Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egyik ismeros vetett kukit vagyis veteték neki de olyan puha volt a fold hogy 8-9cm rakta a szemet .edik még egy szálse jot ki mit szoltok kifogbujni vagy gyorsan vese át ? A kuki milyen mélyrol tud kikolni?
Köszönöm! Szeptemberben lesz 36 éves
3éve festettem le, meg kaszniztuk ki előtte, motor 1.6os zsugor, 5ös váltó, elektromos ablak, központizár, riasztó, hifi van benne, 07es műszerfal stb, ja és persze gázos, mert a benzint kifejezetten utálom tankolni
A 07esek nagyon jó gépek, enyémbe is van pár dolog belőlük., és ahogy a kollega mondta 30 éves korátol, de kár vele foglalkozni, mert vagy 100000ft a veteránvizsga, és ha megvan nem kell teljesítményadót fizetni, ami Lada esetében 5000/év
néztem a kukurúz 3 leveles, a gyom szik vagy 1 ill a kétszikű most kezdi hozni a lomb leveleket. Tehát a post gyomírtás még legalább 1-1,5 hét min. De most már komolyan kezdek aggódni mert a hosszútávú előrék péntektől hetes záporokat, esőket, zivatarokat ígérnek. Mindig én szoktam mondani hogy nem kell foglalkozni a 4-5 napnál lávolabbi előrével, de ez már több napja nam tágít az esős verzió mellől. Pedig a csapi felénk kéne mint egy falat kenyér, de ha nem enged gyomírtózni akkor
Válasz #2027. hozzászólásra
Mondom néked SZÉP !!!!!! Hány éves????? Nekem is van egy 1500 kocka lada, 24 éves lesz karácsonykor 200km van benne tiszta gyári minden rajta, színe bordó és világos barna a kárpit!! Nem tudod mikortól számít a verda veteránnak ha minden gyári rajta????
Én akkor szoktam amikor a kukorica levelek szinte már majdnem összeérnek, majdnem záródnak a sorok!Van aki szögcsíra állapotban is meghúzza, de én csak egyszer húzom!!!!
Bőőven "elég" ott minden gyom,csak nyomd (időben)(de ha nem idöben csak később ami most nem fenyeget a belvíz vagy eső miatti késsöbbi szorás akkor sem gond max ott marad végig de teljesen megsárgul és leáll...
De gyomirtásra megteszi , mert arra találták ki .
Az a lényege , hogy a muhart nem szabad nagyra hagyni , és akkor kiviszi.Itt vana gyári csomag , de persze külön is meg lehet venni.
Köszi Pilátus,de pont azt akartam elkerülni,hogy a hektárköltségem 16-20000ft-ig kimenjen,márpedig a clio nem a legolcsóbb-kb egyárban van a Laudissal..
Clió és Musztáng,ennél olcsóban és hatásossabban minek..Az egysziküre kell mindig figyelni időben ,mert a kétszüküéknél ott van bármikor a Calistóóó...
Válasz #2008. hozzászólásra
a hivatalos közlemény pedig igy hangzik az Adengoról:
Évelő kétszikű gyomnövények (mezei aszat, apró szulák) esetében dikamba-hatóanyag tartalmú kombinációs partner hozzáadása javasolt, fenyércirokkal fertőzött területen pedig – az Adengo után két héttel – Monsoon a kukorica 5–7 leveles állapotában.
EC, OD formulájú szerekkel, valamint műtrágyával korai posztemergens kezelésnél nem keverhető.
Az Adengo valóban nem szereti az EC formulációkat, keress más formázású hormon-t vagy tedd ki pár nap eltéréssel, úgy nem okoz gondot. Ilyenkor már lehet Colombus is akár
Válasz #1980. hozzászólásra
Szia
Akkor az Adengo keverhető a DMA-val? Mert az irja, hogy állomámykezelésben, nem lehez EC formácioju szerekkel.Vagy külön kell kivinni?
Válasz #1989. hozzászólásra
tudom, ezért kéne megtámogatni vmivel az Adengo-t.
egyik évben jó volt a Monsoon, de ugy ahogy mondod: full dózisban, mert a következő évben 1,5 literrel othagyta.
8741 hozzászólás
Válasz #2039. hozzászólásra
Jól van az , majd ki jön . Csak így kicsit később...
már vagy három hete elvan vetve
Az egyik ismeros vetett kukit vagyis veteték neki de olyan puha volt a fold hogy 8-9cm rakta a szemet .edik még egy szálse jot ki mit szoltok kifogbujni vagy gyorsan vese át ? A kuki milyen mélyrol tud kikolni?
