Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
valakinek van tapasztalata a Basis+Mustang kombinációval?
legjellemzőbb a libatop, parlagfű, disznóparé ill. foltokban dohány, fenyércirok. sajna a tarack az dögivel!
itt a bészen keresztül jön az anyag, de nem vagyok bész tag. ismernek rég óta és rugalmasan megy a halasztott fizetés. viszont az anyagbeszerzés az katasztrófális. néha tele van a tököm, hogy semmi se jön időben meg
Ordaxot használ e valaki? A szakirodalom szerint egészen 8 leveles állapotig használható kukoricában, de nekünk a 3-4 levelesnek is barnás lett a levél fehér szélekkel. Nem tudom hogy a szél vagy esetleg a korábbi bolha invázió okozta hatásokat vélem látni. Ha valakinek van friss idei észrevétele szívesen hallom...
Ha erős a selyemmályva fertőzés vagy sok túlfejlett napra árvakelés van akkor nem az Accent Gold az oda való.
Az idei időjárásban amikor korán jönnek a gyomok, kimondottan kedvez a Basisos kezeléseknek. Nem csak meg lehet csinálni, de meg is kell csinálni nagyon sok helyen a gyomirtást 5 leveles korig. 8000 Ft körüli ár tényleg nagyon jó.
Valahogy nem igazán rajongok a hormonokért.......de lehet be kell vetnem, hogy egy kis időhöz jussak, mert baromira korállom a gyomirtását a kukinak.....
szerintem egy rossz gyomírtásnál kisebb a termés, mint egy gyengébb hibridnél és jó gyomírtással.
nekem próbára van 10 hekin ilyen hibrid egy új szerzeményű földön, ami nyakig fenyércirkos
A TPG tudja a tarackot, persze ha nagyon erős a fertőzés +10 gramm Titus.
A muhar fejlettségére persze figyelni kell, ne legyen túlfejlett. ( a Principál Plus Gold lenne a nagyon űtős ha lenne ilyen)
8753 hozzászólás
Válasz #799. hozzászólásra
cepel-sziget
Válasz #800. hozzászólásra
köszi
valakinek van tapasztalata a Basis+Mustang kombinációval?
legjellemzőbb a libatop, parlagfű, disznóparé ill. foltokban dohány, fenyércirok. sajna a tarack az dögivel!
Válasz #798. hozzászólásra
hali ,beszéltem,hét elején visszatérünk rá,itt van a német tulaj,azzal van elfoglalva
ige te
Válasz #796. hozzászólásra
én?
Válasz #785. hozzászólásra
Zoli26!
Melyik cégnek az üzletkötője?
merre gazdálkodsz?
Válasz #794. hozzászólásra
itt a bészen keresztül jön az anyag, de nem vagyok bész tag. ismernek rég óta és rugalmasan megy a halasztott fizetés. viszont az anyagbeszerzés az katasztrófális. néha tele van a tököm, hogy semmi se jön időben meg
Válasz #791. hozzászólásra
még nem késő:)
Válasz #789. hozzászólásra
a parlagfűvet azt simán kiviszi. mezei acat csak kis területen van, de azt foltban hormonnal lenyomom
Válasz #790. hozzászólásra
persze mindhez van successor is
Válasz #787. hozzászólásra
nem sok kellett, hogy meglátogassalak
Válasz #787. hozzászólásraPrincipal Goldotok van?
Válasz #788. hozzászólásra
De e mellé valami kétszikű irtót még teszel, mert mezei acat és parlagfű ellen csak közepes a hatás?
nekem megjött tegnap. 3 hete vártam rá
nekünk van még 700-800 db.ha érdekel nézz be a www.agroyal.hu lapra.
Ordaxot használ e valaki? A szakirodalom szerint egészen 8 leveles állapotig használható kukoricában, de nekünk a 3-4 levelesnek is barnás lett a levél fehér szélekkel. Nem tudom hogy a szél vagy esetleg a korábbi bolha invázió okozta hatásokat vélem látni. Ha valakinek van friss idei észrevétele szívesen hallom...
Principalt rendeltem kukoricára,ez egy új szer,aztán tegnap szolt az üzletkötő,hogy elfogyott és nem is lesz
az mivel jobb?
mester pack
én a monsoon mellé mustangot gondoltam fenyércirkos területre valakinek jobb ötlete?
