Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Amott szarabban nézett ki, igaz itt a szotyi nem semmi. Asszem be kell szerezned másik lyukú tárcsákat is(ezzel lehet többre mennél, mint a proval), meg nagyobb figyelem a törlő beállítására.
Nekem van lehet vagy 12 garnitúra tárcsám más-más lyukbőséggel.
máma má 13adika van
permetezővel a zötyögős szántásra ami mocsár..........
hát ez loufax esti fénnyel és kevés reménnyel illetve eséllyel szituáció........
és itt a vízözön a nyakunkon minden napra
a kukoricán meg segit az esö vagy nem. Amugy a Motivell Turbo is megfogja a Dash miatt. Még be is lilul a kukorica töle de kiheveri. Amugy most van egy fajtakisérletünk és elválik már most a hidegtürö képessége a fajtáknak valamelyik lilás a mellette levö meg tök zöld
Én is így jártam, mikor ide beírtam, hogy kimosott az eső. Az utolsó 1 hekit már rendes esőben szórtam, sáros lett a gép is, ma voltam kint és a gazaknak vége ennek ellenére. Semmi tapadót nem tetettek bele.
az acaton nem láttam a hervadást szerintem a hatás elmaradt volna, most látom már hogy hervad a kukorica még tartja magát de az acat olyan erössen jött,hogy nem akartam megkockáztatni,hogy nem fujom le mégegyszer
Válasz #817. hozzászólásra
Elég,A sok csapadék nem kívánatos az Adengónál mert egy lassabban lebomló hosszú hatású szer .Szerencsés vagy hogy már korábban végeztél én ugyan ezt szortam dél előtt és dél utánn is, mind kétszer rám szakadt az ég.Végig sem értem a sorral és a semmiből egy nagy tó lett körülöttem alig tudtam ki menekülni belölle.Tettem bele Dikambát, hát ez kidobott pénz lett tőbbit majd egy hétmulva látjuk.
Hasonlo (Basis+ 2,4D) kombinációt fogok kiadni holnap v szombaton (kukorica 4-5 leveles jelenleg, csak a gyomok lassan jonnek- ezért parázok egy kicsit). Utána mondok róluk véleményt.
8753 hozzászólás
Válasz #851. hozzászólásra
törlővel sokat játszottunk
tárcsa kukihoz 4.5 és 5 van csak , neked milyen van még ???
még van mit csiszolni a tőtávegyenlőségen
Válasz #848. hozzászólásra
vagy esteron, hátha eszedbe jutnak róla a csajok! Jobb kedved lesz a spricceléshez!
Válasz #849. hozzászólásra
Amott szarabban nézett ki, igaz itt a szotyi nem semmi. Asszem be kell szerezned másik lyukú tárcsákat is(ezzel lehet többre mennél, mint a proval), meg nagyobb figyelem a törlő beállítására.
Nekem van lehet vagy 12 garnitúra tárcsám más-más lyukbőséggel.
Válasz #848. hozzászólásra
nem tudsz mit tenni sajnos,marad a bosszankodás
Válasz #836. hozzászólásra
igen
Válasz #845. hozzászólásra
máma má 13adika van
permetezővel a zötyögős szántásra ami mocsár..........
hát ez loufax esti fénnyel és kevés reménnyel illetve eséllyel szituáció........
és itt a vízözön a nyakunkon minden napra
Válasz #844. hozzászólásra
a u U-46 Mplus kivételével mert az a kukoricát is elviszi,ami jo az U-46 D Fluid, DMA-6
Válasz #843. hozzászólásra
valahogy nincs most ezen kedvem röhögni
Válasz #841. hozzászólásra
gliphosat ???
U46 és társai, szntem. De nem vagyok nagy kukoricás. És kijön 1000-1200 Ft/ha-ból.
a tárcsát tudom ajánlani az seperc alatt eltünteti
Egy 12 hekist mire lefújtam a dűlőben már meg volt roggyanva a gaz
Válasz #837. hozzászólásra
vlm. olyan kéne ami nek PERCEKBEN mérhető a fingatási képessége
IDÉN NINCS IDŐ XARAKODNI!!!!!!!!!!
Válasz #835. hozzászólásra
bármelyik hormon
Válasz #834. hozzászólásra
a Pios F73-as ha jol emlékszem de ha nagyon érdekel a képviselöt holnap megkérdezem mert nála van a lista a sorrendröl
Cambio + nitrogén
20 kapa 20 bikiniscsajjal
Válasz #830. hozzászólásra
A tisztább a Maxima !!???
Acatot mi fingatja meg leggyorsabban ami legális?
Válasz #833. hozzászólásra
Nevek ????????????
