Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
De milyen gyorsan mentek? Milyen a gumi méret mik a buktatók Axiálos akciós elektromos szivattyús kijuttatást próbáltátok é? stb!
Szórófejek milyenek! földre vagy alá teszed a műganét!?
Kuki sínylődik kapa kell neki nem vegyszer! Legalábbis szerintem jövő héten meg lesz a fronthidraulika pénteken lesz az országban holnap talán a művelő kerekek is!
Már csak a fronthidraulikára szerelhető sorkozmuvelő kell hátra meg a lombtrágyázó egység + gombaölő naprához!
A soltvadkerti cégről tud valaki valamit?
Vadkert Agrotechnikáról tud valaki valamit???
Nem merem nyomni már, nehogy megcsessze.
Tavaly Dikaminnal jártam úgy, h 5 levélig lehet, én meg akkor nyomtam, mikor már valahol bújt, valahol meg kint volt az 5. levél. És úgy megtekerte, mint a franc. Hetek múlva heverte ki, és nagyon visszafogta
Válasz #2605. hozzászólásra
aggyal neki Laudist, aztan 1-2 hetre kultizd meg. calaris mind a cirokra, mind a mugar felekre csak mersekelten hatasos, ne tedd ki. akkor inkabb Milagro v Motivel. az is mehet meg ilyen fejletsegu kukoricara.
Monsoon mehet addig amíg szántóföldi géppel bele tudsz menni a kukoricába, a képről nézve a kulti jót is tenne a földnek, csak ne hagyd hogy megerősödjenek a gyomok mert a kapa se viszi ki
Az Atplus organikus a Dash meg szintetikus, persze a Synges illetékes csakis az övéket ajánlotta, 1 hét múlva megmondom, h jó választás e volt megkeverni a 2 adalékot
Azért is tartjuk jobbnak, mert ha ekkora állapotba gyomírtjuk a kukoricát azért már rendesen felveszik a gyomírtót, és szó mi szó egy kicsit visszatartja őket, ami senkinek se jó.
Köszi! Mi mindig kultizzuk, így aratásra általában majdnem teljesen gyommentes a tábla. Műkakit általában csak csemegekukoricának szoktunk adni, de idén van egy táblánk ahol adunk az árukukoricának is műkakit. Pétisót, de 150 kilónál nem merünk többet kijutattni.
Jah, szép kuki. Enyém még nincs ekkora.
Bazz most nézem, milyen drága Calaris...+ még kell hozzá milagro fenyércirok esetén+nedvesítő. Hát ez így egy kicsit húzós lenne.
Lehet mégis csak kulti lesz.
Te mindig kultiztál? Láthatóan jó hatással van a kukira, vagy csak gyomok miatt? Műxart is raksz?
Szerintem egy kicsit várni kellene vele, mert ha a sorok összezáródása előtt nem sokkal van meghúzva, akkor nagyon elenyésző lesz az újrakelés. De viszont ha kultizás után még sok ideig kap napfényt a talaj megint beindul a csirázás.
3 hete le lett fújva a kuki Monsoon-al, mert nagyon kint voltak már a gyomok. Szépen el is vitte a tarackot, meg mindent, most meg ismét indulnak a gyomok.
Kuki már 7-8 leveles, így monsoon-al nem tom még egyszer, Calarissal sztetek tolhatom? A képen látható gyom van bent zömmel, ez tarack? Mert ha az, akk Calaris sem jó...
Vagy másik variációnak ott van a sarabolás. Ha nagyon akarnék, tudnék kérni egy kultit, és meg tudnám sarabolni.
Sztetek mit csináljak?
8741 hozzászólás
Válasz #2633. hozzászólásra
ismerem a Soltvdos komát. minek neked sorközművelőkerék? szerintem vékony kerékkel nem fog mennia dolog.
Válasz #2639. hozzászólásra
10km/óra 90l/ha ,25l/min szivattyú,2,5 bár nyomás,80fokos kúpsugaras szórófejek 0,1mm légbeszivással! soronkéánt 3db!
Válasz #2637. hozzászólásra
112 Le!
De milyen gyorsan mentek? Milyen a gumi méret mik a buktatók Axiálos akciós elektromos szivattyús kijuttatást próbáltátok é? stb!
