Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
melyik lánckerék kell? amugy hülyeség hogy mintát kell küldeni mert tegnap voltam én a lánckerekekért, és cikkszám alapján legyártják meg ott van nekik raktáron több darab , sőtt tegnaptol fogva nyujtott foggal is legyártják tehát lézerrel vágják ki nem pedig fogazo szerszámmal csinálják ami nagyon könnyen átugrik nekem ingyen kicserélték mert az uj lánckeréken átugrott a lánc teljesen megfeszitve is 100 báron most remélem 140-150 bar sem lesz gond
szóval meg mondod hány fogas lánckerék kell és ők kb küldik is egyből ...... nekem van hozzá rajzom is cikkszámokkal
Még régebben beszültük, hogy a Viconon cseréltél te lánckerekeket. Namost nekem sem húzzák már sokáig ami rajta vannak, és csináltatnom kéne újakat, hogy ha netán cserélni kell, akkor legyen hozzá alkatrész. Beszéltem a Szentesi emberkével, de el kéne vinnem neki mintának az eredetit, amit nem nagyon tudok kivenni a használatból. Szerinted hol és hogyan tudom beszerezni ezt a kereket?
Válasz #2767. hozzászólásra
csáTIBIKE!én holnap kezdem vágni az 1.kaszállást má kezd vénülni.nem várhatok.szerintem ez az év nem a minőségi szálastakarmány előállításról fog szólni...
1000db-on túl vagyok eddig egálban vannak.Jó tulajdonság a meghalninál ,nagyon pipecűl rakja rá a hálót a bálára.Rossz tulajdonság már van olaj szivárgásom egy szelepen és nincs levédve a háló az esőtől így nekem kell letakarni minden munka végeztével.pl:ma hajnalban is.
csak ujat tudsz beszerválni és csak a forgalmazotol, vagy bontottrol ami gondolom nem sok van föleg hogy ilyen márkáju gép se sok van ..... sok sikert ....erre aza megoldás hogy hálokötözéses bálázot kell venni alapbol
#1. hozzászólás, JUSZUF küldte be 2013-05-29 13:47:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozok!
Szeretnék segítséget kérni az ügyben,hogy hogyan kel a háló kötés elindítását kezdeményezni kézi-nem autom.-vezérléssel a John D-550-es bálázónál
Köszi:Juszuf
Dehogy nem ,,még ma is volt egy pár szem ,úgy csipegetem óvatosan mert itt bizony lenyomtam 130heki lucit,és még fele renden van ,,de holnap felkapom a maradékot.
Tegnap kipróbáltam én is a gépet csináltam 2db bálát Életem első körbálája kicsit kevés a zsineg rajta de majd a többi jobb lesz remélem de legalább működik a masina
tavaly már csak azzal kötöttem tökéletesen megy nem szakitja el sehol sem és sokkal több bálára elég ..... a 600 ason is van csomo néha van amikor átmegy rajta van mikor elszakad de ez megesik
mennyiért csináltok egy 120 as bálát ?
1000-el kötsz? Hogy bírja a Vicon, nem szaggatja? Nekem tavaly az egyik 600-as zsineg hibásan lett föltekerve, és összecsomósodott, azt is eltépte, de biztos nem tesz jót neki az ilyen akció.
Válasz #2735. hozzászólásra
má megint igazad van!majdnemcsak megijjedtem akkorát reccsent....holnap megyek szénára,probálok képeket csinálni.hétfőn este remélem meglátom az uj gépedet munka közbe....!!!!????
Hát barátom,,,,,,,,,,,, mindig tanul az ember fia valamit.Ha ez így megy akkor a spanolók vissza felé belazulhatnak de ez akkor is így van ha kézzel hajtod vissza,Különben gratulálok az első medvéhez.
7633 hozzászólás
Válasz #2777. hozzászólásra
megáll a bála ,és nem tudod ráhajtatni a kötözőanyagot,éki kell engedned kötés nélkül
Válasz #2783. hozzászólásra
Miért, te honnan írsz?
Válasz #2782. hozzászólásra
Azért megnéztem előbb ,hogy honnan írsz,,,azért mertem egy napot írni.
