Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az nem csak olyan helyen jön elő ahol Monokultúrába nyomatják a kukit?Mert én pl olyan helyre vetettem ahol még a környéken kb 500 méteres körzetbe isten tudja mikor volt utoljára kukorica.De abba a földbe ahova vetettem ott meg 10 évre visszamenőleg biztos nem volt kukorica!
Bár igazatok lenne! Csak sajna azok a rohadékok iszonyat életre valóak... ahol 80 cm-es pangó víz áll, ott biztosan, de mondjuk ott összedőlendő kukorica sincs már. Viszont a többin?
Mint ahogyan a gyomokat sem stresszeli különösebben ez a szép nyári meleg...
joestét,az a bajom hogy a kukoricámban vannak ojan foltok ahol nem kelt ki a mag,nekem azt mondták hogy a sok esö miatt van.ti mit mondtok nektekis van ijen kimaradás?
Válasz #1200. hozzászólásra
2,5 tonnára 72e Ft-al. Meghagyom,mert többe lenne újra vetni, meg már késő is van. Csak az a baj, hogy hektáronként 2 tonnát le is kötöttem, és teljesíteni kell. Már kaptam tippet, holnap bepróbálkozom. Mert ugyebár a szerződés a termelőre vonatkozik?!!
nekünk pár éve egy ter. képviselő ajánlott vmi cukorrépa gyomirtót céklára, na a 3 hektárból egy sor, a szélső maradt meg, mert azt nem érte be a keret.
nézd meg a zöld könyvbe, biztos van benne, nekem most nincs kéznél.
Válasz #1191. hozzászólásra
Ez a napra most a napokban sorolt ki, pont ebben az áldatlan időben.
Egy másikat megvert a jég, a biztosító felajánlotta a kitárcsázást 40E/ha-ért, vagy hagyom, és betakarítás előtt lesz termésbecslés. Valahogy már nincs kedvem vetni!
3464 hozzászólás
Válasz #1213. hozzászólásra
Az nem csak olyan helyen jön elő ahol Monokultúrába nyomatják a kukit?Mert én pl olyan helyre vetettem ahol még a környéken kb 500 méteres körzetbe isten tudja mikor volt utoljára kukorica.De abba a földbe ahova vetettem ott meg 10 évre visszamenőleg biztos nem volt kukorica!
Válasz #1212. hozzászólásra
Bár igazatok lenne! Csak sajna azok a rohadékok iszonyat életre valóak... ahol 80 cm-es pangó víz áll, ott biztosan, de mondjuk ott összedőlendő kukorica sincs már. Viszont a többin?
Mint ahogyan a gyomokat sem stresszeli különösebben ez a szép nyári meleg...
Válasz #1210. hozzászólásra
azok már megfulladtak
Válasz #1210. hozzászólásra
hunvannak azokmáá
a feketetengerbe
Lassan már kezdenek kelni a kukoricabogarak is, nem? Az még érdekes csavart hoz ebbe az idei szép történetekbe...
A kis legyengült, stresszelt, fázós, picurka kukoricák vajon mit fognak hozzá szólni?
Válasz #1208. hozzászólásra
már nagggyon várjuk. Persze megint esik.
Válasz #1206. hozzászólásra
Nem érdekes, fel fog állni, csak jönne már a jó idő...
Válasz #1206. hozzászólásra
A kukoricán még nem látom,de a napraforgó nekem is kidöl a felázott földben.
az én 5 leveles kukoricáim meg dölnek el. A sok eső?
Megyek szántani a hétvégén utánna vetünk karácsonykor már aratjuk a kukit biz lesz ráérö kombájn.
joestét,az a bajom hogy a kukoricámban vannak ojan foltok ahol nem kelt ki a mag,nekem azt mondták hogy a sok esö miatt van.ti mit mondtok nektekis van ijen kimaradás?
konrad,adorex kosz a segitseget
Válasz #1200. hozzászólásra
2,5 tonnára 72e Ft-al. Meghagyom,mert többe lenne újra vetni, meg már késő is van. Csak az a baj, hogy hektáronként 2 tonnát le is kötöttem, és teljesíteni kell. Már kaptam tippet, holnap bepróbálkozom. Mert ugyebár a szerződés a termelőre vonatkozik?!!
nekünk pár éve egy ter. képviselő ajánlott vmi cukorrépa gyomirtót céklára, na a 3 hektárból egy sor, a szélső maradt meg, mert azt nem érte be a keret.
nézd meg a zöld könyvbe, biztos van benne, nekem most nincs kéznél.
Válasz #1193. hozzászólásra
kérdés : mennyire biztosítottál.
