Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1293. hozzászólásra
Ez egy Adengóval kezelt tábla a sarokban kontrollt hagyva milyen lenne ha nemlenne szórva(korai posztba)mivelhogy szórás utánn az eső egy óra mulva szétmosta.Úgylátszik hatott, mert eddig tiszta a leszort terület, és nem sárga.Ez egy francia hibrid.
Sziasztok,nagyon füves a kukoricám de az esö miatt nemtudok rámenni,talán csak a jövö héten.Motivelturbót meddig lehet használni?mert már 6 leveles a kuki.visszafoghatja a kukoricátis?
Válasz #1291. hozzászólásra
Helló.Egyáltalán nem biztos, mert a sárga szín nem fut ki a végéig a levélen.Amikor a levélkék összevannak tekeredve, az abban összegyűlt nedv mint egy lencseként működik és foltot éget. A napsugarakat fókuszálva,aminek szintén ilyen a képlete.
Válasz #1287. hozzászólásra
dzozi,drenthe evo,kukaccsosz es barki...,
mennyire volt tarackos a kukorica, amit Titus Plus-al szortal? Es hogyan reagalt ra a tarack, parlagfu, libatop, folyandar. nalm eyek jelentkeytek, foleg tarack.
na téged is elért a cserepesi átok?
Elméletileg 1 liter bromotril + 1 liter starane a mix, de én is még épp csak tesztelem, gyakorlati tapasztalatom még nincs vele. A Cambionak pedig le kell tekernie, szerintem kár már rá bármit tenni.
Sziasztok!!!!Tud valaki valami fasza poszt gyomírtót csicsókára!Bérelünk egy kisdarab földet és az totál tele van vele, kapott alapot (Merlin Flexx, Guardian Max), meg két napja fújtam Motivell Turbo D-vel, de szerintem semmi javulás!!!!Tudom hogy gumója van ami írthatatlan, ha csak szántás után ki nem szeded, de ki az a hülye....!Ha tudtok valamit írjatok!!!!Ha nem akkor elő a kézi kapával!!!!De jó is lesz az!!!
mi most a kalászvédelmet is csak 220 literrel nyomtuk mert igen sürgős volt,bár ideális körülmények voltak párás szélcsendes idő.Több szert is tettem bele emiatt a szemét időjárás miatt.Az idén lesz fuzárium az tuti!
Nyomást nem kell állitani,azt a vizmennyiség hozza létre,A szállitandó vizmennyiséget a dugattyus járkerék szivattyú lökethosszának változtatásával állitom!
Légbeszívással 12km/h 6bár nyomáson megyek,ha csökken a nyomás a porlasztás is csökken,nő a csepméret!A lé menyiség változása nélkül! Tehát ha szar a talajmunka,és csak 9km/h val haladsz akkor kiadja a beállitott mennyiséget ,csak kissebb nyomáson!
Köszönöm a válaszokat! Majd meglátom. Van 2 hatem gondolkodni. De lehet, hogy Monsson és Wuxal Zink lesz a vége, bár a kultivátor 2800 lenne hektáronként, és még mellé tenném a Timacot is. Talán hatásossabb lenne.
Mindig permetezéskor csak a járkerék dolgozik!Rásegitésre nincs szűkség!A kardános centrifugál szivatyú az felsziv,kever,öblit,mossa a tartályt,mossa a keretet!Lehet vele a nagytartályból is permetezni csak 3 bár nyomáson!
Válasz #1253. hozzászólásra
Átlagban 1-2 hekire kell venni plusszba mert kicsit bővebben mérem főleg ha a terület is úgy kivánja . Idén a Motivelt is 1,2 literrel nyomom mert sok és nagy a Fenyér cirok .
8746 hozzászólás
Válasz #1293. hozzászólásra
Ez egy Adengóval kezelt tábla a sarokban kontrollt hagyva milyen lenne ha nemlenne szórva(korai posztba)mivelhogy szórás utánn az eső egy óra mulva szétmosta.Úgylátszik hatott, mert eddig tiszta a leszort terület, és nem sárga.Ez egy francia hibrid.