Válasz #2781. hozzászólásra
A nap elé tegyél még két betűt, és megegyeztünk
Válasz #2771. hozzászólásra
Ajándékról szó sem lehet ,,viszont kölcsön tudom adni egy napra.
Válasz #2770. hozzászólásra
De legalább mennyiség lesz.
Válasz #2769. hozzászólásra
Vizes lesz,,,,,,, és háló indításkor esetleg megcsúszik a gumi hengeren.
Válasz #2768. hozzászólásra
Kössz
Válasz #2772. hozzászólásra
melyik lánckerék kell? amugy hülyeség hogy mintát kell küldeni mert tegnap voltam én a lánckerekekért, és cikkszám alapján legyártják meg ott van nekik raktáron több darab , sőtt tegnaptol fogva nyujtott foggal is legyártják tehát lézerrel vágják ki nem pedig fogazo szerszámmal csinálják ami nagyon könnyen átugrik nekem ingyen kicserélték mert az uj lánckeréken átugrott a lánc teljesen megfeszitve is 100 báron most remélem 140-150 bar sem lesz gond
szóval meg mondod hány fogas lánckerék kell és ők kb küldik is egyből ...... nekem van hozzá rajzom is cikkszámokkal
Sziasztok!A New Holland 5980-ról van valakinek tapsztalata?Köszönöm!
Válasz #2773. hozzászólásra
Egyszerű gép, nem túl sok a hibalehetőség, de ami nagy hátránya, hogy könnyen megcsúszkál benne az anyag.
Válasz #2761. hozzászólásra
Még régebben beszültük, hogy a Viconon cseréltél te lánckerekeket. Namost nekem sem húzzák már sokáig ami rajta vannak, és csináltatnom kéne újakat, hogy ha netán cserélni kell, akkor legyen hozzá alkatrész. Beszéltem a Szentesi emberkével, de el kéne vinnem neki mintának az eredetit, amit nem nagyon tudok kivenni a használatból. Szerinted hol és hogyan tudom beszerezni ezt a kereket?
Válasz #2754. hozzászólásra
Ha már úgy sem használod a Krónét, nem akarod egészen véletlenül nekem ajándékozni csak a nemesi származásodból kifolyólag?
csáTIBIKE!én holnap kezdem vágni az 1.kaszállást má kezd vénülni.nem várhatok.szerintem ez az év nem a minőségi szálastakarmány előállításról fog szólni...
Mi baja lesz a hálónak a víztől?
Kedves Tibor ,sok szerencsét a bálázóhoz és jó egészséget a munkához.
Válasz #2766. hozzászólásra
1000db-on túl vagyok eddig egálban vannak.Jó tulajdonság a meghalninál ,nagyon pipecűl rakja rá a hálót a bálára.Rossz tulajdonság már van olaj szivárgásom egy szelepen és nincs levédve a háló az esőtől így nekem kell letakarni minden munka végeztével.pl:ma hajnalban is.
Válasz #2765. hozzászólásra
Tapasztalatok? Krone vs. mchalok?
Válasz #2763. hozzászólásra
Mindig is éreztem a nemesi származásomat,,csak még magamnak sem mertem bevallani,,,EDDIG
Sziasztok!
Juta 600 bálazsineg akciós, nettó 3.000.- áron kapható, nagyobb mennyiség megrendelése esetén további kedvezményt is tudok adni!!!
Részletekért érdeklődjetek privátban!:)
Köszönöm!!!
Válasz #2762. hozzászólásra
Tibor! A munka nemesít.
Most jöttem haza ,,,rekordot döntöttem ,egyhuzamban 501db bálát szedtem 150-es méretben .Megyek fürödni és aludni.
Amúgy nincs fenn senki.