Válasz #2032. hozzászólásra
Köszönöm! Szeptemberben lesz 36 éves
3éve festettem le, meg kaszniztuk ki előtte, motor 1.6os zsugor, 5ös váltó, elektromos ablak, központizár, riasztó, hifi van benne, 07es műszerfal stb, ja és persze gázos, mert a benzint kifejezetten utálom tankolni
A 07esek nagyon jó gépek, enyémbe is van pár dolog belőlük., és ahogy a kollega mondta 30 éves korátol, de kár vele foglalkozni, mert vagy 100000ft a veteránvizsga, és ha megvan nem kell teljesítményadót fizetni, ami Lada esetében 5000/év
Válasz #2036. hozzászólásra
Nyomd le pl. Adengo-val, annak még jót is tesz az eső
néztem a kukurúz 3 leveles, a gyom szik vagy 1 ill a kétszikű most kezdi hozni a lomb leveleket. Tehát a post gyomírtás még legalább 1-1,5 hét min. De most már komolyan kezdek aggódni mert a hosszútávú előrék péntektől hetes záporokat, esőket, zivatarokat ígérnek. Mindig én szoktam mondani hogy nem kell foglalkozni a 4-5 napnál lávolabbi előrével, de ez már több napja nam tágít az esős verzió mellől. Pedig a csapi felénk kéne mint egy falat kenyér, de ha nem enged gyomírtózni akkor
Válasz #2033. hozzászólásra
Hát az még soká lesz.
Kel a kukorica a kertekbe.
Válasz #2032. hozzászólásra
30 éves kort kell neki betölteni
Válasz #2027. hozzászólásra
Mondom néked SZÉP !!!!!! Hány éves????? Nekem is van egy 1500 kocka lada, 24 éves lesz karácsonykor 200km van benne tiszta gyári minden rajta, színe bordó és világos barna a kárpit!! Nem tudod mikortól számít a verda veteránnak ha minden gyári rajta????
Válasz #2015. hozzászólásra
Lement 13.500ft-ra,jövök neked egy(láda)sörrel
Értem köszönöm, én arra gondoltam, hogy egyszer meghúzom kb 10centis magasságában, kb 1-2 hét múlva, és majd még egyszer.
Én akkor szoktam amikor a kukorica levelek szinte már majdnem összeérnek, majdnem záródnak a sorok!Van aki szögcsíra állapotban is meghúzza, de én csak egyszer húzom!!!!
A másik kérdésemre senki nem válaszol?
Válasz #2025. hozzászólásra
Hát volt vele meló, de így legalább bírja egy barabig Igen az enyém.
Válasz #2022. hozzászólásra
A másik dolog meg, hogy ez a kombináció maszlag ellen nem nagyon elég, de egyébként nagyon meg éri az árát!
Válasz #2024. hozzászólásra
Nem kis meló volt azt a zsigát így össze hozni ami az avatarodon van. Tiéd a verda??
Üdv.
Ki milyen magasságú kukoricánál kezdi el a kultivátorozást?
Bőőven "elég" ott minden gyom,csak nyomd (időben)(de ha nem idöben csak később ami most nem fenyeget a belvíz vagy eső miatti késsöbbi szorás akkor sem gond max ott marad végig de teljesen megsárgul és leáll...
Válasz #2021. hozzászólásra
Nem ég el mert nem annyira gyúlékony ...
De gyomirtásra megteszi , mert arra találták ki .
Az a lényege , hogy a muhart nem szabad nagyra hagyni , és akkor kiviszi.Itt vana gyári csomag , de persze külön is meg lehet venni.
Elég e a mai világban egy basis 75df+DMA-6(vagy a DMA helyett a MATON 600)
Köszi Pilátus,de pont azt akartam elkerülni,hogy a hektárköltségem 16-20000ft-ig kimenjen,márpedig a clio nem a legolcsóbb-kb egyárban van a Laudissal..
Válasz #2018. hozzászólásra
Oks, köszi
Válasz #2016. hozzászólásra
bele van keverve , nem kell semmi mellé
Válasz #2012. hozzászólásra
Basis + Solution...
Hali!
Monsoon mellé kell, vagy javasolt tapadószer?
Nem találtam sehol...