Sziasztok,nagyon füves a kukoricám de az esö miatt nemtudok rámenni,talán csak a jövö héten.Motivelturbót meddig lehet használni?mert már 6 leveles a kuki.visszafoghatja a kukoricátis?
Válasz #1292. hozzászólásra
ez viszont foszfor hiány.
Adengo?
Helló.Egyáltalán nem biztos, mert a sárga szín nem fut ki a végéig a levélen.Amikor a levélkék összevannak tekeredve, az abban összegyűlt nedv mint egy lencseként működik és foltot éget. A napsugarakat fókuszálva,aminek szintén ilyen a képlete.
ez Zn. hiányos kukorica????????
Válasz #1287. hozzászólásra
dzozi,drenthe evo,kukaccsosz es barki...,
mennyire volt tarackos a kukorica, amit Titus Plus-al szortal? Es hogyan reagalt ra a tarack, parlagfu, libatop, folyandar. nalm eyek jelentkeytek, foleg tarack.
Válasz #1288. hozzászólásra
4285ft+áfáért vettem egy hete,éppen nem nagy különbség...
Válasz #1265. hozzászólásra
Ha jól emlékszem a monsoon kb 4800 ft + fa körül van/liter
Titus Plus Gold hatása!
Titus Plus Gold hatása!
én is erre gondoltam h hagyni kell a picsába, mert azt tudtam h a Cambio hatással van rá, de majd meglátjuk.Azért köszi
Válasz #1283. hozzászólásra
na téged is elért a cserepesi átok?
Elméletileg 1 liter bromotril + 1 liter starane a mix, de én is még épp csak tesztelem, gyakorlati tapasztalatom még nincs vele. A Cambionak pedig le kell tekernie, szerintem kár már rá bármit tenni.
Sziasztok!!!!Tud valaki valami fasza poszt gyomírtót csicsókára!Bérelünk egy kisdarab földet és az totál tele van vele, kapott alapot (Merlin Flexx, Guardian Max), meg két napja fújtam Motivell Turbo D-vel, de szerintem semmi javulás!!!!Tudom hogy gumója van ami írthatatlan, ha csak szántás után ki nem szeded, de ki az a hülye....!Ha tudtok valamit írjatok!!!!Ha nem akkor elő a kézi kapával!!!!De jó is lesz az!!!
Válasz #1281. hozzászólásra
Szerintem nem égeti meg, de gyom az lesz benne rendesen!
Tényleg mit szoltok a hig trágyához /liba/ kimerjem szorni a kukoricára /szippantoval/ nem égeti meg ?
Válasz #1226. hozzászólásra
Én mindig a motivellt használtam csak idén kiprobáltam az ordaxot. De a m torbo d az visz mindent biztos lehetsz benne....
Válasz #1258. hozzászólásra
csomagba mindig gazdaságosabb a vegyszer
Válasz #1277. hozzászólásra
mi most a kalászvédelmet is csak 220 literrel nyomtuk mert igen sürgős volt,bár ideális körülmények voltak párás szélcsendes idő.Több szert is tettem bele emiatt a szemét időjárás miatt.Az idén lesz fuzárium az tuti!
Válasz #1276. hozzászólásra
Kettős résesel dolgozom,de ahogy váltom a fúvókákat,ugy csökken a nyomás pl: 05 szóróm a nitrosolt 5 báron!
004 es légbeszívásos fuvóka?
nekem most 5 baron van 10 km mellett és ez is 220 litert visz
Válasz #1273. hozzászólásra
Lechler IDKT 12004 fúvóka!
Válasz #1273. hozzászólásra
220l-t
Válasz #1266. hozzászólásra
12 km 6 báron mennyi vizet nyom ki hektáronként?
Válasz #1271. hozzászólásra
Fiatalok kiképzése folyamatban!
