretik a nagyobbakat betekerni.De valószínűleg lehet vele,de azt tudd ,hogy az már 8-10q közt van.
Válasz #2822. hozzászólásra
Így néz ki .Ennyi.
Welger 120×150-es bálát csinál lehet vele frissen kaszált zöld lucernát bálázni? Nagyon fontos lenne!
Nekem olyan van! Mit szeretnél tudni?
Válasz #2775. hozzászólásra
Akkor más hogyan kérdezem.Tud-e valaki bármi infót a New Holland 658-as bálázóról?!A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #2817. hozzászólásra
Mekkora a bála méret???
Válasz #2815. hozzászólásra
Tedd már be ide a fotót ,,,nem lelem.