Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát tudom hogy vannak hatásosabb szerek is csak most elszeretném használni ami itthon van.Van ez a Pledge van Colombus van Frontier bár arról olvastam valamit hogy azt nem lehet csak vetés után kelés előtt
Válasz #1138. hozzászólásra
jol nez ki.
az en dekalbom meg mindig eleg sarga, igaz nem lattam mar lassan egy hete, de viszont az mti nagyon jol fejlodott a hidegben is...
Sziasztok
Pledge az mehet kukorica gyomirtásra ,és ha igen akkor milyen gazokat visz el és meddig lehet ki szórni.Mert hallottam ilyesmit hogy talán a kukorica 8 leveles állapotáig szabad szórni.Amúgy nem nagyon találok a szerről semmit.
Ja ja.... Azért kéne felhívni egyik területi képviselőjüket .
Be diktálnád , hogy mit használtál , mit csinált , mekkorák amik most vannak gazok , mik stb és meg mondaná , hogy kell e egy közepes , vagy nagyobb dózis...
Hát kb 3000-el olcsóbb hektárja , és biztos van olyan jó egyszikűek ellen , de viszont kétszikűek ellen kell valamim mellé mert az ellen nem hat (mondjuk a Monsoon se nagyon)...
Ez még egy új szer , nem tudni sokat róla , de nagyon esküsznek rá...
Szerintem nem baj (osztott kezelés esetén is ugyan azok mennek). Az már inkább necces , hogy elég e ebből a 30gr(mert sok idő telt el a két kezelés közt és a túlélők is vissza erősödhettek) , meg kéne kérdezni egy Du Pont-os fickót...
na ilyen olcsó szer kéne:) olvastam a linket az nem baj hogy a milagroban is ugyanez a nikoszulfuron hatóanyag volt?
Arra gondoltam hogy valami más hatóanyag kéne, de lehet rosszul tudom!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy postba leszortam a kukit milagro+casper-ral. Ütött is mindent ez már 3 hete volt. Most viszont megjelentek új gyomok főleg muharféle. Mivel lenne érdemes még rámenni hogy a kuki meg is maradjon de a gyomok fervadjanak? Most a kuki 6-7 leveles.
Én tavaly szórtam először Lumax-ot, de nagyon jól sikerült!!! Mindent egyszikűt és kétszikűt takarított. Az idén kiegészítem még hektáronként 0.2 deci Matonn-al, és akkor lesz az igazi hatás!!!!
8753 hozzászólás
Úgy látom itt a tarack fog nyerni
adengo+2.4d-vel kezelttarack küzd .
Én Monsoon + Succesor T + dezormon + 5 kg nitrogénnel nyomatom a kukit....
Válasz #1149. hozzászólásra
Ordax-al kezelt.
Mi a véleményetek az ordax szuper-ről?
Válasz #1147. hozzászólásra
Hello
Ván Titus-om 25DF 115.000ft/kg
Nem kel senkinek
Néhány kép Titus Plus Gold
Erős selyemmályva fertőzés meg egy kis acat, szerbtövis stb.
Válasz #1144. hozzászólásra
Csak két szikű van benne!
na megint kaptunk egy kis vizet, kb. 20-30mm +egykisjég
Válasz #1142. hozzászólásra
colombus jó rá, csak kell mellé titus vagy monsoon(12ezer/heki),de ha csak 2szikűd van akkor elég a colombus
Válasz #1139. hozzászólásra
Szerintem olyan 75-80 ra saccolod............de gépileg 62-63 közt mutatta.....no meg ez a legritkább is......amúgy 68-al vetettem a zömét.
Válasz #1135. hozzászólásra
Hát tudom hogy vannak hatásosabb szerek is csak most elszeretném használni ami itthon van.Van ez a Pledge van Colombus van Frontier bár arról olvastam valamit hogy azt nem lehet csak vetés után kelés előtt
jol nez ki.
az en dekalbom meg mindig eleg sarga, igaz nem lattam mar lassan egy hete, de viszont az mti nagyon jol fejlodott a hidegben is...
nekem is van olyan. nagyon szarul kelt
Válasz #1136. hozzászólásra
Miért, szted mennyire gondolok?
Válasz #1134. hozzászólásra
N01
Válasz #1133. hozzászólásra
Neked kell, mert én már hozzá szoktam.....
Válasz #1132. hozzászólásra
Kevesebb, mint gondolnád !!!!
Válasz #1127. hozzászólásra
a pledge az nem kukira való. használható arra is talán, csak nem érdemes. kukiba vannak hatásosabb kérszikűírtók is
Válasz #1133. hozzászólásra
milyen hibrid?