Válasz #1268. hozzászólásra
Itt mi is a téma Feribácsi?
Csakhogy aki nemvágja magy. el ........
Válasz #1269. hozzászólásra
miért kérdezted?
Válasz #1268. hozzászólásra
Ok köszi a válaszokat
Válasz #1267. hozzászólásra
Nyomást nem kell állitani,azt a vizmennyiség hozza létre,A szállitandó vizmennyiséget a dugattyus járkerék szivattyú lökethosszának változtatásával állitom!
Válasz #1266. hozzászólásra
Nyomást és menyiséget ogy állítasz ?
Válasz #1264. hozzászólásra
Légbeszívással 12km/h 6bár nyomáson megyek,ha csökken a nyomás a porlasztás is csökken,nő a csepméret!A lé menyiség változása nélkül! Tehát ha szar a talajmunka,és csak 9km/h val haladsz akkor kiadja a beállitott mennyiséget ,csak kissebb nyomáson!
Válasz #1243. hozzászólásra
Köszönöm a válaszokat! Majd meglátom. Van 2 hatem gondolkodni. De lehet, hogy Monsson és Wuxal Zink lesz a vége, bár a kultivátor 2800 lenne hektáronként, és még mellé tenném a Timacot is. Talán hatásossabb lenne.
A monsoon mennyibe kerül?
Válasz #1263. hozzászólásra
De a porlasztása akkor is jó ?
Válasz #1262. hozzászólásra
Mindig tartja a lé mennyiséget,csak a nyomás változik!
Válasz #1261. hozzászólásra
Ja értelek már . de kis sebeségnél is tartja a mennyiséget mondjuk 4-5 km/H-nál ?
Válasz #1260. hozzászólásra
Mindig permetezéskor csak a járkerék dolgozik!Rásegitésre nincs szűkség!A kardános centrifugál szivatyú az felsziv,kever,öblit,mossa a tartályt,mossa a keretet!Lehet vele a nagytartályból is permetezni csak 3 bár nyomáson!
Válasz #1259. hozzászólásra
Nalatok a teljes adagolást a kerék végzi vagy a gardán rásegít ?
Válasz #1246. hozzászólásra
Szeva Tamás! Kérdezz!
Válasz #1256. hozzászólásra
Miért ? Így a talaj hatást a Calaris adná...(talán jobbat mint a Sucessor t)
Válasz #1235. hozzászólásra
Nálam megfogta a napraforgót, igaz én postba adtam ki.
Válasz #1255. hozzászólásra
ez viszont értelmetlen
Válasz #1250. hozzászólásra
Csak sima Principal-t veszek nem csomagot...
Válasz #1253. hozzászólásra
Átlagban 1-2 hekire kell venni plusszba mert kicsit bővebben mérem főleg ha a terület is úgy kivánja . Idén a Motivelt is 1,2 literrel nyomom mert sok és nagy a Fenyér cirok .
Válasz #1251. hozzászólásra
ha mire a végére érsz nem fogy el vagy nem marad néhány hekire való
Válasz #1248. hozzászólásra
ha mezotriont akarsz, akkor a successort egészitsd ki callistoval. abba csak az van
Válasz #1249. hozzászólásra
Nem szokásom meg hát 40 Ha-n keresztül nem lehet elnézni a dózist egy 600 littyós permetezővel
Válasz #1248. hozzászólásra
jó, de mit vsinálsz az olcsó successorral, amit kaptál a csomagba? kidobod?
Válasz #1245. hozzászólásra
Gondolom a dózist se nézted el...
Válasz #1247. hozzászólásra
Hát nem teljesen u.a....
A Calaris ugye a Mezotriont tartalmazza ami egyesek szerint már űrtecnológia... Csak ennyi lett volna a logika... (de lehet tényleg nem jobb)
Válasz #1244. hozzászólásra
nem rossz, de a calaris ugyanzt tudja, mint a successor. és a principal csomagba ott van a successor. nem értem a logikádat