Válasz #2013. hozzászólásra
Ha kp-s vagy és ekkora tétel kell , szerintem le kell menjen 13000 nettóra !
Válasz #2012. hozzászólásra
Clió és Musztáng,ennél olcsóban és hatásossabban minek..Az egysziküre kell mindig figyelni időben ,mert a kétszüküéknél ott van bármikor a Calistóóó...
Válasz #2011. hozzászólásra
Azért kéne vagy 100ha-ra,megpróbálok alkudni
Segitsetek,a trophy 2.5l/ha dózissal nem sikerült-hála a folyamatos esőknek-,a Laudis hektárköltségét sokallom,valami olcsóbbat...
Válasz #2006. hozzászólásra
Na igen , lehet ennyi listaáron , kis tételnél .
Ebből azért lehet alkudni igen csak huszon %-ot...
Ma Pl 11900 Nettóért hoztunk tőlük Titus Plus Gold-ot.
Válasz #2009. hozzászólásra
én azt mondom ne kevergessétek semmivel , elég nagy stressz a kuknak ez a hideg idő + az adengo
Válasz #2008. hozzászólásra
a hivatalos közlemény pedig igy hangzik az Adengoról:
Évelő kétszikű gyomnövények (mezei aszat, apró szulák) esetében dikamba-hatóanyag tartalmú kombinációs partner hozzáadása javasolt, fenyércirokkal fertőzött területen pedig – az Adengo után két héttel – Monsoon a kukorica 5–7 leveles állapotában.
EC, OD formulájú szerekkel, valamint műtrágyával korai posztemergens kezelésnél nem keverhető.
Válasz #2004. hozzászólásra
szerintem két malomban örlünk, a kérdés az volt Adengo+DMA-6, nem Agengo+Colombus EC. Nem?
Válasz #2006. hozzászólásra
12eFt-ért vitték volna, mint a cukrot
Válasz #2003. hozzászólásra
Most kérdeztem a kitét,armada néven fut a csomag 5ha 84630+áfa.Ez így 17000 ft/ha
Válasz #2004. hozzászólásra
Köszi, inkább kiteszem pár nappal késöbb, mert ez már megvan és nincs kedvem megint 160kmt utazni. De legalább jövöre okosabb leszek.
Válasz #1995. hozzászólásra
Az Adengo valóban nem szereti az EC formulációkat, keress más formázású hormon-t vagy tedd ki pár nap eltéréssel, úgy nem okoz gondot. Ilyenkor már lehet Colombus is akár
Válasz #1997. hozzászólásra
Tudom .
De a MUSTANG és az OVERDOSE teljesen más mint a COLOMBUS...
Válasz #1987. hozzászólásra
Fentebb írtam , hogy a KITE-nél van ilyen csomag sokkal olcsóbban...
Válasz #1999. hozzászólásra
igazad van, a Mustang-al lenne ua.
Válasz #1995. hozzászólásra
en ilyet nem olvastam. es volt mar. aki elottem is hasznalta ezt kombinaciot.
Válasz #1997. hozzászólásra
Azért ez nem ugyanaz
Válasz #1996. hozzászólásra
Kössz,utánanézek!
Válasz #1996. hozzászólásra
a Kwizda meg Hurrikan neven csomagolja (Monsoon+Overdose) es acat ellen anjanl meg erositesnek egy kicsi U-46D-t.
Válasz #1988. hozzászólásra
Hé Hé !
Meg ne vedd már külön !
A KITE idén csomagban árulja a MONSOON + COLOMBUS + PALLOS-t...
Asszem 2 liter + 1,2 liter + 1 liter dózisban olyan nettó 12,500-ért...
Biztos oda baxhat és így csomagban nagyon jó áron van...
Válasz #1980. hozzászólásra
Szia
Akkor az Adengo keverhető a DMA-val? Mert az irja, hogy állomámykezelésben, nem lehez EC formácioju szerekkel.Vagy külön kell kivinni?
Válasz #1989. hozzászólásra
tudom, ezért kéne megtámogatni vmivel az Adengo-t.
egyik évben jó volt a Monsoon, de ugy ahogy mondod: full dózisban, mert a következő évben 1,5 literrel othagyta.
Válasz #1990. hozzászólásra
Dehogy uazok,mindig van szaporulat
a tarack sajnos kivétel
Válasz #1988. hozzászólásra
ja csak 15 valamit elszámoltam. biztos jó igy egyben én is ez mellett maradok.