Szórófejek milyenek! földre vagy alá teszed a műganét!?
Válasz #2634. hozzászólásra
20/9415947 telón kereshecc!
Válasz #2636. hozzászólásra
Ez bírja hisz ez ferga! MF 5455 ha még valaki nem tudná! :)
néhány évig volt frontos ekézőm,100le alatti gépben ne is gondolkodj!
(((pszt : tavaly nem kultizott kukorica 145 q-át termett persze nem nálam ))))
(((ezért a figura megfogadta, hogy az idén sem fog kultizni )))
Válasz #2632. hozzászólásra
Feri bácsi! Segíts ! Taníts!
Már kezdem összerakni! holnap felhívhatnálak tapasztalataidért!
Válasz #2628. hozzászólásra
üdv fiatalok!
Kuki sínylődik kapa kell neki nem vegyszer! Legalábbis szerintem jövő héten meg lesz a fronthidraulika pénteken lesz az országban holnap talán a művelő kerekek is!
Már csak a fronthidraulikára szerelhető sorkozmuvelő kell hátra meg a lombtrágyázó egység + gombaölő naprához!
A soltvadkerti cégről tud valaki valamit?
Vadkert Agrotechnikáról tud valaki valamit???
Válasz #2630. hozzászólásra
Második kultit nyomtam ma,kiszórtam méd 3g pétisót hekinként,és azt dolgozta be a kulti Zn-s lombganéval!
Válasz #2629. hozzászólásra
Ma 35 ha-t kukorit kultiztunk meg permetezve! Reggel 1/26-tól este 9 óráig!
Válasz #2629. hozzászólásra
akkor jó
kétszer kell kultizni?
Válasz #2628. hozzászólásra
Várakozáson felül! Nagyon jó lett! Öreg fejemre sikerélményem van!
Válasz #2627. hozzászólásra
Szia Feribácsi!
hogy vizsgázott a sorpermetetzős kultis technológia ?
mindenhol jó a hatás?
Válasz #2620. hozzászólásra
Ezt nyomtam én is , jól muzsikált! Azért az a véleményem,hogy aki áldozott a talajhatású szerekre,annak az idén megtérült a befektetés!
Válasz #2625. hozzászólásra
bayeres ter képv mondta nekünk, ugyanaz a "kukorica védő" van benne mint a Laudisba
Válasz #2614. hozzászólásra
Nem merem nyomni már, nehogy megcsessze.
Tavaly Dikaminnal jártam úgy, h 5 levélig lehet, én meg akkor nyomtam, mikor már valahol bújt, valahol meg kint volt az 5. levél. És úgy megtekerte, mint a franc. Hetek múlva heverte ki, és nagyon visszafogta
Válasz #2617. hozzászólásra
Mindkettőt nem engedi a keretem...vagy kulti, vagy vegyszer.
Milagro-t is csak 7 levélig lehet nyomni.
Válasz #2608. hozzászólásra
Igen, ez jónak tűnik ez a vegyszer. Muhart, és cirkot is viszi.
Köszi.
Válasz #2618. hozzászólásra
Nekünk az ordax nagyon bevált, szinte mindent kivitt, olyan tiszták a földjeink...
es akkor egy-ket Adengos kep (10 napos), ez kapot 0,6 DMA-6-ot is (esot 3 napja kapta, kb 12mm)
szinten Calisto+Basis: elotte-utana
10 napos Calisto+Basis+Trend, az egyszikuek kicsit lassabban, de pusztulnak: before-after
ezt tegnap fujtak Ordaxal, kivancs vagy mi lesz belole.
Válasz #2605. hozzászólásra
aggyal neki Laudist, aztan 1-2 hetre kultizd meg. calaris mind a cirokra, mind a mugar felekre csak mersekelten hatasos, ne tedd ki. akkor inkabb Milagro v Motivel. az is mehet meg ilyen fejletsegu kukoricara.
Válasz #2595. hozzászólásra
Ez muhar.
Válasz #2598. hozzászólásra
szerintem is cirok.