én meghagynám .
több lesz annál a 40nél, amit akkor fizetni fognak
Válasz #1195. hozzászólásra
A cukorrépagyomirtók nagy hányada alkalmas-ugyan nem regisztrált-de mindenképpen csinálj próbakezelést vlhol a tábla szélén
Válasz #1197. hozzászólásra
forditva
(azt hogy a céklát melyik viszi ki azt nem tom)
Válasz #1195. hozzászólásra
lontrel 1 szik , pantera 2 szik
Válasz #1183. hozzászólásra
én örülni fogok, ah 28 alá lemegy a viz. fél területemen florencia és f38
valaki megmondana a ceklat mivel tudnam postpremergensen gyomirtozni?????
Válasz #1193. hozzászólásra
én is elfogadnám a 40 rugót.
Ez a napra most a napokban sorolt ki, pont ebben az áldatlan időben.
Egy másikat megvert a jég, a biztosító felajánlotta a kitárcsázást 40E/ha-ért, vagy hagyom, és betakarítás előtt lesz termésbecslés. Valahogy már nincs kedvem vetni!
Nem dicsekvésnek szántam.
Válasz #1190. hozzászólásra
atyaég. Ez napra lenne?
Másodszori vetés.
Itt is vannak olyan kukik amik 3 hete a földbe vannak és gondolkoznak,hogy kikeljenek-e
Válasz #1187. hozzászólásra
hát, az neccesen. Nem vagyunk vmi nagy kukoricások sem, meg talán a 310-320 fao sem veri 100at.
Válasz #1183. hozzászólásra
Meg vagy 10 tonna
Válasz #1184. hozzászólásra
Hát....... Elvetem, ha megáll a sok eső, és kánigyula lesz sok napig!!!
Válasz #1181. hozzászólásra
Jó melegvan a tanyán mindig.
Majd csakjön ősszel is.......
Válasz #1182. hozzászólásra
esély, h kivesd?
Válasz #1181. hozzászólásra
És én még el sem vetettem egy csomót. Legyen csak 20 a vize, az ára viszont 3500!!!!!
Válasz #1179. hozzászólásra
Nem fázik, mert ott van ahol a meleg, amikor a Sanyi, a Józsi és Benedeki hozza.
Az a baj,hogy annak ami most kel annak nem hiszem, hogy 20 alá megy a vize.
Válasz #1178. hozzászólásra
1 jeget meg szelet meg hideget megúszott.........
De hiába mer a vetés meg 30%on stagnál.........
Válasz #1178. hozzászólásra
Cimbi, a cucurbita hogy van?
Válasz #1176. hozzászólásra
szntem annak jó akinek még csak most kel. Az még nem szenvedett, és a 7végén meg kánigyula!!!
Itt van vetett a környéken az jól néz ki szerintem van 1 méteres. A tápkockás nagyon megsínyli ezt a hideget
Válasz #1175. hozzászólásra
Hát pont az a baja.
Nekünk meg kb most kel a kuk.
Nem ujjong az 100as.
Nekem van most is tápkockás csemegekuki...De megállt a növésbe.Majdnem akkora mint ahogy ki lett ültetve.. pedig má közel 1hónapja kinn van..
Válasz #1169. hozzászólásra
Nekem is volt palántás csemege nem volt rossz csak az az év nem a kukoricáé volt
Válasz #1172. hozzászólásra
Az nemjó
Föltűnő
Föltűnősködni meg nem szeretünk.... hehehehhe
Válasz #1168. hozzászólásra
persze csakis símaszkban, igaz?
in kog níííí tó
Nálunk is, de az idei év szerintem felülmúlta az elképzelését
misikééknél is csinálják
déli bábok elvetemült emberek hiába.................
Válasz #1165. hozzászólásra
nálunk van egy elvetemült aki palántolja a csemikukit
ő akar lenni a legelső
általában bejönn neki
most még csak térdig ér
Válasz #1167. hozzászólásra
Kiállsz az út mellé árulni azt a 650milió csövet.
Kiállsz csövezni. hehehehehehe
Én megmajd arra m1ek a kááááá BRIO-mmal aztán odafüttyentek:
HÉÉÉÉ TAPSIHAPSIKÁM! 1 MÁKOS KAKAÓSAT SOK KAVIÁRRAL!
Most, hogy így felhoztam a csemkukát lehet ahol elment a fűszerpapim oda húzok egy keveset......úgysem lesz sok meló a nyáron
Válasz #1161. hozzászólásra
Szevasz, csak ne felejtsd, hogy amit majd fogsz vetni, az már nem a strandszezonra jön be............
Válasz #1164. hozzászólásra
Ugyan úgy oralbéznek a csemegések is, mint a takkukások............