Válasz #2760. hozzászólásra
csak ujat tudsz beszerválni és csak a forgalmazotol, vagy bontottrol ami gondolom nem sok van föleg hogy ilyen márkáju gép se sok van ..... sok sikert ....erre aza megoldás hogy hálokötözéses bálázot kell venni alapbol
Tudna nekem segíteni valaki hálós kötöző szerkezet beszerzésében?/ halkan jegyezném meg skarabeushoz kellene/
Válasz #2758. hozzászólásra
attól nagyon távol vagyok mostani ésszel nem is kéne akkora állatlétszám
Válasz #2756. hozzászólásra
Azért egyest tegyél eléjük, mindkettőnek, de az még nem lenne elég.
#1. hozzászólás, JUSZUF küldte be 2013-05-29 13:47:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozok!
Szeretnék segítséget kérni az ügyben,hogy hogyan kel a háló kötés elindítását kezdeményezni kézi-nem autom.-vezérléssel a John D-550-es bálázónál
Köszi:Juszuf
micsoda bála azt a qrva!
300 ilyen szalma meg 200 takarmány vegyesen és nekivághatok a télnek
Válasz #2753. hozzászólásra
Egész jó.De ma csinálok szebbet
Válasz #2748. hozzászólásra
báláról kérjük a képet meg a véleményt
Válasz #2751. hozzászólásra
Meg vaaaan ,fel van készítve a melóra ,,,de most tartalék lett .Ideiglenesen nyugdíjba vonult.
Hol a krone hhö?
Válasz #2749. hozzászólásra
Dehogy nem ,,még ma is volt egy pár szem ,úgy csipegetem óvatosan mert itt bizony lenyomtam 130heki lucit,és még fele renden van ,,de holnap felkapom a maradékot.
Tibor nálatok nem esett négy napig?
Mai
Tegnap kipróbáltam én is a gépet csináltam 2db bálát Életem első körbálája kicsit kevés a zsineg rajta de majd a többi jobb lesz remélem de legalább működik a masina
Válasz #2743. hozzászólásra
Akkor én is megpróbálom. Bérbe egy bálát 900-950-ért csináltam tavaly, idén még nem tudom.
Válasz #2744. hozzászólásra
köszi, már megoldottuk, használt gép, és jól üzemel :)
Válasz #2742. hozzászólásra
Új, vagy használt? Nem voltak beüzemelni?
Amúgy, míg be nem kapcsolja a kompjútert, addig nem lehet leengedni...
Válasz #2741. hozzászólásra
tavaly már csak azzal kötöttem tökéletesen megy nem szakitja el sehol sem és sokkal több bálára elég ..... a 600 ason is van csomo néha van amikor átmegy rajta van mikor elszakad de ez megesik
mennyiért csináltok egy 120 as bálát ?
A krone round pack 1250 bállázón a renfelszedőt hogy lehet leengedni?
az egyik gazda bajban van, tavaj vette...
Válasz #2730. hozzászólásra
1000-el kötsz? Hogy bírja a Vicon, nem szaggatja? Nekem tavaly az egyik 600-as zsineg hibásan lett föltekerve, és összecsomósodott, azt is eltépte, de biztos nem tesz jót neki az ilyen akció.
Válasz #2726. hozzászólásra
Mihez képest? kb. olyan 150-200 hekit kéne idén begurítani vegyesen ahogy számolgattam.
Válasz #2737. hozzászólásra
"meghalni bálázó"
Válasz #2737. hozzászólásra
o.k.
Válasz #2736. hozzászólásra
Ma felakasztottam a komprimát,de hétfőre beígérték magukat,hogy jönnek beüzemelni a meghalni bálázót.Akkor nyomati fotókat.
Válasz #2735. hozzászólásra
má megint igazad van!majdnemcsak megijjedtem akkorát reccsent....holnap megyek szénára,probálok képeket csinálni.hétfőn este remélem meglátom az uj gépedet munka közbe....!!!!????
Válasz #2734. hozzászólásra
Hát barátom,,,,,,,,,,,, mindig tanul az ember fia valamit.Ha ez így megy akkor a spanolók vissza felé belazulhatnak de ez akkor is így van ha kézzel hajtod vissza,Különben gratulálok az első medvéhez.
Válasz #2733. hozzászólásra
áttkapcsolom sebességarányosba,berakom rükvercbe,lassan megindultam hátra,de nemköpte ki.a gyári karjával meg se tudtam mozditani.