Válasz #780. hozzászólásra
Az sok érte.....
Válasz #776. hozzászólásra
Ha erős a selyemmályva fertőzés vagy sok túlfejlett napra árvakelés van akkor nem az Accent Gold az oda való.
Az idei időjárásban amikor korán jönnek a gyomok, kimondottan kedvez a Basisos kezeléseknek. Nem csak meg lehet csinálni, de meg is kell csinálni nagyon sok helyen a gyomirtást 5 leveles korig. 8000 Ft körüli ár tényleg nagyon jó.
Válasz #759. hozzászólásra
A Basis Solution-ra gondoltál ?
Elég jó a heki költsége még akkor is ha a csomagot 25 ha-ra spriccolom.
Válasz #762. hozzászólásra
Átakarsz vágni.
Ez a monsun nem azé monszun mert csak 1 esővel= ???? hehehee
Válasz #776. hozzászólásra
holnap reggel hivd fel tanácsért Feribátyánkat. elmeséli, hogy mit művelt
Válasz #759. hozzászólásra
Kukaccsosz !
Accent Gold ????????? Már mint a problémámra.....
Válasz #774. hozzászólásra
A feladat komojságára való tekintettel napi rendszerességgel javaslom az adagot,és tömény hazaira gondoltam.
Válasz #773. hozzászólásra
DE MIT?????
Fáradtolajat?
Válasz #764. hozzászólásra
Kb. 5 juró/liter, és ha biztosra akarunk menni akkor javaslom 1,5-2 lityit.
Válasz #767. hozzászólásra
Nem volt az érettségi tételekben ez a feladat,majd számolgat az ujján.
Válasz #756. hozzászólásra
Pont ezért várok még én is vele, az imis szotyik is mind sz*rok voltak kezdetben.
Válasz #747. hozzászólásra
Motivell Turbo D. Ettöl a rengeteg esőtöl lesz gyom mindenkinek rendesen.
Jut eszembe...írtam ám mailt !
Valahogy nem igazán rajongok a hormonokért.......de lehet be kell vetnem, hogy egy kis időhöz jussak, mert baromira korállom a gyomirtását a kukinak.....
Hogy osztod vissza ha a tied 579hektár.
Nemigazán mert területfüggetlen az adag.
A hormon kukba csak látszat, kihajt megint.
Válasz #761. hozzászólásra
Ez fontos?
Merjünk nagyok lenni legyeeeeeeen..... 1000ha!!!!!
Válasz #756. hozzászólásra
szerintem egy rossz gyomírtásnál kisebb a termés, mint egy gyengébb hibridnél és jó gyomírtással.
nekem próbára van 10 hekin ilyen hibrid egy új szerzeményű földön, ami nyakig fenyércirkos
Válasz #758. hozzászólásra
tömjed a bájernek a zsebit :
MOnszÚn+1kis hormon és mindennnek vége ( csak ne legyen meleg amiko piccolod , me akko a kukuruz is suck-ik)
Válasz #758. hozzászólásra
Területnagyság?
Válasz #754. hozzászólásra
Úgy hosszú lesz a séta a sorok között,nagyon elfog fáradni a korbácsos ,az önjárók pedig mind meghalnak.
Válasz #736. hozzászólásra
A TPG tudja a tarackot, persze ha nagyon erős a fertőzés +10 gramm Titus.
A muhar fejlettségére persze figyelni kell, ne legyen túlfejlett. ( a Principál Plus Gold lenne a nagyon űtős ha lenne ilyen)
Válasz #757. hozzászólásra
Legolcsób mondom.
A rossebnek tömjem a zsebit vlm. multimilliárdos basf stb. ..... főnöknek.
Válasz #747. hozzászólásra
Mennyi jurót akarsz rááldozni, hogy megold ezt a problémát?
Válasz #746. hozzászólásra
A Duo system technológiának szerintem egy gyenge pontja van: a hibridek.
Válasz #753. hozzászólásra
(gy értem kiviszi jól)
Válasz #751. hozzászólásra
én az önjáró változatra gondoltamPaldoo meg korbáccsal mögöttük