Monsoon mehet addig amíg szántóföldi géppel bele tudsz menni a kukoricába, a képről nézve a kulti jót is tenne a földnek, csak ne hagyd hogy megerősödjenek a gyomok mert a kapa se viszi ki
Válasz #2611. hozzászólásra
Az Atplus organikus a Dash meg szintetikus, persze a Synges illetékes csakis az övéket ajánlotta, 1 hét múlva megmondom, h jó választás e volt megkeverni a 2 adalékot
Válasz #2610. hozzászólásra
írtam heccinek a melik kombájn a jobb claas vagy newholland című topicba, de Neked is szól koma!!!!
Tudsz erről valamit esetleg?
nyílj meg mint a vöröstenger!
Válasz #2610. hozzászólásra
Akkor ez magyarán csak egy adalék ami a felszívódást , tapadást segíti.
Gondolom a Syngenta tapadója simán jó melléjük : Extravon...
Válasz #2607. hozzászólásra
Dash HC a megjelölése, az Atplus pedig parafinolaj
Válasz #2607. hozzászólásra
pill.
Nekem magról kelőnek tűnik . Olyan muhar féle ...
De nem tudom a magról kelt fenyércirok pl , hogy néz ki.EZ bármikor szóba jöhet , KATT
Válasz #2606. hozzászólásra
Ez nincs nálunk . Hatóanyaga ?
Szerintetek lehet az Atplus-t vlmi mással helyettesiteni Callisto ill. Lumax mellé???
Válasz #2604. hozzászólásra
Én is tartok ettől, h már kicsit megcseszné a kukit.
Válasz #2602. hozzászólásra
Azért is tartjuk jobbnak, mert ha ekkora állapotba gyomírtjuk a kukoricát azért már rendesen felveszik a gyomírtót, és szó mi szó egy kicsit visszatartja őket, ami senkinek se jó.
Válasz #2602. hozzászólásra
Köszi! Mi mindig kultizzuk, így aratásra általában majdnem teljesen gyommentes a tábla. Műkakit általában csak csemegekukoricának szoktunk adni, de idén van egy táblánk ahol adunk az árukukoricának is műkakit. Pétisót, de 150 kilónál nem merünk többet kijutattni.
Válasz #2601. hozzászólásra
Jah, szép kuki. Enyém még nincs ekkora.
Bazz most nézem, milyen drága Calaris...+ még kell hozzá milagro fenyércirok esetén+nedvesítő. Hát ez így egy kicsit húzós lenne.
Lehet mégis csak kulti lesz.
Te mindig kultiztál? Láthatóan jó hatással van a kukira, vagy csak gyomok miatt? Műxart is raksz?
Válasz #2600. hozzászólásra
Mi egy kicsit elkéstünk, a bérvegyszerezések miatt, ma kezdtük el a legkorábban elvetettett:
Válasz #2599. hozzászólásra
Jah, ettől tartok én is.
Te hány leveles kukit kultizol?
Válasz #2597. hozzászólásra
Szerintem egy kicsit várni kellene vele, mert ha a sorok összezáródása előtt nem sokkal van meghúzva, akkor nagyon elenyésző lesz az újrakelés. De viszont ha kultizás után még sok ideig kap napfényt a talaj megint beindul a csirázás.
Nem ismerem nagyon a gyomnövényeket, de szerintem fenyércirok.
Válasz #2596. hozzászólásra
És szted mikor? Még ráér, vagy már mehet?
Üdv! Szerintem kultizd, ugyan olyan hatást érsz el mint ha gyomírtanál, és még olcsóbb is.
Szép jó estét mindenkinek!
Véleményt szeretnék kérni.
3 hete le lett fújva a kuki Monsoon-al, mert nagyon kint voltak már a gyomok. Szépen el is vitte a tarackot, meg mindent, most meg ismét indulnak a gyomok.
Kuki már 7-8 leveles, így monsoon-al nem tom még egyszer, Calarissal sztetek tolhatom? A képen látható gyom van bent zömmel, ez tarack? Mert ha az, akk Calaris sem jó...
Vagy másik variációnak ott van a sarabolás. Ha nagyon akarnék, tudnék kérni egy kultit, és meg tudnám sarabolni.
Sztetek mit csináljak?
Válasz #2593. hozzászólásra
Igazad van, de pont elég ennyire megfogni, majd a kultivátor végez vele...
Válasz #2592. hozzászólásra
az a baj, hogy nem pusztul el, és vissza fog zöldülni
Válasz #2590. hozzászólásra
Nekünk ennyit sikerült elérni...