Válasz #1131. hozzászólásra
én is azért tettem, hogy hasonlítgassuk
ez 74.000/ha
Válasz #1124. hozzászólásra
Ez hány ezer/ha?
Válasz #1129. hozzászólásra
A vetés minősége miatt tettem fel, hogy hasonlísd össze a tiéddel.....
Válasz #1129. hozzászólásra
úgy látom hatott neked is a gyomírtó rendesen nagyon szép állomány gratula
Válasz #1124. hozzászólásra
akkor dobok én is valamit
Konrád !!!!!
Itt van több, mint 15 kép valahol.............
Sziasztok
Pledge az mehet kukorica gyomirtásra ,és ha igen akkor milyen gazokat visz el és meddig lehet ki szórni.Mert hallottam ilyesmit hogy talán a kukorica 8 leveles állapotáig szabad szórni.Amúgy nem nagyon találok a szerről semmit.
Válasz #1125. hozzászólásra
mikor már van szára a kukinak
Töltögetőkapákat mekkora növénymagasságtól érdemes használni? Milyen mélyen érdemes járatni őket?
Válasz #1120. hozzászólásra
Na majd reggel felhívom! Köszi az ötleteket!
Válasz #1119. hozzászólásra
Hát ezeket vinné mint a Xart ha össze kombinálnád...
Válasz #1117. hozzászólásra
Ja ja.... Azért kéne felhívni egyik területi képviselőjüket .
Be diktálnád , hogy mit használtál , mit csinált , mekkorák amik most vannak gazok , mik stb és meg mondaná , hogy kell e egy közepes , vagy nagyobb dózis...
Válasz #1118. hozzászólásra
Nekem ami rossz minden megvan a kukiban: mezei acat es tarackbuza.
Van Lontrel300, ez melle kellene valami utos egyszikuirto...
Válasz #1115. hozzászólásra
Hát kb 3000-el olcsóbb hektárja , és biztos van olyan jó egyszikűek ellen , de viszont kétszikűek ellen kell valamim mellé mert az ellen nem hat (mondjuk a Monsoon se nagyon)...
Ez még egy új szer , nem tudni sokat róla , de nagyon esküsznek rá...
Válasz #1115. hozzászólásra
ez azért lenne ilyen olcsó mert csak 1/3 mennyiséget adnék neki mivel második körröl van szó. De az meg lehet nem őli ki nem ? mert kevés a hatóanyag
Válasz #1114. hozzászólásra
Szerintem nem baj (osztott kezelés esetén is ugyan azok mennek). Az már inkább necces , hogy elég e ebből a 30gr(mert sok idő telt el a két kezelés közt és a túlélők is vissza erősödhettek) , meg kéne kérdezni egy Du Pont-os fickót...
Válasz #1113. hozzászólásra
Van olyan jo, mint a Monsoon?
Ez joval olcsobb lenne....
Válasz #1112. hozzászólásra
na ilyen olcsó szer kéne:) olvastam a linket az nem baj hogy a milagroban is ugyanez a nikoszulfuron hatóanyag volt?
Arra gondoltam hogy valami más hatóanyag kéne, de lehet rosszul tudom!
Válasz #1112. hozzászólásra
Pdf katalógusa
Válasz #1111. hozzászólásra
Kb 3000-3500 /ha nettóban lenne...
Válasz #1107. hozzászólásra
Szerintem EZ 30gramm /ha -al jó lenne...
Válasz #1108. hozzászólásra
egyszikű muhar jött ki tehát valami egyszikű szer kéne.
igen ez a bajom osztottan kellett volna ezért nem tudom mivel kéne
Amegával jártam így, utánna maradt a Motivell Turbo D.
Jobb lett volna osztottan menni.
Attól függ, milyen gyomok keltek ki?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy postba leszortam a kukit milagro+casper-ral. Ütött is mindent ez már 3 hete volt. Most viszont megjelentek új gyomok főleg muharféle. Mivel lenne érdemes még rámenni hogy a kuki meg is maradjon de a gyomok fervadjanak? Most a kuki 6-7 leveles.
Válasz #1103. hozzászólásra
Én tavaly szórtam először Lumax-ot, de nagyon jól sikerült!!! Mindent egyszikűt és kétszikűt takarított. Az idén kiegészítem még hektáronként 0.2 deci Matonn-al, és akkor lesz az igazi hatás!!!!
Sziasztok! az Adengo nem nagyon viszi a búza árvakelést...legalább is nem látom egyenlőre a hatást rajta..
Válasz #1103. hozzászólásra
Ez odabasz. mindennek.!!!!!