Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
komolyra fordítva a szót Jugóba nem volt se TSZ se állami gazdaság?
minden föld a parasztok kezében volt?
mesélj erröl valamit a tudatlan magyar szalámievőknek , mennyi földje lehetett egy parasztnak stb. stb.
én legalább lukas lábost huzgáltam mikor ti még termelőszövetkeztetek....fél vajdaságot kipakoltátok a gorenje fosógépektől kezdve a kétsoros csőtörőkig amit mi kidobáltunk rosszvasba....
Válasz #1704. hozzászólásra
van helyette másnéven futó atrazin...amit tavaly szerb parasztoknak is kiadtak napraforgó permetezésre......100 meg 100 hektárokat kultivátoroztak ki me leszáradt....mikor mondom h b@zmeg ez atrazin...ááá nem hülye vagyok...na nesze nektek szerződéses parasztok!
tanácsot szeretnék adni...ami nekem bevált...szal etés után..0.5atrazin(hatóanyag)+1 liter acetochlor(hatóayag)kataszteri holdanként(és ne a nevét nézzétek hanem hatóanyagot)
én is azért vettem, mert papiron jónsk tünt, de mégse volt jó a valóságban. a növényvédősöm val formulációt magyrázott. a lényeg, hogy idén nem veszek olyat egy grammot se
naygon nyomatjátok a principalt. nekem tvaly volt 80 heki gyomírtva vel. hát nem voltam megelégedve vele. az egyszikű irtása rosszabb volt, mint a motivel-milagrónak. a kétszikű írtása is elég gyengécske volt. azért a mezotrion hiányzik belőle
Válasz #1695. hozzászólásra
Callisto acat ellen nem az igazi.
0,2 liter legalább 6 ezer. Acat ellen inkább 0,5 banvel vagy 2 liter cambió. De gondolom ezt te is tudod. Jövőre már igen csak lesz a principalnak dikambás kombinációja és akkor már nem lesz kérdés.
Igen! Van amit tarthatnák is...!!!De a múlt héten szereztem még egy szakmát a meglevőek mellé, + van két felső fokú végzettségem is. is. Az élet hosszig tartó tanulás gyakorlati példája vagyok. Megint beakarok iratkozni egyre.Teli vagyok energiával, 3-5év múlva jöhet /remélem jön is/ az a kis piszok is a nevem elé...
8741 hozzászólás
Nem mindenki a süket szövegre kiváncsi.
Válasz #1738. hozzászólásra
így igaz
Válasz #1734. hozzászólásra
Figyelj már kiscsávó!! Mi köze van ennek a kukoricához???
Válasz #1737. hozzászólásra
......de természetesen 1 másik témában igazé????
ide jöhet a syngentás köcsögben tárolt bajeres lötty képe mint olyan........
komolyra fordítva a szót Jugóba nem volt se TSZ se állami gazdaság?
minden föld a parasztok kezében volt?
mesélj erröl valamit a tudatlan magyar szalámievőknek , mennyi földje lehetett egy parasztnak stb. stb.
Kihagytad az Adidas melegítőt, a farmert, a rumpuncsot, a 3+2 kazettát, meg az aranyat....
kóstold meg a singentást hátha csak egresszörp......
én legalább lukas lábost huzgáltam mikor ti még termelőszövetkeztetek....fél vajdaságot kipakoltátok a gorenje fosógépektől kezdve a kétsoros csőtörőkig amit mi kidobáltunk rosszvasba....
Válasz #1728. hozzászólásra
Válasz #1723. hozzászólásra
Akkor átb*tak
Válasz #1727. hozzászólásra
Válasz #1726. hozzászólásra
afene győzibe van azé Hfuck-tor 1 kicsi
Válasz #1726. hozzászólásra
A hozászólásokbol itélve szerintem igazad lehet!!
ha már lementél a pincébe képet nem csináltál róla? mert máskülömben nem hiszik el ezek a magyar újkulákok
szóval képet ide
há baszki..... kitudja miféle hamisitott HATÓÓÓÓÓÓÓ ANYAGOT!!!!!!!!!!! sóztak ott rád győzikém......
Válasz #1719. hozzászólásra
Vazze Hecci ez a figura haverod lesz,mint a pijacos.Szerintem még a lukas lábost húzta spárgán,amikor néhányan már túrtuk a földet.De így jó neki.
Válasz #1721. hozzászólásra
szeva 2266!
általában megszoktam
Homokosabb részre mit ajánlanátok preemergens szert kétszikűek ellen. Főleg parlagfű és paré.
Válasz #1718. hozzászólásra
há baszki lementem pincébe én eqvip-em syngenta
Válasz #1708. hozzászólásra
alapnak lumax és a fenyéres foltokat milagro vagy motivell. nálam évelő kétszikű nincs
Válasz #1720. hozzászólásra
Szia GRÜN!! Na végre valaki legalább ki mondta a frankót!!!!