Válasz #831. hozzászólásra
a kukoricán meg segit az esö vagy nem. Amugy a Motivell Turbo is megfogja a Dash miatt. Még be is lilul a kukorica töle de kiheveri. Amugy most van egy fajtakisérletünk és elválik már most a hidegtürö képessége a fajtáknak valamelyik lilás a mellette levö meg tök zöld
Válasz #830. hozzászólásra
De komoly földek... Jól is ad ? Hány Arany koronás ?
Válasz #828. hozzászólásra
nálunk nem volt acat amikor ez az eset történt , acaton ha nem látszik másnap a hatás akkor nem is fog ,úgyhogy jól döntöttél az ismétléssel
Válasz #826. hozzászólásra
itt is
Válasz #827. hozzászólásra
Én is így jártam, mikor ide beírtam, hogy kimosott az eső. Az utolsó 1 hekit már rendes esőben szórtam, sáros lett a gép is, ma voltam kint és a gazaknak vége ennek ellenére. Semmi tapadót nem tetettek bele.
Válasz #827. hozzászólásra
az acaton nem láttam a hervadást szerintem a hatás elmaradt volna, most látom már hogy hervad a kukorica még tartja magát de az acat olyan erössen jött,hogy nem akartam megkockáztatni,hogy nem fujom le mégegyszer
Válasz #825. hozzászólásra
nem mossa le
nálunk volt úgy hogy 15 perc után jött 10 mm és ugyanolyan volt a hatás
a kuki viszont lehet hogy észre fogja venii a dupla adag hormont
Válasz #824. hozzászólásra
amugy az Adengo dolgozik az látszik
Válasz #824. hozzászólásra
1 L/ha de mondom az elsöt lemosta
Válasz #823. hozzászólásra
Ugyan azzal a mennyiséggel,2x?
Válasz #820. hozzászólásra
Mi is igy jártunk,végeztünk a kukoricapermetezéssel/DMA-6/ és egy ora mulva megeredt az esö ugyhogy fujhattuk mégegyszer,szerencsére akkor sikerült
Válasz #821. hozzászólásra
nem gond az gyökéren is felszívódik.
Válasz #820. hozzászólásra
az egyik táblánál fél órájára a lefujás után volt 3 mm eső -azt valószinű lemosta,
Elég,A sok csapadék nem kívánatos az Adengónál mert egy lassabban lebomló hosszú hatású szer .Szerencsés vagy hogy már korábban végeztél én ugyan ezt szortam dél előtt és dél utánn is, mind kétszer rám szakadt az ég.Végig sem értem a sorral és a semmiből egy nagy tó lett körülöttem alig tudtam ki menekülni belölle.Tettem bele Dikambát, hát ez kidobott pénz lett tőbbit majd egy hétmulva látjuk.
Válasz #810. hozzászólásra
mustang se kb 2000
ha olcso kell hormonnal dikamin 780 kb 1000 hektáronként
a bojtorjánt nem is merem nincs felénk
még meg is fog fehéredni minden
lefujtuk a kukoricát adengóval tegnapelőtt,most kapott 12 mm esőt,ez szerintetek elég a teljes hatáskifejtéshez?.
Válasz #813. hozzászólásra
nálam is 4leveles de a gyomok főleg a kétszikűek naon a nyakán vannak azért nem szeretnék várni.
Válasz #805. hozzászólásra
az biztos
csak kb 2x annyi az ára. bár most nagyon jól néz ki a vetés de kérdés a végén visszajön-e a ráfordítás
Lumaxról kinek mi a véleménye?
Válasz #801. hozzászólásra
Hasonlo (Basis+ 2,4D) kombinációt fogok kiadni holnap v szombaton (kukorica 4-5 leveles jelenleg, csak a gyomok lassan jonnek- ezért parázok egy kicsit). Utána mondok róluk véleményt.
Válasz #810. hozzászólásra
Titus Plus Gold , Titus Plus , Motivell Turbo D... Ezek közül valamelyik kb nettó 11000 ft /ha-tól.
Válasz #810. hozzászólásraEddig mit használtál?Mekorra terület? Látom uj vagy itt
Tudna valaki hatásos gyomirtót ajánlani kukoricára? Sok mezei aszat és bojtorján szerbtövis található a táblán.Köszönöm elöre is.
Válasz #808. hozzászólásra
kattints balfelül a zöldre, ha valakinek a hozzászólására válaszolni akarsz
messze vagy hozzám
Válasz #806. hozzászólásra
Lehetetlen... AGROYAL?
Válasz #805. hozzászólásra állitolag el fogyot és nem is kapni már,én is azt rendeltem
Válasz #801. hozzászólásra
Arra lehet jobb lenne a Principal Gold osztottan...http://www2.dupont.com/Crop_Protection/hu_HU/assets/downloads/pdfs/DuPont_Principal.pdf
Válasz #797. hozzászólásra Szakály