Válasz #1719. hozzászólásra
ezek a határontúli figurák mind fölöttébb érdekesek itt a fórumon
amúgy ha lejárt a betanulós időszaka még lehet belőle akár egy jó közepes fórumozó is
kell a vérfrissités , mert amúgy nagyon halvány a fórum szakmai része
Válasz #1718. hozzászólásra
érdekes figura ez a győzike mi?
mármár látom benne a szerb paldót.........íme megérkezett
Válasz #1717. hozzászólásra
rákattintottál a linkre?
Válasz #1716. hozzászólásra
nálunk legalábbis.....ezer százalékban biztos vagyok
Válasz #1715. hozzászólásra
BIZTOS vagy benne?
Válasz #1714. hozzászólásra
eqvip az syngenta..csak szólok(de lehet h a bayernak van foramsulfuron hatóanyagú szerje más néven)
Válasz #1712. hozzászólásra
gy.k.: vannak országok ahol a Monsoon-t Equipnek nevezi a Bayer , de u.a. a hatóanyag összetétel
Válasz #1712. hozzászólásra
gy.k.: vannak országok ahol a Monsoon-t Equipnek nevezi a Bayer , de u.a. a hatóanyag összetétel
Válasz #1710. hozzászólásra
melegen ajánlom...(próbáld ki)eqvip+peak(ha fenyércirkos+széleslevelű gyomok+parlagfű)
Válasz #1710. hozzászólásra
fórumban olvasottak szerint csak egyesek....
Válasz #1709. hozzászólásra
Azt néztük eddig is .
tanács..ne a neveket nézzétek hanem hatóannyagot...meg hatóanyag tartalmat(g/L)
Válasz #1702. hozzászólásra
Na és akkor mi lesz helyette ? ProNik ?
ja...kifelejtettem....a PEAK-hez ajánlott gyári ragasztóanyag az EXTRAVON
6 lveles kukorica fejlettségi szintig ajánlom....1 liter eqvip(foramsulfuron hatóanyag)/kataszteri hold+1 csomag PEAK 75WG(prosulfuron-urea hatóanyag)+valamilyen ragasztóanyag)8 ée használom ebben a kombinációban.....megvagyok elégedve...
Válasz #1704. hozzászólásra
van helyette másnéven futó atrazin...amit tavaly szerb parasztoknak is kiadtak napraforgó permetezésre......100 meg 100 hektárokat kultivátoroztak ki me leszáradt....mikor mondom h b@zmeg ez atrazin...ááá nem hülye vagyok...na nesze nektek szerződéses parasztok!
Válasz #1703. hozzászólásra
ezzel csak 1 gond van , az , hogy az ATRAZIN be van tiltva már vagy 3-4 éve az EU-ban
tanácsot szeretnék adni...ami nekem bevált...szal etés után..0.5atrazin(hatóanyag)+1 liter acetochlor(hatóayag)kataszteri holdanként(és ne a nevét nézzétek hanem hatóanyagot)
Válasz #1701. hozzászólásra
én is azért vettem, mert papiron jónsk tünt, de mégse volt jó a valóságban. a növényvédősöm val formulációt magyrázott. a lényeg, hogy idén nem veszek olyat egy grammot se
Válasz #1699. hozzászólásra
Hogy lehet rosszabb , mikor benne van a Motivel mellett a Titus is ?
Kétszikűek ellen elhiszem hogy xar , mert nem is kétszikű irtó...
Válasz #1698. hozzászólásra
Idén is azt mondtad hogy lesz...
-és vajon lesz a dikambás csomagban Gold is ?
naygon nyomatjátok a principalt. nekem tvaly volt 80 heki gyomírtva vel. hát nem voltam megelégedve vele. az egyszikű irtása rosszabb volt, mint a motivel-milagrónak. a kétszikű írtása is elég gyengécske volt. azért a mezotrion hiányzik belőle
Callisto acat ellen nem az igazi.
0,2 liter legalább 6 ezer. Acat ellen inkább 0,5 banvel vagy 2 liter cambió. De gondolom ezt te is tudod. Jövőre már igen csak lesz a principalnak dikambás kombinációja és akkor már nem lesz kérdés.
Válasz #1696. hozzászólásra
De mennyi volt hektáronként ?
az acat csak mersekelten erzekeny a Callisto-ra.
Kukacsősz !
A Principal Gold mellé mennyi Callisto kéne acat(komoly) ellen ?
Mennyi lehet ennek(Callisto) legolcsóbb heki költsége ?
Válasz #1690. hozzászólásra
Vágom...
Felénk így működik.
Válasz #1686. hozzászólásra
Válasz #1689. hozzászólásra
Igen! Van amit tarthatnák is...!!!De a múlt héten szereztem még egy szakmát a meglevőek mellé, + van két felső fokú végzettségem is. is. Az élet hosszig tartó tanulás gyakorlati példája vagyok. Megint beakarok iratkozni egyre.Teli vagyok energiával, 3-5év múlva jöhet /remélem jön is/ az a kis piszok is a nevem elé...